Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: februar 2011

STILL HERE

Publisert: 27.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Det har ikke blitt noe blogging i vinterferien, mest fordi jeg ikke har orket å slå på pc'n mens jeg har vært borte. Men jeg skal hjem i morgen, og da blir det nok blogging som før igjen, med masse bilder fra ferien. Nå har jeg akkurat gjort meg klar for å dra på middag hos Bestemor, så det blir ikke den store oppdateringen i dag heller!

VINTERFERIE

Publisert: 22.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer


Lurer på om dette har blitt den nye plassen å ta bilder..

Nå har jeg akkurat pakket ferdig den digre rosa kofferten min, og er klar for å dra bort i noen få dager! Ta det med ro, kofferten er langt i fra full.. Problemet er bare at jeg ikke har noe annet å pakke i, og ei veske blir for lita, så da måtte det bli kofferten! Jeg skal være hos søskenbarnet mitt, som jeg egentlig føler er mer som ei god tante, på Inderøya. Hun har to nye hunder jeg ikke har hilst på enda, så det skal bli koselig! Hadde ingen planer i vinterferien uansett, så det blir greit å gjøre noe jeg ikke har gjort på lenge. Louis drar på kattehotellet, men grunnen til det er fordi det er martna på Levanger igjen, og siden vi bor midt i sentrum og karusellene og folkemengden befinner seg rett utenfor døra vår, er det tryggest at han er der. Blir helt trist av å tenke på hva som kan skje hvis han er hjemme.. Sette seg fast i maskineriet på karusellene, bli trampet på, plaget, jaget, kjørt på av en lastebil eller noe annet i worst case scenario! Meeen nå må jeg pakke siste rest, var visst ikke heelt ferdig allikevel :-)

BREAKFAST

Publisert: 22.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Verdens beste lillesøster Mathilde hadde dekket på frokostbord i overraskelse til oss andre i dag tidlig! De søteste bordkortene jeg har sett på lenge, det var så søtt og sjarmerende! Jeg skjønte ingenting da hun kom inn på rommet mitt og spurte om jeg kunne hardkoke egg, men jeg sa nei fordi jeg var redd de skulle sprekke.. Haha! Men da jeg skjønte hva anledningen var fikk jeg litt dårlig samvittighet, og veldig lyst på egg allikevel! Uansett hvor mye jeg misliker å spise frokost, var det umulig og ikke spise når det hele var gjort så koselig til av ei søt jente på åtte år!

SKETCHES

Publisert: 22.02.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


ilovewildfox

Jeg kunne ønske noen hadde begavet meg med kunsten å tegne. Øvelse gjør mester sies det, mens tålmodighet og kreativitet ikke kan læres, så der er jeg like langt..

RUNNERS UP

Publisert: 22.02.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

På høyresiden i menyen til "Dagens Outfit" bloggen.

CHANEL SUNGLASSES

Publisert: 22.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Endelig ble de funnet igjen, i god behold i kjelleren etter flyttingen. FLAKS!!

A BEAUTY WITH RED HAIR

Publisert: 22.02.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

NEW YORK, I LOVE YOU

Publisert: 22.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Akkurat nå er planen min å se denne filmen siden jeg enda ikke har gjort det. Det er et hav av kjente skuespillere med, så forventningene kan ikke være annet enn høye. Jeg håper i alle fall den er bra!

Jeg vet at bloggingen min ikke har vært på topp i det siste, men siden hverdagen ikke er så innholdsrik blir det lite å blogge om og lite motivasjon og inspirasjon å hente.
Jeg skal prøve å bli flinkere, I promise..

ONE STEP

Publisert: 21.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

COULD HAVE BEEN..

Publisert: 18.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer

THIS WEEKEND

Publisert: 14.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Lørdagskvelden ble tilbrakt sammen med June og Lill hjemme hos Janne, noe som var utrolig morsomt og etterlengtet. Jeg skrev jo på fredag at jeg hadde blitt syk igjen, men heldigvis var formen mye bedre da lørdagen kom. Jeg tok det uansett med ro, og drakk bare et par kopper kaffe med baileys, noe man ikke kan si nei takk til! Christine og Therese kom også etterhvert, og da vi hadde spist opp popcornet og de hadde drukket opp dro vi en liten tur på byen. Den var så som så, som den alltid er, men "man tager hva man haver" eller noe sånt.. Vinteren har jo også bestemt seg for å komme tilbake for fult, så vi alle hadde på oss bukser i motsetning til kjoler/skjørt/tights som vi pleier. Virkelig fornuftig ungdom!

MORSDAG

Publisert: 14.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer


Gratulerer med morsdagen som var i går, kjære Mamma! <3

A mother is the truest friend we have, when trials heavy and sudden, fall upon us;
when adversity takes the place of prosperity;
when friends who rejoice with us in our sunshine desert us;
when trouble thickens around us, still will she cling to us,
and endeavor by her kind precepts and counsels to dissipate
the clouds of darkness, and cause peace to return to our hearts.

MARITA 20 ÅR

Publisert: 14.02.2011 Kategori: Personal Kommentarer: 3 kommentarer

Det er ikke bare Valentines day i dag, det er også Marita sin bursdag! Hun er endelig blitt 20 år, først ute i vennegjengen, så nå må vi andre bare vente i noen måneder til! Det ble ikke noe feiring på lørdag, siden hun var fult opptatt med familieselskap, så derfor har vi tenkt å dra henne med ut til helgen som kommer, enten hun vil eller ikke. Jeg var hos henne en liten tur i går, på en slags mini-feiring som var veldig koselig!

Som du kanskje ser på kollasjen er det mange gamle bilder, og mange gode minner. Vi har kjent hverandre i rundt fire år nå, siden vi begynte det første året på videregående, og vi har holdt sammen siden. Vi gikk i klasse i alle tre årene, men selv om vi ikke går på skole sammen lenger har vi ikke tenkt å "slå opp" vennskapet.. Haha! Det virker som om det skjer ofte etter vgs, men det skal vi i alle fall forhindre. Vi har jo allerede planlagt Ibiza-tur igjen om 9 år, så vi har vel ikke annet valg, haha! Jeg liker meg i alle fall godt i Maritas selskap, selv de gangene hun irriterer meg med vilje, bare for å starte en meningsløs diskusjon.. Eller at hun legger ut agn, og jeg biter på tvert som hun sier! I tillegg til å være en god "fisker", er hun også en supergod venninne! Både på den måten at hun plukker ut fra kofferten min når jeg har pakket for mye, gir meg mat når jeg er sulten, tar på meg øyenskygge når jeg ikke får det til selv og går med på å se de filmene jeg velger (noen ganger..). Uansett, jeg håper du vet hvor mye jeg setter pris på deg! Og jeg er fryktelig glad i deg Marita <3
Jeg håper du har hatt både en fin bursdag og valentinsdag!

LAST SATURDAY

Publisert: 12.02.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 6 kommentarer

Kom på at jeg enda ikke hadde rotet meg til å legge ut bilder fra forrige helg, så siden jeg ikke har stort annet å blogge om akkurat nå, så blir det bildene. Jeg vurderer sterkt å la kameraet ligge igjen hjemme neste gang, for herregud, det kan være utrolig mange "vellykkede" og fine bilder å se på søndagsettermiddag.. Morsomt var det uansett, og bildene blir jo moro å se tilbake på!


Obligatoriske ta-bilder-av-oss-selv-før-vi-blir-hentet-bilder


SØT!

Det var vel stort sett de som får se dagens lys..

TYCK SYND OM MIG NU

Publisert: 12.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Hvem skulle gjettet at jeg nok en gang har blitt syk..? Jeg er så lei, og snart opererer jeg bort mandlene mine med kniv og gaffel, no kidding. En kopp varm kakao hjalp litt liker jeg i alle fall å tro. Jeg har ovnen på fult og dynen godt surret rundt hele meg mens Louis varmer føttene mine i fotenden av senga, men allikevel sitter jeg her med gåsehud og fryser. Huff, jeg synes alltid så synd på meg selv når jeg er syk, og det er godt å sutre fra seg litt på bloggen når det er lite trøst og sympati å hente her hjemme. Jeg tror kanskje de er litt lei å fortelle meg ti ganger på under én time hvor fryktelig synd de synes på meg.. Jeg er verre enn en gutt!


Før jeg ble skikkelig syk tidligere i dag. Orket ikke engang å ordne håret..

Jeg har hatt besøk av June i dag, og vi var en tur på Backlund. Like koselig som alltid! Etter hun dro kom Trine og Marita en tur, men heller ikke de syntes så forferdelig synd på meg.. Hvis du synes litt synd på meg og kanskje ønsker meg god bedring så blir jeg nok friskere! Nå skal jeg se Gossip Girl og finne meg noe godt.

I GÅR..

Publisert: 10.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Herregud, som jeg hater innlegg som begynner med "i går, "i dag" og sånt, men allikevel faller jeg fellen og skriver det ganske ofte selv.. Kanskje på tide å gjøre skrivingen og språket mer kreativt, siden det ofte blir det samme stort sett hver gang. MEN, det var jo ikke poenget, for i går.. Da var jeg passe lei av å sitte hjemme uten å ha noe form for sosialt liv, så da fikk jeg med meg Marita på Backlund. Som den typiske blogger jeg kanskje er, så tok jeg selvfølgelig bilder med den supre mobilen min.


Virkelig synd at jeg glemte å ta bilde av maten/desserten min..

Men koselig det var det! Det var også mange elever fra en folkehøyskole i nærheten som var der og hadde en slags konsert, hvor de sang og spilte sanger av Rihanna, Lady GaGa og andre kjente artister. De var utrolig flinke, så det var ekstra morsomt å høre på.

Som noen bemerket på en kommentar, så har ikke bloggingen min vært helt på topp de siste dagene. Det skyldes årstiden og måneden vi er inne i. Jeg mangler motivasjon for det meste, inkludert skolen og andre ting jeg egentlig må på. Ting blir nedprioritert. På lørdag er det akkurat ett år siden Johanne døde, så det er mange tanker og følelser i sving akkurat nå. Jeg henger ikke helt med, på noe plan. Derfor velger jeg den letteste veien, som er å sove, stort sett hele tiden. Men jeg skal prøve å få til noen overflatiske innlegg nå og da, greit å tenke på andre ting også.

TOP MODEL

Publisert: 07.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 10 kommentarer

Premieren på Top Model 2011 var i kveld, og jeg tipper det var mange som satt foran skjermen akkurat da. Jeg gikk glipp av det på tv, men heldigvis har tv3 web-tv slik at man kan se det gratis der! Jeg ble ikke helt imponert over den første episoden, men det er kanskje fordi jeg sammenligner litt for mye med den amerikanske versjonen som er et par hakk mer profesjonell og annerledes på flere måter. Og han Storm der, han coachen.. Jeg ble ikke så fan av vesenet hans, det var bare noe jeg ikke likte.
Men det var mange pene og flinke jenter med, så det skal bli spennende å se hvem som blir Norges neste top model!

WHERE IS..

Publisert: 07.02.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

Hvor er Louis, min kjære katt, på dette bildet? Fire kroner til den som finner han!

SØNDAGSKOS

Publisert: 06.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Det er ikke alltid like behagelig og godt å våkne opp på søndager, men selv om vi var ute i går så gikk det faktisk fint. I dag var det nemlig bursdagsfeiring med familien, for alle mine tre småsøsken som er født i januar. Formen var overraskende bra, og selskapet med både middag og kaker var kjempekoselig!

Utenom det så har jeg oppdaget at det kanskje kan være best å legge igjen kameraet hjemme når man drar på vors.. Jeg og Trine så gjennom bildene fra i går, og det eneste jeg har å si er HERREGUD. Men morsomt, det var det! Et fåtall bilder blir sikkert lagt ut senere, for de som ble tatt før klokken halv elleve var ikke så ille, men de etter... Speechless!!

Jeg begynner allerede å bli trøtt igjen, så jeg vurderer sterkt å se en film som jeg kan sovne til. Jeg vet bare ikke hvilken! Hvis noen har filmtips, så tas de imot med takk :-)

Follow Elenahh on Twitterbloglovin

ANOTHER PAIR OF SHOES

Publisert: 05.02.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 20 kommentarer

I dag fikk jeg endeliiig pakken min fra Asos, som inneholdt disse nydelige skoene! Jeg trenger vel ikke å nevne at de er enda finere i virkeligheten, for det gjelder absolutt alle sko - alltid. I tillegg til å være nydelige, ble de akkurat passe, og de var ekstremt behagelige og gode å gå med. Jeg synes også det var litt kult med vintersålen på undersiden, og forhåpentligvis hjelper den når man ferdes på glatte veier med høye hæler! Gleder meg til å bruke de i kveld, jeg må bare finne et antrekk de passer med.

Follow Elenahh on Twitterbloglovin

RIGHT NOW

Publisert: 04.02.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 5 kommentarer

Akkurat nå ser jeg på 90210. Jeg har nettopp begynt på sesong 2, og hvis dere ikke har sett serien, så anbefaler jeg dere å gjøre det! Mange husker nok "Beverly Hills 90210" som gikk på tv før i tiden, sånn på '90tallet. Vel, dette er liksom "new drama, same postcode", og noen av de karakterene som var ungdommer på den forrige serien møter vi i denne som voksne. Ganske spennende, spesielt når man ikke har annet å finne på en fredagskveld.

Follow Elenahh on Twitterbloglovin

NUMBER EIGHT

Publisert: 04.02.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Dere trodde kanskje jeg hadde glemt denne utfordringen.. Neida, jeg har ikke det! (Jo, jeg hadde det). Så derfor fortsetter jeg litt på den i dag! Så vanskelig kan det jo ikke være, selv om jeg ikke har planer om ta absolutt alle punktene. De som står i kursiv er de jeg har utført, i tilfelle du ikke la merke til det.

8. Your last purchase.

Disse to plaggene fra BikBok er det siste jeg har kjøpt. Det første er en superstygg genser i en utrolig grell farge, men siden den kostet bare 37,- kjøpte jeg den allikvel. Den andre er ei t-skjorte som jeg kjøpte i M, så den kanskje blir litt oversized. Den kostet også 37,- så det var hovedgrunnen!

75 % er en fin prosent på salgsvarer, og da er det ikke så lett å unngå fristelser. Det som igjen er lett, det er å kjøpe plagg som du overhodet ikke har bruk for, og som du kanskje aldri kommer til å bruke. Meeen, man vet jo aldri! Det er bedre å eventuelt angre for at man brukte hele 75 kroner på to ting, istedenfor å angre på at man ikke kjøpte det, for en dag får man plutselig lyst til å bruke akkurat den genseren, eller den t-skjorta! But then again, hvis man skal bruke 75 her og 75 der hele tiden, kan det raskt bli noen tusen over lengre tid, som man kanskje kunne spart og brukt til noe fornuftig. Som for eksempel en ny mobiltelefon, ei designerveske, en sydentur eller noe annet.
Shopping og/eller sparing av penger er virkelig en ond sirkel, uansett!!

Follow Elenahh on Twitterbloglovin

LOVE AND OTHER DRUGS

Publisert: 04.02.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg hadde egentlig lyst til å se "Love and other drugs" på kino, men siden jeg prøver å være økonomisk bestemte jeg meg for å laste den ned. Kanskje like greit, så slapp jeg å sitte igjen med følelsen av at "herregud, de hundre kronene kunne jeg brukt på noe mer fornuftig", siden filmen ikke levde opp til forventningene mine. Jeg satte den på i går kveld, og like etter jeg hadde kommet halvveis sovnet jeg.. For tiden klarer jeg aldri å være våken i mer enn tolv timer, av en eller annen grunn. Men nå har jeg nettopp sett den ferdig.

Historien i seg selv var forsåvidt søt, og veldig typisk. Slike filmer er alltid ganske forutsigbare, og denne var intet unntak. Jake Gyllenhaal og Anne Hathaway er begge flinke skuespillere, men allikevel imponerte ikke denne filmen noe særlig. Det som skulle være komisk og morsomt var ikke så morsomt at man kunne le høyt, og det som skulle være romantisk og søtt var ikke så romantisk at man smeltet litt innvendig. Kanskje det skuffet meg litt at hele handlingen skulle forestille å være på '90tallet, jeg vet ikke. Du må nesten se filmen selv, for det er alltid dumt å ta utgangspunkt i det folk sier før man har sett selv! Derfor ser jeg aldri på hverken terningkast, nominasjoner eller anmeldelser,
folk har alltid forskjellige meninger og det er vanskelig å være objektiv når man skal si noe om en film, musikk eller ei bok.

bloglovin

030211

Publisert: 03.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer

Days go by without me doing anything, just staring out the window, waiting for something to happen.

FOLLOW ME

Publisert: 03.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Det er langt over ett år siden jeg opprettet meg twitter-konto, men den har ikke blitt brukt så veldig aktivt på det året. Nå har jeg derimot bestemt meg for å bli flinkere! Prøve i det minste, det kan jo ikke være så vanskelig å huske. Jeg vet det er mange som sier at de ikke forstår seg på twitter, blant annet Trine. Sannheten er at det ikke er så veldig mye å forstå seg på, og det er heller ikke vanskelig å skjønne hvordan det fungerer bare man prøver litt. Jeg synes for eksempel det er litt interessant og morsomt å følge diverse kjendiser og andre personligheter, både for å få et innblikk i hverdagen deres, nyheter og andre ting som de kanskje twittrer om. Noen har kanskje også lagt merke til t jeg har fått en twitter-button på på menyen til venstre, så hvis du vil følge meg kan du trykke der!

Follow Elenahh on Twitter

Push the button..

GÅRSDAGEN

Publisert: 02.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg, Trine og Marita hadde planlagt i flere dager at vi skulle finne på noe i går, så et hovent øye og andre sykdomstegn fikk ikke være noen hindring. Etter Trine var ferdig på jobb dro vi på Burger King for å spise middag. Jeg overrasket meg selv stort da jeg faktisk ikke hadde lyst på noe av det på menyen.. Derfor endte jeg bare opp med de pittesmå pannekakene og sjokolademilkshaken som jeg aldri har likt.

Etter alle var gode og mette dro vi hjem til Marita for å se film, og vi endte opp med The Proposal! Alle hadde sett den før, men det er en film som man godt kan se to ganger! Utrolig søt og komisk, akkurat slik jeg vil at filmer skal være.

bloglovin

A NEW DAY

Publisert: 02.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har allerede vært våken i over én time, selv om jeg har fri fra skolen i dag. Onsdager er bufferdager, altså dager hvor man skal være hjemme å jobbe med lekser, så fremt at man ikke har en fagdag på skolen hvor det kun fokuseres på ett fag hele dagen. Så det er ganske kjekt med en fridag midt i uka!
Jeg har blitt bedre siden i går, magen oppfører seg bra, og hevelsen på øyet har gått ned ganske mye. Det er fortsatt litt hovent, og jeg merker at folk ser litt rart på meg på butikken.. Jeg hentet ut de nye, fine ski-stavene mine nå nettopp på sportsbutikken, og hun dama stirret faktisk på øyet mitt.. Diskresjon er en dyd! Nå skal jeg prøve å begynne med noe fornuftig, som for eksempel lekser. Ha en fin dag :-)

bloglovin

A NEW PAIR OF SHOES

Publisert: 01.02.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Loafers! Ikke at jeg har så stor bruk for de akkurat på denne årstiden, men det er utrolig kjekt å ha til våren og sommeren. I tillegg så var de på salg.. De hadde kostet 499, og jeg betalte bare 145! Så har jeg heller ikke beige, såå... Det andre som lå i den samme pakken var to gensere, og to bikinioverdeler. Kjekt å ha det også vet dere.


JA, jeg vet det er teit å ha gensere/t-skjorter med påskrift av steder hvor man ikke har vært..
Whatever, jeg kjøpte ei t-skjorte med New York på i dag så. Ingen regel uten unntak!

OLE HENRIKSEN

Publisert: 01.02.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 3 kommentarer

For litt siden bestilte jeg denne leppebalsamen fra Ole Henriksen, og i dag fikk jeg den endelig. De fleste som kjenner meg vet at jeg er en lyspyloman, eller utrolig lysylavhengig om du vil. Jeg kan ikke dra noe sted uten min kjære Rosebud, eller en god erstatter. Jeg har prøvd det meste, og det er få som fungerer og holder i lengden. Denne derimot, den både lukter FANTASTISK og er utrolig behagelig. Den ligger på delt andreplass sammen med Chanel sin leppebalsam, for selvfølgelig er det Rosebud som ligger på førsteplass. Jeg har tenkt å skrive et eget innlegg om Chanel sin forresten, haha. Denne kostet 93 kroner, for de som lurte på det. I loooove it!

STARBUCKS

Publisert: 01.02.2011 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer

Da jeg så at Starbucks-kaffen endelig hadde kommet i butikkene her til lands i dag, måtte jeg såklart kjøpe for å smake. Det har kommet tre forskjellige smaker, og jeg tok den vanlige latten. Det er selvfølgelig noe helt annet enn de andre variantene jeg har smakt på vanlige Starbucks, og jeg er heller ikke veldig glad i iskaffe. Men god, det var den, selv om jeg foretrekker frappe med karamell og krem! Merket at jeg ikke er vant med koffein i kroppen, for jeg skjelver enda litt på hendene etter jeg drakk den relativt raskt.. Håper bare at selve Starbucks kommer til Norge, til for eksempel Oslo, Trondheim, Bergen og andre større byer. Det hadde vært noe det!

DET ER BEDRE MED..

Publisert: 01.02.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

System i rotet, enn rot i systemet..

Jeg ønsker meg flere stativ til kleshengere, selv om jeg egentlig ikke har plass. Akkurat nå telte jeg hvor mange kleshengere som henger der, og antallet var presis 70. På noen henger det dobbelt, og i hyllene ligger det plagg som egentlig skulle vært opphengt. Kanskje det jeg heller ønsker meg er et større rom, eller et walk-in-closet med det samme. En vakker dag skal jeg ha et megastort, innholdsrikt, visuelt nydelig og inspirerende walk-in-closet. Det er førsteprioritet når huset mitt skal bygges.

S&M

Publisert: 01.02.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 2 kommentarer

Rihannas nye musikkvideo! Herregud, jeg tror at alt hun tar og rører ved blir bra. Jeg blir imponert! Gleder meg så utrolig mye til å høre denne, blant mange andre av sangene hennes, på konserten i november! Oh, I love her.

NOK EN GANG

Publisert: 01.02.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg sovnet i syv-tiden i går kveld, og gikk glipp av det jeg og Trine skulle finne på. De lot meg visst sove videre, og jeg våknet i tre-tiden i natt, av at jeg ikke fikk til å åpne øyet mitt. Helt ekkelt! Det var på grunn av katteallergien min, så det var gjenklistret og hovent som få.. Kanskje ikke så delikat å fortelle om, men. Jeg sovnet videre, og våknet klokken syv, akkurat i tid for å stå opp og dra på skolen. Da jeg så meg i speilet fikk jeg et lite sjokk.. Det så ut som noen hadde gitt meg blåveis. Det var/er så sykt hovent! Har prøvd å fått ned hevelsen litt, men den er fortsatt tilstede. Mamma sa at jeg så mishandlet ut.. Vel vel, jeg sminket meg og tenkte å dra på skolen, men akkurat i det streiket magen min og jeg ble sittende på do. Jøss, enda en delikat og interessant detalj fra Helenes tirsdagsmorgen.. HALLO, jeg var syk i hele forrige uke!! Jeg har spist sunt, kledd på meg godt og alt, så jeg skjønner ikke hva jeg har gjort for at immunforsvaret mitt skal hate meg på den måten. Når skal jeg bli 100 % frisk?! Åh, som jeg hater meg selv noen ganger. Jeg har så uflaks på det området at det blir vanskelig for andre folk å tro på at det faktisk er sant, og det skjønner jeg utrolig godt. Det høres jo ikke så sannsynlig ut, at jeg er syk SÅ ofte. Men dessverre så er det sant, og det er virkeligheten. Oh, I hate it.. Jeg skal få gjort unna lekser i dag, slik at jeg ikke blir hengende så langt bak. Jeg satser på at jeg blir bedre utover dagen, både i magen og rundt øyet. Kanskje jeg skal nevne at jeg har en forferdelig hoste også..?

hits