Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: januar 2013

a great view

Publisert: 31.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer

Er så fornøyd med utsikten fra leiligheten min! Etter å ha bodd i sentrum i mange år, og vært vant med å ha kun nabohuset som "utsikt", er dette fantastisk!

MS Nordkapp

Publisert: 30.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Klokken åtte i dag tidlig kjørte jeg og Mamma avgårde til Trondheim for å hente hjem Alex, som har vært på praksis på Hurtigruten MS Nordkapp i 11 dager! Båten var mye større enn det jeg trodde, og jeg krysser fingrene for at Alex får lærlingetiden sin på en av Hurtigrutene, slik at jeg kan være med langs kysten en gang. Har alltid hatt lyst til å ta en tur, og nå frister det bare mer! Før vi kjørte hjem stakk vi innom IKEA en liten tur, og jeg jeg handlet for 79 kr.. Det må være en rekord! Kjøpte bare noen små pynteting, selv om jeg egentlig hadde lyst til å handle for tusenvis. Vel, det får bli en annen gang!

new phone / s3 mini

Publisert: 30.01.2013 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Som jeg skrev sist jeg kjøpte meg ny telefon, så liker jeg ikke de store telefonen med digre skjermer som man ikke kan holde med én hånd. Derfor falt valget denne gangen på en Samsung Galaxy S3 mini! Selv  om jeg egentlig foretrekker HTC, siden det er det jeg har hatt de siste gangene, nekter jeg å gå over til Windows på mobilen. Så langt er jeg i alle fall veldig fornøyd, selv om jeg ALLTID bommer på tastaturet når jeg skriver meldinger.. Vel, det er nok en vanesak, og jeg satser på at jeg skriver uten feil om ikke så alt for lenge! En annen ting jeg som kunne vært bedre er kameraet. Det har 5mpx, og er mer enn bra nok til å være et mobilkamera. Det jeg ikke liker ved det er at fargegjengivelsen er så dårlig. Jeg synes bildene blir så grå og triste. Spesielt sammenlignet med kameraet på HTC One V som jeg byttet fra, der er fargene mye mer levende og det er større kontrast. Takk Gud for redigeringsprogrammer på telefonen sier jeg da! Men hvis jeg skal innrømme en ting, så kunne jeg egentlig ha tenkt meg en iPhone 4s eller 5, på grunn av at kameraet er så sinnsykt bra i forhold til andre mobiler.. 

I'd rather have roses on my table than diamonds on my neck

Publisert: 30.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Dagens høydepunkt! Jeg ble så glad og overrasket da et eldre ektepar kom med blomster til meg på jobb, som takk for god service og hjelp! Enn at det fortsatt finnes så takknemlige mennesker, for noe jeg og mange andre forventer at skal være en selvfølge? Noe så koselig! 

en mors beretning

Publisert: 29.01.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 2 kommentarer

"Ida, den yngste datteren i Corwin-familien, er 18 år.
Hun er sterk, smidig og energisk, og balletten er hennes store lidenskap.
Ballettkompaniet skal snart ha premiere, og Ida nekter å ta det med ro,
til tross for en forkjølelse som ikke vil slippe taket.
Moren gir seg ikke, og til slutt går Ida med på å oppsøke lege.
Besøket hos legen sender familien ut i det ufattbare:
At deres yngste datter og søster, som virker
nesten udødelig, har en potensielt dødelig sykdom.
Forkjølelsen viser seg å være akutt lymfatisk leukemi."

I natt leste jeg ferdig boken Idas Dans. Jeg brukte to dager på den, og klarte såvidt å legge den fra meg den kvelden jeg begynte. Hadde det ikke vært for at jeg måtte sove, hadde jeg nok lest hele boken på en gang. Omtalen som står bak på boken kan jeg si meg helt enig i. Jeg har aldri lest en vakrere bok om sykdom, og enn så trist handlingen er, så skinner morskjærligheten alltid gjennom. Det er umulig å ikke bli berørt av denne gripende historien. Jeg gråt meg gjennom de femti siste sidene, og måtte ha en pause for å samle meg før jeg fortsatte mot slutten av boken. Da jeg kom til siste side og siste ord, klappet jeg sørgmodig, men med et smil om munnen, igjen boken.

blogs I read

Publisert: 28.01.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 2 kommentarer

oysho socks

Publisert: 28.01.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Verdens søteste og fineste kosesokker som jeg kjøpte på Tenerife!good afternoon

Publisert: 28.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Da jeg kom hjem fra jobb i halv fem-tiden, hadde jeg planer om å lage middag. Fikk akutt lyst på wok-grønnsaker, ris og strimlet svinekjøtt. Problemet var bare at kjøttet var dypfryst.. Jeg la det i kaldt vann i vasken, og hadde planer om vente til det hadde tint. Så langt kom jeg aldri.. Noe måtte gjøres for at magen min skulle slutte med romlingen, så jeg tok like så greit hele kjøttklumpen og slengte den i panna. Som de sier; hastverk er lastverk. Og nå har jeg lært at jeg skal slutte å steke frossent kjøtt! Det ble langt i fra like godt som det pleier, og konsistensen ble også litt seigere. Heldigvis hadde jeg krydret det godt, og resten av maten ble også skikkelig god. Mett ble jeg, og jeg har lært til neste gang. Så nå ligger det en pakke i kjøleskapet, som jeg satser på at tiner til middagstid i morgen! Vel, man må prøve og feile litt når man flytter for seg selv. Og siden jeg ikke er verdens mest tålmodige når jeg er sulten, måtte det bare bli slik denne gangen! 

a quiet weekend

Publisert: 27.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Snart mandag igjen, og jeg er mer enn klar for ei ny uke. Har hatt det som kan defineres som en ekstremt rolig og avslappende helg. Da jeg kom hjem fra jobb på lørdag lagde jeg meg mat, så litt på tv, og klokken halv ni fant jeg meg selv liggende i sengen og klar for å sove.. Jeg sovnet så straks hodet tratt puta, og våknet igjen i 11-tiden i dag. Det er faktisk 14 timer med søvn! Selv om jeg var veldig uthvilt i dag, fikk jeg ikke gjort så mye fornuftig som jeg hadde planlagt. Tiden ble heller brukt til å ha besøk, spise grønnsakssuppe, og til å se film på TV3! Og nå har jeg straks planer om å sette brillene på nesa og lese ferdig boken Idas Dans som jeg begynte på i forrigårs, før jeg snorker meg gjennom natten :-)

no man needs a vacation so much as the person who has just had one

Publisert: 27.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentaroutfit from thursday / tenerife

Publisert: 25.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 4 kommentarer


Vero Moda blazer H&M kjole

Torsdagkveld tilbrakte vi sammen med Kristine og Siri, hvor vi spiste middag på en libanesisk restaurant! En hyggelig kveld med andre ord :-)


Hvis dere vil se enda fler bilder fra Tenerife, så kan dere sjekke ut Amalie sin Tumblr! Hun tar supernydelige bilder :-) HER!

details / the beach

Publisert: 24.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 4 kommentareroutfit from tuesday in tenerife

Publisert: 24.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 2 kommentarer


Lindex topp Cubus skjørt Mexx veske Vagabond sko

new in

Publisert: 24.01.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar


Bluse fra Zara


Verdens søteste t-skjorte fra Mango


Kjole fra Mango


Ny eyeliner fra Chanel

Her ser dere noen av klærne jeg kjøpte på Tenerife! Har ikke tatt bilde av alt, så i tillegg til dette kjøpte jeg for eksempel to par superstretchy og comfy jeans fra Zara og Pull & Bear, et par nude pumps, enkle hverdagsgensere og en superfin burgunderrød blazer. Fant ut at jeg måtte unne meg noen klær siden det var så lenge siden sist :-) Og nei, det er faktisk ikke tull engang!

fake fake fake

Publisert: 24.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Har inntrykk av at Tenerife byr på bedre shopping enn mange av de andre charter-destinasjonene rundt om i Syden, selv om det også fantes jallaboder på de fleste gatehjørner der og. De solgte til og med en drøss av falske iPader, Canon og Nikon kameraer og alskens av falsk elektronikk! Hver gang jeg gikk med en av mine kameraer så de vistes ble de helt gale og spurte om hvor jeg hadde kjøpt det, hvilken modell det var og hva det kostet.. Crazy! Tror det er mange som går i fella og kjøper falsk, for har hørt om en del som kommer hjem med kameraet sitt, så følger det hverken med bruksanvisning eller lader.. Det kommer også noen innom Elite Foto og er oppgitt fordi de ikke får satt kameraet sitt på norsk, siden selgeren på Gran Canaria sa at det var mulig. Så jeg anbefaler alle som har planer om å kjøpe elektrisk utstyr i utlandet om å sjekke grundig før de drar kortet eller bretter frem euroene. Virker tilbudet for godt til å være sant, så er det nok det! Dessuten er det ikke mange hundrelappene du sparer om du kjøper ekte vare i utlandet, så jeg ville egentlig kjøpt i Norge uansett. Da vet man hva man får, og det er lettere i forhold til garanti og hjelp! 

Ekte? Neppe..

tv-night

Publisert: 23.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I dag fikk jeg koblet på den gamle kasse-tvn som sto på bua og støvet ned, slik at jeg og Ole Marius (go follow on instagram @bjugis) fikk sett Idol! Selv om bildet og lyden hakker litt iblant merker jeg at det var litt godt å ha tv allikevel.. Har jo egentlig bestemt meg for å ikke ha det, siden jeg synes det er bortkastede penger. Men hvis det blir så jeg får en flatskjerm hivd etter meg, tar jeg selvsagt imot! Krysser bare fingerene for at Mamma og de skal bytte ut sin snarest.. Ole Marius og Donna kom også godt overens etter litt smisking med godbiter, og vi prakket på henne den lille, søte t-skjorta jeg kjøpte til henne på Tenerife for 1 euro! 

birdy - shelter

Publisert: 23.01.2013 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentarcleaning out my closet / zara jacket

Publisert: 23.01.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Verdens fineste jakke fra Zara

Det ble kjøpt noen klær på Tenerife, da det viste seg at de hadde mange bra shoppingmuligheter! Jeg har enda ikke pakket ut av kofferten etter jeg kom hjem på søndag, siden klesskapet mitt hadde nok med klærne som lå der fra før. Derfor har jeg gått grundig til verks, og gitt bort en diiger pose med klær, samt kastet/ryddet unna det som var ødelagt eller alt for slitt. Det skumleste var at posen jeg ga bort inneholdt mange klær med lappen på, noe som er en indikasjon på at jeg må skjerpe meg! Både med å handle klær som jeg mest sannsynlig ikke kommer til å bruke, og å begynne og bruke klær som jeg kjøper. Det er et godt nyttår-/februarforsett det! Jeg viser fler bilder av hva som ble kjøpt på Tenerife senere, nå må jeg tilbake til rydding og sortering av klesskapet :-)

strike a pose!

Publisert: 16.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Vi superkoser oss her på Tenerife, og soler oss ved hver anledning vi får! På kveldene er det derimot litt kaldere, og genser/skjorte er nødvendig! I går strenet vi avgårde for å finne shoppinggaten, men endte opp med å gå halve øya rundt omtrent.. Til slutt fant vi den rette gaten, men ingen av de butikkene vi egentlig letet etter.. Vel, vi fant Zara, og fikk shoppet fra oss litt der. Men nå har Kristine og Siri tegnet opp kart til oss, så i kveld SKAL vi finne frem! Må bare huske å ikke kjøpe kun sommerklær, siden det fortsatt er vinter når jeg kommer hjem!

let's go to the beach!

Publisert: 16.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentarSandstrand og blått hav så langt øyet kan se! Det høres veldig idyllisk ut, men sannheten er at jeg får litt panikk av all den sanden som setter seg oooveralt! Mest redd for å få sand i kameraet slik at det skal bli ødelagt, men det har gått bra så langt. Vel, jeg skal uansett ikke klage :)

@ papagayo

Publisert: 16.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Kristine og Siri er i samme by som oss, så i går møttes vi for noen drinker på Papagayo! Supergod stawberry daiquiri, og god cosmopolitan. Jeg legger ut bilder fra da vi var der på dagtid senere, for det var såå fint! :-)

sunset

Publisert: 15.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 2 kommentarer

En utsikt jeg ikke hadde hatt noe imot å se hver kveld..

sand mellom tærne

Publisert: 15.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentarfrenzy

Publisert: 15.01.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentartenerife

Publisert: 15.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 1 kommentar

Da har vi ankommet Playa de las Americas, og hatt et veldig fint opphold så langt! Vi kom frem på formiddagen i går, og fant oss godt til rette med både sol og god temperatur. Så i dag sto vi opp omtrent samtidig som sola, slik at vi kunne legge oss ved bassengkanten i håp om å få litt brunfarge på de vinterbleke kroppene våre. Såvidt en liten antydning til et skille, men jeg satser på å bli brunere! Vi har gått litt rundt omkring og utforsket gatene, og har så langt funnet en superfin beachclub, mange jallaboder, noen klesbutikker og mange supermarkeder. Men vi hører rykter om en bra shoppinggate litt bortom her, så den har vi planer om å streife rundt i senere! 

Jeg må forresten sitte i lobbyen for å få internett, så jeg tror ikke det kommer så mange oppdateringer med mye tekst. Men du kan gjerne følge meg på instagram HER! Har også planer om å lage noen innlegg nå som blir tidsinnstilt og kommer etterhvert :-) Håper dere har det fint i Norge!

reisefeber

Publisert: 12.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 0 kommentarer

Nå er kofferten snart klar for å lukkes igjen, og alt må være klart.. Jeg tror jeg har klart å huske det meste denne gangen! Så om litt under tolv timer er jeg fremme i Tenerife og står sikkert på hotellrommet og irriterer meg over noe jeg har glemt.. Neida, vi får tro det skal gå bra! Først og fremst skal jeg ta toget til Værnes og vente der ei stund, men denne gangen har vi leid et rom på Rica, slik at vi slipper de vonde benkene på flyplassen. Flyet går ikke før 05.55, og det jeg synes er mest vanskelig er å vite hva slags jakke og sko jeg skal ha på! Hva reiser man i når det er minusgrader? Som ikke blir for varmt når man kommer frem. Satser på at jeg finner ut noe lurt! Dere får sikkert noen oppdateringer mens jeg er der :-)

2012, you were a good year

Publisert: 09.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerDenne bildekollasjen er oppsummeringen for 2012 for min del. Jeg hadde et kjempefint år! Ble kjent med mange nye folk, opplevde nye plasser og reisemål, startet å trene, hadde det veldig gøy med venninner, tilbrakte kvalitetstid med famile, mistet alle øyevippene mine, spiste god mat, og flyttet for meg selv! Takk til alle som bidro for at jeg skulle få et fint år <3 Måtte 2013 bli like bra, om ikke bedre! 

hermès cover?

Publisert: 09.01.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 1 kommentar

På butikker rundt omkring finnes det ikke mange alternativer til mobildeksler til min HTC One V, så da kjøpte jeg et som var gjennomsiktig. Deretter skrev jeg ut forksjellige bilder, som jeg tilpasset dekselet med tapetkniv. Denne gangen ble det Hèrmes, og forrige gang var det en skisse laget av Sonia Rykiel. Har også laget et med Chanel for å ha i reserve. Hvor lurt er ikke det? Jo, det synes jeg er superlurt, for da kan jeg ha det akkurat som jeg vil, når jeg vil, uten at det koster veldig mye! Dette bildet var egentlig litt større, men hvis du ser nøye etter, ser du at hesten står i ei snøkule! Synes det var så søtt :-)

the cats place

Publisert: 09.01.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 2 kommentarer

Vel, mange synes nok allerede at jeg er en crazy cat lady.. Men når jeg har katt, må hun jo uansett få en plass å ha maten sin, så da bestemte jeg meg for å gjøre den så fin som mulig! Vannskålen kjøpte jeg i Frankrike, og en customized matskål og matte er bestilt fra Ebay! Det skal egentlig stå "Donatella" med én N på matten, men det hadde de visst ikke fått med seg. Akkurat som "matte" og "matematikk", der man får dobbelkonsonant når man forkorter ordet, men i dette tilfelle navnet. Oppkalt etter Donatella Versace, siden alle kattene våre har navn etter designere. Louis etter Loius Vuitton, Louboutin etter Christian Louboutin, og avdøde Stella etter Stella McCartney! Okeei, ser jeg rabler litt om katter her.. Nå har dere i alle fall fått sett hvordan Donna sin spiseplass ser ut! Fin ja?!

dolce gusto

Publisert: 09.01.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg var så heldig å få denne kaffemaskinen i julegave av familien, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Har ønsket meg den helt siden den kom ut og jeg smakte på de forskjellige kaffe- og te-sortene. Nå kan jeg endelig lage meg chai tea latte eller latte macchiato når som helst! Er ikke så voksen at jeg drikker sort kaffe enda, men det blir vel etterhvert :-)

the celebration

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer

Nyttårsaften ble feiret hjemme hos Kristine sammen med mine fantastiske jenter!

new years eve outfit

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Dorothy Perkins kjole H&M øredobber Forever21 sko

sneak peek / new years eve outfit

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarermy to-do list

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Vel.. Jeg merker at når man bor for seg selv så blir man litt mer glad i rydding og i å holde orden i sakene. Det har i alle fall vært slik så langt! Men akkurat i dag får klærne bare henge på stativet, oppvasken stå og jeg ligge på sofaen. Er det ikke det søndager skal brukes til..? Jo, i alle fall i mitt tilfelle! Dessuten har jeg fri fra jobb i morgen, og da har jeg store planer om å rydde og vaske det som trengs og ryddes og vaskes :-)

1.juledag

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

1.juledag var det som tradisjonen tilsier; juleselskap på Ekne! Enda mer god mat og dessert og familiekos :-)

2.juledag var det tid for fest med jentene! Selv om jeg hadde med kamera, ble det ingen bilder.. Men koselig, det hadde vi det! Resten av julen tok jeg det rolig, og sjette juledag var det tid for familiemiddag hjemme hos Bestemor sammen med resten av slekta/familien. Kom på da vi hadde kjørt av gårdsplassen at jeg hadde glemt kamera.. Litt kjedelig, men men! Så neste innlegg blir omhandlende nyttårsaften! 

julaften

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Etter tre timer på jobb, var det rett hjem for å spise risengrynsgrøt og konkurrere om å finne mandelen! Amandus ble den heldige denne gangen..

Fantastisk julemiddag med alskens av mat og koselig selskap!

Nissejenta kom for å dele ut gaver!

Fikk veldig mye fint og praktisk, og ble veldig fornøyd!

Jeg hadde en kjempefin og koselig julaften sammen med familien, og gleder meg allerede til neste gang :-) Disse bildene kom kanskje i seneste laget, men som jeg alltid trøster meg med; bedre sent enn aldri! 

life of pi

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarer

June, Trine, Victoria og jeg tok turen på kino i dag for å se Historien om Pi. Det eneste jeg har å si er at dere MÅ se den! For en fantastisk historie, og for en utrolig bra lagd film! Definitivt verdt hvert minutt :-)

my very own christmas tree

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentarmorgendugg

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarer

my own apartment

Publisert: 05.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da har jeg faktisk flyttet for meg selv! Jeg og Donna, i en leid leilighet på Levanger. Jeg fikk den 1.desember, og var ferdig innflyttet på slutten av desember. Nå har vi allerede bodd her en liten stund, og vi trives veldig godt! Jeg har begynt å få det meste på plass, selv om det enda er noe som mangler. Har ikke tatt noen ordentlige bilder, men her har jeg lastet opp Instragrambilder som jeg har delt underveis. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å ta tusenvis av bilder, og da skal de bli delt med bloggen! Siden jeg har flyttet og jobbet veldig mye i det siste har jeg ikke tatt meg tid til blogging, men det har jeg så smått tenkt å begynne med igjen. Om jeg enda har noen lesere..? Whatever, jeg liker både og skrive og dele bilder, så om det kun er Mamma så leser det, så får det bare være sånn! I dag ble det en rolig lørdag, og jeg ligger langflat på sofaen. Har spist restetaco, med julemarsipan til dessert. Så nå har jeg planer om å se litt serier, noe jeg heller ikke har fått gjort på evigheter! Bilder fra jul og nyttårsaften kommer når jeg har fått gått igjennom de.
Håper alle har hatt en fin ferie og et godt nytt år så langt :-)

Playa de las Américas

Publisert: 05.01.2013 Kategori: Tenerife Kommentarer: 3 kommentarer

13.januar går turen til Tenerife sammen med søsteren og Pappaen min.
Gleder meg ekstremt mye på sol og varme!

louis

Publisert: 02.01.2013 Kategori: Pictures Kommentarer: 3 kommentarerhits