Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: februar 2010

En liten tur ut

Publisert: 28.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Hanne Ingrid har klart å lure meg til å dra en liten tur ut i kveld, så nå sitter vi å sipper litt vin og ser på curlingfinalen. Dette bilde er forresten tatt til Johanne i høst, en gang vi begge var der på vors. Vi skal straks dra på byen, og jeg tror det kan bli godt å komme seg ut en liten tur. Jeg er ikke på russefesten sammen med de andre, men det er vel fordi jeg ikke har vært på revyen og øvingene. Men det blir vel kos fordi!

bloglovin

Forresten

Publisert: 27.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Det er en ting jeg kom på at jeg har glemt å meddele dere.. Og det er at Hermine nå er avlivet :( Det er/var rotta mi, som jeg har hatt i litt over ett år. Hun begynte å bli litt dårlig, og jeg begynte og bli dårlig til og ta henne ut av buret, så det var kanskje best slik. Jeg merker at jeg savner henne, nå har jeg ikke den irriterende lyden av vannflasken hennes når hun drikker når jeg skal sove, eller lyden av romsteringen hennes. Litt trist, men heldigvis har jeg Louis, min søteste pusekatt. Han har begynt å bli nesten like rar som Valentino var, og det gjør til at jeg blir enda mer glad i han! Hvil i fred søte Hermine, og hils de andre avdøde rottene og kattene mine! <3

ZzZzz

Publisert: 27.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Nå er det virkelig på tide å finne tannbørsten og sengen. Planene for i morgen er ikke helt klare, og jeg er enda usikker på om jeg skal ut. Den late siden i meg finner seg godt til rette hjemme for tiden, og jeg må jo tenke på at jeg skal jobbe i 10 timer på søndag også! Vanskelig valg. Dagen i dag har jeg enda ikke brukt til noe fornuftig, utenom å spise opp pakken min med kjeks og oppdatere de bloggene jeg leser ca tusen ganger i håp om et nytt innlegg.. Kanskje på tide å starte hverdagen igjen, teste den nye sminken min og gjøre noe fornuftig. Det første steget på det fornuftige punktet er i alle fall å sove! Louis og Charlie har allerede lagt seg, så god natt :)

Premiere på årets russerevy

Publisert: 26.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
.. som jeg ikke deltar på. Jeg er vel egentlig ikke noe scenemenneske, og jeg føler meg heller ikke helt i toppform. Ikke bare på grunn av det som har skjedd i det siste, men sånn generelt også. I kveld er premieren, og jeg håper den blir bra! Får håpe at jeg kan se den på film senere! Lykke til :)


Jeg får spare russeklærne mine til mai!

Har stort sett sovet i hele dag, men slik er jeg jo alltid i ferier. Gammel vane er vond å vende!

Et nytt familiemedlem

Publisert: 26.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Da jeg sto opp i dag fortalte Mamma meg om det nye familiemedlemmet, nemlig en støvsuger. Den var skikkelig merkelig, men veldig kul! Og lilla av alle ting.. Praktisk, og jeg prøvekjørte den i dag!


Kult, dagens outfit, min lillebror og støvsugeren i ett og samme bilde! Han var på tur til å legge seg forresten, så dere ikke tror at vi har for vane å vandre rundt i bar overkropp midt på vinteren. Litt av et familiebilde :) Det er forresten ikke slik man skal bruke støvsugeren, jeg skulle bare teste den som kosteskaft!


Lys har den også, slik at man skal være sikker på at alle hybelkaniner og elefanter blir med


Står i stil med pynten også. Jaggu, har du sett noe lignende!! Nei, herregud.. Dette ble kanskje litt kjedelig. Kan ikke tenke meg at alle er så interesserte i vår nye, superkule støvsuger! Så da kan jeg fortelle om andre morsomme ting istedenfor..


Jeg har vaska Louis i dag, og her lå han mens jeg satte på vannet.


Jeg har rota bort kamerasokken min (den dingsen jeg oppbevarer kameraet i), så nå må jeg bruke den Mamma har strikket til mobilen!


Nå trekker kulden i vinduskarmen og katta surmuler som aldri før. Den ligger langflat og kjenner kulden, og er ei katte med surt humør! Heisann! Og dudliattentei! ...........

Ja, det var vel alt det jeg hadde å meddele dere fra dagen min i dag! Må si jeg har hatt en veldig givende og innholdsrik dag. Har ikke engang fått sett TV, fordi OL er så viktig. Hallooo, hørt om å lese resultatene etterpå?!

Curlingbuksene!

Publisert: 25.02.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Hvem har ikke sett eller hørt om disse buksene? Jeg synes det er et hysterisk morsomt påfunn, og det beste er at det slo an! Gruppen på Facebook får flere hundre fans i minuttet, og curlingteamet skaffer seg en sponsoravtale i tillegg til at de synes de er behagelige. Det er flere tusen som har kjøpt disse etter vi fikk se de i OL, så jeg har en liten mistanke om at det blir en slags trend blant enkelte. Vet allerede om noen som har planlagt å kjøpe buksene!

Hvis du har lyst til å kjøpe de kan gjøre det HER! De koster i underkant av 600 kr. Jeg har egentlig litt lyst på ei, bare for å ha hjemme, men har ikke tenkt å bruke så "mye" på det. Det er liksom ikke en prioritering, for såå viktig og kult er det ikke, selv om det egentlig er det. Du skjønner..

Ville du hatt ei?

Sorg og glede går hånd i hånd

Publisert: 25.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

For å tenke på andre ting som ikke er triste kan jeg kanskje oppdatere dere slik jeg pleier de gangene jeg ikke har blogget på ei stund. Det er vel egentlig ganske uinteressant, men det er et greit tidsfordriv fra min side. Når triste ting skjer er det godt å få tankene i andre baner og ta en pause fra gråt og tanker.


Louis er fortsatt søt, men det er vel ikke noe nytt. Selv om han er blitt ganske så rampete og stadig vekk forsyner seg av maten på kjøkkenbenken og drikker av mitt vannglass.


Det har gått VELDIG mye i OL, og spesielt curling. Mamma og Trine er hemmelig forelsket i Thomas Ulsrud, og jeg blir tvunget til å se på. "Heia Northug!"


Vi (jeg og Trine) har tatt en del solarium (ikke bokstavelig talt, HEHE) men jeg blir ALDRI brun på hendene. Det er litt flaut egentlig, for da ser jeg altfor brun ut i ansiktet, slik at det ser fake ut. Det er jo liksom ingen som ser hvor "brun" jeg er på resten av kroppen, for jeg har ikke for vane å sprade rundt naken i offentlighet. Og ja - jeg har skrudd litt på kontrasten på dette bildet, men da vises jo forskjellen tydeligere, og det er slik i virkeligeheten for blitzen ofrer meg ikke rettferdighet.


Jeg har handlet litt klær. Dette er til den "romantiske stilen" min. Haha.. Det vises ikke helt hvordan fargene på skjerfet egentlig er, men det er veldig fint! Synes i alle fall jeg.


Jeg har kjøpt en DEL sminke, og kanskje litt for mye til sammen. Men det er jo en forbruksvare, så hvorfor ikke investere! Kvalitet fremfor kvantitet. Og dette er en eyeliner med kvesser!


Lancome lypsyl, Givency flytende eyeliner, Dior øyenskygge, Dior Extase mascara og Versace lipgloss. Og jeg må bare bryte ut ; JIHUUUUUUUUUU for Dior's mascara!! Jeg elsker den, selv om jeg ikke har prøvd den enda.. Men det var ikke alt..


Ja, det var alt (utenom det jeg har bestilt i fra ELF.. Det må jo testes litt!)! Godt med litt oppdatering på den fronten og. Det eneste jeg ønsker meg nå er Chanel sitt multi/highlighter pudder fra vårkolleksjonen. Empreinte!


Og jeg har ryddet fint i hyllene på badet, og sortert!


Jeg liker egentlig system i rotet fremfor rot i systemet, men nå har det faktisk blitt system i systemet. Har laget mine egne avdelinger.. For eksempel ser dere Chanel avdelingen, Gucci Flora avdelingen, Burberry avdelingen og D&G The One avdelingen. Kall meg gjerne sær eller hva du vil, men jeg liker det!


Hyllen for dusjesaker..


Hyllen for rensesaker.. Herregud, nå har dere snart sett hele badet! Litt av en guidet tur vil jeg påstå, veldig viktig å dokumentere slikt! Men når jeg først har vært flink til å rydde vil jeg veldig gjerne vise hele verden mine talenter, siden de fleste som kjenner meg mener at jeg bare roter og aldri rydder!


Og jeg har fått russeklærne mine! Buksa er relativt veldig lita, for en lur person sa at siden det var en unisex modell måtte jeg ha den i XS. Meeen jeg skulle vel heller tatt S. Den presser rumpa flatere enn hva den egentlig er, og det er ikke så flatterende, men jeg har gått med den i et par timer i dag i håp om og utvide den litt. Hm, jeg må slutte å tro at jeg er smal!


Det nye Det Nye (HEHE) har også kommet i posten, og jeg ble ganske så imponert over forandringen! Selv om jeg fortsatt foretrekker Cosmo og Costume.


Johanne sin begravelse var nydelig, og veldig god og trist på en merkelig måte. Begravelser kan egentlig ikke beskrives føler jeg, men jeg tror hun hadde likt den!


Bårebuketten fra vår famile


Bildet som ble brukt var fra da jeg, Johanne og Trine var hjemme hos henne en gang i sommer! Søte, søøøte smilet!

Jeg sparer dere for bilder av meg denne gangen, har ikke akkurat sett så presentabel ut hver dag i det siste.

Og som overskriften sier - sorg og glede går hånd i hånd. Tusen takk for alle kondolanser, meldinger og omtanker, og all støtte. Jeg setter stor pris på det selv om jeg ikke alltid er så flink til å vise det. Spesielt til Trine, Marita, Marte, Kristine og Hanne Ingrid og resten! <3

Nå er det kanskje på tide å finne sengen, så skal jeg prøve å oppdatere dere så ofte jeg kan og halvveis love at bloggingen blir som før. Litt periodisk og litt uinteressant. Vet ikke helt hvorfor jeg sier det hele tiden, men jeg føler folk synes det. Da kan i alle fall ingen komme å si at det er uinteressant når jeg vet det selv! En relativt god forsvarsmekanisme. Og bare for å forsvare meg selv nok en gang før jeg sovner; selv om jeg har fokusert på materialistiske ting i dette innlegget betyr det ikke at jeg ikke er trist og alt det der, men som sagt hjelper det å fokusere på andre ting også! God natt!

Hvil i fred kjære Johanne

Publisert: 24.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Min kjære venn og nabo Johanne, som dere sikkert nok har lest om her før, har desverre gått bort fra oss. Det skjedde for litt over ei uke siden, og selv om mange allerede har fått det med seg har ikke jeg samlet meg nok til å skrive det her før nå. Det har fortsatt ikke gått opp for meg, og det er et stort tap og et dypt savn. Når en så stor del av hverdagen til noen plutselig, og helt meningsløst blir borte er det virkelig ikke lett å forstå. Begrepet og tilstanden død er ubegripelig for meg, og jeg forstår ikke helt hva det innebærer. Jeg har aldri før mistet noen så nært, og det er en opplevelse jeg ikke unner noen. Jeg har sakte men sikkert forstått at livet fungerer på den måten, at noen dør mens noen blir født. Vi vet fortsatt ikke hvorfor Johanne døde så brått i fra oss, men om noen måneder får vi forhåpentligvis et logisk svar fra obduksjonsrapporten. Det var jeg som fant henne, selv om jeg ikke så henne helt. Det var helt forferdelig, men heldigvis har jeg hatt venner rundt meg siden det skjedde, og det er noe jeg setter stor pris på.

19 år, og hele livet fremfor seg. Et givende og inspirerende menneske på så mange måter, og samtidig så irriterende og sta! Vi hadde ofte våre store og små diskusjoner, som alltid endte med vi ble enige om å være uenig. Vi kunne diskutere politikk og religion og andre ting så busta føyk, men var alltid like blid igjen etterpå. Helt siden vi ble kjent har vi sett Frustrerte Fruer sammen. Da hun bodde i Danmark, og vi snakket sammen på msn. Så ble vi enige om å se det i hvert vårt land og snakke om episoden etterpå. Etter hun kom til Norge har vi alltid sett de nye episodene sammen, og kost oss med godteri, mango og alt mulig rart. Det var kosestunden vår, og vi hadde gjerne maraton. Det blir veldig uvant nå, og jeg har lastet ned den nyeste episoden. Jeg må vel bare se den alene, og håpe på at hun følger med sammen med meg en annen plass.

Vi har tusenvis av minner sammen, og fra bildene ovenfor ser du en liten brøkdel! Og fra det forrige innlegget der jeg la ut hva jeg kjøpte meg, så var det Johanne jeg var sammen med på Magneten. Hun skulle egentlig hente meg, og jeg ville dra hjem med en gang fordi jeg var sliten, men sta som hun var tvang hun meg til å gå litt mer, for hun sa "men det er jo så lenge siden vi har vært her sammen!! Kom igjen". Okei da, sa jeg. Så gikk vi rundt og kjøpte oss forskjellige ting, og hun kjøpte et par øredobber vi ble enige om at jeg skulle få låne. Hun tvang meg også til å spandere på henne en smoothie, så satt vi sammen og drakk det før vi dro hjem. Det var de siste timene jeg tilbrakte med Johanne, og i ettertid er jeg veldig takknemmelig for at hun bokstavelig talt tvang meg til å være der lengre! Selv om ingen visste at det ble det siste..

Du vil alltid bli husket og savnet, kjære Johanne <3

Boom, and the fever is back

Publisert: 12.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Hater, hater, hater å være syk. Da blir jeg sittende hjemme å jobbe med særemne, se på Disney Channel, drikke sjokkomelk og blogge kule ting som dere kan lese. Vel, kule og kule.. You know!

I går begikk jeg en synd. Jeg fikk lønn, og selvfølgelig dro jeg, Trine og Marita på Burger King, fordi vi latet som at vi ikke hadde vært der tidligere denne uken. Vi har fått bulimidemens som sjefen min sier. At vi spiser og spiser, men glemmer å kaste opp. HEHE! Etter det dro jeg og Marita på Magneten fordi jeg måtte kjøpe morsdagsgave til min kjære Mammma. Det fant jeg, og jeg fant en rekke andre ting til meg selv! Før dere tror at jeg brøt mitt eget løfte må jeg få si at jeg kjøpte det meste på salg og at det ellers bare var ting jeg trengte. Skjønner egentlig ikke hvordan det er mulig å bruke så "mye" penger på en liten tur på magneten. Men jeg blir sånn "åh, ei truse til 20kr, den MÅÅ jeg ha!", og "jihu, en genser til 29 kr, den MÅÅ jeg ha selv om den ikke var så fin". And so on.. Lønna er ikke helt oppbrukt, og jeg har vært flink å betale regninger. Vet ikke helt hvorfor jeg forteller dere dette, men det er vel på en måte for å forsvare meg selv ovenfor meg selv når jeg leser det etterpå. Hm, innviklet. Unnskyldninger hjelper alltid.


Denne var så fin bak på ryggen at det ble sånn "oi, en topp til 29 kr.. den MÅ jeg ha!"


Denne hadde mønster, og siden jeg har veldig mange ensfargede klær ble det "ja, en litt stygg topp til 29 kr, den MÅ jeg ha"


Dette ble jo pent.. Jeg er redd for tyngdekraften, og støttet derfor hånda mi på dørkarmen. Dette var "jaså, en genser til 50 kr, jeg MÅ ha noe beige"


Dette var "ja, jeg trenger en ny Chanel rouge, det måå jeg ha". Dessuten passet fargen ganske så bra, og nei.. den er ikke hvit som det ser ut som. HEHE. Dessuten fikk jeg med en Gucci Flora body lotion som passer til min høyt elskede Flora parfyme!


Og siden jeg er så lett å lure til å kjøpe ting, måtte jeg nesten ta med noen exofoliating wipes, på halv pris!


Så måtte jeg kjøpe en del mango siden de også var på tilbud. Så måtte jeg kjøpe en hel del andre ting.. Som smykke, ringer, armbånd, pysjamas, enda en genser, hårspray og litt andre sminketing. Lord, help me.

Var ikke dette over gjennomsnittet interessant da dere? Dessuten gikk jeg uten mascara på kjøpesenteret, noe Mamma sa at tydet på at jeg holdt på å bli voksen....

Og ja.. Jeg har bestilt meg ting. Men bare hårspray og bursdagsgave til Marita! Promise

Hvil i fred Alexander McQueen

Publisert: 11.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer


Så uvirkelig å tenke på at han allerede har gått bort, bare 40 år gammel, og mest sannsynlig av fri vilje.. Skikkelig triste og tragiske nyheter. Spesielt med tanke på haute couture-uken i Paris neste måned, og den nye kolleksjonen og alt. Men mest av alt at det mest sannsynlig var på grunn av sorgen og depresjonen etter hans mor døde for bare ei uke siden. Det viser samtidig at det finnes så mange fler viktige ting her i livet enn fashion and fame. De er jo bare mennesker designerne også.

Hvis du ikke helt vet hvem har var kan du lese mer her, og jeg er sikker på at du har sett disse og andre lignende sko i det siste?Ikke tro at jeg hermer etter livingdoll med dette innlegget, for det er faktisk lov å blogge om det samme. Og jeg er rimelig sikker på at jeg er én av to millioner som blogger om dette i dag og i morgen. Og om jeg virkelig er så overfladisk at jeg bryr meg om at en jeg ikke kjenner er død? Ja, jeg ropte "NEEEI" da jeg leste det. Bare spør Mamma. Jeg syntes i alle fall det var MEGATRIST da Yves Saint Laurent døde på bursdagen min. Huff

Thank God even crazy dreams don't come true

Publisert: 11.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer
Jeg sprang nedover gata vår i undertøyet, en lett jogg. Hadde jenteboxer og bh og var helt vill, på jakt etter proteiner mens andre folk løp bak meg. Meeeen så våknet jeg av at Mamma sa at det var 10 minutter til skyssen min dro. Herregud! Det var en syk drøm! Kan ikke legge ut detaljert, for da tror dere at jeg er enda mer syk i hodet enn jeg egentlig er. Men jeg kom meg på skolen i mer enn god nok tid, det er bare skyssen min som var fanatisk på å ikke komme for seint..


På grunn av hastverket ble det lue, fletta jeg sov med og NULL mascara. Jeg føler meg nydelig! Det ble også den stygge tunikaen som minner meg om Marita. Noe som er koselig! Mihi


Her er Marita forresten. Jeg fikk ikke lov til å legge ut bilde, men who cares :)


Dette bildet tok jeg i gymmen på fredag av Marita! Det fikk jeg i alle fall IKKE lov til å legge ut, men jeg gjør det siden hun tvang på meg en kort, tettsittende, svart shorts!!! In ya face..


STYGGE  FÆLE TRINE!!!!! Oppmerksomhetssyk som alltid. Jævla plagsomme dritt, lar meg ikke blogge i fred.


Denne kjøpte jeg bare for å se sporty ut! Bare synd den ikke smakte så godt, for det var litt for mye mandarinsmak.

NÅ ER JEG SUR PÅ TRINE FOR HUN LENER SEG BAKOVER OG SER PÅ SKJERMEN MIN!!!! BARE FOR Å VÆRE STYGG OG PLAGSOM, OG HUN VET AT JEG HATER DET OG NÅ ENDER JEG OPP MED Å HATE HENNE OGSÅ!!!!! oG NÅ SKRIVER JEG UTEN Å SE PÅ FORDI JEG HAR HALVVEIS KLAPPET NED SKJERMEN OVER HENDENE MINE!! IDIOT

Bare sånn fyi

En smule oppskrytt

Publisert: 10.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Tipper at alle har fått med seg at "alle" toppbloggerne blir sponset av Makestyleshop, og reklamerer spesielt for sminken fra Barry M. Ikke vet jeg om det de sier er sant, det eneste jeg vet er at Makestyleshop har overpriset sminken til de grader. Hvis man sjekker andre nettsider hvor de selger Barry M ser man jo at det er billigere enn GOSH og Rimmel. Hallo... Og på Makestyleshop har de priser som jeg tviler på at de er verdt! Sier ikke at billig sminke er jalla altså, men det er alltid en grunn for at ting koster det de koster!

Bare se her..


Solpudder til 245,-


Solpudder til 91,-

Sammenlign prisene på de andre produktene selv, her og her! Så om du under noen omstendighet har tenkt å falle for reklamene til toppbloggerne så bør du nok ta en titt på andre sider først. Godt mulig sminken er bra, men hvorfor betale mer enn man må? Det blir til og med billigere selv om kostnadene for frakt og toll kommer i tillegg, og det sier vel sitt. Jeg synes uansett det er superlol, og at Makestyleshop virker jælvla jalla, forutenom GHD produktene. Bare se på designet deres da.. Djiz!

Jeg skal uansett dusje og ta ansiktsmaske før jeg legger meg! Har begynt å komme i puberteten skjønner dere.. Så skal jeg spise litt kyllingsalat, og sååå ZzzZzz

Like in a dream

Publisert: 09.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Silje Kåfjord - Like in a dream

Seriøst, jeg elsker denne sangen. Det er den fra NSB sin reklame som du kanskje hører. Vet ikke helt hva det er med meg og reklamesanger jeg, men den som Lindex hadde i fjor en gang elsker jeg også. Det var Sia - Electric bird. Det er slike jeg kan ha på repeat tusen ganger, og både tekstene, stemmene og melodiene er så perfekte. Ubeskrivelig! Meg og musikk er jo et merkelig par, siden jeg liker alt fra opera, R&B, hip hop, rock, pop og alskens.. Hvis du har noen musikktips er du velkommen til å dele de hvis du vil :-)Nå sitter jeg og venter som en sulten hest på at Mamma skal komme tilbake fra Ica. Vi skal nemlig ha kyllingsalat til middag, og alle mager gleder seg. Spesielt min. Grønnsaker er så undervurderte, og jeg er så lykkelig fordi jeg har begynt å like løk! Både hvitløk, gul løk og alt med løk. Flaks jeg ikke har en kjæreste å kysse..

lol..

Publisert: 09.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Missing someone is your heart's way of reminding you that you love them

Publisert: 09.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer


How cute..
Og jeg liker ikke tattoveringer engang!
(Det var no offence, for jeg liker det på andre - men kunne aldri hatt det selv)

Who says..

Publisert: 09.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

John Mayer - Who says

Det ble ikke skole på meg i dag, så jeg har bestemt meg for å bruke dagen til og jobbe med særemnet. Har ikke kommet gang så særlig, utenom i tankene, så det er kanskje på tide. Men jeg jobber best under press, og litt stress, så derfor satser jeg på at jeg skal komme meg bra ut av det. Det er ikke slik at jeg bare seiler på bølgen og håper på det beste, for jeg skal gjøre en innsats. Poenget er bare at jeg ikke ser poenget i å begynne såå lang tid i forveien. Og sånn utover det kan jeg meddele at jeg nå har fått den nye facebook, og herregud så forvirrende. Når man først er vant med noe så er det ekkelt med så store forandringer. Jeg venner meg nok til det, for det har jeg jo gjort med de andre nye også! Husker jo nesten ikke hvordan facebook så ut da jeg registrerte meg.


Gotta love randomness

Edit: Nå har jeg mest lyst til å legge meg ned og slå og skrike av hele mitt hjerte fordi facebook er sånn ny!!!!!!! Så SYKT irriterende. Meeeen så vet jeg at det ikke hjelper, og det gjør heller ikke de gruppene...


Hva skjedde med orddeling?!?! omgzomg

Én ting til jeg ønsker meg..

Publisert: 08.02.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Sånn tights med pynt! Haha.. Du skjønner. Egentlig liker jeg det ikke, men nå liker jeg det allikevel.
Lurer på om jeg kanskje skal bestille denne når jeg får lønn. Her er den fra!

Har laget et lite løfte til meg selv (og Mamma..) om at jeg skal begrense bestillingene mine og begynne å spare mer penger. Det trengs, både til fremtiden og førerkort. Meeeen det kan vel ikke skade med en liten tights! De hadde bare M/L igjen, og jeg lurer litt på om det blir for stort eller ikke. Hm, må vel mer på Burger King hvis den blir for stor da.. Never!

Edit: Mamma sa hun skulle sabotere livet mitt om jeg kjøpte den.......... Åeh

Wishlist

Publisert: 08.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Gavekort shopping

Publisert: 08.02.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer
Nå ble jeg usikker... Skrives det gavekortshopping eller gavekort shopping? Eller kanskje gave kort shopping, HEHE. Orddeling er sannelig ikke lett. Jeg vet ikke om gavekortshopping/gavekort shopping er et ord heller. Det var ikke poenget, men denne bloggen har rom for digresjoner, siden jeg er en digresjon i meg selv.

Siden det er mandag i dag tok jeg, Trine og Marita oss en tur på Burger King, og etter det en liten runde på Magneten (kjøpesenteret for de som ikke luktet det). Jeg fant deeet stygge skjerfet som jeg måtte ha! Og siden jeg enda ikke har fått lønn ble gavekortet fra H&M brukt. Det ble altså det stygge skjerfet som jeg sparer til den "stygge stilen", ei truse til 10kr, øyenskygge, armåbånd og noen andre småting. Har ganske mange ting til den stygge stilen nå, det gjelder bare å finne dager å bruke den. Trine og Marita blir litt oppgitt over de forskjellige stilene mine, som jeg egentlig aldri gjennomfører, men har alt som trengs til. Jeg trenger egentlig en klone av meg selv som rekker å bruke alle tingene jeg aldri gjør. Jeg kjøper så mye rart, men bruker det så sjeldent eller aldri. Sikkert fordi jeg ikke føler meg komfortabel med det after all, eller har noe som ikke passer. Derfor trasker jeg rundt i de gamle klærne mine som regel. Synd men sant! Se der ja, enda en digresjon! Dere liker mine unyttige fakta!Og jihuu, jeg har lastet ned den nyeste episoden av Cougar Town! Love it. Nå er det Gary Unmarried som står for tur. Altså lykkelig skilt! Jeg må få være en liten serie-nørd i smug..

Btw: Skal jeg ha denne skriften eller den andre? Om dere i det hele tatt la merke til at jeg akkruat byttet da..

Den berømte genseren

Publisert: 08.02.2010 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Litt sykt å tenke på at jeg har hatt denne genseren siden 5.klassen.

Det vil si at den er 8-9 år gammel! Men den holder seg bra, og er forsåvidt like god som ny, enda jeg hadde på den da jeg ble påkjørt! Jeg bruker den egentlig med hvit pique t-skjorte innom, men det ble det ikke i dag. Bruker den kanskje en eller to ganger i året. Interessant, hva?
Det betyr ikke at jeg var like stor som nå da jeg gikk i 5.klassen forresten, det er bare at den var litt baggy da. Måtte jo henge meg på bølgen, og jeg var helt i skyene da jeg fikk en genser til 600 kr! Den gang da.. Jeg har ikke tenkt å fortelle alle historiene som tilhører denne, men det er en del. Jeg har planer om å ha den i mange flere år, for jeg skal ikke bli større! Kanskje tippoldebarna mine en dag kan arve den :-) Gleder meg!

I need a double cheeseburger

Publisert: 08.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Love it!

Jeg har dikta en rap i samme duren, bare med Burger King mat! Trine, Marita og jeg har lov til å være på Burger King én gang i uka, så vi tenker og bruke rap'en neste gang (i morgen..) ! Kan ikke vise teksten for offentligheten desverre, den har for drøyt innhold! HEHE

Superbowl ja

Publisert: 08.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det er jo det store å skrive om på facebook i dag, så derfor tenkte jeg og se litt på jeg også. Men HERREGUD, så kjedelig og uinteressant. Det er jo... fotball! Hvor har entusiasmen og engasjementet mitt for sport dratt? Second thoughts - tror aldri jeg har hatt det! Kanskje like så greit, for da kan jeg jo kaste bort tiden min med blogging. Har nemlig hørt at alle bloggere er tapere uten fritid. Det stemmer jo bra? I alle fall bedre enn superbowl! Ehee. Neida, dere får kose dere nørds.

Siden jeg har vært så sløv med bloggingen de siste dagene kan jeg jo alltids oppsummere litt! Jeg vet dere setter sånn pris på det :-)


Jeg og Trine (Trine) kjøpte oss en hel pose med bugg som endelig er tilbake. Jeg fikk smake én...


Jeg prøvde å ta bilde av meg selv, men bomma.. Og jeg brukte den "nye" genseren min fra Asos som jeg kjøpte i desember. Bedre sent enn aldri!


Mm..


Vi hadde NM i å ta bilder av oss selv! Tror kanskje vi vant også :)


Louis sov og var søt..


Jeg klipte en stor barflekk på Charlie! Moahaha.. Men det var ikke for moro skyld, det var for og klippe vekk klumper i pelsen. Uansett hysterisk morsomt!


Så fletta jeg pelsen

Herregud, dette ble mange bilder.. Men her kommer det fler!


I går var jeg og flere på bursdag hos Marte!  Fun


Jeg møtte Maria (og Line) igjen for første gang på lenge! Koselig


Dette bildet tenkte jeg å legge ut på facebook, men ombestemte meg da jeg så at armen min veide 200 kg. Herregud, hva skjer?! Den er IKKE sånn..


Fanta saft!! Supernam. Den gule smaker død fanta <33 Redningen for meg som ikke liker brus! Takk Mamma!

Nå har jeg store planer om å sove! Kos dere med det interessante livet mitt :-) God natt!

Hva?!

Publisert: 07.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har forstått det slik at det er noen som oppfatter meg som en barbie gjennom bloggen! Og har hørt rykter om at enkelte mener at jeg fremstiller meg slik, og at jeg er sånn og sånn. OH NOOOOES!!
Det skal nevnes at det er min bror som sier fjortisvennene hans mener det, og at alle sier "Helene ja, hun barbie kjerringa som blogger". KRISE!! Det stemmer ikke

Og for å avkrefte det, dumme fjortishorer.. Here you goDet er bare det at jeg er veldig flink til å redigere bildene mine, slik at jeg blir seende slik ut:Et under hva sminke kan gjøre! Men jeg skjønner uansett ikke hvorfor noen mener at jeg fremstiller meg selv annerledes enn hvordan jeg er. Mener dere virkelig at jeg skal skrive om at jeg snakker i søvne, fiser, raper, går på do, gråter, ler, blunker, hikker, er lat og slike ting?!
Skjerp dere! Det er jo JEG som skriver bloggen, og det er jo MEG på bildene, så hvordan i huleste får dere til at det kan fremstilles som en annen person?
Det er faktisk like teit som å si når noen synger "Det der var IKKE din ekte stemme!!". Halloo... Hvem ellers sin?! Dumme, dumme, dumme brødhoder!! Og husk at jeg ikke liker brød..

Pæreisen tilbake!

Publisert: 03.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer

Tipper alle har sett gruppene på facebok om at vi vil ha pæreisen tilbake, og nå blir det! Ingen tvil om at facebook har stor innflytelse på produsenter, siden mange har gitt etter nemlig på grunn av det store tallet medlemmer i ei gruppe. Bugg tyggisen melder også sin ankomst, og det gleder jeg meg mest til, selv om jeg ikke er en tygggistygger til vanlig. Ikke for å høres gammel ut nå.. Men jeg husker så godt da jeg fikk noen småkroner "før i tiden" for å kjøpe meg bugg! Og da jeg serverte både lollipop og pæreis på barnebursdagen min. Good times!

Her kan du lese om saken forresten!
Nå håper jeg bare at Kinder Maxi kommer på stor plate :)


Sååå glad.. ehee
FYI old pic!

Bilder fra x'n

Publisert: 02.02.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg endelig surret meg til å legge over bildene fra x'n! Og for de som ikke skjønner hva x'n er, så er det min kjære Sony X2, altså en mobil. Bilder med super kvalitet er jo det kuleste man kan legge ut på en blogg!


Louis


Ser dere at han har fått en kul mellom øret og øyet? Den rød/rosa flekken. Han og Charlie er kanskje litt for brutale når de leker..


Louis i ei eske med frokostblanding


Vi måtte jo teste kameraet på skolen! Og jeg la ikke merke til at det var noen i bakgrunnen før nå.. Scary shit!


Ei prinsesse jeg tegnet i går! Hvorfor har jeg aldri lært meg å tegne sko ordentlig?!


Yndlingsvottene mine som jeg har hatt i ca 5 år. Fleecen innvendig er veldig tynnslitt kan man si


Dette bildet hadde jo ikke den verste kvaliteten, men jeg kan fortsatt innrømme at x'n ikke tar de beste bildene i verden!

Elsker disse interessante innleggene!
Unyttig info vet man aldri når kan komme godt med :-)

xoxoxo kisses cupcakes søøtiser heiaaaa

4-stjerners middag

Publisert: 02.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
I dag måtte jeg lage min egen middag! Brukte bare 6-7 minutter på å lage den også.

Var jeg ikke flink?


Neida.. Jeg skal ikke lyve på bloggen! Derfor må jeg nesten avsløre at det var.........


Det som derimot er sant er at jeg brukte 6-7 minutter på det, i microen vel og merke. Godt var det i alle fall, og det kostet 32 kr, så det kan ikke være så dyrt å være student? Poenget er vel at det finnes andre alternativ enn grandiosa, selv om det virker som at enkelte er allergiske mot grønnsaker!

Og da jeg tok bilde av maten min sa min kjære bror på 15; "Skal du seriøst ta bilde av det der å legge ut på bloggen?! Herregud, du er så teit!". HEHE, ja.. Jeg er vel det!

Tips for å unngå dobbelthake

Publisert: 01.02.2010 Kategori: Random Kommentarer: 0 kommentarer
Jeg og Trine har ekstremt mye å finne på på denne tiden av døgnet, så derfor tenkte vi og vise dere tips for og unngå dobbelthake på bilder! Noe Trine faktisk plages veldig mye med, og hun er sikkert ikke alene!


Ser dere hvordan det gjøres? (Jeg redigerte henne grønn slik at det ikke skal vises hvor bleik hun er..)


Det er ganske lett, og det fungerer alltid! (Skal ikke skryte på meg å være brun jeg heller men)


Ser dere noe spesielt her? Mamma og Trine påstår nemlig at jeg er tjukk over ankelen.. Og mellom ørene. Det vises jo litt her, det ser til og med jeg! Ikke tenk på den stygge nattbuksa, den er Trine si!

Nå skal vi bygge oss et puteslott på badet og se Chuck! Vil nemlig ikke at Mamma skal høre at vi fortsatt er våken.. God natt!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits