Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: februar 2009

Jeg savner deg, Linn

Publisert: 01.03.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

For ei stund siden var jeg ned på havna og tente lys for Linn. Det hadde samlet seg mange venner og kjente for å minnes vår kjære Linn som gikk bort i dag. Jeg fatter det fortsatt ikke, det er så uvirkelig. Da jeg flyttet til Ekne i 2000, var Linn den første vennen jeg hadde. Hun var en del år eldre enn meg, men hun tok vare på meg og var sammen med meg. Vi fant på mye tull og var en del sammen. Jeg husker spesielt godt at vi hadde vår egen sang. Nemlig "Det var en spennende dag for Josefine" av Inger Lise Rypdal. Den hadde en egen betydning for oss, og det snakket vi senest om for noen uker siden. Det var siste gangen jeg møtte Linn. Den kvelden mimret vi mye om hvordan vi var før og hva vi gjorde, og hun hadde til og med på seg et klesplagg hun hadde fått av meg. Linn var ei sprudlende og livsglad jente, som ikke ville noen vondt. Det er så urettferdig at slike skal bli revet bort. Monica, som er søstra til Linn, er ei god venninne av meg. Og vi har vært venner siden barneskolen, selv om det har vært mye opp og ned. Broren min er også venn med deres bror, og Mamma med Mamman deres. Så familiene våre står på en måte ganske nært. Jeg har vært mye hjemme hos de og vært med de på turer til Namsos og alt mulig rart. Det er så rart og trist å tenke tilbake på alle de minnene. Jeg klarer ikke å sette meg inn i situasjonen til familien, men jeg skjønner at de har det veldig trist og vanskelig. Det var godt å se Monica på lystenningen tidligere, tok i rundt henne og ga henne en skikkelig klem.

Det var en spennende dag for Josefine,
En dag hun tenkte på med glede mang en gang.
Og hun så frem mot en masse nye venner,
Å være sammen med hele dagen lang.
I hånden bar hun sin fine nye veske,
Som skulle romme den første lesebok.
Hun kunne se seg selv sittende med lekser,
For å lære seg å lese og bli klok.

Med store øyne gikk hun inn gjennom porten,
Så stort et hus det hadde hun nok aldri sett.
Og der var barna, som kastet ball og lekte,
Mens noen stilte opp i rekke og sto rett.
Det var en spennende dag for Josefine,
Men fra sin drøm skulle hun snart vekkes opp.
Hun skulle oppleve at noe slikt som glede,
Er en ting som kanskje plutselig sier stopp.

På gården kretset det en ring av barn rundt henne
Og hun så snart at dette ikke var en lek.
Men skulle hun nå så tidlig kunne kjenne,
Det kalde pust fra alle drømmene som svek.
Hun kunne høre de hvisket til hverandre,
Og se dem peke på hennes svarte hår.
Da følte hun at hun ikke var som andre
En vond erfaring i hennes unge år.

Ja, det var en spennende dag for Josefine,
En liten pike født i et annet land.
Men hennes hud var tilfeldigvis en annen.
Er det en trussel mot alt det som går an?
Hvem er det vel som har ønsket dette skille,
Og hvorfor skapes det usynlige sår?
Det var en spennende dag for Josefine
Den dag hun lærte seg at fremtiden blir hard.

http://www.youtube.com/watch?v=9-RVDFNRM6I 

dsc01041

Håper du har det bra <3

Hvil i fred

Publisert: 28.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
For litt siden mottok jeg en utrolig trist beskjed. Søstra til venninna mi har gått bort i ei ulykke :/ Jeg kan enda ikke forstå at det er sant. Hun var også en venn av meg, og vi var gode venner før. Familien står vår familie nær, og jeg vil kondolere til dere alle. Hvil i fred <3

sadbutterflygirl

Martna og kos

Publisert: 27.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
I dag har jeg og Janne vært på Marsimartnan. Det er en gammel tradisjon i Levanger, som er hvert år på denne tiden. Det er ikke som vanlig martna, men det er noen karuseller. Innholdet i bodene består mest av pølser, skinnfeller og mange slike gammeldagse ting. Det er litt koselig å gå rundt å se på. Jeg og Janne var først på Backlund og spiste frokost, og der var det stappfult! Men vi fant oss heldigvis et lite bord i mengden. Jeg bestilte meg toast og jordbær smoothie. Mmm. Dette var den fjerde gangen jeg bestilte toast, og alle fire gangene har jeg fått den servert forskjellig. Forskjellig brød og forskjellig salat. Merkelig, men godt!

dsc01018
Janne, June og Mia

dsc01021

dsc01026dsc01024
Se de supersøte gryteklutene som mamman til Mia har laget! Hun er kjempe flink, og hun hadde en salgsbod :)

Nå har jeg det kjempe travelt!!! For jeg skal på jentekveld til Janne, om bare en og en halv time!

Bryr du deg?

Publisert: 27.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Bryr du deg om at jeg
- Nettopp har spist to kiwier og blitt sår i ganen
- Har vasket pc'n med anti-baktriell våtserviett
- Ikke liker makrell i tomat
- Nettopp smakte en fæl belgisk sjokolade?

Nei, det var det jeg trodde. Jeg føler at jeg skriver så utrolig menigsløse og kjedelige innlegg. Men det er jo vanskelig å få til noe med mening og morsomt hele tiden. Og det er vel ikke poenget heller? Grunnen til at jeg skriver er jo ikke får å få lesere eller fordi dere skal finne det superinteressant, men fordi jeg liker det som et tidsfordriv og fordi jeg liker å skrive. Hm. Men det har seg sånn at et fåtall av leserne mine kommenterer,  det merkes godt. Nå har jeg litt over 2500 besøkende på 7 dager, men allikevel få kommentarer. Jeg vil jo at dere skal kommentere, enten det er positivt eller negativt. Men selvfølgelig at det skal være konstruktivt hvis det er negativt! Tilbakemeldinger er godt å få, selv om jeg skriver så mye tørrprat. Jeg hadde også satt pris på om dere kom med forslag til hva jeg kunne skrevet om, og hva dere vil lese. Så vet dere det :)

lapt op
Jeg kunne så inderlig ønske at jeg kunne skrevet bloggen min på denne nydelige pc'n!

Bottoms up!

Publisert: 26.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar


Fresh sang! Av en eller annen grunn så finner jeg bare slike teite videoer av youtube ting jeg har lyst til å legge ut! Men sangen er jo bra :)

Bolt og Whopper JR

Publisert: 26.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
I dag bestemte jeg og Trine oss for å ta med oss tvillingene, Amandus og Mathilde, på kino for å se Bolt! Har dere sett den? Det er en utrolig søt og bra film fra Disney som handler om en hund som heter Bolt, og han er ei stor stjerne i Hollywood. Selv om filmen er beregnet for barn var den like morsom for oss! Jeg anbefaler dere å se den, spesielt hvis du liker andre Disney filmer som "Over hekken", "Biler" og alle disse andre! Den var faktisk ganske gripende også, og jeg må innrømme at jeg fikk tårer i øyene av enkelte scener!

bolt20film

Det er litt av en opplevelse å sitte i en kinosal proppet full av småunger som slafser, snakker og promper høylytt! Etter filmen bestemte vi oss for å innta kveldsmaten på Burger King! Der følte jeg plutselig at jeg hadde med meg tre unger istedenfor to. Trine var nemlig like ivrig på å leke som tvillingene! Som du sikkert har skjønt er det ikke bare bare å ha med seg Trine offentlig! He he he, neida : )))

helenejeheleneogamandus
dsc00980bkamFollow Helene - Love you like a fat kid loves cake

Oh, I wish

Publisert: 26.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 13 kommentarer

Jeg elsker disse Nixon klokkene! Kunne lett hatt en av hver farge :)


nixon
Har du, eller vil du ha?


Follow Helene - Love you like a fat kid loves cakeVet dere hva? Nei, forresten..

Publisert: 26.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar
Ja, vet dere hva? Når jeg skal fortelle ting til folk, for eksempel venner og til de i klassen, så begynner jeg å fortelle om en ting og kommer halvveis før de avbryter og sier "Ja, jeg vet det der!! Jeg leste det på bloggen!". Og vips, så har jeg lite å fortelle! Hm. Nå kan jeg fortelle at jeg har bestilt meg en kjole fra Gina Tricot. Den kostet jo bare 149,-, og det ble under 200,- inkludert frakten! Enkel og svart kjole, jeg måtte jo bare ha den!

kjole

Det er en ting jeg lurer på.. Syns dere jeg skal fjerne den grå rammen rundt bildene? Det ser jo så teit ut noen ganger!
For eksempel på bildet av kjolen, og på ikonet til Bloglovin! Og dere må forresten følge bloggen min på Bloglovin!

Hvem synger den bimbo sangen?

Publisert: 26.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer

Den vettu, som var skikkelig populær for mange år siden! Den kom plutselig inn i hodet mitt, men jeg kommer ikke på hvem som synger den, og jeg vil jo høre!

bimbo

Her er bimbobildet mitt i samme slengen! Tragisk, ikke sant? HAHA, jeg må le selv

Jeg har blitt ei feit ku

Publisert: 26.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Det sa Mamma og venninna hennes. Eller, de sa at jeg hadde lagt på meg! Mulig jeg har det, men det er Kristoffer sin skyld! Av en eller annen merkelig grunn spiser jeg mye mer når jeg er sammen med han. Det er sikkert fordi jeg har det bra. Det skyldes også at jeg og Trine har proppet i oss kake og kanelsnurrer omtrent hver dag i de siste ukene. Sunnhetsnivået har vært lik null. Jeg må skjerpe meg! Helt seriøst. Men jeg trenger noen som pusher meg litt, for jeg er så dårlig på å motivere meg selv når det gjelder slike ting. (Mamma, du må gjøre det.. Jeg vet du leser bloggen min!). Man legger vist på seg av å sitte i sofaen med godterier og en bror som flyr rundt i huset og tjenestegjør for seg, så en slipper å løfte en finger selv!

heleneogtrine1

Jeg og Trine har vært på Backlund i kveld, og vi spiste en kjempe god toast med salat og drakk husets kakao ved. Kjempe godt og kjempe koselig! Nå er det vel ikke lenge til vi skal se film, og jeg tror nok det blir Yes-man! Har hørt at den er hysterisk morsom, så jeg gleder meg!

Register deg her!

Publisert: 25.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Nå har jeg registert meg, og prøver å samle poeng! Så om du kunne registert deg på denne linken http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=10807 slik at jeg får poeng, så hadde det vært kjempe bra!


Hallohei

Publisert: 25.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer
Hva gjør ikke jeg for kjæresten min? Dro til han klokken 2 i natt fordi han ikke fikk sove! Så dro vi hjem til meg i mårrest, og kjøpte oss rundstykker for å steke i ovnen. Nystekte rundstykker med ost og paprika, og sjokolademelk er noe av det beste jeg kan få til frokost! Nå har jeg besøk av Trine, Janne og Kris. Trine skal ligge over, og hun insisterer på at vi skal se Twilight i kveld, men tror vi skal se Yes-man isteden! Hvem er best? Om du har sett begge daaa

janneogtrine
Vi oppdaget nå at det ikke fantes noe bilde av de to sammen, så da måtte jeg ta et nå. Haha

Follow Helene - Love you like a fat kid loves cake

NÅ MÅ DERE VÆRE ÆRLIGE!!

Publisert: 24.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer
Hva syns dere om designet nå? Fargene, headeren og alt det der. Jeg tror jeg har en egen evne til å være misfornøyd med alt. Eller jeg liker forsåvidt headeren, men jeg ser jo helt dust ut på bildet.

heiheighg
Ja, jeg klør meg i hodet og ser rar ut i ansiktet når jeg spekulerer på designet..

I dag da jeg og Kristoffer våknet opp, spise vi yoghurt til frokost før vi spaserte bort til solsenteret. Jeg har nesten begynt å få farge på hendene nå også. Jihu. Trine har også vært på besøk i dag, og er her enda. Har egentlig ikke gjort noe spesielt i dag heller. Vet dere hva? Jeg har ingenting å finne på. Kan noen komme med forslag til hva jeg kan finne på?!

Nok en utfordring

Publisert: 24.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer
Följ min blogg med bloglovin

Egentlig syns jeg slike utfordringer er litt teite, men akkurat nå kjeder jeg meg såå..

Utfordringen går ut på;
1. Gå inn på mine bilder/mapper.
2. Velg den 6 mappen.
3. Finn det 6 bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det.
5. Inviter 6 nye - link og gi beskjed om utfordringen til dem.

dsc05652
Dette bildet er av Valentino. Det var den beste katta jeg noen gang har hatt, og jeg savner han ubeskrivelig mye! Dette er et av de bildene hvor han sitter helt merkelig. Det er ikke alle katter som sitter på rumpa! Han ble sånn etter han brakk foten, og trodde han var et menneske. Verdens beste kattepus, jeg savner deg <3

De fleste har vel tatt denne utfordringen, så da utfordrer jeg deg! Om du ikke allerede har tatt den da, haha

På lørdag møtte jeg pappan og søstra mi for første gang

Publisert: 24.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Ja, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal fortelle den historien jeg. Men jeg har aldri hatt noe kontakt meg min biologiske far, og datteren hans. Like før jul fant jeg søstra mi, Amalie, på facebook. Vi har hatt en del kontakt i det siste, og for litt siden fant vi ut at det var på tide vi alle tre møttes. Så det var derfor jeg dro til Trondheim på lørdag. Det var kjempe koselig, men samtidig veldig rart. Spesielt i starten. Vi var på en kjempe koselig café som het "Bare blåbær", der de serverte en utrolig god kakao! Vi satt der å pratet en stund, om alt og ingenting. Fremdeles mye catching up to do da! Både jeg og Amalie satt med hvert vårt basseng i skoene, for det var så sinnsykt mye sørpe og søle ute. Jeg kunne ikke ha ønsket meg en bedre søster, og vi har mange av de samme interessene og den samme smaken. Fant ut at vi hadde mye av de samme plaggene, øredobbene og veskene osv, det var jo ganske kult egentlig!

heleneogamalie2
Vi er jo litt like?

Jeg har farget håret mitt rosa!!!

Publisert: 24.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 10 kommentarer

Neida, jeg bare tulla..
Endelig er den 4cm lange etterveksten og det glansløse håret borte! June var på besøk i dag, og hun farget håret mitt og tok skog-øyebrynene mine! Hun var kjempe flink, og hun skal jo trossalt bli frisør så.

helene0980990
Hvis du ser bort i fra det dumme ansiktsutrykket mitt, så ser du fargen. Det er ikke svart, men bare veldig mørkebrunt!

Bestemor var også innom på besøk i dag, og tok med seg tvillingene! Vi "feiret" fastelaven på etterskudd med boller, siden Mamma glemte det i går. Haha. Dette har vært en ganske rolig, men koselig dag og jeg har nettopp fått besøk av Kristoffer :)

Follow Helene - Love you like a fat kid loves cake

Jeg vil bare mase litt

Publisert: 23.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer
Om at du skal legge meg til på bloglovin! Har endelig skjønt hvordan det fungerer nå, og syns det er ganske smart. I det siste har jeg hatt en del besøkende, og jeg vet at jeg har noen få faste lesere, så da kan dere heller legge meg til på bloglovin!

Dette har vært en ganske kjedelig og ensformet dag, som jeg har tilbrakt sovende i sengen eller sittende i sofaen! Stort annet har ikke skjedd. Det er så godt å slappe av en hel dag uten å behøve og bekymre seg for morgendagens skole og lekser. For jeg har nemlig VINTERFERIE <3 Åh, så godt det skal bli. Men jeg har ingen planer for ferien da. Hm. Skulle egentlig til Åre på tirsdag, men det blir ikke. I morgen kommer Bestemor på besøk, og det blir jo koselig!

Her er det jeg kjøpte meg i Trondheim på lørdag. Ikke mye, men det var fordi jeg hadde noe helt annet enn shopping på dagsordenen!

helenerepic0018 
Øredobber og smykke, og ei freeesh t-skjorte! Alt fra H&M :) Kjøpte Cosmopolitan på svensk mens jeg ventet på toget, og da gikk det opp for meg at jeg ikke skjønner såå mye svensk som jeg trodde. Det er så mange ord der som jeg ikke har peiling på hva betyr. Hva er "hy", "studs", "överskattat" og "underskattat"? Mulig jeg er dom nå, men jeg klarer ikke å finne på noe lurt som det kan bety!

Jeg skal bli en råner!

Publisert: 22.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer
Ja, nå er det bare å finn frem buffalo skoene, wu-tang genseren og midtskillet! Jeg har nemlig bestemt meg for å bli en råner. På en betingelse selvfølgelig, og det er at jeg får denne bilen:

bmwm6
Dette er den nye BMW M6. Wow, så deilig!
June skal farge håret mitt i morgen, så kanskje jeg skal bytte ut den mørkebrune fargen jeg allerede har kjøpt, med en pakke bleking, slik at jeg er sikker på at det blir en skikkelig fin orange farge. Da blir jeg en vassekte råner! Jihu

Utfordring

Publisert: 22.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg ble utfordret av www.iriselin.blogg.no

Utfordingen skal gå ut på ;
1. Finn en sang du liker på youtube
2. Legg filmen ut på bloggen din
3. Finn teksten og skriv den 3 linja på teksten på bloggen din
4. Hvorfor liker du sangen?
5. Inviter 6 andre bloggere til å gjøre det samme ..He can only hold her for so long

Jeg liker sangen fordi den er behagelig å høre på, og fordi Amy er flink flink til å synge!
Dette var en dårlig video, men fant ingen andre med bra lyd. Duste youtube


Jeg utfordrer:
www.diaryofjoe.blogspot.com
www.mialinea.blogg.no
www.janneu.blogg.no
www.miaem.blogg.no
www.amalieeee.blogg.no
www.giraff.blogg.no 

RIP skjerfet mitt

Publisert: 22.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer
Noe utrolig trist har skjedd i dag! Jeg satt på toget til Trondheim (forteller om det i et annet innlegg), og da vi kom på Stjørdal kom det to fjortisbærter og satt seg i setet bak meg på den andre siden. Du skjønner hvordan jeg mener! De satt å stirret på meg, og oppførte seg som noen drittunger. De var skikkelig irriterende og spilte dårlig musikk fra telefonene sine, som ødela musikken jeg hadde i øreproppene mine. Men så måtte jeg på do. Jakka hang på knaggen, skjerfet mitt lå i setet og veska tok jeg med meg! Da jeg kom tilbake var ikke skjerfet der................ Jeg lette etter det under setet og alt mulig, men fant det ikke. Så jeg er 100 % sikker på at en av de to stygge jentene tok det! Herregud, hvor fattig er man ikke hvis man tar et to år gammelt, grått og kjedelig skjerf fra Cubus?! Fy faen, det var så utrolig provoserende! Hun ene stirret forferdelig på meg, og da stirret jeg tilbake. Vi hadde blikkontakt ei stund (stygt blikk! haha), før jeg sa "Hva er det du glaner på?!", og hun sa "Hva er det DU glaner på?". Så sa jeg "Ingenting spesielt i alle fall!", og hun bare "Eh!". Hahahha, jeg føler meg nesten like fjortiss som de!
Jeg må ærlig innrømme at jeg savner skjerfet! Selv om det som sagt bare var et vanlig og kjedelig grått et. Jeg bruker det faktisk hver dag, egentlig.

bimboo
Savner deg skjerf!

Fairytale?

Publisert: 21.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 6 kommentarer
Mulig jeg er veldig treg, men jeg hørte Alexander Rybaks sang for første gang for 2 minutter siden! Har hørt veldig mye om den, og han vant jo overlegent MGP med over 700 000 stemmer! Vet ikke helt hva jeg syns om sangen, men den var grei nok. Det er også så mange som snakker om hvor kjekk han er osv, men kan ikke si meg enig der heller. Noen mener han ligner Enrique Iglesias, men jeg syns han ligner litt på Toro Borgen! Haha, bare at Toro er søtere! Forresten, dere vet Elisabeth Andreassen (Bettan)? Som også var med i Melodi Grand Prix. Jeg fant ut at jeg er 5menning med barna hennes! Haha, nesten litt kult :)

Stemte dere på Alexander i finalen?

ar

Gratulerer Jan Thomas!

Publisert: 21.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 9 kommentarer
Vet dere at Jan Thomas har giftet seg i dag? Ble egentlig litt sjokkert da jeg fikk vite det, for Christopher er jo en deeeel år yngre, og det å gifte seg er et kjempe stort skritt!

Men uansett, GRATULERER :D

jantogc
De er så søte sammen! Nååh

H&M hjemmekolleksjon!

Publisert: 21.02.2009 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer
Har dere sett det? Syns det var et utrolig bra påfunn, og det var en del fint. Det er ikke i salg før 26. februar, og da tror jeg nok det kommer til å være utsolgt på dagen!

Dette er det jeg likte best!

hmhndklekjkkenhndklehmputehmpute2

Er kjempe glad i farger og mønster, syns det er så utrolig fint! Er du ikke enig?

Men Rihanna da..

Publisert: 20.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer

Rekner med at de fleste har fått med seg hva som har skjedd mellom Chris Brown og Rihanna? Det ryktes i at han skal ha banket henne, slik at hun både har fått blåmerker og tydligvis bitemerker. Mange har reagert svært negativt mot Chris og utallige radiostasjoner har boikottet musikken hans, for å vise at de er sterkt i mot kvinnemishandling. Det er bra! Noen antyder at det har vært liknende episoder mellom de tidligere, men det vet vi jo ikke sikkert. Man skal jo aldri tro på alt man hører og leser.

aprhianna080210ssv

Rihanna har nå uttalt at hun fortsatt elsker Chris, og har dype følelser for han. Men at hun ikke kommer til å gå tilbake til han, i fare for å sende ut feil signaler til fansen. Det syns jeg er kjempe bra! For det er jo ikke slik at man ved et knips mister følelsene for noen (enkelte gjør kanskje det), og det er ikke alltid lett å komme over noen man har vært sammen med over lengre tid. Og selv om man vet innerst inn at forholdet ikke er bra for en, så er følelsene fortsatt der. Men når det dreier seg om kvinnemishandling er det kjempe viktig å vise at man tar stor avstand fra det. Det er et stort problem i samfunn verden over, selv om vi ikke alltid er så klar over det. Det er et problem som gjør meg veldig opprørt, og jeg skjønner heller ikke hvordan noen har samvittighet til det. Hvis man elsker noen, så utøver man i alle fall ikke fysisk vold mot de. Dessuten er det en uskreven regel at gutter ikke skal slå jenter. Uansett!! Det får meg til å tenke på filmen "Så som i himmelen". Det er en utrolig bra film, med et kjempe bra budskap hvor vi får et godt bilde av hvordan slikt kan være. Jeg syns filmen er rørende, og det beste med den er på slutten når Gabriella synger "Gabriellas song", som er blitt veldig kjent. Da begynner jeg å gråte! Ååh.

Personlig mener jeg at Rihanna er en av de beste artistene for tiden, og hun lager utrolig bra musikk. Jeg vil ikke at hun skal ha det vondt, og jeg syns det er kjempe bra at hun holder seg unna Chirs, selv om hun har følelser for han. You go girl :) Og dumme, stygge Chris Brown!! (selv om jeg liker den ene sangen hans.. )

Hva mener du om saken egentlig? Er det "greit" at Rihanna går tilbake til han etter en slik episode?

Mitt 141. innlegg

Publisert: 18.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer
Skal brukes på å klage. Det jeg klager over nå er:

- Jeg har fortsatt ikke kommet i gang med leksene. Duste oppgave!!!!
- Jeg sitter alene på stua og kjeder meg
- Jeg har ingen til å hjelpe meg med oppgaven
- Jeg vet at jeg får til oppgaven hvis jeg vil, men jeg gidder ikke
- Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke gidder
- Jeg glemmer det jeg skal gjøre, og holder på med tusen andre ting
- Jeg er kjempe trøtt og har veldig lyst til å sove, men vet at jeg ikke kan enda
- Jeg har kjempe vondt i ryggen, fordi den stygge puta i sofaen er ekkel
- Jeg sitter i en ekkel og fæl sofa som gir meg vondt i ryggen
- Jeg er mett, men vil spise
- Jeg har ingenting å spise som jeg har lyst på
- Jeg har ingenting å skrive om på bloggen
- Jeg irriterer meg over at jeg begynner hvert eneste punkt meg "jeg"
- Jeg vil ikke på skolen i morgen, jeg vil sove lenge
- Jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg på lørdag
- Jeg kommer ikke på flere punkter
- Jeg er lei
- Jeg har ikke noe passende bilde til dette innlegget
- Jeg syns innlegg uten bilder er kjedelige
- Jeg legger ut et random bilde
- Jeg er verdens største pesimist, og kunne skrevet tusen andre negative ting
- Jeg liker ikke å være en pesimist
- Jeg vet det er millioner av folk ute i verden som har det værre enn meg, og allikevel klarer jeg å synes synd på meg selv. Det er ganske trist

helenebwrar 21
- Jeg legger ut mitt emo bilde, fordi jeg ser LEI ut. Noe som jeg er

ziagazogazag

MOT

Publisert: 18.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

I morgen skal jeg og Janne på MOT-kurs! Vi skal være UMM'ere som det heter, og det er på en måte det samme som sånn 789'er for de som vet hva det er. Det innebærer at vi til neste år skal dra rundt i klasser på skolen og fortelle om MOT og gjøre forskjellige ting. Jeg vet ikke sååå mye om det enda, men finner vel ut mer på kurset i morgen!

Middagen ble supergod, og alle likte den! Yey me! Jeg har fortsatt ikke begynt med leksene enda, men skal gjøre det NÅ har jeg tenkt. Tror jeg er inn i en ond sirkel. Jeg utsetter ting heeele tiden, og jeg vet innerst inn hvor dumt det er. I natt la jeg meg for eksempel klokken 3. Hvor lurt var det? Nei. Jeg må virkelig rive meg selv i nakken, eller få mamma til å være ekstra streng. Og nå sitter jeg her å skriver verdens mest kjedelige innlegg uten mål og mening, mens jeg heller skulle gjort lekser.
Har du noen slike uvaner?

cw
Dette bildet er 4 år gammelt! Ser ut som en sur cowboy som ikke har fått fanget oksen sin. Herregud!
Liker fargen på håret mitt der. Noe som minner meg på at jeg kjøpte hårfarge i dag. Mørkebrun! Men jeg har fortsatt ingen til å farge håret mitt. Slipper ikke hvem som helst dit. Blæh

Den kommende husmor

Publisert: 18.02.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Nå har jeg akkurat laget deigen til foccacia brødet, som vi skal ha ved middagen, som selvfølgelig JEG skal lage! Bestemte med for å leke litt husmor i dag. Det blir kylling, wok og focciacia! Føler meg litt som Heidi i The Hills nå, da hun begynte i den første jobben. Har nemlig skrevet 18 invitasjoner, og er skikkelig sliten i hånda. Amandus og Mathilde skal feire bursdag på Burger King på lørdag, og inviterer hele avdelinga på barnehagen. Lykke til du som jobber der!

På skolen i dag var vi på et foredrag om spiseforstyrrelser. Det var kjempe interessant og lærerikt! Hun som holdt foredraget var kjempe flink, selv om jeg klarte å sovne i noen minutter.. Don't blame me!

mammaogkris
Mamma prøver den nye massasjedingsen vår på Kristoffer. Ser ut som en ministøvsuger, men den er kjempe god!

gave
I dag kom Valentinsgaven til Kris også! Caps og t-skjorte fra Zoo York! Det vet jeg han blir glad for :) Valgte selvfølgelig blå, siden det nesten er yndlingsfargen min.
(Satser på at han ikke er innpå bloggen min, siden han ikke har fått gaven enda, haha)

Men nå må jeg lage ferdig middagen og begynne med lekser!

Hva syns du?

Publisert: 17.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 23 kommentarer
Om designet mitt på bloggen selvfølgelig. Mamma mente at det var litt kjedelig og trist, og at det ikke reflekterte den jeg var. Hun mente at jeg burde ha lyse farger, og gjerne rosa. Egentlig er jeg enig, samtidig som jeg liker blått og grått veldig godt. Hva syns du? Sannheten er at jeg fant HTML koden på designet, og bare gjorde om header, bakgrunnsfarge og skrift. Men jeg kan ikke å endre fargene. Dessuten venter jeg på en ny header, som det ser ut til at jeg aldri får. Jeg vil ha hjelp til å lage en nye header! Vil du kanskje hjelpe meg? Selve stilsettet og alt det er jeg fornøyd med, men jeg ville kanskje hatt hvitt som hovedtema istedenfor. Hm, jeg får se hvordan det blir.

I dag på skolen lagde vi mat. Det ble en utrolig god panzanella salat med foccacia brød ved siden av. Min og Trine sin oppgave var å lage et foccacia brød med fyll på. Det ble med soltørkede tomater, oliven, rødløk og hvitløk. Så jeg smakte oliven for nesten første gang i dag. Og det er ÆSJ! Utrolig rar og ekkel smak spør du meg.

dsc00674 1
Ja, dette var jo en fin salat

Nå må jeg gjøre ferdig en oppgave før jeg finner sengen. Sovnet på sofaen i ettermiddag, så jeg er litt på etterskudd, både med søvn og lekser. Heldigvis får jeg sove én time ekstra i morgen, siden vi skal på et foredrag om spiseforstyrrelser på skolen klokken ni. Det kan jo bli interessant :)

Downs dukke

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 9 kommentarer
Det er laget dukker som skal forestille å ha downs syndrom. Er ikke det litt merkelig? Vel, egentlig ikke. De er laget for å hjelpe barn med downs syndrom, slik at de har en leke som kan reflektere hvordan de selv er, og ikke bare hvordan "normalen" er. Står litt mer om det her.

doll385357104a

Vi diskuterte det litt i klassen i dag, og noen mente at det kunne være litt frekt. Hvis man tenker på hensikten og tanken bak det, så oppfatter ikke jeg det som frekt. Heller mer positivt hvis det er til hjelp. Det vi ikke tenker på, er at det er enda mer frekt å kalle noen for downs. Akkurat like frekt som det er å kalle noen mongo. Det er jo blitt uttrykk vi bruker ganske ofte. Bruker du uttrykk som "mongo", "hemma" og downs" i en negativ betydning?
Eller har du noen ganger tenkt på at alkoholikere, narkomane, kriminelle, folk med psykiske problemer som angst og depresjon, og folk på krykker er funksjonshemmet? Det skal ikke så mye til å være funksjonshemmet skjønner du

Take me to bed now or lose me forever

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg og Trine tok oss en tur på Jysk tidligere for å snakke med Kristoffer. Mens vi ventet på at han skulle bli ferdig å ekspedere alle kundene, testet vi ut noen utrolig gode og comfy senger i over 20 minutter. Det er jo ikke ulovlig det? De fra Dreamzone som det går an å heise opp og ned og frem og tilbake! Så utrolig behagelig seng har jeg ikke kjent på lenge. Tenk så deilig det hadde vært å hatt ei slik!

dsc00695

Ganske så presset sammen her. Men kunne godt bodd i en slik! Fungerer både som stol, seng og sofa. Mmm så god

dsc00696


Nå skal jeg snart se frustrerte fruer har jeg tenkt! Men Mamma skal massere meg med en sånn massasjedings hun kjøpte her om dagen. Skjønner ikke hvorfor jeg har så sinnsykt vondt i nakken i dag. Dessuten tror jeg Mamma vil at jeg skal ende opp som en rød kavring.. Hun vil ta sol i dag igjen. Som om det ikke var nok med 35 minutter tilsammen i går? Djiz

Trines fugledans

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
video:mov00699

Er det noe å skrive egentlig?

Buhu og jess

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Buhu til at jeg begynner å føle meg veldig syk :( Har vært skikkelig dårlig form på skolen, og fikk ikke gjort noe fornuftig i timene heller. Det vil si at jeg har mye å gjøre hjemme, siden vi har mange innleveringer denne uken. Typisk like før ferier!

Jess til at jeg nå har lastet ned episode 15 av frustrerte fruer! Gleder meg til å pakke meg inn i dyna og sitte i sengen med masse godt å spise mens jeg ser det! Har gledet meg en hel uke nå. Jihuu

desperatehousewivess5

Nuuuuss

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
Dagen i går ble ikke brukt til mye fornuftig egentlig. Jeg og Kristoffer sov i tolv timer, og våknet uthvilt for en gangs skyld. Godt!

helenekristoffer
Nuss!

mathilllllde
Mathilde! Hun skulle ha meg til å sminke henne, og resultatet ble ikke såå bra, siden hun aldri klarte å lukke øynene da jeg skulle ha på øyenskygge og mascara. Men søt da :)

herminnnne
Hermine med et sløvt blikk! Jeg tror hun ser stygt på meg, siden jeg har vært alt for dårlig til å ta hun ut av buret og kose med henne i det siste.

pic0003

doing

Valentinsgavene jeg fikk av Kristoffer! Ei råkul t-skjorte fra Stüssy og en supersøt bamse som sier "doooing" hvis jeg trykker på den! Tusen takk :)

Jeg ønsker meg stygge sko!

Publisert: 15.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg fant disse stygge skoene fra Roxy, og syns egentlig at de er så forferdelig stygge at de er kule! Jeg vet ikke om jeg kunne gått med de så særlig mye, men kanskje en dag eller to med klær og tilbehør som hadde passet.

jroxyskolittlemoon

Grusomme ja?!

Nå skal jeg og Mamma tusle bort til solsentret og få litt farge på kroppen! Leste at det ikke gikk at å blogge og kommentere fra 23.00 og utover i kveld, så vi får se hvor mye mer jeg rekker i kveld. Skal nemlig se film med Mamma etterpå :)
hits