Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: januar 2011

Q & A

Publisert: 31.01.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

Q: Bruker du extentions?

A: Nei, håret er mitt. Jeg vil heller ha naturlig langt, pistrete, tynt og slitt hår enn falskt. Det er så mange som failer totalt med extentionbruket sitt, og jeg vil ikke bli et offer for det! Det finnes også de som har utrolig fint hår med extentions, som for eksempel Fotballfrue, NetteNestea og mange andre bloggere. Hvis man skal ha extentions, så er det superviktig at man er flink til å ta vare på det og vedlikeholde det, og ikke minst at fargen blander seg naturlig inn med den hårfargen man har fra før. Jeg kjøpte en pakke med clip-on extentions fra Rapunzel for lenge siden, bare for å teste hvordan det ble, og siden det var så billig. Håret er syntetisk og ikke av superkvalitet, men siden håret mitt er så tynt, tenkte jeg at jeg kanskje kunne bruke extentions for å få det tykkere. Vel, jeg har prøvd de én gang i ca ett kvarter hjemme, og har bestemt meg for å aldri bruke det..


Her ser dere med og uten, og det tar meg ikke mange sekundene for å se hva jeg synes er finest.. 
Mine extentions er ikke klipt siden jeg aldri skal bruke de, men allikevel så gir de fra seg en stygg glans, og det hele ser bare teit ut. Mitt ekte hår er også ca fem centimeter lengre nå enn det det var der, så jeg føler ikke at jeg er i kategorien som har behov for å bruke det.

Dette var ett av spørsmålene jeg har fått på Formspring. Husk å spørre om det er noe du lurer på! Spørsmålet kan du fylle inn i boksen i menyen til venstre, eller du kan stille det her http://www.formspring.me/Elenah1

BUYS

Publisert: 30.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer

Gjett hva disse kostet per stykk..?
Jeg bestemte meg for å dra en liten tur på kjøpesenteret i dag, ikke for å handle (siden det er "forbudt"), men for å se. Det klarte jeg rimelig bra, helt til jeg fant diverse smykker, ringer, armbånd og øredobber til 9 kr per stk på Cubus! Herregud, det er jo latterlig billig! Gratis nesten. Det skal sies at det var en del ymse i utvalget, men noe fint var det også. Derfor kjøpte jeg dette armbåndet og smykket, pluss et par øredobber. 9 kroner likosm.. Man er aldri så sparsom at man ikke kan bruke 27 kr på tre forskjellige accessories! I tillegg til det kjøpte jeg meg også en pudderrosa genser på Kappahl til 25 kroner.. Kunne ikke la vær, den var jo nesten gratis den også.. Så jeg vil påstå at jeg var veldig flink!!

SO JUICY!

Publisert: 30.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 1 kommentar

Det begynner å bli en god stund siden jeg kjøpte Juicys starter charm bracelet, og jeg har enda ikke kjøpt noen charms.. Har ønsket meg det både til bursdag og jul, uten at jeg har fått det. Så nå begynner det å bli på tide! En annen ting er at det er litt vanskelig å finne fine, som jeg vil ha, som er i sølv. De fleste charmsene er i gull, eller med gull på, men jeg finner nok noe! Selv om jeg ikke akkurat kan kjøpe charms til over fem hundre hver dag.. Så hvis noen tilfeldigvis vet av noen sider, utenom asos, revolveclothing og andre "vanlige" nettbutikker som selger det, ville jeg blitt glad om du kunne si i fra :-)

STATUS REPORT

Publisert: 29.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nå er det et par dager siden sist jeg sutret om influensatilstanden min, så det er egentlig på tide å gjøre det igjen. Bortsett fra at feberen min har gått ned betraktelig! Jeg er nesten frisk kjennes det ut som, det eneste som fortsatt henger igjen er litt verking i kroppen og en smuuule feber mens jeg sover, så jeg er i alle fall på god vei. Siden jeg har tilbrakt utallige timer i sengen siden tirsdag, føles det ut som jeg er nødt til å opp og gjøre noe. Noe, hva som helst nesten, så lenge jeg slipper denne nattbuksa, det sminkeløse ansiktet og den slappe fletta i håret. Siden jeg sov 16 timer i natt/i går, våknet jeg i firetiden i dag tidlig, så det er store sjanser for at jeg klarer å holde meg våken til natten, slik at døgnrytmen også blir snudd med det samme! Det hadde i alle fall vært utrolig kjekt, for i lengden blir det litt slitsomt å være våken mens alle sover og motsatt. Trine var akkurat innom før hun dro på jobb, og vi har planer om å finne på noe i kveld, vi vet bare ikke hva. Tenkte å holde meg unna vin til jeg blir hundre prosent frisk, men siden alternativene i denne flotte byen vi lever i er få, og kreativiteten vår ikke blomstrer, så vet jeg ikke helt hva det blir til enda. Men hvis noen har forslag, så er det bare å komme med de i alle fall!

FOR YOUR EARS

Publisert: 29.01.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 0 kommentarer


Relient K - Who I am hates who I've been


Minor Majority - If I told you, you were beautiful

TODAY..

Publisert: 28.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 5 kommentarer

I could have worn something like this!


Everything from Topshop

CHANEL S/S 2011

Publisert: 28.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 2 kommentarer


freja beha erichsen and baptiste giabiconi. luuuv

JUST TO SAY..

Publisert: 28.01.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentar

Beginning today, treat everyone you meet as if they were going to be dead by midnight. 
Extend to them all the care, kindness and understanding you can muster,
and do it with no thought of any reward. 
Your life will never be the same again.

MY LOUIS

Publisert: 28.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 4 kommentarer

The one that always keeps me companied
The one that always sleeps beside me
The one that always comforts me when I need it and gives me a big, hairy hug
<3

UGLY SHOES

Publisert: 27.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Den pakken jeg snakket om i forrige innlegg, det var pakken min med nye UGG's, grå bailey buttons som jeg bestilte tidlig i desember fra uggastralia sin nettside. For det første tok det hundre år før de kom, og for det andre så tror jeg at det er noe feil med de.. Pelsen inni ser nemlig litt blåaktig ut! Skikkelig rart. De må nok være misfarget, eller så er det bare at gråfargene er så forskjellige at det bare ser sånn ut. Stygt var det i alle fall, men siden det tok så lang tid å få de orker jeg i alle fall ikke og sende de i retur. Det får bare være, så får jeg bare overse de eventuelle rare blikkene jeg kanskje får når jeg skal bruke de.. Litt trist egentlig, spesielt med tanke på prisen.


Du tenker kanskje at pelsen ser jo grå ut, men det er fordi bildene ble tatt i svart/hvitt, og det oppdaget jeg ikke før etterpå..

Turen til postkontoret.. Hvor skal jeg begynne? Det skal sies at jeg bare bor 300 meter unna, men herregud, det var de mest slitsomme meterne i hele år. Jeg trodde det skulle gå bra med tanke på feberen og verket i kroppen, men der tok jeg feil. I tillegg til at jeg lignet en boms/uteligger i UGG'S, boblejakke og joggebukse (!!!!!!!!!!), gikk jeg uten sminke og kaldsvettet hele veien. Fikk nærmest heteslag da jeg sto i skranken og signerte. Trodde jeg skulle kollapse av varme før jeg plutselig fikk frysninger. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem igjen var å legge meg flatt ut på senga, UTEN å åpne pakken først. DET er ulikt meg det, så det vitner i alle fall om at feberen er tilstede. Nei, nå har jeg slitt meg ut nok for en stund, så nå må jeg hvile litt igjen.

SYKSYKSYK

Publisert: 27.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 9 kommentarer

Selvfølgelig har jeg klart å bli syk, IGJEN! Har influensa med 39 i feber, noe som er utrolig mye i alle fall tatt i betraktning at normaltemperaturen min ligger på rundt 36 istedenfor på 37. Måtte til og med dra hjem fra skolen på tirsdag etter de første timene. Er så forferdelig og uutholdelig å kaldsvette og ha "feberhud" samtidig som man må konsentrere seg om å følge med i timen, skrive notater og oppgaver.

I dag har jeg ikke gjort annet enn å sove, sove og sove (og synes synd på meg selv). Jeg klarte å være våken i to timer før jeg sovnet på nytt i enda seks timer. Bortsett fra å sove har jeg sett på serier, det er egentlig ikke annet enn det som frister. Jeg er som en gutt/mann når jeg syk.. Sånn "åh det er så synd på meg, jeg tror jeg døøør". Okei, kanskje ikke så ille, men nesten. Jeg kom meg ikke engang til postkontoret for å hente pakken min som jeg så gjerne vil ha heller! Min kjære bror orket heller ikke å gå tilbake etter han hadde vært der, så det ble bare en pakke med nye BedHead-produkter. JA, jeg vet at jeg ikke skulle handle på internett denne måneden, men shampoo og balsam må jeg faktisk ha.. Kan ikke dusje i bare i vann liksom! I tillegg så måtte jeg bestille bursdagsgave til Marita, et par sko og et par gensere på salg.. Budsjettet ble ikke helt som planlagt allikevel, men det ordner seg jo for snille piker vet du, noe jeg er..

Kan nesten ikke ha et innlegg uten bilder, og siden det er fryktelig slitsomt å finne frem kamera, ta bilde, legge det over på dataen og laste det opp her, så får jeg heller ta et fra lørdag da jeg fortsatt var ved mine fulle fem!


Egentlig hater jeg når bilder av meg selv blir sååå svære.. Det er som regel derfor jeg alltid setter sammen tre på rad. Nå blir det liksom sånn "herregud, Helene har ikke nappet øyenbrynene sine ordentlig!" og "ooi, den etterveksten må hun virkelig ta...." og "hm, synes jeg ser litt uren hud aaaakkurat DER!!". Eller, blir det sånn? Ja, jeg velger å tro det.

Jeg skrev egentlig et slikt innlegg for maaange timer siden (i går), men selvfølgelig klarte blogg.no å slette det, så det ble ikke slik jeg hadde tenkt. Poenget var uansett: Jeg er syk, og jeg vil at noen skal ønske meg god bedring og synes synd på meg. Det hjelper alltid! Og én ting til.. Det blir alltid slike lange, uinteressante innlegg når jeg ikke har snakket ordentlig med noen på mange timer, jeg får liksom et behov for å fortelle, og da går det selvfølgelig utover bloggen når ingen andre er våkne. Oooog beklager den hyppige bruken min av "liksom". Makes me sound stupid! Meeen whatever liksom

RIHANNA T-SHIRTS

Publisert: 24.01.2011 Kategori: Stockholm Kommentarer: 7 kommentarer

Nå er det leeenge siden jeg har skrevet om Rihanna-konserten og turen til Stockholm, så nå må jeg få lov igjen.. Jeg, Trine og Marita bestemte oss for at vi selvfølgelig må ha like t-skjorter når vi reiser dit, siden vi hadde det da vi dro til Ibiza også! En fin måte å bli lagt merke til i innsjekk og på flyplassen i alle fall, selv om det selvsagt ikke er grunnen. Siden vi allerede har gjort det én gang (den eneste gangen vi har reist sammen), kan vi like så greit gjøre det til en liten tradisjon for alle gangene vi skal reise sammen! Det ble ikke Stockholm t-skjorter da, men siden vi skal på Rihanna sin konsert får ei t-skjorte med henne på være mer enn bra nok! I tillegg fant vi den på salg, så vi (jeg, de andre har ikke surret seg til å gjøre det enda..), bestilte den for bare 90 kroner!


Jeg merker at jeg blir litt fjorten år med alle disse hjertene i paint...


Ibiza t-skjortene! De kjøpte vi på Cubus av alle plasser.

Ååh, jeg gleder meg sånn! Elsker å reise og oppleve nye byer, nye mennesker og erfaringer. Kunne ønske jeg hadde massevis av penger å bruke på slike ting også. Selv om Mamma nå har overbevist meg om at det er bedre å glede seg til en utenlandstur, istedenfor å glede seg til at et par sko skal dumpe ned i postkassen.. Derfor skal jeg nå prøve å begrense kjøpene mine på nett (og i virkeligheten), og heller spare slik at forskjellige reisemål kan bli mer realistiske. Og med to flotte reisevenninner gjør det absolutt ingenting! Vi har hver våre roller/oppgaver når vi er på tur. Marita er reiselederen som tar ansvar for pass, billetter og andre viktige ting som må oppbevares, jeg (og Marita forøvrig) planlegger dager med antrekk, mat og utflukter ned til den minste detalj, mens Trine er den som bare vil høre hva vi skal gjøre å går med på det! Neida, så ubesluttsom er hun nok ikke, men hovedtrekkene våre er slik! Hun visste for eksempel ikke at jeg og Marita bestilte tur til Stockholm, vi bare ringte å sa det.. Greit det liksom! Det er lenge igjen til oktober og november, men det er godt å ha noe å glede seg til, og et faktisk reisemål å spare til!

MY SUNDAY

Publisert: 24.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I går hadde jeg og Trine bestemt oss for at vi skulle ut, uansett hva, siden det var så utrolig lenge siden sist! Det viste seg at alle de andre kjære vennene våre allerede hadde planer om helt andre ting, så det endte faktisk opp med at det bare var jeg og Trine som ble sittende å drikke vin før vi dro på byen. Ayda kom også, så vi hadde godt selskap i henne! Det kan være like så koselig med få mennesker på vors som med en hel forsamlig, det merket vi også i går!

Søndagen i dag har derimot ikke vært like koselig. Jeg og det bustete håret mitt har holdt sengen i stort sett hele dag, utenom når det har blitt servert mat. Jeg har også prøvd å være litt fornuftig å gjøre historie-lekser, men den planen gikk ikke så bra som jeg hadde tenkt i utgangspunktet, så jeg får heller være effektiv i morgen.


Bilder fra i går kveld kommer senere!

IF ONLY..

Publisert: 23.01.2011 Kategori: Random Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg er sikker på at disse hadde fått meg til å elske vinteren.. Spesielt med dette som tilbehør;De har så sykt mye fint, og utrolig mye nyttig. Jeg hadde for eksempel trivdes mye bedre susende rundt på en Chanel sykkel istedenfor den gamle Nakamuraen jeg har. Jeg kunne til og med lært med å spille gitar på den nydelige, hvite Chanel gitaren. Eller få slengt en fotball midt i ansiktet, så lenge det var Chanel sin. Noen ganger hater jeg Mamma fordi hun ikke fødte meg som ei prinsesse med tilgang på alt jeg vil ha. Men jeg skal ikke klage, bare drømme videre!

WINDOW WORLD

Publisert: 21.01.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer

By Karl Lagerfeld. Gotta love it!

DYRT ELLER BILLIG?

Publisert: 21.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 6 kommentarer

Det er stadig vekk sko, vesker, kjoler og alt mulig rart som ligner hverandre. Spesielt kjedebutikkene er papegøyer på å etterligne mange av tingene designere lager, som for eksempel Acne short pistol bootsene. Både Jimmy Choo og Timberland er veletablerte skomerker, så her er det nok ingen som hermer selv om de er svært like. Men hvem er finest? Jeg liker de fra Jimmy Choo best, mest på grunn av de to spennene øverst. Jeg har ingen slike type sko, men skulle gjerne hatt det!

PART FOUR

Publisert: 20.01.2011 Kategori: Ibiza Kommentarer: 2 kommentarer

Herregud, skjemmes burde jeg! Jeg skulle jo skrive om Ibiza-turen til meg, Trine og Marita i august etter vi kom hjem. Akkurat deeet begynner å bli en stund siden.. Men bedre sent enn aldri, så jeg legger ut del fire nå! Hvis du vil se de tidligere innleggene er det bare å trykke på kategorien som heter Ibiza! Nå får vi se hvor god hukommelsen min er etter et halvt år..

Dette er altså den fjerde delen, og den tredje dagen.


Søt Hello Kitty badeball! Denne dagen tok jeg sjansen på å ta med speilrefleksen til stranda, og det gikk heldigvis bra. Vi oppbevarte det på en trygg plass..


Ingen som kunne gjette at det lå et kamera i denne posen!


Yndlingsbikinien min fra Victorias Secret!


Føler egentlig det blir litt rart å skrive om det nå som det er så lenge siden, men la gå.. Også denne dagen var det fryktelig varmt, og vi var nesten mer i vannet enn vi lå på land og solet oss! 10 minutter i sola, 20 minutt i vannet and so on..


Selvfølgelig måtte vi prøve oss på et hoppebilde. Litt flaut siden det var mange mennesker på stranda, men vi skal jo aldri mer se de, så det gikk greit! Haha


Marita og Trine og deres typiske high five


Etter en lang dag på stranda bestemte vi oss for å dra inn til San Antonio. Vi lå i San Antonio Bay, og selve San Antonio var bare en liten taxi/busstur unna, og det er den nest største byen på Ibiza. Vi spiste middag på en kinarestaurant, så dro vi litt rundt å så i butikker og boder.


En superfin fontene. Det skal ikke mye til for å fascinere oss..


Da vi kom "hjem" fra San Antonio dro vi til det faste utestedet vårt, like hyggelig som alltid! La oss skylde blitzen for brunfargen vår på dette bildet


Spin the wheel!


And pole dance it was..

Denne kvelden var like morsom som de andre, og vi kom ikke tilbake på hotellet før i fem tiden. Jeg merker at jeg forteller mye mindre utfyllende enn i de tidligere innleggene, men det er kanskje ikke så rart når det er såpass lenge siden det hele skjedde. Rart å tenke på at det faktisk er så lenge som august siden vi var der, for det føles ikke såå lenge siden ut. Men jeg har uansett planer om å gjøre ferdig både Ibiza og Tallinn innleggene før vårt neste reisemål, så det er på tide å begynne nå. Når er forresten vårt neste reisemål, Marita og Trine..? Well, that's a secret!

SKO TIL SALGS

Publisert: 20.01.2011 Kategori: For sale Kommentarer: 8 kommentarer

Sko fra Nelly i størrelse 37. Aldri brukt, kun prøvd!
Høyde på hælen er ca 10/11 cm.
Mye finere i virkeligheten, og mye finere på foten!
Selges for 200,- (halv pris av original pris) inkludert porto.
Selges for 150,- hvis du kan hente de selv (på Levanger).

Send mail til helene_granli2@hotmail.com hvis du har spørsmål eller vil kjøpe de.
Merk emnefeltet med "sko."

Annonsen på Finn http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26408893

SOLGT

CRAVINGS

Publisert: 20.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Noen ganger hater jeg Nelly.. Spesielt de gangene de er overivrige med å sende ut e-poster med nyheter og informasjon om at de har fylt på salget sitt. Selvfølgelig bra at de er flinke til det, men det er så trist de gangene jeg ikke kan kjøpe noe. I alle fall nå som de har et par nye Matsumoto wedges jeg har SUPERLYST på! Jeg er inne i en spareperiode,og har satt meg som regel at jeg ikke for lov til å bestille noe med mindre jeg virkelig trenger det. Så derfor bestilte jeg nye BedHead produkter her om dagen.. Men om jeg trenger et par nye wedges kan diskuteres, og selv om jeg er i stand til å finne på mange gode argumenter, vet jeg at de ikke er holdbare i lengden, og spesielt ikke i forhold til motargumentene om hvorfor jeg skal spare! Den som sparer til noe godt, sparer ikke forgjeves...?
Jeg tror jeg akkurat fant opp et nytt ordtak!


De første har jeg fra før, men det er det tredje paret der jeg har såå lyst på! Bruker forresten str 37 om noen vil kjøpe gave til meg...

SERIES

Publisert: 20.01.2011 Kategori: Recommendations Kommentarer: 8 kommentarer

Siden jeg er en liten serie-nerd, tenkte jeg å dele de seriene jeg liker best med dere. Det er alltid kjekt å få anbefalt en serie eller to, i alle fall om man selv har "gått tom" for ting å se på, eller bare vil se noe mens man venter på at yndlingsserien sin skal komme ut med en ny episode. Det er nok mange som har sett en del av disse fra før, men det får så være! Om du ikke har sett de, så bør du det!


Desperate Housewives. Det finnes faktisk noen (June..) som ikke har sett Frustrerte Fruer enda, og shame on you! Det har nå kommet ut seks hele sesonger, og den syvende holder på. Virkelig verdt å se fra starten av, noe man må for å få med seg den røde tråden.


Gossip Girl. Jeg må si det igjen.. Det finnes faktisk noen (Trine..) som ikke har sett Gossip Girl! Og shame på dere også.. Gossip Girl holder nå på med sin fjerde sesong, og den er minst like spennende og inspirerende som før. Masse drama, masse romantikk og masse fine klær! Must see


Pretty Little Liars. En ganske annerledes jenteserie enn for eksempel de to ovenfor. Serien har foreløpig bare kommet ut med tolv episoder i den første sesongen, og vi har enda ikke fått svar på "mysteriet". Spennende å følge med på, og selvfølgelig inneholder også denne serien drama, romantikk og andre typiske ting, bare ikke på den typiske måten!


The Mentalist. Serien handler om Patrick Jane som jobber sammen med politiet i drapssaker. Jeg vet ikke helt hva jeg kan si om denne serien utenom at den er UTROLIG bra. Den er både "skummel" og veldig morsom, og Patrick er en ekspert på å lese folk og observere, noe som gjør det hele veldig lærerikt. The Mentalist holder nå på med sin tredje sesong, og hvis du skal se den, så MÅ du se den fra episode én!


Hellcats. Her møter vi Marti, en jente som hater cheerleading og alle de som er med, helt til hun selv er nødt til å bli med for å redde skoleplassen sin. Dette er ikke en av de beste seriene jeg har sett, men det er greit å bruke som en "venteserie". Til tider er den interessant, og selvfølgelig er det en del drama, kompliserte familieforhold og romantikk her også, men det er det vel i de fleste serier?


Cougar Town. En hysterisk morsom serie! Man blir utrolig glad i denne gjengen etterhvert, som nå er inne i sin andre sesong. Det er så utrolig mange bra påfunn, kommentarer og scener. Og som med alle andre serier - den er best hvis du ser fra episode én!


Modern Family. Herregud, denne serien er i alle fall ubeskrivelig morsom! Da jeg så de to første episodene syntes den var veldig kjedelig, langdryg og teit. Men etter jeg tvang meg gjennom tredje og fjerde episode begynte jeg til slutt å elske den. Man mååå bare se den for å forstå! Det er så tørr og morsom humor, og den moderne og til tider kompliserte familien er utrolig koselige når man blir "kjent" med de.


The Big Bang Theory. Enda en morsom serie, og enda en serie hvor man blir skikkelig glad i de som er med. Spesielt i Sheldon i dette tilfellet! Det handler om to kompiser som bor sammen, og som blir kjent med nabojenta Penny som introduserer de for en helt ny verden etterhvert. Hysterisk morsom, og mange morsomme fraser og kommentarer.

Oi, det ble visst ei ganske lang liste! Men jeg må bare repetere meg selv eeenda en gang.. Du MÅ se alle serier fra starten av! Det er så mange som bare ser én episode her og én episode der, og bestemmer seg for at de ikke liker serien, og grunnen til det er fordi man da mister den røde tråden, og man blir ikke "kjent" på samme måte, så det er utrolig viktig å se det fra starten av, det synes i alle fall jeg! Jeg har bare understreket det hundre ganger nå..

Ser du noen av disse fra før av?

NR TWENTYONE

Publisert: 19.01.2011 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

21. What's in your make-up bag?


Toalettmappe fra H&M


Til ansiktet: Foundation fra Dior, solpudder fra Estée Lauder, rouge fra Chanel


Til øynene: Øyebrynsblyant fra MAC sitt samarbeid med Hello Kitty, øyebrynsblyant fra Chanel, mascara fra Dior, øyenskygge fra Chanel


Til leppene: Lipgloss fra Estée Lauder, lipgloss fra Versace, lypsyl fra Clarins, leppestift fra Maybelline


Tools og accessories: Kam og neglefil fra en random butikk, kvesser fra Dior, pinsett fra F21, diverse koster fra Chanel, strikk og spenner fra H&M

Dette er som regel det jeg har i toalettmappa, og ta det med ro - jeg bruker ikke alt samtidig! Jeg har med forskjellige øyenskygger og leppestifter ut i fra det jeg skal, men dette er som regel basic. Det som hører ansiktet til får ikke plass i den lille toalettmappa, så det har jeg med løst i veska eller i en annen mappe. Som dere ser såvidt her, så har jeg alle eskene til all sminken min. Akkurat som med skoesker.. Jeg MÅ ha eskene!

bloglovin

DETAILS

Publisert: 18.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 13 kommentarer

bloglovin

SATURDAY NIGHT

Publisert: 18.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

På lørdag bestemte jeg, Marita og Trine oss for å være rolige, selv om planen egentlig var å dra ut. Vi klarte uansett å ha det minst like moro uten et glass vin eller ti! Først spiste vi en utrolig god middag bestående av vårruller, ris og salat. Veldig enkelt og veldig godt! Selv om vi hadde spist for en hel hær klarte vi å stappe i oss både potetgull, sjokolade og andre søtsaker etterpå.. Lørdagsgodt må man jo ha! Så kom selvfølgelig tiden for å velge film.. Jeg har mistet retten min til å velge, siden jeg har hatt skikkelig uflaks de siste gangene og bare valgt dårlige filmer, så Trine og Marita ble enige om Mean Girls! Den filmen blir jo aldri dårlig selv om man ser den seksti ganger! Det ble tatt utrolig mange bilder.. Mest fordi jeg har lånt 50mm objektivet av Henrik, og jentene ble så fascinert over at man ikke trengte blitz og at bildene ble sååå fine, så derfor ble det en del! I tillegg til at jeg tvang de til å smile pent på selvutløserbilder da, selvfølgelig.

Det var noen få av mange bilder!

bloglovin

MANDAG

Publisert: 18.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Som jeg skrev i går, så gjorde jeg mange fornuftige ting i dag! I alle fall noen. Jeg har for eksempel ryddet rommet mitt, byttet på senga, støvsugd, tørket støv, ryddet litt på badet og vasket noen klær! Og nå skal jeg begynne så smått på noen lekser, bare for å være forberedt til morgendagens skole. Den døgnrytmen min, som jeg snakket om for ca ei uke siden eller noe, har forsvunnet helt. Den hvor jeg la meg tidlig og våknet tidlig. Nå har jeg vendt på flisa, og legger meg sent og står opp relativt sent, utenom de dagene hvor jeg måå opp tidlig da selvfølgelig. Skulle aldri ha skrevet om det!! Sikkert derfor.. Jeg har egentlig ingen bilder fra i dag, men siden min kjære bror, Alexander, fylte 16 år på søndag kan jeg jo legge ut et bursdagsbilde!


Vi hadde igjen litt stjerneskudd fra nyttårsaften som vi måtte bruke opp på den halvspiste kaken. Han syntes det var flaut hvis jeg skulle legge ut bilde av han her, og han syntes til og med at det var flaut da vi sang bursdagssang.. Flaks han ikke vet jeg la ut bilde av han fra julaften!

bloglovin

A NICE PLACE

Publisert: 17.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 5 kommentarer

Det er godt å drømme seg litt bort til fine steder, spesielt nå om vinteren. Enn å bytte bort snø, kulde, sur vind og slaps mot sol, varme, strender og en liten ferie? Det hadde vært herlig!

Akkurat nå sitter Trine og spiller The Sims 3, mens jeg gjør fornuftige ting som dette.. Det er egentlig på tide å finne sengen, eller gjøre noe annet fornuftig. Som for eksempel å rydde rommet eller gjøre lekser. Det mest fornuftige er kanskje å sove, og være våken og opplagt til å gjøre alle de andre fornuftige tingene i morgen? Ja, jeg tror det. Herregud, prøv å si fornuftig mange ganger på rad!! Eller skriv det, som jeg i dette tilfellet har gjort.. Men det var faktisk morsomt å si det raskt mange ganger på rad!

Forresten. Spør meg spørsmål på Formspring! Ask anything, så samler jeg opp til et innlegg når jeg har fått en del spørsmål. Har allerede fått noen morsomme så! Du finner boksen til venstre på menyen :-)

bloglovin

NUMBER FOUR

Publisert: 16.01.2011 Kategori: Random Kommentarer: 3 kommentarer


Foto: Marianne Jensen

4. A photo of you, not taken by you

bloglovin

CHALLENGE

Publisert: 16.01.2011 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar

1. A photo of you, taken today
2. A photo of you without make-up
3. A photo of your cellphone
4. A photo of you, not taken by you
5. What's in your bag?
6. A day in your life.
7. Your dream wedding.
8. Your last purchase.
9. What you want more than anything right now.
10. Your current wishlist.
11. The most beautiful picture of one of your best friends.
12. A photo of your house.
13. A photo of your handwriting.
14. A photo of the part of you that you dislike the most.
15. A photo of the part of you that you like the most.
16. The next plan you have coming up that you're really excited for.
17. A song to match your mood.
18. A photo of the town you live in.
19. A photo of your favorite item of clothing
20. A cartoon caracter you like.
21. What's in your make-up bag?
22. A photo of your pet.
23. A photo of your room.
24. Your favorite food.
25. A photo of yourself taken today.

Jeg er egentlig ikke så stor fan av slike ting som dette, men det kan være greit hvis man ikke har stort å blogge om eller bare har lyst til å gjøre noe man ikke pleier. Det er jo heller ikke noe tidspress eller krav om at man må gjøre alt som står der. Så jeg tenker at jeg tar litt etter litt når det passer meg selv best, vi får se hvem som blir med av disse og ikke, jeg skal i alle fall prøve å gjøre de fleste! Jeg tar jo uansett bilder av alt og ingenting..

Bare for å gi dette innlegget et biilde, så begynner jeg med nr 22! A photo of your petLouis, min kjære pusekatt. <3
Mange tror det uttales med s'en, men det er feil. Det uttales på samme måte som for eksempel Louis Vuitton, som han forøvrig også er oppkalt etter siden de to forrige kattene også var oppkalt etter merker/designere. Louis er nå litt over ett år gammel, og jeg håper han blir hundre til!!

Og forresten! Nå har jeg laget med Formspring. Slik at dere kan stille spørsmål der, og jeg kan svare. Du finner den lille boksen til venstre i menyen min, under der det står hvem som har vært innom bloggen.

VERRE ENN VERST

Publisert: 16.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

På fredag dro jeg, Henrik og søskenbarnet hans Robert til Trondheim for å dra på kino, handle litt og bare være der. Etter vi hadde kjøpt noen småting dro vi på Søstrene Carlsen og drakk caffe latte mens vi ventet på at filmen skulle begynne. Det tok forresten evigheter å bestemme hvilken film vi skulle se, både siden jeg nektet å se en guttefilm eller en skummel film, og fordi det var mange vi kunne tenkt oss å se. Til slutt fikk jeg ansvaret for å velge, så da tok jeg "Verre enn verst - Little Fockers". Nummer tre til de to andre om den familien, så det kunne jo ikke slå feil! Denne var minst like morsom som de to første, og jeg lo stort sett under hele filmen. Stort pluss at også Jessica Alba var med!

Jeg kjøpte bare en genser og ei t-skjorte på salg på H&M! Får heller vente med litt mer shopping mot slutten av januar, eller til jeg/vi har bestemt hva vi skal gjøre i april!

MY DAY

Publisert: 12.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Fryktelig rart at alt annet enn lekser frister såå mye mer når man først setter seg ned for å gjøre noe. Nå må jeg plutselig rydde rommet eller se etter nyheter i nettbutikker, plutselig lese den og den bloggen eller gjøre tusen andre ting.. Men leksene må gjøres uansett hvor kjedelig og lite fristende det enn måtte være. Jeg begynte i 12-tiden i formiddag, men har faktisk kommet overraskende kort på veien.. Så nå er det virkelig på tide å starte!
Lurer bare på om jeg skal se den nyeste episoden av Pretty Little Liars først..?

NEW SHOES

Publisert: 12.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

De vises kanskje ikke så godt som de kunne ha gjort, men dette er i alle fall de nye støvlettene jeg og Mamma kjøpte på mandag! Siden jeg ikke har noen fra før, har jeg jo forsåvidt ganske stor bruk for de, og jeg fikk enda mer bruk for de da de var på halv pris! Alltid så kjekt med januarsalg!

Denne hylla kjøpte jeg på IKEA før jul, og nå har den fått ca 5 nye sko-esker på seg! Den begynner å bli veldig tung og skjev, så jeg lurer på om jeg kanskje må kjøpe ei til. Grunnen til at noen sko står løst for seg selv uten eske er på grunn av Louis.. Har har revet og tygd i stykker MANGE, og det var også grunnen til at jeg måtte få skoene opp i høyden istedenfor på gulvet. Jeg MÅ ha eskene!! Heldigvis fikk jeg med meg tre tomme esker fra en skobutikk for litt siden, slik at jeg hadde å putte de som manglet i, men mangler fremdeles.. Har egentlig aldri regnet sammen hvor mange jeg har, men jeg tror det er ca 30 ++... Har nemlig ei skohylle under klesstativet mitt som rommer et par også, men fremdeles mangler jeg noen typer sko og i forskjellige farger. Mamma har gitt meg forbud mot å kjøpe fler svarte høye sko og pumps, meeeen den saken får vi se nærmere på senere!

LAST SUNDAY

Publisert: 11.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

På søndag var jeg, Trine og Marita å så Kongen av Bastøy på kino. Den var utrolig bra, selv om jeg fikk et ambivalent forhold til den. Trist var den og, på mange måter. Den fikk meg i tillegg til å bli takknemlig for hvordan vi har det i Norge nå og den friheten vi faktisk har. Samtidig var det elementer og hendelser i filmen jeg ikke likte, og som jeg kanskje ikke helt forsto. Som sagt, jeg har ambivalente følelser, klarer ikke helt å beskrive hva jeg synes om den og selve innholdet, men hovedsaklig var den bra. Så om du har vurdert å se den, så bør du gjøre det!

Etter filmen var ferdig bestilte vi oss pizza, som vi dro hjem til Trine for å spise. Selv om jeg ikke fikk bestemme ingrediensene og innholdet (jeg får egentlig alltid viljen min...) var den god, og jeg klarte å konsumere hele tre store stykker! Oooog etter det igjen så vi filmen Knocked Up som gikk på NRK3. Selvfølgelig klarte jeg å sovne etter en liten stund, selv om jeg tappert prøvde å holde meg våken. Litt kjipt at jeg gikk glipp av slutten, for så langt som jeg rakk å se var den utrolig bra! I tillegg gjør Katherine Heigl alltid bra skuespillerprestasjoner.


Underbevisstheten min har visst ingen planer om å slutte og se ned og bort på bilder.. (Underbevissheten du liksom, ha! Som om jeg ikke er klar over hvordan jeg står og fjåser og gjør meg til fremfor kamera..)


Ha ha ha haaaaaa..

NYTTÅRSAFTEN

Publisert: 11.01.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg har vært utrolig treg med blogginga i det siste, og det er derfor nyttårsbildene kommer først nå! Men bedre sent enn aldri som man sier. Først spiste jeg og Trine middag her hjemme hos meg, før Marita kom i ti-tiden. Siden jeg slo meg litt vrang kom vi oss ikke ut før seeent.. Vi rakk akkurat å se på raketter, og deretter gå videre til den festen vi egentlig skulle vært på klokken elleve. Men igjen: bedre sent enn aldri! Vi tok igjen med at vi ikke kom hjem igjen før halv seks så..

A PAIR OF SHOES

Publisert: 11.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 7 kommentarer

Litt Burberry Prorsum Aviator Shearling Boots look-a-like, men som regel må fattige studenter velge budsjett fremfor luksus! Jeg liker de uansett utrolig godt, og synes de er fantastisk nydelige! Enda finere i virkeligheten, akkurat som alle andre sko. De er bittelitt store, og derfor litt ekle å gå med. Eller, det kan hende det er bedre å gå med de når det ikke er dyp snø og glatt ute, slik det var da jeg spaserte med de. Mamma har uansett hamstret såler, og hvis jeg legger i det blir det nok bedre. Jeg kjøpte de før jul, men fikk de først i posten i starten av januar, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

LOLITA LEMPICKA

Publisert: 11.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

De har ikke bare en drømmeverden innen dufter og lekre parfymeflasker, men nettsiden deres er jo en drøm i seg selv! Så utrolig mye fint å se på. Bare se selv her.

CHANEL IMAN

Publisert: 11.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

Elle UK February 2011.

Denne artikkelen og bildeserien viser så godt alle stilartene og og trendene som kommer til våren, det man skal ta utgangspunkt i. Skikkelig inspirerende! I tillegg til nydelige bilder og kreasjoner i seg selv er Chanel Iman så utrolig nydelig! Trenger kanskje ikke å nevne at navnet hennes er fint heller. Enn at hun er bare ett år eldre enn meg.. Så dere forresten på Victorias Secret fashion show nå nettopp, da hun fikk sine første vinger? Det var så søtt! 
Hvis du vil se resten av bildene og lese intervjuet kan du trykke her.

THE A-PERSON

Publisert: 11.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I det siste har jeg plutselig konvertert fra B til A. Altså fra B-menneske til A-menneske. Hvordan det har skjedd vet jeg virkelig ikke.. Men det er nok hovedsaklig fordi døgnrytmen min begynner å forstå fornuft. Og selvfølgelig fordi jeg sovner tidlig, og som en konsekvens av det; våkner tidlig. Logisk nok. Helt merkelig, selv om det faktisk føles litt godt å være opplagt og våken tidlig på morgenen, til og med de dagene jeg har fri fra skolen. Kanskje jeg skulle starte en egen blogg om søvn.. Uansett, i går var jeg og Mamma på en liten januarsalgshopping! Vi kjøpte mest til mine småsøsken, men jeg fikk meg en genser, to leppestifter og et par superfine støvletter! Jeg har (nesten) ingen støvletter i fra før, og siden de var på halv pris kunne vi jo ikke motstå fristelsen. De var til tross for lav hæl (9-10 cm) veldig fine! Jeg får se om jeg viser bilde senere. Men siden jeg er på skolen nå, må jeg fortsette å følge i timen!KONGEN AV BASTØY

Publisert: 09.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

"Norge 1915 - En historie basert på virkelige hendelser. Erling (17), ankommer Bastøy med sin egen agenda; å komme seg bort derfra fortest mulig. Hvor langt er han villig til å gå på bekostning av andre, for selv å slippe unna et undertrykkende og brutalt regime?"

Denne filmen har fått utrolig god omtale og kritikk, så jeg, Trine og Marita har bestemt oss for å dra på kino i kveld å se den. Det er alltid ganske lenge mellom hvert kinobesøk, sist var i høst. Vi får tro og håpe at denne filmen er bedre enn den vi så da!

Har du sett den?

IN THE PAPER

Publisert: 09.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 8 kommentarer

Artikkelen om/med meg var i gårsdagens lokalavis. 
Og bare med det samme.. Det er ikke tilfelle at jeg bruker 5000 hver eneste måned på netthandel, det skjønner nok alle. Selv om det har hendt seg! Spørsmålet var nemlig; hvor mye bruker du i måneden? Siden jeg aldri rekner sammen sa jeg bare "sikkert et sted mellom 0 og 5000". Det varierer svært mye!

Her er intervjuet for de som vil lese det. Bare trykk på bildet, så blir det stort!


Bildet som var i avisen

Håper bare jeg får resten av bildene som ble tatt snart, morsomt å ha :)

SKØYTEDAG

Publisert: 09.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Dere som leste hele det lange innlegget fra i går vet at jeg var på leting etter utebuksa mi, og da jeg tok en tur ned i kjelleren fant jeg den! Åh, sånn flaks! For å "feire" at jeg fant den, tok jeg med meg Mathilde for å gå på skøyter. På tide å teste gamle kunster på den fronten også! Vi pakket sekken med ekstra votter, pepperkaker, saft og godt humør før vi gikk de få hundre meterne bort til skøytebanen. Det var ikke kaldere enn tre minusgrader, så det var en herlig temperatur å være ute i! Vi var der i over to timer, og det var skikkelig godt å få rørt kroppen litt. Falt ikke én eneste gang heller! Kjente at jeg ble litt kald etterhvert, så det skal bli godt å få skikkelig superundertøy inntil kroppen istedenfor strømpebukse og bomull! Koselig hadde vi det i alle fall :)


Jada, jeg skal snart slutte å se ned og bort på bilder.. Men jeg måtte bare vise frem den fiiine ullgenseren jeg har fått av Y!

Nå er det bare om å gjøre og få Trine, Marita, June og alle de andre til å kjøpe seg skøyter..

SWIM 2011

Publisert: 08.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Januar er ikke fem måneder for tidlig å begynne med speidingen etter nye bikinier.. Spesielt ikke når Victorias Secret allerede har kommet med mange nyheter for sesongen som venter! Det som er den store fordelen med VS er at de har så utrolig stort utvalg, både i forskjellige bikini- og trusemodeller og i farger og mønstre som man kan mixe og matche som man vil! Det er noe der for enhver smak, og det finnes truser som skjuler det man vil i kombinasjon med push-up til de områdene som trenger det! Jeg ble utrolig fornøyd med de jeg bestilte i fjor, selv om jeg bommet bittelitt med størrelsen på noe av det. Passe ble det uansett! Nå har jeg satt et lite hjerte ved siden av de jeg liker best her, og jeg tipper nok de kommer med maaange flere før sommeren i Norge setter inn!

www.victoriassecret.com

MORGENFUGLEN

Publisert: 08.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 10 kommentarer

Klokken er 07:52 på en lørdagsmorgen, og jeg har allerede vært våken i snart to timer. Det er så ulikt meg som overhodet mulig! Som regel (når døgnet er snudd i ferier) legger jeg meg på denne tiden, og sover bort hele dagen istedenfor.. I juleferien har jeg vært vant med å sove i ca tolv timer, og nå etter skolen begynte igjen blir så utslitt etter en hel dag at jeg sovner på ettermiddagen, og våkner neste morgen. Gjett hvor jeg våknet i dag? I lillesøstra mi sin seng, fullt påkledd, med gårsdagens sminke og alt.. Bare fordi jeg skulle legge meg å kose med Louis-katten i går mens jeg ventet på middag. Sov visst over den og resten av kvelden også jeg, så rommet og senga mi er nå okkupert av Mathilde stakkars, som ikke hadde sin egen seng tilgjengelig i går kveld!

I går var jeg også oppe tidlig, selv om jeg hadde fri fra skolen. Halv åtte! Jeg sovnet nemlig tidlig på torsdagskvelden da Trine var på besøk også.. Janei, nå er det kanskje nok snakk om mine søvnvaner for ei stund. Noe annet jeg gjorde i går var å bli tatt bilde av for Levangeravisa, lokalavisen altså. Enten i dag eller på tirsdag blir det en liten artikkel om meg og netthandel. Kunne bare ønske det var VG som ville intervjue meg istedenfor..... Neida. (Åjoda!!)


Et mindre heldig bilde av meg fra tirsdag, bare sånn at det ikke skal bli for mye vissvass-tekst uten bilder her

Ja, men da fortsetter jeg med litt vissvass siden jeg allerede er i gang!
Til jul var jeg så heldig at jeg fikk meg ski!! Noe jeg har ønsket meg helt siden de jeg hadde ble for små i syvende klassen.. Det var selvfølgelig bortover-ski, siden jeg ikke har lov til å stå på nedover-ski på grunn av leddene mine. Jeg har derfor ikke stått på ski på flere år, så det kan bli ganske spennende å se om ferdighetene fortsatt er tilstede eller om jeg må opparbeide meg nye! Og siden det er så lenge siden jeg har trengt noe som helst av skiutstyr og annet utstyr til vinteren har jeg jo nesten ingenting, utenom ytterklær. Derfor begynte jakten etter superundertøy i ull i romjulen. Jeg tenkte først at jeg skulle ha rosa, og fant en del fint. Før jeg jeg bestemte meg for å konvertere til blå, siden blå er yndlingsfargen min, og fordi Bergans jakken min, buffen min og lua mi er blå. Så nå har jeg funnet det perfekte superundertøyet i 100 % merinoull fra Kari Traa!
Det eneste problemet er at de er utsolgt for min størrelse overalt, både på nettet og på de hundre sportsbutikkene vi har på Levanger. Men heldigvis kunne den ene sportsbutikken her bestille det til meg! Det er jo verdt å bruke 1200 kroner på å få det superundertøyet man vil ha..? Ja. I tillegg til det så må jeg ha både de matchende strømpene fra Kari Traa og de sokkene som hører med. Ikke nok med det.. Jeg må også ha skistaver! Jeg har bare et lite dilemma.. Skal jeg ha de fineste, eller de nest fineste? Vet egentlig ikke om jeg vil legge 600 kr i de fineste, eller 349 kr i de nest fineste som egentlig er de fineste siden de passer best med skiene mine. Jeg tror nok det blir de nest fineste. Vi får se. Jeg må uansett få sportsbutikken til å bestille de. 
Ja, og apropos skiene mine! De jeg fikk i julegave var kjemepfine fra Atomic, det eneste lille problemet var at de må smøres, og jeg har NULL peiling på smismøring og har ingen interesse av å sette meg inn i det heller. Det blir for demotiverende.. Hvis man har smøreski, så kan man heller ikke dra på en spontan skitur, bare fordi det kreves at man fjerner gammel smøring og finner ut hva slags smøring man må ha den dagen bla bla bla. Derfor måtte jeg (med fryktelig dårlig samvittighet) bytte inn skiene jeg fikk og bytte de til et par hvite, svarte og røde (veldig fine de også!) fra Fischer. Men jeg må vente med å hente ut de til jeg får lønn siden jeg må legge i 500 kr ekstra. Alt for smørefrie!! Dessuten sparer jeg nok raskt inn de pengene, siden jeg slipper å kjøpe skismøring. Mange rister nok oppgitt på hodet bare fordi jeg bryr meg forferdelig mye om hvordan superundertøyet mitt (som er innerst på kroppen og ingen ser) ser ut, og at stavene må matche skiene og vice versa. Men det er viktig!! Jeg må til og med finne votter/hansker som passer. Skal jeg først ut på ski, så må det være ordentlig og komplett. Ingen mellomting, ingen kompromisser. Det eneste (hvor mange ganger har jeg sagt det nå?) som gjenstår er å finne Bergans buksa mi! Den har jeg ikke sett siden i fjor vinter, og jeg så den heller ikke da vi pakket flyttelasset i sommer, men jeg håper inderlig at de ligger blant noen av sakene mine i kjelleren. Vil nødig bruke 1800 kroner ekstra bare for å få ei ny bukse.. Føler allerede at denne ski-tingen koster nok!

Janei, det ble ganske mye skrift nå. Men det er kanskje like så greit at jeg kompenserer litt for alle bildene som er blitt lagt ut i det siste. Klokken er nå 08:23 på en lørdagsmorgen, så det er nok litt på grunn av kjedsomhet at alle disse tankene om ski og utstyr kom på papiret/tastaturet. Jeg får gå å finne meg litt frokost og en kopp nype-te eller gløgg! Full forståelse om noen ikke orker å lese alt, men hvis du faktisk har lest alt - si i fra!! Morsomt å vite hvem som tar seg tid til det og ikke. Jeg leser i alle fall absolutt alt av tekst på de bloggene jeg leser til vanlig, uansett hvor langt og uinteressant det måtte være!

PRESENTS

Publisert: 07.01.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilder av noen julegaver som jeg fikk til jul, og det er vel på tide å gjøre det nå.


L'eau Par fra Kenzo fra Henrik. En parfyme som lukter utrolig godt, og som jeg har ønsket meg siden i sommer!


Lolita Lempicka. Jeg har brukt den siden i sommer, og siden jeg er livredd for at den skal bli tom kjøpte Trine en ny! Love it


Chanel bok fra Trine


Chanel bok fra June! De har i alle fall lest gjennom ønskelista mi


Sko fra Nelly fra mine tre småsøsken!


Hårspray og Joico hårkrem fra Marte, som også har lest ønskelista mi grundig! Brente mandler (og ei flaske vin) fra søskenbarnet mitt, og hvit toblerone fra Trine falt også utrolig godt i smak! Mmmm


Hello Kitty tøfler fra Marita, Hello Kitty ørevarmere og brillecover fra Trine, og Hello Kitty sovemaske fra Marte!

I tillegg til dette fikk jeg mye mer, men kan nesten ikke legge ut bilde av absolutt alt heller! Det blir kanskje kjedelig, og litt for mange bilder. Det har allerede blitt i overkant mange bilder i forhold til tekst her i det siste så. Men her er i alle fall ganske mange av julegavene mine! Ble utrolig fornøyd med ALT, og overlykkelig for at jeg faktisk fikk så mye. Håper bare folk ble glade for det de fikk av meg også :-) Men men, julen handler jo ikke bare om å gi og få.

PINK FRIDAY

Publisert: 05.01.2011 Kategori: Music and quotes Kommentarer: 1 kommentar


Nicki Minaj feat Rihanna - Fly

NEW YEARS OUTFIT

Publisert: 05.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 4 kommentarer

Kjole - Topshop, julegave fra Mamma og familien
Armbånd - Forever21
Ring - Ibiza
Øredobber - Asos
Sko - Forever21, julegave fra Trine

Nytt innlegg med bilder av klærne utenpå meg senere, i tillegg til andre bilder fra nyttårsaften :-)

DYRT ELLER BILLIG?

Publisert: 05.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 3 kommentarer

Det er nesten litt vanskelig å bestemme seg for hvilke av parene som er finest, selv om jeg egentlig har ønsket meg de beige fra Jimmy Choo siden i fjor sommer! (Tulla, det var ikke så vanskelig allikevel da jeg tenkte meg om to ganger..) Men om jeg ville ha betalt så mye for de er en helt annen sak, hvis økonomien hadde vært annerledes så. De lyseste fra Nelly er ganske fin til en kopi å være, og jeg kunne nok ha hatt de, selv om jeg ikke ville prioritert å kjøpt de. Hvis jeg hadde fått de så! Jeg kunne godt tenkt meg svarte også, men siden Nelly ikke har det så får jeg vel bare leve uten..

REINDEER

Publisert: 03.01.2011 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 0 kommentarer

Den supersøte nattbuksa mi med reinsdyr på fra Forever21!

BURSDAGSBARN

Publisert: 03.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Mine kjære, små, tvillingsøsken Amandus og Mathilde fyller 8 år i dag! Gratulerer med dagen!! <3

Synes ikke det er lenge siden jeg ble med Mamma på ultralyd og de på sykehuset sa at fødselen plutselig ble den dagen, fredag tredje januar for åtte år siden. Jeg skulle bort den helgen, og da jeg kom hjem den søndagen, da de var to dager fikk vi så vidt lov til å holde de siden de lå i kuvøse. Men så glad jeg var for å få flere søsken! Pappan deres (stefaren min), min bror og Trine var nesten hver dag på sykehuset å besøkte de, husker det så utrolig godt!

Helt rart å tenke på at de har blitt så store nå.. Og rart blir det sikkert om enda åtte år når de fyller 16 år, og jeg tenker tilbake på at jeg skrev dette! Nå er jeg jo den "gamle" kuuuule storesøsteren deres som de liker å skryte av, men om åtte år blir jeg jo faktisk den GAMLE storesøsteren deres på 28 år som sikkert har en lang pekefinger og ikke husker sin egen ungdomstid...

LOUIS

Publisert: 03.01.2011 Kategori: Pictures Kommentarer: 0 kommentarer

<3

A FACIAL

Publisert: 03.01.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Hahahaha.. Kjedelig at min ikke ble så rosa som på pakken! Men siden jeg ser så utrolig pen ut gjør det ingenting allikevel. HERREGUD!!! Er det virkelig mulig..

2.JULEDAG

Publisert: 03.01.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer

Siden bloggingen min har vært minimal nå i juleferien, kommer det nok en del forsinkede innlegg.
Men som de sier - bedre sent enn aldri!

Andre juledag, Janne sin bursdag! Selvfølgelig måtte den feires, og vi samlet oss hjemme hos Janne med vin og potetgull. Koselig var det, selv om de få prosentene i vinen viste hva de var gode for da det var lenge siden sist inntak.. Say no more!


Janne, Lill, Trine, Marita, Helene, Hanne Merethe og JuneEn koselig kveld var det i alle fall :-)

hits