Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Arkiv mned: januar 2009

Stygg lørdag

Publisert: 31.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Dette har vært en stygg og fæl lørdag! For jeg måtte nemlig stå opp klokken syv for å dra på skolen. Dumme ""åpen skole" som måtte være på en lørdag! Det resulterte i at jeg ble utrolig trøtt og slapp, så nå virker det som jeg begynner å få influensa eller noe. Jeg er sikker på at det er fordi jeg ikke fikk sove ut! Det førte derretter til at jeg nå sitter hjemme og kjeder meg på en lørdagskveld, mens alle andre (ja, alle faktisk) er ute å forhåpentligvis hygger seg på en bursdag jeg egentlig skulle på også. Men neida. En annen grunn til at jeg ikke dro ut, er fordi jeg ikke har noe som helst å ha på meg. Og det er helt sant. Derfor gleder jeg meg noe helt forferdelig til i februar, for da skal jeg endelig bestille fra forever21! Jihu

Det var forresten veldig morsomt på skolen i dag da, og det var mye rart folk å se på. Det er jo alltid underholdende med mange folk i alle fasonger og stiler, ikke sant? Æsj, nå føler jeg meg som en frekk person. Og det har jeg forsåvidt vært i dag også. I gotta zip it

dsc00371
Fra barneparkeringa klassen min arrangerte i dag, det kom egentlig ikke så mange barn som vi hadde trodd. Mamma og tvillingene stakk innom en tur da, og det var jo hyggelig :)

dsc00386
Kjedsomhet fører til en ting.. Nemlig å ta bilder av seg selv! Jeg, Trine og Marita var forresten å tok supermange bilder oppe hos de på media linjen! Øyvind kjedet seg han også, så vi tok lik så greit over 200 bilder. Garanterer at maks 10 eller noe ble bra! Jeg har ikke fått dem enda, men får de snart. Gleder meg litt til å se, for det ble noen søte bilder av oss sammen. Vi hadde det i alle fall utrolig gøy, og det er jo det viktigste.

Siden jeg i ettermiddag bestemte meg for å ikke dra ut, bakte jeg muffins! Så nå har jeg nettopp spist ei skål med bare vaniljesaus og har tatt med meg noen muffins på rommet, for jeg skal nemlig ha frustrerte fruer maraton!! Åååh, som jeg gleder meg! Det blir så utrolig bra og spennende fremover, bare vent å se :D

dsc00394
På bildet ser det litt ut som... Ja, jeg vet det

Såå.. Er dere "fornuftige" eller party peoples i kveld da?


Hva skjer med verden?!

Publisert: 30.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Det er noen som har funnet et dødt spedbarn i en hage i Stavanger i dag. Herregud.. Det var vist nyfødt og lå innpakket i en hvit plastikkpose. Hvem er det som gjør sånt? Personen som la det der var sikkert i full panikk og ville sikkert ikke at noen skulle vite noe om det, men sånt gjør man ikke uansett! Da får man heller ta abort når man finner ut at man er gravid, eller eventuelt adoptere bort barnet! Jeg er ikke for abort altså, men istedenfor å drepe et lite nyfødt barn på den måte, er det bedre å ta abort mener jeg. Fatter ikke hvordan dette går an, det er jo helt umennesklig
Hva syns du om abort?

Men over til noe positivt!
For en time siden løp jeg i full panikk til elkjøp 10 minutter før stengetid for å kjøpe en ekstern harddisk. Og jeg kjøpte en ROSA! La i hundre kroner ekstra for å ha den rosa da, men syns egentlig det er verdt det!

pic0001
Er den ikke fiiin?

amandusogmathilde
Mine tvillingsøsken Mathilde og Amandus :)
Forslag?

Publisert: 30.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Har noen noe forslag og tips til nettsider med klær? I need it

pic0012 2down


Jeg har ikke tid til å la gresset gro under føttene mine

Publisert: 30.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Jeg har så utrolig mye jeg egentlig skulle ha gjort. Egentlig! Men om det blir noe av er en helt annen sak. Nå tenker jeg ikke på skolearbeid, men kunne selvfølgelig gjort noe der også. Har forresten prøveeksamen neste uke.. Lurer virkelig på hvordan det skal gå. Men jeg har mye å gjøre hjemme. Rommet mitt ser ut som tredje verdenskrig, der de har brukt klær i kanonene til utskyting. Jeg skulle også ha hjulpet mamma mye mer med litt arbeid i huset. For når vi bor seks stykker her, trenger man mer enn én person for å få det til å gå rundt! Jeg skulle også ha trenet litt, og gjort ditt og datt. Jobbet!! Ja, det skulle jeg i alle fall gjort. Har tenkt på å levere søknader mange ganger, og på forskjellige plasser. For det hadde ikke skadet med litt ekstra penger! Er egentlig ganske lite ledige jobber her, som jeg har fått inntrykk av. Men det skader jo ikke å søke, så det skal jeg få rotet meg til snart nå!
Gjør du mye husarbeid hjemme?

I morgen skal jeg på skolen. For vi har nemlig åpen skole, og da har vi obligatorisk skoledag på en lørdag!! De kunne ikke ha funnet en annen dag? Jeg liker å bruke lørdager til å sove lenge. Men takker skolen for at det ikke blir noe av.. Jihu!

Det ble ikke noe blogg i går, for jeg hadde besøk stort sett hele dagen, og jeg så episode 6 av frustrerte fruer! Herregud, så utrolig spennede det blir fremover, og jeg er nok nødt til å laste ned episode 7 senere i dag! Tok sol også, og jeg er ganske solbrent på baken.. Åh :(
En annen dum ting er at et virus går rundt på skolenettverket i hele trøndelag! Har ikke hørt såå mye om det, men vet at det kan ødelegge PC'n totalt, og at alle maskinene kanskje må formateres på nytt og vi mister alt innhold. Mange som ikke får skrudd på maskina, og jeg ble nervøs tidligere i dag.. Nesten nervøst sammenbrudd fordi maskina brukte 10 minutter på å skru seg på!! Kjære Gud, la meg og min PC være beskyttet fra dette viruset.
Amen

dsc00351
Postkortbilde av Marita og Trine. Fin natur i Norge, ikke sant?
Neida, jeg er ikke den som liker turer i skog og mark.. Men det er jo for så vidt fint å se på!

Min første trening på 17 år

Publisert: 28.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer

Dagen min begynte på 3t av alle ting! Hele klassen (utenom de som skulka) var der i dag, for vi har fått en vikar som jobber der, så hun tenkte at vi kunne dra dit. Vi var med på en enkel aerobic time, og det var kjempe gøy! Kjente at jeg ikke er i toppform akkuart. Ble en smule mer motivert for å begynne å trene også. Det er noe helt annet enn gymmen på skolen, som egentlig er ganske kjedelig. Kjente at jeg ble litt bedre i kroppen og fikk mer energi. Hvis jeg ikke begynner å trene snart, så kommer kroppen min til å forfalle ganske tidlig. Det vil jeg jo nødig at skal skje!

dsc00320
Hei, jeg heter Helene og leker sprek

pic0002
Dette er Helene som sunn og usunn i en alder av 35år. Vi skulle tegne oss selv, og det ble jo fint. Tegning er kanskje ikke mitt største talent!

dsc003333t
Helene, Mari, Marita og Trine - blid og fornøyd etter trening!


Men nå må jeg gå å ta sol og øve ferdig til samfunnsfagprøve før jeg får besøk :)

God morgen alle sammen

Publisert: 28.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg våknet for ikke lenge siden. Skjønner ikke hva det er med meg å sovne på kvelden, for og så våkne midt på natten. Det samme skjedde med mamma, vi skulle legge oss å hvile litt (en halvtime tenkte vi), så våknet vi ca samtidig. Nå sitter vi på stua og koser oss med kjeks og hver sin pc.

Har frustrerte fruer gått på tv2 i dag?

I så fall har jeg gått glipp av det. Men det er ikke såå farlig siden jeg har den episoden. Det har vært en trøtt dag i dag egentlig, men jeg hadde besøk av Trine. Vi var en tur ut sammen med mine små søsken, som ikke har sett dagslys på flere tiår grunnet sykdom. Vel, det var en overdrivelse.

dsc00316
Finnes det en diagnose til slike venninner? Kjempe bra idé å gå slik gjennom hele byen..

dsc00317
Amandus

Jeg må vel finne sengen igjen, for i morgen skal jeg og resten av klassen på 3t! Det tror jeg kan bli morsomt og skummelt, for der har jeg aldri vært før. Ønsk meg lykke til!

Yndlingssang

Publisert: 26.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

Beyoncé - Broken-hearted girl

vintertur sndag 0112

Liste

Publisert: 26.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
1) HVA GJORDE DU FOR TI ÅR SIDEN?
Gikk i lilla dongeri bukser og hadde guttekort hår

2) HVA GJORDE DU FOR NØYAKTIG ETT ÅR SIDEN?
Var lei av vinteren, hadde brukt opp stipendet, og hadde kjæreste

3) FEM SNACKS DU LIKER:
Superchips
Brixx (sånn i smågodt)
French fries
Café bakeriets kjeks
Crispo sjokolade

4) FEM SANGER DU KAN HELE TEKSTEN TIL:
Oops I did it again ? Britney Spears
These walls ? Teddy Geiger
Kim Possible theme song
Smile ? G-unit
Wild horses ? Natasha Bedingfield

5) FEM TING DU SKULLE GJORT OM DU VAR MILLIONÆR?
- Kjøpt meg en diger villa i California eller noe, med et gedigent utbygg for garderobe
- Kjøpt massevis av gaver til venner og famile
- Satt av penger til sparing (hvor lenge det hadde vart er usikkert..)
- Arrangert et stort pool-party med alle kjendisvennene mine
- Og selvfølgelig donert bort massevis av penger til fattige barn rundt om i verden

6) FEM DÅRLIGE VANER:
- Kommenterer og kritiserer alt og alle
- Irriterer meg over småting
- Kan være frekk uten å mene det
-Bruker kreftpinner
- Biter negler

7) FEM TING DU LIKER Å GJØRE?
- SOVE i massevis
- Se film/tv
- Være med venner/pus
- Kose med rotta mi
- Spise mat

8)FEM TING DU ALDRI SKAL KJØPE ELLER KLE DEG I:
- Gul sydvest
- Matchende bukse og genser i et stygt mønster
- Buffalo sko/platåsko
- Wu-tang genser
- Punkstil fra topp til tå

9) FEM FAVORITTGJENSTANDER:
- Lypsyl

- PC
- TV
- Mobil
- Senga

10) PERSON JEG VIL SKAL TA DENNE UTFORDRINGEN
- Du!

Hvorfor er jeg så glad og fornøyd?

Publisert: 26.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
Fordi jeg har akkurat spart (trommevirvel) ca 1500 kr! Jeg blir såå glad når jeg sparer penger, og får ikke dårlig samvittighet i det hele tatt! Jeg kjøpte nemlig fire topper for hundre kr, på de sparte jeg 1300 kr! Jihu! Og jeg sparte på noen andre ting jeg handlet på salg :) Da jeg kom hjem fra magneten, gikk jeg rett ned på rimi og kjøpte meg en ny pose smågodt og café bakeriets kjeks med mørk og lys sjokolade, drysset med hasselnøtter og noen gooode bagutetter! Dessuten har jeg vært snill å handlet en gave til pus :) Hihi

pic0003
Tre topper fra Blend og ei t-skjorte fra Psyco Cowboy. To av toppene er like, men de hadde ikke noe annet å velge i, men det er jo kjekt å ha! Kjøpte også en shampoo fra Lee Stafford og en hårspray fra Nicky Clarke


Er det bare jeg som syns det er kaldt å være ute? I dag på skolen var vi ute en tur sammen med barnehagen som er like ved skolen. Det var iiiiskaldt! Men heldigvis tittet solen frem, og jeg håper den kan komme frem for alltid og lage sommer. Det hadde vært noe det!

dsc00300
Janne!

dsc00301
Mia


Siden jeg har vært så effektiv tidligere i dag, så skal jeg prøve å være litt effektiv å gjøre lekser også! Frister litt å se episoden av Frustrerte Fruer, den som går på tv'n i morgen. Får se om jeg rekker det. Hvis jeg gjør det, så skal jeg avsløre alt på bloggen. Neida, tulla bare.

ydsc00314
Klem fra Helene og Hermine

Kjedelig søndag

Publisert: 25.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Hva er det med søndager å være kjedelige? Og hva er det med at alt skal være stengt? For en time siden skulle jeg og Kå på backlund å spise frokost, men det var jo selvfølgelig stengt. Trodde det brukte å være åpent, siden de andre spiseplassene er det. Menmen! Skal kanskje på kinarestauranten å spise senere i kveld :)
I går var jeg en liten tur ut, på en mindre fest. Kom hjem ganske tidlig, siden de fleste skulle på byen etterpå. Nå sitter jeg begravd i senga med smågodt og hører på det nye albumet til Beyoncé, og vurderer om jeg skal se film eller rydde.. Haha.

dsc00276
Yndlingsveska mi fra Guess :)

Oppgitt

Publisert: 24.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg blir så oppgitt over skrivefeil. De med dysleksi er unnskyldt, og det er også de som skriver for raskt, og glemmer en bokstav eller to. Men de som skriver "snakte" ??? Hva slags lærer har du hatt i norsk? Det skal vel ikke være såå vanskelig å bøye verb. Djiz

Men se på denne lille, søte tingen!

mp3¨
En mikke mus mp3!!

Sure kjerringer!!

Publisert: 24.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Hva er vel mer hyggelig enn å møte ei sur kjerring rett etter du har våkna? Fikk melding på telefonen min i mårrest om at pakken min med sko hadde ankommet postkontoret, så jeg planla å hente den. Våknet et kvarter før postkontoret stengte, så jeg bare kledde på meg og stakk dit. Det er rett over gata, så det er ikke lange biten. Hun dama som står i kassen der var skikkelig bitch! Rett og slett! Og når de første personene jeg møter om "morgenen" er sur, påvirker det humøret mitt også. Jeg prøvde å være såå hyggelig å si "Hei, jeg skal hente en pakke". Så sier hun på en så utrolig frekk og spydig måte, samtidig mens hun gir meg et dumt blikk å sier "Eh, ja.. Har du lapp eller SMS da?". Hun var sånn spydig resten av samtalen også, var så vidt hun sa hade til og med. Det er litt irrirerende, men synd for hun egentlig. Jeg er bare glad skoene passet og jeg ble fornøyd!

dsc00242

Morsom dag så langt

Publisert: 23.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Som dere ser innlegget noen cm lengre ned, så har jeg hatt en morsom dag på skolen :) Tror nok egentlig grunnen er fordi jeg har sovet hele 3 timer i natt, og lider av overtrøtthet. En lørdag nå snart så skal vi ha åpen skole, og jeg, Trine og Marita skal lage en powerpoint presentasjon for å presentere linjen vi går på.

dsc00207
He he he


dusty
Kult at jeg ser ut som en dust uten hår !!

Hører du hva hun sier?

Publisert: 23.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
video:videoda

Hahahah!
På skolen i dag filmet jeg Trine bare for moro skyld egentlig, så plutselig fiser hun! Hører dere hun sier "æ feis" ? Dette var i alle fall hysterisk morsomt da det skjedde!

(Ja, jeg vet vi har fine lattere)

Jeg har problemer

Publisert: 23.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Med to ting! For det første.. Laptoper bruker man jo å ha på fanget? Når man sitter i sofaen, eller bare sitter med den liksom, og det bruker jeg og gjøre. Men for noen dager siden oppdaget jeg at jeg var ganske rød på det ene låret (på venstre side der pc'n er varmest), og tenkte at det var sikkert fordi det ble litt varmt og det gikk sikkert over snart! Så jeg fortsatte å ha den der, og for to dager siden oppdaget jeg at jeg hadde merker på låret, slags brannmerker/arr lignende. Og da hadde jeg ikke hatt pc'n der engang! Herregud, jeg har fått permanente brannmerker på låret etter pc'n!!!!!!! Det har resultert i at jeg må ha en håndduk eller noe under pc'n på det låret! Jeg vil jo nødig at det skal være sånne stygge merker der som vises når jeg har på kjole og shorts! Jeg spurte ene lærern min om jeg kunne saksøke skolen for dette, evt HP sitt firma! Hvis vi hadde bodd i USA kunne du sikkert det, sa hun. Enn om jeg hadde bodd i USA da? Da kunne jeg sikkert blitt MILLIONÆR!! Jihu! Siden det var ei dame som fikk mange millioner i erstatning av McDonalds fordi hun brente seg på kaffen. Verden er snål! Jeg håper for guds skyld at det går bort, og at det ikke blir værre! For da vurderer jeg seriøst å saksøke!!

Det andre problemet mitt er penger! Jeg har akkurat motatt stipendet mitt, og jeg har en så ekstrem trang til å kjøpe klær og ting for alt! I min verden eksisterer det ikke noe som heter sparegris. Jeg liker å bruke pengene før jeg har fått de helst. Hver månede før jeg får penger eller mottar stipend, har jeg allerde klart å bestille noe fra nettet. Det er en ond sirkel! Mamma sier at jeg har tendenser til å bli en shopaholiker. Djiz, håper jeg aldri blir det. For det er jo en ganske alvorlig diagnose. En annen ting er at når jeg handler meg ting og bruker opp alle pengene, så er det egentlig brukt opp på unødvendige ting, og ting jeg ikke trenger og ting og klær jeg ikke syns er såå fine! Mange har sagt at jeg ikke kan å bruke penger, men hallo.. Det er jo nettopp det jeg kan!
Har lyst til å bestille meg mer klær fra asos, de har så mye fint av Miss Sixty. Egentlig forbinder jeg Miss Sixty med de dongeribuksene ALLE gikk med på '90 tallet. De standard modellene. Tror nok de fleste av dere husker hvordan de så ut. Jeg drømte om å ha ei sånn bukse, men jeg var aaalt for lita! Merket har forbedret seg utrolig mye syns jeg, og de har fått så mye fint og ordentlig!

miis2

missssssss
Fint ja?

Men nå må jeg ZzzZzove igjen

Så skjedde det igjen

Publisert: 22.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Det var liksom ingen overraskelse, det kom ikke som noe sjokk, og jeg tror mange kunne forutse det. Det bruker å bli sånn noen ganger, og enkelte ganger er det veldig dumt, mens andre ganger er såå bra. Nemlig det at jeg sovner nesten HELE tiden! ZzzzZznork, jeg er på minussiden når det gjelder å sove nok. Så jeg har ikke fått så veldig my ut av denne dagen egentlig. Da jeg kom hjem på skolen (der jeg duppet av minst 3 ganger), så koste jeg med Hermine, som har blitt ganske vill egentlig. Eller, hun vil ikke så mye ut av buret, og prøver å stritte i mot når jeg vil ha henne ut! Duste rotte ass! Så gikk jeg ned på rimi og kjøpte frosne kanelsnurrer fra findus! Jihu, det er så godt! Deretter satt jeg meg i senga med datan, og etter kanskje 20min så zzzzzzzzzzzzzzzzzz. Det skjedde i 6-tiden, så jeg har sovet til nå. Blæh. Håper bare ikke jeg blir syk, som nesten hele resten av familien er. Jeg tror grunnen til at dette blogginnlegget blir såååå kjedelig, er fordi det føles ut som jeg er i søvne enda og har ikke våknet riktig helt!

truneogelenahhhhh
Halvveis våken på skolen!


Her er forresten et bilde fra nyttårsaften, som jeg fikk i dag
heleneaydachris


I det siste har jeg begynt å lese andres blogger, og følge med på enkelte. Det føles egentlig litt snodig, og mange som ikke har blogg eller som interesserer seg for det spør om hvorfor i helvette jeg gidder å lese så mye crap? Hm. Når jeg først har surret meg inn på en blogg som fenger meg, blir det ofte at jeg sjekker den ut neste dag også, for å se om det er noe mer interessant, og slik fortsetter det. Noen ganger føles det ut som jeg snoker i andres privatliv og er helt besatt. I dag tok jeg den quizen som Ida Wulff linket ut til, fra KK som heter "Hvilken blogger er du?". Jeg ble Toro Borgen, en blogger jeg egentlig aldri har sett eller hørt om. Men jeg ble jo så klart nysgjerrig (jeg lider av nysgjerrighetssyken) og ble sittende å lese laaangt! Han er tydligvis ganske kjent blogger, så det er nok jeg som henger litt etter. Han skriver jo ganske bra, og han er morsom (og søt)!

Men nååå vil jeg ha flere kanelsnurrer, så hade : ))

hermeline

Trine din dust

Publisert: 22.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 14 kommentarer

Som noen av dere vet, så ble jeg og mange flere lurt i går :( Jeg følte meg rundlurt, og det var virkelig ikke en god følelse! Kan liksom ikke beskrive det helt. Det som skjedde var at Trine, min dumme bestevenn, lurte meg med at hun hadde lagd seg blogg! www.trinewestrumharikkeblogg.blogg.no Ironisk som hun er, den lille dusten :( Grunnen til at hun faktisk ikke har det på ordentlig, er fordi hun sier hun har for dårlig camera på telefonen! Jeah right.......

dsc00290
Stygge, STYGGE lille Trine
http://www.youtube.com/watch?v=Iqa01lfXEI0

Se på denne linken:
http://www.youtube.com/watch?v=ShgYNTv1YXM
En kjempe fin film jeg lagde i sommer! Jihu


hogt
Noen sier forresten at vi er like også, haha

heleneogtrine
Fra i sommer :)

Syns du vi er like?

Jeg har kåret verdens styggeste smiley

Publisert: 21.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Og det er " xD". Jeg HATER den, og jeg har ALDRI skrivd den (for uten om når jeg har gjort narr av de som faktisk bruker den). Skjønner ikke hvorfor den eksisterer i det hele tatt. Smileys er en merkelig ting.

Jeg er supertrøtt som vanlig! La meg ikke før 3 eller noe i natt, så jeg zZznorket nesten på skolen. Det ble ikke at jeg så ferdig "Over her dead body" heller, jeg ble for opptatt med andre unødvendige ting, som for eksempel å ta bilder av Mamma, fordi hun ønsket seg nytt profilbilde på facebook. Hahah

ammama12

profiil
Spissmus/heksenesa mi

Nå skal jeg gjøre lekseeeeeeer :( Ene læreren vår har plutselig bestemt seg for å være streng, så nå blir det vist litt mer å gjøre fremover!

Million dollar smile, baby

Publisert: 20.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på klær - again! Skal snart bestille fra forever21, men jeg vil at det skal komme flere nyheter!! Jeg har forresten bestilt meg et par sko fra le coq sportif, svarte enkle som jeg trenger :) I går lå Trine over hos meg, og vi kjøpte oss en hel suksessterte på deling, fjordland mat og gorbys! Mmm
Da vi skulle legge oss i halv to tiden, tvang jeg Trine til å se film med meg. "Over her dead body", men vi kom ikke lengre enn til en halvtime før hun lå og snorket, så jeg skal se den ferdig nå snart. Den virket suuperbra, men det var veldig rart å se Eva Longoria i en annen rolle enn Gabrielle i frustrerte fruer.

Det er ikke lenge til vi får tilbake karakterbøkene våre, og jeg tror faktisk at jeg får bare en 4 og resten 5! Det er jo relativt bra :D En av mine liksom-nyttårsforsetter er å være flink på skolen, så det skal jeg fortsette med. Det frister veldig å ligge hjemme å dra seg om dagene og drite i alle de oppgavene og prøvene. Men jeg tror nok jeg hadde angret fælt om noen år. Det er jo faktisk en del av grunnmuren i livet vårt som bygges opp, for utdanning er en veldig viktig ting. Neste år har jeg planer om å gå påbygging, og deretter studere videre på høyskole for å kanskje bli barnevernspedagog. Jeg har i alle fall ikke tenkt å bli noe barne- og ungdomsarbeider. Kan ikke se for meg noe mer kjedlig og ikke-utfordrende som det å jobbe i barnehage. Hva har dere tenkt å bli når dere blir "stor"?
Hva man definerer som stor er jo egentlig forskjellig, for mamma sier enda "når jeg blir stor skal jeg bla bla bla"! Haha. Og som barn sa vi stadig vekk "når jeg blir stor skal jeg gjøre ditt og datt", og da mente vi jo ofte stor som i den alderen vi er i nå. Dere skjønner? Noen ganger når jeg skal forklare blir det plutselig veldig rotete, selv om det høres kjempe fint ut inne i hodet mitt. Merkelig!


Jeg var forresten på www.victoriassecret.com i dag. Herreguuud, så mye fint de har som jeg ikke var klar over! Trodde mest det gikk på undertøy egentlig, men de har jo alt mulig rart

v230945048
So chic

v276612
Steve Madden sko

v265505crop1
Hot hot hot!

Slikt jeg forbinder Victorias Secret med, men de har så utrolig mye fint. Nå er det suupersalg der, så du burde virkelig ta en titt :D

Så sitter jeg her da

Publisert: 19.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
I sofaen begravd med sverd og bamser, som mine søsken aldri rydder opp etter seg, og lurer på hvor motivasjonen min for å begynne med skolearbeid er. Den må ha forsvunnet på et merkelig vis, akkurat som motivasjonen min for å trene. Jeg leser Helene Rask sin blogg noen ganger, og hun skriver om trening, kosthold og enda mer trening. Og da må jeg innrømme at jeg føler meg som en dårlig og lat Helene! Enn om jeg hadde vært like flink og sprek som hun.. Enn om jeg hadde giddet og gjort noe i dag for å forbrenne de ekstra kaloriene jeg inntok via alkohol i går? Enn det! Da hadde jeg sikkert følt meg mye bedre, fått en bedre kropp og alt det andre som er positivt med å trene. Det er veldig merkelig å tenke på at jeg ALDRI i hele mitt liv har vært med på idrett, hvis du ser bort i fra skirenn da jeg var 5-6år, og håndball i noen dager. Mange lurer på hvordan jeg har holdt meg så "tynn", og det spekulerer jeg også på enkelte ganger. For jeg propper i meg mye mat og godterier noen ganger, og er bare med på gymmen på skolen. Herregud ja, det sier jeg også. Jeg har tenkt på å trene utallige mange ganger, og har planlagt og begynne snaaaaart.. Snart! Jeg vil jo ikke at hele meg skal forfalle innen fylte 30! En liten forklaring på hvorfor jeg ikke kan trene såå mye, er fordi jeg har hypermobile ledd. Det er en merkelig diagnose som egentlig ingen skjønner hva innebærer. For det betyr at jeg har veldig bevegelige (mobile) ledd, som på en måte går "ut" av ledd når jeg gjør enkelte ting. Den er grei, for det ser folk. Men det medfører også ganske mye smerte til tider, spesielt på vinterstid og hvis det er feil type trening. Og bare hvis jeg har ligget ekkelt om natten. Men det er vanskelig å forstå smerte hvis man ikke har opplevd det selv :)

Har noen forresten noen tips for å få opp motivasjonen min?

 bildee 12
Her var jeg nesten sprek i gymmen for ca 1år siden. Haha

Jeg finner alltid andre ting å gjøre istenfor det jeg egentlig må. I kveld har jeg sett den episoden av frustrerte fruer som skal gå på tirsdag! Gled dere :D Og jeg har sett på videobloggene til Linni Meister. Jeg syns de er hysterisk morsomme enkelte ganger, og hun og Bernhard er så søte sammen og finner på mye tull!

Mamma har kjøpt seg en sånn liten rosa PC, Acer Aspire One! Som vi får i posten snart! Jihu

pcpcpcp
Mamma har også kjøpt en ny rosa telefon til meg! En Sony Ericcson W595

telefion
Den er ganske lik den jeg har fra før, hvis du ser bort i fra at den er mye bedre :)

Men nå måååå jeg begynne på den oppgaven.. Skal bare se om vi har noe godt å spise først! Hihi


heleneuauuf

Gavin DeGraw - Follow through

Nok en søndag

Publisert: 18.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Dagen i dag har jeg stort sett brukt på soving, litt spising og rydding. Jeg har byttet på buret til Hermine og ryddet i noen klær. Jeg har stort sett kjedet meg hele dagen, og har tenkt å gjøre noe med det snart. Jeg har akkurat satt en grandiosa i ovnen, og jeg har tenkt å gjøre en oppgave og kanskje se en film senere. Mulig at jeg får besøk også :) Vi får se.

På fredag hadde min bror Alexander bursdag, han ble 14 år, og det feiret vi med good middag og kaker! I går var jeg på en slags innflyttingsfest hos Monica.. Så jeg har ikke tilbragt helgen i Åre, slik mange av Levangers ungdommer har gjort. Kjedelig.

finetrine
Trine er veldig fotogen :)


Dette ble et kort og dårlig innlegg, men du skjønner at jeg er så sulten at jeg får heller skrive et lengre senere i kveld. Kanskje

Jeg trenger dine tips

Publisert: 16.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer

.. Til bra filmer og bra musikk! Og jeg trenger det NÅ!! Jeg er lei av musikken min, og jeg vil se en bra film! Plisplisplis

Wild child!

Publisert: 16.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Ja, jeg snakker om filmen, og dere tenker "har du ikke sett den før nå?!". Nei, det har jeg ikke. Så den på skolen i dag, og jeg syns den er så bra! Det er jo en helt typisk jente tenåringsfilm, der alle aner hva som skjer i neste scene. Slike filmer er alltid så forutsigbare, men allikevel er det noe med meg som liker de og gjør til at jeg vil se mere! Filmen har jo ganske bra handling, og bra skuespillere. Emma Roberts har hovedrollen, og det er hun som spiller Nancy Drew vettu. Har dere sett den? Herregud, jeg syntes Nancy Drew filmen var halvveis skummel ;o Jeg skvatt sånn i enkelte scener. Men den var bra fordi. En av grunnene til at jeg NEKTER å se skrekkfilmer og andre filmer er rett og slett fordi jeg er livredd de. Jeg skvetter av barnefilmer da.. Hallo. Jeg så Fritt Vilt 1 på kino da jeg var på besøk hos søskenbarnet mitt. Det var ikke frivillig, men under tvang nærmest. Under hele filmen satt jeg med hendene foran øyene og holdt for ørene samtidig. Det resulterte faktisk i at jeg måtte ligge på en skumgummi madrass på badegulvet utenfor soverommet til søskenbarnet mitt og kjæresten. Rett og slett fordi jeg var så ekstremt redd og turte så vidt å bevege meg alene i et hus og i mørket i flere uker etterpå. Enkelte ganger får jeg også mareritt av slike type filmer. Så hvis du har tenkt å bedd meg med på å se Død snø - så takk, men ellers takk!
271052198938c5f392d4  alexpettyfer  wild child


Hadde en slags prøve på skolen i dag, som jeg er veldig usikker på hvordan gikk! Og karakteren jeg får i det faget i 1.termin avhenger litt av resultatet på prøven. Er så spent på karakterene jeg snart får utlevert. Jeg tror jeg får to 4ere og resten 5ere! Jihuuuu
Hvordan har du gjort det i denne terminen forresten?

Og en annen ting jeg lurer på er; hvorfor syns de fleste at rotter er så vemmelige? Janne holdt på å friike helt ut i dag da jeg tok frem Hermine. Herregud! Hermine har vært inne i gensern min og slappet av i flere timer i dag. Jeg kan gjøre det meste mens hun er inni der, for hu detter ikke ut eller noe! Snedig

pic0017  pic0014
Søøte Hermine

trinesprau  maritaa

maritaogtrine  mariii
Marita og Trine                              Marii


Jeg har heldigvis studiedag i morgen, og har planlagt å sove leeeeeeeeeeeeenge!! Har skikkelig mangel på antall timer søvn, så nåde den som våger å vekke meg ;p Haha
Skal i det minste prøve å gjøre noe fornuftig, som kanskje en skoleoppgave, ta sol og gå på apoteket :)

God natt!

God natt

Publisert: 15.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
How are we gonna let go of something that's gone
Ain't it funny how a broken heart just keeps hangin' on baby
You watched me walk away
And I set you free
But I come back to you and you come back to me
I guess it beats being lonely that's the reason why
We give it one more try


Nå skal vi legge oss, god natt : ))


dsc047131

JIHUUUUUUU

Publisert: 13.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg ble så glad i dette øyeblikk da jeg husket på at det var frustrerte fruer på tv'n i kveld! Men en ting som raskt endret humøret mitt var at Hermine (rotta mi) bæsjet i fanget mitt nettopp. Altså, jeg kan jo ikke forvente noe annet når jeg har henne i fanget en stund, men det som var greia var at denne var nesten løs.. Ugh! Hermine er forresten ikke så redd og sjenert lengre, men hun er ganske nysgjerrig og snuser og går overalt! Nå sitter hun å  vasker seg i fanget mitt : )) Søøøtnos

I dag har jeg egentlig ingen planer, forutenom å øve litt til prøve og gjøre litt lekser. Men jeg er så sliiten og har vondt i hodet, så det frister ikke helt. Men må man, så må man!

helenenrnehret
Desperat forsøk på å få til en brukbar sveis i mårrest! Det resulterte i at jeg misset bussen, hihi

jannerykfri
Janne :)

maritalekse
Marita :)

helenenut
Helene, jihuuu jeg ser grønt gress!!

hermine2
Hermine surrer under gensern min

herminebsj
Og her ser du kanskje at Hermine har sluppet en liten bæsj i fanget mitt.. Tusen takk!!Check it out

Publisert: 13.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

Se disse fine antrekkene fra www.net-a-porter.com

Outfit 1

vivienne westwood2
Topp fra Vivienne Westwood

acne jeans
Acne jeans

christian louboutin3
Suuuperfine sko fra Christian Louboutin

fendi clutch
Clutch fra Fendi

Outfit 2

day birger et mikkelsen
Kjole fra Day Birger et Mikkelsen

miu miu skooo
Sko fra Miu Miu

fendi
Armbånd fra Fendi


Outfit 3

burberry prorsum
Nydelig Burberry Prorsum kjole

miu miu sjooo
Miu Miu pumps

marc by marc jacobs
Marc  by Marc Jacobs clutchGucci, Fendi, Prada purses, purchasing them finer things
Men they come a dime a dozen, just give me them diamond rings
I'm into a lot of bling, Cadillac, Chanel and Coach
Fellas boast but they can't really handle my female approach


Fergie - Labels or loveHey S, I'm really looking forward to you to come back!

Hils på Hermine!

Publisert: 12.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 12 kommentarer
Det ble ikke gutterotte med navnet Holger allikavel, for zoo butikken hadde bare ei hunn rotte igjen. Så da bestemte jeg meg for at navnet ble Hermine! Fint, ikke sant? Dessuten lyder hun det, for hun titter opp når jeg sier det. Hun var kjempe redd da vi kom hjem, og turte egentlig ikke å gå ut av eska si, men hun kom ut etterhvert. Hun har ligget litt på brystet mitt å slappet av i kveld, men nå er hun i buret og gjør seg kjent med det! Hermine virker som ei veldig rolig og avslappet rotte som ikke er aggressiv! Gleder meg til å bli bedre kjent med henne :)

dsc00007
Hun er ca 7mnd :) Søt?

Skoledagen begynte med prøve i samfunnsfag. Jeg tror ikke den gikk så altfor bra. Trine kom til meg i går og lå over, for hun måtte øve sammen med meg. Vi kom oss ikke i seng før ca halv 4, fordi vi lagde oss fiskegrateng i mikroen som var fryst i midten ;s UGH
Resten av skoledagen tilbrakte vi på biblioteket, der vi fikk informasjon om barne- og ungdomslitteratur! Det var ganske spennende, og jeg må snart ta meg tid til å lese litt igjen :) Den boka jeg liker aller best er "Månefeen" av Kjersti Scheen. Har noen av dere lest den? Jeg har lest den kanskje fire ganger, og den er like bra alle gangene.
Etter biblioteket gikk vi på Pernille's og kjøpte oss mat :) Hadde det koslig, men var tendenser til sur stemning! Haha

Her er noen bilder fra nok en skoledag!

dsc09994
Vi har billiardbord på skolen, og her spiller Trine og Mia :)

dsc00594
Det er suuuperglatt overalt! Ser ut som vi skal bestige et fjell eller noe

dsc00751
Mia og Janne på Pernille'sÅhh, nå har jeg forresten fått taki meg et musikkprogram på pc'n som heter Spotify! Der har jeg all slags musikk fra all slags artister, og det er bare å søke og spille av :D Jihuuu
Fant forresten en ny sang av Lady GaGa - Christmas tree
Den er suuperbra! Er julesang, men står at den er produsert i 09. Har dere hørt den før?

dsc00057 2sgg

Ønsk meg lykke til

Publisert: 11.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg har egentlig ikke lest så mye til prøven i samfunnsfag som vi skal ha i morgen. Skulle egentlig begynne for noen timer siden, men jeg surrer alltid med andre ting før jeg rekker å komme i gang, og nå var det å skrive et nytt innlegg her og drikke grønn te som varunnskyldningen min for å utsette det litt til! Så værsåsnill og ønsk meg lykke til :) Jeg har nemlig bestemt meg for å begynne å drikke grønn te så ofte som mulig, siden det skal være så bra og sunt, bare se her!

Aminosyrene i teen hjelper mot:
- Høyt blodtrykk.
- Stimulere immunforsvaret.
- Beskytte det «dårlige kolesterolet» LDL mot oksidasjon. Oksidert kolesterol legger seg blant annet lettere som avleiringer i åreveggene.
- Hjerneslag
- Midlertidig reduksjon av oksygentilførselen til hjernen.
- Bedre effekten og reduserer bivirkningene av stråleterapi ved kreft.

Antioksydantene i teen hjelper mot:
- Hjerte- og karsykdommer
- Overvekt, fordi teen skal øke forbrenningen.
- Lungekreft hos røykere
- Kreft i tarm og endetarm.
- Alzheimer


Kilde: www.kk.no

pic0016as
Syns du grønn te uten sukker smaker fælt?I går var jeg på bursdag til Ragnhild! Vi var syv stykker der først som spiste middag. Det var suuuuuper godt, og Ragnhild hadde vært så flink og laget til alt sammen! Etter middagen kom det flere, og vi hadde det kjempe gøy :)

Hvis du vil se bildene større så kan du trykke på de!

ranghod  heleneogtoveeee
Bursdagsjenta <3                        

heyyyyy  olejunehelene

bursdaaaaaaaaag  juneragnhildtoranders

Da er det vel tid for prøveøving! Snakkeeeees

Hva skal du i kveld?

Publisert: 10.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg skal i alle fall feire bursdagen til min gode venninne, Ragnhild! Gleder meg! Først er det middag, nå om en time ;o Da skal vi spise raclette, og etter middagen kommer det flere, så er det tid for vors. Jeg tror maten blir kjempegod, og håper dette blir en hyggelig kveld. Har vært veldig usikker på hva jeg skal ha på, men bestemte meg for den svarte kjolen med sånn sølvtinger på, eller så skal jeg låne en hvit en av Tove. Vi får se :) MEN jeg vet egentlig ikke hvor de svarte pumpsene er!! Har en mistanke om at de er i en pose, som jeg ikke vet hvor er.. Jeg må ordne meg ferdig nå, og lete febrilsk etter pumpsene!

Vi blogges senere : ))

1000760 2lkl

Dette har du aldri sett før

Publisert: 09.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer
Jeg var "modell" for ei venninne som går på media linjen. Tema for bildene skulle være blått! Bildene ble tatt tidlig i høst, men jeg har ikke fått de før nå.

Sjekk ut disse da, herregud

untitled2 2heene

untitled878yn 2jekgj

I have a blue house with a blue window.
Blue is the color of all that I wear.
Blue are the streets and all the trees are, too.

I'm blue,
Da ba dee daba die

Håper du fikk deg en god latter nå! Vil egentlig bare opplyse om at bildene er redigert (håper dere ser det..), og jeg ble sminket med helt HVITT teatersminke pudder og jeg har heller ikke på sort mascara eller eyeliner! Kanskje derfor jeg ser så merkelig ut :b

Ha en fin kveld da : )

crap in a box

Publisert: 09.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 10 kommentarer
Jeg føler meg lite motivert og inspirert til å skrive noe som helst i bloggen akkurat nå. Har egentlig ikke en eneste ting å skrive om, utenom dagen min, som har vært som de fleste andre dager. Jeg er i dårlig humør nå, og jeg har vondt i hodet og er rar i kroppen. Nei Janne, det har ikke med at du ødela rosebuden min nå! I rosebud boksen min hadde jeg et så fint og velformet hjerte i bunnen av boksen, men Janne klarte å ødelegge det i dag :( Jeg overreagerte som vanlig og ble supersur. Unnskyld :( Marita prøve deretter å rette opp hjertet, det ble ikke i nærheten av så fint som det var, men takk uansett! Haha. Dessuten kan jeg ikke kjøpe rotta i dag. Tove, mamman til Trine som jeg skal låne bur av, kommer med buret nå snart. Og derfor tenkte jeg at jeg kunne dra på magneten å kjøpe ei rotte i kveld, siden jeg ikke skal bort allikevel. Men neida. Mamma sa jeg måtte vente til over helgen, siden jeg skal bort i morgen osv. BLÆH!! Takk, det muntret meg opp mye!! Ååh

dsc09964
Marita prøvde sitt beste da..

dsc09970
Takk til denne dusten! (Janne er snill)

dsc09957
Her sitter jeg og surmuler og prøver å følge med i timen


Akkurat nå vurderer jeg å ta på meg joggebuksa, lage meg kakao eller gløgg, begrave meg under dyna og se massevis av episoder av The Hills eller Life of Ryan på mtv.no

Eller, har du noe forslag på hva jeg kan gjøre når jeg kjeder meg og vil bli i bedre humør? :)


Holger, jeg venter på deg !!

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 9 kommentarer
Holger, det skal nemlig være navnet på rotta jeg skal kjøpe meg! Mest sannsynlig i morgen eller like etter helgen. Jeg skulle egentlig kjøpe ei tidligere denne uka, men det eneste buret vi fant som vi hadde fra før var et som var beregnet på fugler, så det funker ikke. Jeg var så heldig at jeg får låne Trine sitt bur som hun hadde til sin søte, avdøde hamster Pelle :) Ser sånn frem til å få meg et kjæledyr igjen!!

Har du noen kjæledyr?

Har du hørt om eller sett den rasen av katter som heter Sphynx? De er hårløse supersøte katter, som jeg tror det finnes bare fire av i Norge. En sånn pusekatt ønsker jeg meg! Jeg syns hårløse katter er noe av det søteste!

sphynx
Du syns den er søt, ikke sant?

dsc04592
Min pusekatt Valentino prøvde å fange Sphynxen på skjermen!

Jeg har akkurat laget kveldsmat til mine søte små søsken :) Jeg snakket litt med Mathilde i sta, for hun har en kjæreste i barnehagen som heter Sebastian! Hun kunne fortelle at de hadde kysset to ganger i det siste. Jeg sa at 6åringer brukte ikke å kysse så mye, så hun kunne kanskje vente noen år til! Hun sa "men vi er så utålmodige, så da er det greit! Men vi bruker å tørke av munnen etterpå da, ellers blir det så mye spytt!"
Hahahha, barna nå til dags :D

Nå kom Mamma hjem fra magneten, og hun hadde kjøpt en Yves Saint Laurent body lotion til meg! Og henge perleøredobber til oss begge :) Snill Mamsii!

Piken med én perleøredobb øver til prøve

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 15 kommentarer

Jeg mistet ene øredobben i sted, det ser litt dumt ut! Men jeg overlever, for den kostet ikke skjorta. Blæh, skolen i det siste har vært så kjedelig i grunn. Vi har ikke gjort så mye i dag heller. Øvd til samfunnsfagprøve, men det gikk jo ikke like bra for alle.. Haha

maritasover
Marita sovnet

mialese
Mia ble oppgitt

frik
Trine klarer ikke å konsentrere seg, og tar derfor bilde av meg! Du har så fine føtter

enivrigleser
Jeg holder på å sovne! Er sååååå trøtt

dsc09881


Nå skal jeg spise lunsj! Dette utrolige kjedlige blogginnlegget er et resultat av min kjedsomhet

Jeg fikk forresten beskjed av Trine å legge ut et bilde der hun "tattoverer" Monica. Hun tror hun er kjempe flink, og har ambisjoner om å begynne på Miami Ink en vakker dag..

dsc09866
Hahah, så flink vettu

Zzzznork

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Nå sitter jeg på skolen og vi har norsk. Vi gjør ikke så mye, men jeg er supertrøtt og holder nesten på å sovne! Det ble ikke mange timene søvn i natt, dessuten lå vi tre stykker i 1,50 senga mi! Men det gikk jo fint, haha.
Etter skolen får jeg nok besøk, og vi skal kanskje ut å spise! Håper det :) Så siden jeg får besøk senere, har jeg lovet å ikke g33ke på dataen. Selvfølgelig ikke.

Jeg vil på spa!! Nå, eller, helst i går egentlig. Hva hadde vel vært bedre nå enn en weekend, eller kanskje enda lengre, på spa? Åååååh

facial
Kanksje det nærmeste jeg kommer akkurat nå!

forsidespa
Ja, takk!

Forresten, hva er det med at folk spør om jeg er russisk eller har russiske aner? Har fått mange spørsmål om det i det siste ;o Hahha, syns det er litt morsomt jeg. Men jeg er jo heelt norsk!

Musikk er ikke en nødvendighet

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
I alle fall ikke for meg. Det er så mange som sier "ååh, jeg overlever ikke dagene uten musikk" bla bla bla. Men altså, jeg liker å høre på musikk og alt det der, og har sanger som betyr noe for meg og får meg i spesielle humør. Men det er ikke slik at jeg MÅ høre musikk eller en spesiell sang hver dag i flere timer, slik jeg har inntrykk av at det er til mange. Jeg har ingen spesielle yndlingsartister eller yndlingsband. Da jeg var mindre var jeg ihuga Spice Girls fan som resten av verden, og hadde maaange klær, cd'ene, samlepermene med kort, barbiedukkene og alt det andre unødvendige de produserte for å tjene penger! Backstreet boys og Westlife var også mine favoritter, og jeg elsket Britney over alt i verden i 10års alderen! Men akkurat nå hører jeg på mye variert musikk. Bare ikke heavy, rock og annet som virker deprimerende på meg. Jeg liker best rolige sanger, R&B, litt hip hop og "vanlig" musikk.
Natasha Bedingfield, Rihanna, The New Amsterdams, Keri Noble, Carrie Underwood, Lady GaGa, Teddy Geiger, Gwen Stefani, Christina Aguilera, Beyonce T.I., og aaaaaalt annet av musikk som mange av Norges tenåringer hører på nå til dags :D
To sanger jeg liker veldig godt er Sia - Electric bird og Elvis Costello - She
Elvis Costello sangen minner meg om Notting Hill filmen, som er en av mine favorittfilmer. Kunne sett den hundre ganger på rad!


I dag på skolen har jeg gjort INGENTING! Vel, nesten da. Det har vært ganske slappe timer, og vi har hatt mest fagsamtaler og selvstendig jobbing. Jeg får forresten 5'er i både yrkesutøvelse og prosjekt til fordyping, som er to av mine programfag. Og jeg har en mistanke om at jeg får 5 i norsk og samfunnsfag også! Håper i alle fall på det! Min klasse fungerer ikke så bra uten lærer som passer på, for vi består av 6-7 jenter som snakker nesten HELE tiden. Om et spesielt tema vi aldri går lei av, som kan være sjokkerende for noen! Spesielt vår lærer.. Haha. Så vi tok litt bilder i dag også da, som et resultat av kjedsomhet. Etter skolen var jeg, Trine og Monica til Mia og Tom-Håkon på besøk, i den nye leiligheten deres. Mia har nemlig blitt stor og flyttet sammen med kjæresten sin! De har fått det kjempe fint inne og vi hadde det kjempe koslig i dag! Vi drakk kakao, spiste potetgull og kjeks, spilte guitar hero, danset på dansematte og satt og snakket : )
I dag har jeg vært fæl. Unnskyld :( Jeg har superdårlig samvittighet! Men jeg lover å gjøre det godt igjen! Hihi

heleneogmiaaaaaaaaa
Vi "leker" fjortiss!
Her er den nye genseren min fra Asos og den nye Jean Paul buksa mi forresten :)

helenetrinemia
Og med Trine som ligner på Gjertrud i The Julkalender!

miahelenenenenennenenen
Helene og Miaa

dsc09850
Mia og Tom har freeesh sofa

dsc09855
Drakk kakao og koste oss : )

dsc09847
Janne var syk i dag, og ville dekke seg til fordi hun var uten sminke! God bedring q10


Nå må jeg straks finne sengen, dessuten finner jeg ikke på mer å skrive om. Natta!Du har så mange muligheter

Publisert: 06.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Til å gjøre hva du vil med håret ditt! Har du noen ganger tenkt over hvor utrolig mange forskjellige hårfrisyrer du kan velge blant? Og hvor mange farger du kan ha.. Men allikavel går du rundt med det kjedlige, normale håret med en farge du har hatt lenge. Slik som jeg! Jeg er ikke flink til å variere frisyre og heller ikke farge. Jeg trives forsåvidt med å ha det langt og mørke brunt, selv om jeg til tider blir lei. Da jeg var mellom 8 og 14 år hadde jeg hatt alskens farger på håret. Alt fra lilla, knall rødt, svart, gul-bleket, lyse brunt og noen andre farger. Jeg lover deg at lilla, knll rødt og gul-bleket ikke så bra ut! Herregud, jeg aner egentlig ikke hvorfor mamma lot meg få gjøre som jeg ville. Jeg fikk til og med velge min egen frisyre like før jeg begynte i 1.klassen. Vet dere hva jeg ville da?
Klippe meg superkort (3cm langt). Hva jeg tenkte med da er et godt spørsmål. Rart folk ikke trodde jeg var en gutt! Jeg hadde kort og halvlangt hår gjennom barneskolen også. Det så ikke bra ut. Jeg angrer ganske mye på det nå egentlig. Jeg sparte til superlangt hår i 7-8 klassen som gikk ned til rumpa, og klippet det skulderkort i 9.klassen. Nå har jeg fått langt hår igjen, som er så langt at jeg ikke får til å ordne det slik jeg vil! Det er jo så tungt og stritt, så jeg får ikke så mye volum som holder over lengre tid. Hvis jeg ikke velger å tupere det til døde da, som jeg har en tendens til å gjøre enkelte ganger! Hårprodukter er en nødvendighet for meg, og jeg går ikke en dag uten. Det er ikke bare det at håret mitt er så flatt.. Men jeg har så flatt bakhode, så det ser bare dumt ut!
Jeg har litt lyst å variere frisyre og farge noen ganger, og tenker å gjøre det. Men så tenker jeg at jeg kommer nok til å angre! Da sier folk "men håret vokser jo ut igjen".. Men det tar jo tid! Noen sier jeg ville kledd en bob. Kanskje.. Men jeg vil ikke ha bob nå som alle andre har det! Dessuten er det egentlig en god følelse å ha langt hår som ikke er extention. Nå har jeg nettopp dusjet og kuret håret mitt. Det blir så mye bedre og lukter så godt! Jeg bruker en fargebevarende kur fra REF, den er veldig god og fås kjøpt hos frisøren :)

ref541colourtreatment

Jeg har ikke vært på skolen i dag. For da jeg våknet hadde jeg sånn feber og var så slapp. Lå i sengen å sov ganske lenge, og det virket som det hjalp litt. For nå er jeg i mye bedre form, og klar for skolen i morgen!
Har tilbragt resten av dagen i sofaen og sett på tv. Det er alltid så mange bra serier på dagtid og på ettermiddagen. Så jeg har sett Christine, Pizzagjengen, The Hills og mange andre serier :) Nå sitter jeg å venter på besøk av noen som alltid synes jeg har stygge sokker. Koselig, ikke sant?

Her har du noen bilder som viser håret mitt gjennom tidene, men mangler mange farger og sveiser da

berte
Lysebrunt. Tatt i 06

brun
Brunt med striper! 06

brth p sveising
Meg fremst. Er på besøk på Aker! Her var det ganske lyst

jajaa
Dette er for nesten nøyaktig to år siden!

y1pd73zm2vq3ek7yisdtawedocyklfrm7a7odmllloqtq7vsa
Meg og Elise for mange år siden! Vi fikk en fiks idé, så Elise klipte pannelugg på meg!

hj
Meg og June for noen år siden :)

shhhhhhhhhhhhhhh
To år siden ca :b

jeeeg
Tre år siden eller noe 

Og nå har jeg det lange, kjedlige, flate mørke brune håret!

Har dere noen forslag til hva jeg burde gjøre med det da? 
Men vi blogges senere, for nå skal jeg nemlig se den andre episoden fra sesong 5 på frustrerte fruer :D Gleder meg!

 

mønstermønster

Publisert: 06.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Ååååååh, som jeg elsker mønster!! Jeg drev å søkte litt rundt, og jeg fant en side med maaange fine mønster av forskjellige slag og farger. Så utrolig mye fint!!

Jeg må spørrre.. Hva syns dere om den nye headeren og resten av designet på bloggen?
Det bakgrunnsmønsteret fant jeg på den siden med alle de andre. Men er det veldig forstyrrende og ekkelt og lese? Jeg syns i alle fall det ble litt fint :) Nå som jeg har funnet meg så mange fine mønster kommer jeg sikkert nok til å bytte design litt oftere. Mønster og farger gjør meg seriøst glad!!

Se hvor fint dette er da

january

pict8481

p1040520

Eller, er det bare jeg som er merkelig igjen?

Herregud, jeg må legge meg! God natt! (Jeg mener det denne gangen)

What would Carrie do?

Publisert: 06.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Det er et spørsmål jeg stiller meg selv ofte. Og de gangene jeg glemmer å tenke, blir det som regel feil. Det er faktisk lurt å tenke det når man er usikker, og hvis man er redd for f.eks mønster, som jeg er.. Haha. Jeg har akkurat hentet ut pakken fra ellos, og den inneholdt ei slags lyserosa t-skjorte som jeg ikke aner hvordan havnet der i utgangspunktet! Den boblejakken jeg snakket om lengre ned på bloggen, var heller ikke så fin som den så ut til. Den ble litt feil, men så egentlig grei ut. Jeg har prøvd å ryddde litt i skapet de siste dagene. Jeg har ett og et halvt skap liksom, dere vet slike hvite vanlige. Jeg har den plassen for å henge ting, og to slike hylle tinger. Og det er STAPP FULLT !!! Pluss at det ligger en diger haug med klær både på badet, i kurver og på gulvet som jeg ikke har plass til. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det egentlig.. For det er ikke mye jeg vil gi bort eller kaste, for jeg tenker "jeg får sikkert bruk for den en dag" eller at jeg kommer til å angre :b Jeg sliter nesten hver kveld med å finne frem klær til neste dag. Mamma sier det er fordi jeg har for mye å velge i, men jeg mener det er motsatt. For selv om det ser ut som jeg har mye klær, så er det få jeg bruker. Jeg har ca litt over 20 bukser, men bruker kanskje 5, og har 2-3 som liker best. Klesskapet mitt er et resultat av salg og impuls! I høst kjøpte jeg en mørkebrun skinnjakke som var på salg til 300kr, meeeeen den henger ubrukt i skapet enda sammen med en hel del andre klær som henger med lappen på enda. Det skjer også ofte at noen spør om jeg har nye klær, men da er som regel svaret "nei, jeg kjøpte den for mange måneder siden, men har aldri brukt den".
Jeg MÅ lære meg å tenke fornuftig når jeg handler, og slutte med å kjøpe alle de basisplaggene i alskens farger. Nå har jeg tenkt meg en tur til Trondheim på januarsalg litt senere, men da har jeg tenkt å bare kjøpe ei bukse eller to og kanskje ett par sko. Så vil jeg bestille resten fra www.forever21.com . Der er det jo suuuperbillig og fint! Passer meg utmerket! Toll og andre kostnader blir veldig dyrt når man sender fra USA til Norge, men heldigvis har jeg en lur løsning på det! Jeg sender den til Szymon i New York (som forresten var her på besøk i julen) og han sender den videre til meg!

Som dere kanskje skjønner har jeg endelig fått nettet hjemme tilbake etter nesten en times snakking med telenors kundeservice! Det var da virkelig på tide! Det er mange ganger per dag at jeg tenker på ting og forskjellige temaer jeg har lyst til å skrive om i bloggen. Og det hender faktisk at jeg tar meg selv i å tenke på bokmål!! Noe som er litt snålt, siden jeg snakker trøndersk. Det er godt å skrive blogg igjen. Men som jeg har sagt tidligere, så blir jeg glad hvis dere kommer med forslag på hva jeg kan skrive om, eller hva dere vil lese. Og ja, jeg vet at mange syns jeg skriver usaklige og uinteressante ting i blogge, og legger ut mange bilder av meg selv. Men hallo, tror dere ikke at jeg vet det? Jeg er fullstendig klar over det, og akter egentlig ikke å gjøre noe med det heller. Det er jo deres valg om dere vil lese eller ikke, så om dere føler at dere bruker tiden på uinteressante ting, så slutt da vel!
Jeg er en av mange tusen som leser Ida Wulff sin blogg så og si hver dag. Innlegget hennes som heter "blogglegen sier at vi har et hull helt forrerst i bloggverdenen", "inneholder noe jeg gjerne vil kopiere. "Alle har rett til å ha sin egen blogg med sine egne tanker, bilder og interesser uten at noen skal trampe på det de har laget. Hvis dere først skal kritisere hverandre, så finn noe å kritisere.". Ja, enig :)

Det var litt godt å begynne på skolen igjen på en måte. Jeg og Janne var på MOT møte. Vi skal bli slike MOT - informatører som det så fint heter. Greit å engasjere seg litt da :) Har vært på mange morsomme fester i jula, men har ikke så mange bilder fra det :b Men kort oppsummert har jeg hatt ei bra jul!
Dåpen på søndag var kjempe koselig, og det var super hyggelig å treffe igjen alle sammen som jeg ikke har snakket med på flere måneder :) Navnet ble Mina, det er fint! Når jeg en dag blir voksen og moden for å ha barn, vil jeg ha to stykker. Jeg tror jeg får jente først, siden alle andre i slekta har fått det i maaange år!


Vet dere hva? Dette innlegget var egentlig lengre. Men så ble blogg.no helt mongo og det tok hundre år før den bilde tingen kom frem. Men flaks for meg ble innlegget lagret som utkast, ellers hadde jeg blitt oppgitt.

Gratulerer med dagen Ragnhild <3 Love you
Gleder meg til feiringen på lørdag, men håper du får en fin dag i dag, Y <3
dsc08665
Begge to uten sminke og i pysjen! (Ikke bli sint.. )


pic0004djbkb pic0005berjpov
To trøtte tryner :(

n55229126516261608184
Gele-shots på nyttårsaften, var en smule kvalmende etter noen stykker!

n55229126516261755005
Ane, Meg og Christina :)


pic0002ey
Et relativt ryddig klesskap. Der ser du forresten snurten av Miss Sixty kjolen som henger der : )

dsc09755 
En suuupertrøtt Helene på vei til Bestemor 4.juledag!  

dsc09779
Og en mer våken Amandus!

dsc09808
Kjempe morsomt å gå hjem fra skolen i regnvær : DD

dsc09825
Drikker kakao og spiser kjeks på badet. Jeg er merkelig :)

Amagaaad, tre bilder av meg selv! På rad til og med ;o


Nå sitter jeg å ser reprisen av Victorias Secrets fashion show, det er såå mye fint! Og jeg må faktisk ta til fornuften å legge meg snart, men jeg må bare dusje osv først :)

God natt :)

Heijoo

Publisert: 03.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

I dag har mine søte tvillingsøsken, Amandus og Mathilde bursdag :D De er 6 år nå! Gratulerer til alle dere andre som også har bursdag i dag! 

Ja, jeg er fortsatt uten nett hjemme.. Herrgud, det suger! 

I morgen skal jeg på barndåp, og det blir sikkert suuperkoslig :)) Jeg har kost meg mye de siste dagene, og håper det fortsetter slik. 


Har fått pakken min fra ASOS nå :D Miss Sixty kjolen passet utmerket og den var superfiin!

Snas!


pic000636 2hlooehhelen


Hva fikk du i julegave i år?

Publisert: 01.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
I går var en super nyttårsaften med mye god mat og kos :D Vi var 12 jenter hjemme hos Ayda, og senere dro vi for å se på raketter osv. Fikk mange gode nyttårsklemmer : )
Jeg er borte akkurat nå, så jeg kan ikke skrive et langt innlegg nå heller. Håper nettet mitt snart kommer tilbake :b

Her er noen få bilder fra kvelden i går :) Jeg har ikke fått alle de andre som ble tatt.. De kommer nok senere!

pic0005
Ayda og bordet

pic0013 2chachacha

pic0007 2ack
Ayda, Christine og Kamilla

pic0003dtj 2nyttt

Ha et godt nytt år :D
hits