Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: januar 2010

Feeling so good, looking so bad

Publisert: 31.01.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Siden behovet mitt for å være sosial fremfor syk tok over i går, måtte jeg nesten ta meg en tur ut. Det gikk veldig bra, og jeg er ei måteholden jente! HEHE, 4real. Morsomt var det, selv om jeg tilbrakte mesteparten av tiden med å skjemmes (le, og huffe) meg over ei viss venninne. Du kan jo gjette! Neida, joda. Selv om jeg kom meg hjem i rett tid, kom jeg meg ikke i seng i rett tid. Aldeles ikke i rett tid! Følte er sterkt behov for å se ferdig hele Cougar Town, og dermed gjorde jeg det. Hysterisk morsomt! Så lastet jeg ned Chuck, som er mitt neste prosjekt. Ugly Betty og Gossip Girl får bare vente litt til, mens jeg venter på neste episode av Frustrerte Fruer. Time is killing me..


Noen var mer enig i musikkvalget enn andre. Hvem har sagt at "run this town" er dårlig...?


Og da jeg fant ei russelue måtte jeg teste om størrelse 56 var passe! (Det ser forresten ut som at jeg har en muskel.. Sant??)
Siden jeg fant sengen sent, så fant jeg ikke veien ut før sent heller. Da sov jeg like så gjerne over middag og ost og kjeks, så derfor hentet jeg en take away med enchiladas! God søndagsmat :))

hits