Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: januar 2012

some of my buys

Publisert: 31.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 3 kommentarer


Jeans fra Helmut Lang og ring fra S of Sweeden.

I tillegg til dette kjøpte jeg kun en bluse fra Bikbok, en topp fra Object, enda en ring fra gullsmeden, øredobber fra Oasis, et smykke med tilhørende øredobber det sto H på, foundation fra Dior og håndkrem fra L'Occitane. FRYKTELIG fornuftig spør du meg!! Herregud, kan ikke huske sist jeg kjøpte såå lite da jeg var på tur.. Klapp på skulderen!

verdens beste louis

Publisert: 31.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer



siste mandag i januar

Publisert: 30.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Genser og skjorte fra Jean Paul

For et kuldesjokk å komme hjem til Trøndelag! Herreguuud. Tok på meg ullgenser og ullsokker før jeg skulle på jobb, men har vært kald i hele dag uansett. Nå sitter jeg godt plantet under dyna med tøfler, koseklær og med oljeovnen på hakk nummer fire av fem mulige. Men jeg fryser!! Jeg tror jeg skal gå å lage meg en kopp te eller kakao, før jeg setter meg godt til rette igjen for å se noen episoder med Bones og The Mentalist! Og hvis jeg ikke sovner så rekker jeg kanskje å blogge litt fra Bergen og. På lørdag var vi på Akvariet, så jeg har flere hundre bilder å se gjennom før jeg kan poste noe som helst. Gled dere! Dyrene er såå søte og jeg håper bildene ble bra!!

fredag i bergen #4

Publisert: 30.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 0 kommentarer

Da er alle bildene fra fredag lagt ut i rekkefølge! I alle fall de som er tatt med speilrefleksen. Jeg hadde nemlig tre kameraer med, speilrefleksen med to objektiv, hybriden fra Olympus og telefonen! Sånn er det å være photo-freak. Men jeg elsker å sitte igjen med masse bilder fra dagene som har gått. Selv om minnene sitter inni meg, hjelper bildene på hukommelsen og på å forsterke de. Fredagen var i alle fall en kjempefin dag, og vi fikk sett masse av det Bergen hadde å by på. Alt fra fisketorget, bryggen, alle kjøpesenterene, restauranter og Fløibanen! Sistnevnte var skikkelig morsomt og fascinerende, selv om det blåste ganske kraftig på toppen. Vi avsluttet dagen med en nydelig middag på Zupperia, før vi dro hjem og spilte kort! Da klokken var slagen tolv sang vi bursdagssang for full hals og Marte fikk endelig åpne pakkene sine!! Bilder og updates fra lørdag kommer senere, nå må jeg nemlig på jobb!

fredag i bergen #3 / fløibanen

Publisert: 30.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar



fredag i bergen #2

Publisert: 30.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar

a pop of neon

Publisert: 30.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Armbånd fra OXXO design, Bikbok, Gina Tricot

safe and sound

Publisert: 30.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 1 kommentar



Nå har jeg kommet hjem igjen etter fire fantastiske dager i Bergen! Har kost oss skikkelig, og feiret bursdag på ordentlig vis! Det var tre slitne jenter som våknet i formiddag, og jeg kjenner at jeg gleder meg til å sove i senga mi. I morgen før jeg drar på jobb, skal jeg ta meg tid til å se gjennom alle bildene fra turen, så da tipper jeg at det blir forløpende oppdatering her på bloggen. Skal ikke love noe, for hver gang jeg gjør det, så blir det aldri noe av.. Nå skal jeg sove, og det lenge! 

litt av fredag

Publisert: 28.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 0 kommentarer

Gårsdagen var utrolig innholdsrik og morsom. Vi begynte dagen med baguetter til frokost, før vi tok bussen til byen for å shoppe. Jeg var utrolig fornuftig, og kun noen ting ble med tilbake. Viser frem senere! Etter litt shopping og byvandring, tok vi Fløibanen. Og for en utsikt!! Tror og håper at det ble noen bra bilder, men akkurat nå har jeg ikke tid til å se gjennom alt. Jeg er nemlig nestemann som skal i dusjen, for vi har allerede begynt å ordne oss før vi skal feire bursdagen til Marte på Jacob Aall i kveld. Når man er tre jenter på badet sammen, er det utrolig greit å ha god tid! Men innlegg og bilder om alt kommer når jeg kommer hjem. And I promise!
Håper alle får en fantastisk lørdagskveld!

GRATULERER MED DAGEN KJÆRE MARTE <3 LOVE U

on our way out

Publisert: 27.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 0 kommentarer


Bluse fra Part Two



Marte har allerede tatt bussen siden hun skulle til frisøren, så nå skal jeg og Trine straks gå til busslomma vi og. I dag har vi planer om å ta Fløibanen, og heldigvis er været fint selv om det blåser ganske kraftig. Håper jeg får til noen fine bilder av utsikten!

torsdag i bergen

Publisert: 26.01.2012 Kategori: Bergen Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg og Trine fikk et par timer på øyet før det var på tide å stå opp halv seks! I halvsøvne sminket vi oss og pakket siste rest (klarte selvfølgelig å glemme to toalettmapper + en kjole og pumps allikevel..) i kofferten. Vi tok toget til Værnes, uten hysterianfall og høyt stress, og vi klarte oss veldig godt alene hele turen! Til vanlig bruker vi jo å ha med Marita som reiseleder, men denne gangen måtte vi klare oss på egenhånd. Himmelen og soloppgangen var nydelig, og vi satte oss spente og fornøyde etter flyplassfrokost på flyet.

Vi landet trygt på Flesland, og fant baggasjen med en gang. Vi trodde det skulle være kaldt siden Marte hadde forberedt oss på det.. Men vi reiste fra 13 minusgrader til ca null, så for oss var det jo skikkelig varmt! Selv om vinden var sur, var humøret vårt på topp. Spesielt etter vi hadde stått av flybussen, og fem minutter etter så Marte komme gående mot oss! Etter en slitsom tur opp Gåsestien med koffertene, var vi fremme. Der slappet vi av i en halvtime før vi børstet over håret og dro til Bergen sentrum!

Gikk litt rundt, spiste lunsj og handlet minimalt! Har innstilt hodet mitt på å være fornuftig i forhold til shopping, så det eneste som ble med tilbake var én topp!! Og noen andre småsaker da, men det var billig..

Etter et par timer med gåing rundt omkring ble vi slitne i føttene, og satte oss ned på Kanel på Galleriet. Supersøt plass, med ekstremt god oreo-milkshake! Vi skal tilbake..

Da magene våre begynte å rumle, tok vi bussen hjem til Marte for å lage lasagne med salat og baguetter til middag. Oooog etter et godt måltid slappet vi av og spilte kort!(Jeg vant selvfølgelig)

Gosh, oppramsingsinnlegg! Men nå vet dere i alle fall i korte trekk hva vi har bedrevet dagen med. Hvis dere er mer nysgjerrig utover dette, så vet dere jo at jeg oppdaterer twitter stadig vekk med twitpics og andre ting! Og om det er skrivefeil her, så skylder jeg på at jeg blogger under tidspress og at jeg er trøtt.. Nå har vi store planer om å sove, slik at vi er mer opplagt i morgen enn det vi var i dag! :-)

my morning starter-kit

Publisert: 25.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer


(Nei, jeg har ikke nakne ben eller hvite jeans, bare grå bukse!)

Da har jeg for lengst kommet meg opp av sengen, inn i klærne, inn i sminketrynet, og på jobb! Jeg fikk fire/fem timer på øyet, og var derfor ikke særlig våken da jeg satt på bussen. Siden jeg ikke liker kaffe, kom jeg på at det gikk an å kjøpe is-kaffe fra Starbucks, som faktisk er god. Kroppen min er overhodet ikke vant med å få koffein til daglig, så da jeg drakk de skarve 220 milliliterene på no time ble jeg plutselig ekstremt våken. Så nå sitter jeg her, rastløs og våken som få! Gleder meg bare til å komme hjem om ni timer og få gjort ferdig pakkingen :-D 

already past midnight

Publisert: 25.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Til vanlig kan jeg være opp til langt på natt uten at det stresser meg, og uten at jeg blir ekstremt trøtt dagen etter. Men da jeg så på klokken for litt siden, og den allerede hadde passert halv ett... Da fikk jeg litt panikk! Jeg bruker sjelden å stresse, men akkurat nå vet jeg at jeg måå dusje, mååå pakke, og MÅ sove! Ti timer jobb tar på.. Og at jeg drar halv syv på torsdagsmorgenen gjør meg heller ikke mindre stresset! Tidligere da jeg skrev at jeg jobbet i ti timer og syntes det var slitsomt, fikk jeg en kommentar om at det var ikke! Før har jeg jobbet opp til 12-14 timer i døgnet, og det til langt på natt. Nå er jeg vant med å jobbe rundt 4 til 6 timer per dag, og når man da plutselig jobber 10, så blir det faktisk slitsomt. Just sayin'! 


Det er litt beroligende å tenke på at jeg allerede har funnet frem noen plagg og en paraply (Bergen vettu) for å legge i kofferten..


Men at resten av rommet ser slik ut, det stresser meg!!

working girl

Publisert: 24.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg skal ikke lyve å si at jeg elsker og jobbe i ti timer i strekk. Ikke fordi at jeg ikke er strålende fornøyd med arbeidsplassen min, men rett og slett fordi det er så lite kunder på senteret. Jeg tror jeg har tørket alt støvet som finnes, og jeg prøver å finne nye ting som kan ryddes hele tiden! Så jeg håper ikke sjefen min sparker meg når jeg sier at dette har vært en kjedelig dag på jobb, haha.. Får bare håpe morgendagen blir bedre! Etter jobb skal jeg møte mine skjønneste jenter på American House og etter det må jeg hjem å pakke kofferten! Wæ, jeg skulle hatt flere timer.. 

today I would like to wear this

Publisert: 24.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer



Missoni/Givenchy/YSL/Dolce&Gabbana/MBMJ/CNC

Med en gang solen titter frem, slik den har gjort her i Trøndelag de siste dagene, blir skuldrene noen hakk lettere og humøret bedre. Det gjør også at jeg velger bort de grå/sorte/beige/brune antrekkene som jeg stadig vender tilbake til på vinters tid, og får lyst til å kle meg mer i vårfriske farger. Note to self: det finnes varme klær i friske farger og. I dag har jeg mer lyst til å ha på dette antrekket ovenfor, istedenfor den nye ullcardiganen fra Jean Paul (jo, den er jo fin den og men) og den utvaska singletten jeg har under. Forresten så digger jeg Missoni-mønsteret! Hadde jeg bare hatt over to tusen til overs.. Neida! (hehe, jo)

another monday and a new week

Publisert: 23.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Endring i planene har ført til at jeg og Trine reiser sammen til Bergen for å besøke Marte, og det er ikke mindre enn 3 dager igjen til vi drar! Kofferten må finnes frem og klær må pakkes, og de samme problemene og dilemmaene som oppstår ved hver pakking må konfronteres og løses. Hvis noen har noen Bergentips utenom Fløibanen og Akvariet, feel free to share! Jeg gleder meg i alle fall utrolig mye til fire hele dager sammen med Marte, for det er ikke sikkert jeg ser henne igjen før til sommeren!! Og det er fryktelig lenge til.. Skal i alle fall utnytte tiden og sørge for at 21årsfeiringen hennes på lørdag blir uforglemmelig!

Dagen i dag har blitt tilbrakt på jobb slik som alle andre hverdager blir. I morgen og onsdag skal jeg jobbe fra kl 10 til 20 begge dagene, og jeg reiser halv syv torsdagsmorgenen. Hvordan jeg skal få tid til alt, både rydding, pakking og besøk hos venner, er et lite mysterium. Men det løser seg, det gjør det alltid!

finally february

Publisert: 23.01.2012 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer



a well spent evening

Publisert: 22.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det ble en kopp kakao og et par glass brus i går istedenfor noen glass vin! Noe jeg absoltutt ikke angrer på i dag. Jeg og Trine pakket oss inn i boblejakker og varme klær før vi trasket oppover til Bruborg, hvor Mia og Marita ventet på oss. Det ble potetgullspising, jentesnakk og jentefilm på menyen, og vi koste oss til langt på natt! Søndagen har så langt blitt brukt til avslapping, men siden høystkommanderende ryddesjef Mamma sier det er på tide å rydde ferdig rommet sitt, så er det vel det.. Jeg begynte jo såå bra, og kjøpte D&G klokken til meg selv som premie, men siden jeg har utsatt ryddingen i ei uke nå, og det har blitt seende enda værre ut, er det vel på tide å gjøre seg ferdig først som sist! 

dagens polaroid

Publisert: 21.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer


Tilbringer lørdagen på jobb frem til klokken seks, og hva planene for i kveld er, er foreløpig usikkert. Drikke et par glass vin eller se film sammen med jentene? Hm. Har enda en stund på oss til å finne det ut, selv om det er kjekt å ha ting planlagt på forhånd. Men, jeg kan vel prøve å være litt mer spontan noen ganger jeg og! 

had no choice

Publisert: 19.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 1 kommentar

Siden det er 19.januar i dag, betyr det to ting! At det er presis ei uke igjen til jeg reiser til Bergen, og at det andre samarbeidet mellom Versace og H&M ble lansert i dag klokken 10. Selvfølgelig satt jeg parat, klar til å bestille den ene av de fire tingene jeg likte. Valget falt på dette fine armbåndet, og jeg gleder meg til å bruke når våren kommer snikende!

it's finally mine!

Publisert: 18.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

wants and cravings

Publisert: 16.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har blitt helt obsessed med de Guess bootsene, og har ikke tenkt på annet siden jeg så de på bloggen til Lea! At skosmaken min har forandret/utviklet seg er ikke til å stikke under en stol, og sorte boots er nå en av hverdagsfavorittene. De jeg har er mine go-to favourites selv om jeg kjøpte de på ingen annen plass enn Økonomisko, av alle verdens plasser! Det merkes også på kvaliteten, siden de begynner å bli litt slitt. Men inntil videre får nye sko og Guess boots stå på ønskelisten!

Ei nye veske ønsker jeg meg og, spesielt ei ny svart ei. Jeg liker romslige vesker som rommer alt jeg har brukt for, alt fra speilrefleksen og toalettmappen til hårstrikk og ei flaske vann. Slike satchel-lignende vesker er så fint, og beige og svart en klassisk kombinasjon av farger. Men ei veske til mange tusen kroner får stå på ønskelisten i veldig mange år fremover!

Nå har jeg igjen fått sansen for statementsmykker, spesielt under skjortekrager. Etter Chanels Paris-Bombay show i Grand Palais, hvor de hadde statementsmykker på nesten ALT, ble jeg utrolig inspirert og ønsker meg et Chanelsmykke over alt i hele verden. Vel, av materialistiske ting over alt i verden! Gosh, det er så ubeskrivelig fint!

rouge noir 18

Publisert: 16.01.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 2 kommentarer


En av mine favoritter i en nydelig dyp rød farge!

my saturday night

Publisert: 15.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Annenhver helg har jeg frihelg, så på fredag sovnet jeg uten å sette på vekkeklokken først, noe som føltes utrolig godt! Selv om jeg i følge mange andres døgnrytmer sover utpå hver dag.. Ingenting galt i å sove til tolv, er det vel? Så lenge jeg får det jeg har planlagt ut av dagen min er jeg fornøyd! Så etter jeg hadde ligget våken en stund og spilt wordfeud i går, fant jeg ut at det var på tide å stå opp. Selve dagen gikk rolig for seg, noe kvelden forsåvidt også gjorde! Den ble tilbrakt hjemme hos Mia, sammen med resten av jentene. Vi snakket løst og fast om alt fra hårfarge og tattoveringer til bleiking av deler på kroppen ingen av oss mener at egentlig skal bleikes.. Det ble ost og kjeks til nattmat, og da klokken hadde passert halv fem fant vi ut at det var på tide å dra hjem!




 

part two

Publisert: 15.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer


En ny bluse. Elsker fargekombinasjonene!

le blanc de chanel

Publisert: 14.01.2012 Kategori: Recommendations Kommentarer: 0 kommentarer


Base for å ha under foundation, som gjør at huden blir jevnere og sminken sitter lengre

todays/PLL

Publisert: 14.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Asos genser

Jeg begynte dagen allerede klokken syv i dag, men sto ikke opp før åtte.. Sovnet nemlig med alle klærne og sminken på i går kveld, og med lyset på som vanlig. Tror seriøst at jeg kunne vært Tornerose! Godt sovehjerte har jeg i alle fall, så jeg våknet relativt uthvilt og det var skikkelig godt! Hadde det ikke vært for at jeg begynte klokken ti på jobb, hadde jeg nok sovet enda lengre. Etter seks timer på jobb dro jeg rett til June, hvor vi (hun) laget oss middag og så de nyeste episodene av Pretty Little Liars. Følger dere med? Hvis ikke så burde dere virkelig!! Vet det er mange som ikke har orket å se alt fordi det er så langdrygt til tider, men da får dere værsågod begynne igjen. For nå kommer det avsløringer og hemmeligheter på rekke og rad. Nesten så jeg ikke tør å se det alene heller, jeg synes jo alt er så skummelt! Ser du på?

yesterdays clothes

Publisert: 13.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Bikbok strikkejakke Vero Moda bukse Zara belte

my deer blouse

Publisert: 12.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Julegave fra Trine! Åååh, så fin som den er :-D

the other shelf

Publisert: 12.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer



ellevte i første

Publisert: 11.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer



Nå har jeg akkurat vrengt av meg regnvåte klær, og satt meg i sengen. Har satt opp putene i ryggen på forskjellige måter tusen ganger, men ser aldri ut til å finne noen behagelig sittestilling.. Nå sitter jeg greit nok, men orker ikke å styre mer med det! Åh, hverdagsproblemer. Så små, men allikevel så plagsomme. I dag begynte jeg tidlig på jobb, og jobbet i seks timer, før jeg var hjemme i en liten time. Da var det på tide å dra på et etterlengtet besøk hos Kristine sammen med Marita! Heldige som de er, fikk de tilbringe den første uken av året i Spania! Begge dro på natten på nyttårsaften, men på hver sine ferier på samme plass. Haha! Og ut i fra det jeg hører om Tenerife har jeg også tenkt meg dit en vakker dag. Det var visst ikke bare charter-turister der, men en god kombinasjon av sol og ordentlig shopping. Det kan jeg mer enn gjerne bli med på! Kan ikke engang beskrive hvor lei jeg er av to dager med dypsnø, og tre dager med supersørpe og vice versa. Var i alle fall lykkelig for at skoene mine var vanntette i dag, og at de gikk lengre opp enn til ankelen. Hadde det bare ikke vært for den bilen som kjørte forbi meg og sprutet sørpe på hele min høyre side.. Heldigvis er jeg ikke av den typen som får raserianfall, springer etter bilen, roper, rekker finger og blir sur resten av dagen. Tenker bare at det ikke var bilen sin feil at været er sånn, og at det sikkert ikke var med vilje. Stopper opp i to sekund og tenker "jaja, tørker sikkert snart", smiler og går videre. Man kan sjelden gjøre noe med det som allerede har skjedd! Nå sitter jeg uansett med tørre klær under en varm dyne, og har ingenting å klage over. Bortsett fra at putene i ryggen ikke er optimalt plassert.. Og selv om katten som maler overdøver rumlingen fra magen min, kjenner jeg at det er på tide å finne seg mat. Derfor skal jeg gjøre det, og endelig ta meg tid til å se en episode Criminal Minds eller to. Det er det lenge siden jeg har prioritert, tro det eller ei!

my medallion

Publisert: 10.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer



Denne nydelige medaljongen fikk jeg i julegave av Kristine! I det siste har jeg vært så dårlig på å bruke accessories, så nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke får gå ut døren hvis jeg ikke har enten øredobber, smykke eller et armbånd. Kjenner jeg meg selv rett kommer denne til å bli flittig brukt!

my new shelf

Publisert: 08.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer

Sånn! Nå har jeg endelig fått en ny hylle på veggen med plass til bøker og blader, slik at det slipper å ta opp plass andre steder. Jeg hadde egentlig bøkene mine i ei hylle i romdeleren hvor jeg oppbevarer klær, men siden jeg nå har rundt 40-50 nye plagg (forteller og viser senere) måtte jeg ha plassen. Og selv om jeg har ryddet plass i skapet, og lagt bort rundt 10 par jeans og mange andre ting, har jeg fortsatt for lite.. Det handler i alle fall ikke om at jeg har for mye klær, kun for lite plass! 

I helgen har jeg kun tatt det med ro, jobbet og ryddet. Har nemlig kjøpt en D&G-klokke i belønning til meg selv, som jeg får når rommet mitt er heeeelt ryddig og fint! Så det eneste jeg bedriver er å rydde, og ta pauser hjemme hos June med betagrateng og brus! Så jeg belager min lack of updates, men det blir det blir! 

my new blue blouse

Publisert: 04.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer


Fra H&M

cotton flower eyeshadow palette

Publisert: 04.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer


Ny øyenskygge, kjøpt på Esthetique

tvillingbursdag!

Publisert: 03.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Mine kjære tvillingsøsken, Amandus og Mathilde, fyller hele 9 år i dag! Tiden har gått så raskt, og jeg synes ikke det er lenge siden jeg var med Mamma på ultralyd den 3.januar i 2003, og legen sa at hun kom til å føde akkurat den dagen. Og det gjorde hun, så jeg rakk akkurat å være med før det var for sent! Enn om enda 9 år til så er de hele atten år gamle.. Da er det ikke sikkert at storessøter Helene er like kul lengre, når hun nærmer seg tretti år og sannsynligvis har blitt voksen, og de har begynt ungdomslivet for fullt.. Merkelig å tenke på!
Uansett; gratulerer så mye med dagen kjære småtroll <3

stellajenta

Publisert: 03.01.2012 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Enn at den lille pusekatten som vi fant mjauende og utsultet utenfor huset vårt har blitt så stor! <3 http://elenah.blogg.no/1310425239_stella.html

pics from new years eve

Publisert: 03.01.2012 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

the lion's roar

Publisert: 03.01.2012 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentar

Hør på resten av sangene til First Aid Kit! Looove <3

 

truly by part two

Publisert: 02.01.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer


Deilige og oversizede cardigans er et must i dette vinterhalvåret, og denne med angoraull er skikkelig god. Nesten så jeg vil sove med den i natt!

back to the everyday life

Publisert: 02.01.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer


Fra 4.juledag

Nå er det tilbake til hverdagen igjen, og julen med dens fester og familiekos er over for denne gangen. Under ett år til neste gang! Nå ser jeg frem til Bergensbesøk i slutten av januar, påske, og sist men ikke minst sommer! Vintermånedene i seg selv er ikke de jeg har som favoritter, for kulde og snø er ikke helt min greie. Om jeg bare kunne dratt til varmere strøk på ubestemt tid.. Nå skal jeg finne fram klær og ordne meg før det er på tide å ta bussen til jobb. I dag skal jeg kose meg med varetelling! Jeg har aldri vært med på det før, men jeg håper det går greit for seg, og at mattekunnskapene mine ikke er en ulempe. Neida, det er ikke så ille! Men nå må jeg kle på meg og dra, kan ikke sitte i pysjen i evigheter.. Synd jeg ikke er som Fotballfrue, og er oppe før solen! Kanskje det skulle vært nyttårsforsettet mitt..? Ikke å bli som henne selvfølgelig, men å stå opp tidligere. Hm..

the celebration

Publisert: 02.01.2012 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar


Kjole fra Nelly

Where to start? Jeg hadde en fantastisk nyttårsfeiring som startet hjemme, med en vellykket kalkun og godt tilbehør. Etter maten dro jeg, Marte og kjæresten hennes Petter oppover til Mia og Tom-Håkon for å fortsette feiringen. Alle jentene med deres kjærester var samlet, kun jeg og Trine, single som få, som kom uten date! Men morsomt hadde vi det allikevel! Før vi visste ordet av det var klokken plutselig blitt halv tolv, og vi tømte siste rest i glassene før vi tok på oss varme jakker og flate sko for å se fyrverkeriet. Selv om Mia sitt hus er plassert i høyden, gikk vi et lite stykke slik at vi fikk utsikt over hele byen og de fine rakettene! Da klokken var slagen midnatt kom nyttårsklemmene som perler på ei snor, og plutselig hadde June og Rune forlovet seg! Ååååh! Vi sto ei stund til å beundret fyrverkeriet og vimset med stjerneskudd før vi ble kalde og vendte tilbake for mer fest og moro. På veien tilbake snakket vi ikke om annet enn hvor absurd det er at det faktisk har blitt 2012, hvor raskt 2011 gikk, og om våre visjoner og drømmer for det nye året vi har i møte. For å få varmen i oss satte vi på ekstra høy musikk og samlet oss på dansegulvet, etterhvert var ALLE der, og vi danset som om at morgendagen aldri kom! Det kjennes i leggene mine i dag i alle fall, for jeg er ikke vant med å hoppe og sprette rundt så mye som jeg gjorde i går, og det gjør skikkelig vondt å gå! Etter det slukket vi tørsten med cava og hev etter pusten før vi fortsatte i et par timer til. Som sagt hadde jeg en fantastisk kveld og en god start på det nye året! Bildedryss kommer i et senere innlegg :-)

hits