Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Christmas

the celebration

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer

Nyttårsaften ble feiret hjemme hos Kristine sammen med mine fantastiske jenter!

1.juledag

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

1.juledag var det som tradisjonen tilsier; juleselskap på Ekne! Enda mer god mat og dessert og familiekos :-)

2.juledag var det tid for fest med jentene! Selv om jeg hadde med kamera, ble det ingen bilder.. Men koselig, det hadde vi det! Resten av julen tok jeg det rolig, og sjette juledag var det tid for familiemiddag hjemme hos Bestemor sammen med resten av slekta/familien. Kom på da vi hadde kjørt av gårdsplassen at jeg hadde glemt kamera.. Litt kjedelig, men men! Så neste innlegg blir omhandlende nyttårsaften! 

julaften

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Etter tre timer på jobb, var det rett hjem for å spise risengrynsgrøt og konkurrere om å finne mandelen! Amandus ble den heldige denne gangen..

Fantastisk julemiddag med alskens av mat og koselig selskap!

Nissejenta kom for å dele ut gaver!

Fikk veldig mye fint og praktisk, og ble veldig fornøyd!

Jeg hadde en kjempefin og koselig julaften sammen med familien, og gleder meg allerede til neste gang :-) Disse bildene kom kanskje i seneste laget, men som jeg alltid trøster meg med; bedre sent enn aldri! 

merry christmas

Publisert: 24.12.2012 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer1.søndag i advent

Publisert: 02.12.2012 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

Nå er det ikke lenge igjen til jul, og jeg gleeeder meg!

pics from new years eve

Publisert: 03.01.2012 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

the celebration

Publisert: 02.01.2012 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar


Kjole fra Nelly

Where to start? Jeg hadde en fantastisk nyttårsfeiring som startet hjemme, med en vellykket kalkun og godt tilbehør. Etter maten dro jeg, Marte og kjæresten hennes Petter oppover til Mia og Tom-Håkon for å fortsette feiringen. Alle jentene med deres kjærester var samlet, kun jeg og Trine, single som få, som kom uten date! Men morsomt hadde vi det allikevel! Før vi visste ordet av det var klokken plutselig blitt halv tolv, og vi tømte siste rest i glassene før vi tok på oss varme jakker og flate sko for å se fyrverkeriet. Selv om Mia sitt hus er plassert i høyden, gikk vi et lite stykke slik at vi fikk utsikt over hele byen og de fine rakettene! Da klokken var slagen midnatt kom nyttårsklemmene som perler på ei snor, og plutselig hadde June og Rune forlovet seg! Ååååh! Vi sto ei stund til å beundret fyrverkeriet og vimset med stjerneskudd før vi ble kalde og vendte tilbake for mer fest og moro. På veien tilbake snakket vi ikke om annet enn hvor absurd det er at det faktisk har blitt 2012, hvor raskt 2011 gikk, og om våre visjoner og drømmer for det nye året vi har i møte. For å få varmen i oss satte vi på ekstra høy musikk og samlet oss på dansegulvet, etterhvert var ALLE der, og vi danset som om at morgendagen aldri kom! Det kjennes i leggene mine i dag i alle fall, for jeg er ikke vant med å hoppe og sprette rundt så mye som jeg gjorde i går, og det gjør skikkelig vondt å gå! Etter det slukket vi tørsten med cava og hev etter pusten før vi fortsatte i et par timer til. Som sagt hadde jeg en fantastisk kveld og en god start på det nye året! Bildedryss kommer i et senere innlegg :-)

nyttårsaften

Publisert: 31.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

Kvelden min skal feires hjemme hos Mia med mine fantastiske venner og deres kjærester! Vi skal drikke sprudlende og kose oss, og telle sekunder til klokken blir tolv og det nye året begynner. Åh, som jeg gleder meg! Men først skal jeg spise kalkun hjemme sammen med familien, noe som blir ganske spennende siden Mamma aldri har helstekt kalkun før.. Kjenner jeg henne og kokkeferdighetene hennes godt nok, blir det et utsøkt måltid! Får bare håpe at jeg får plass i kjolen etterpå.. Kjolen er jeg forresten veldig spent på fra før. Jeg skal nemlig bruke nyttårskjolen jeg hadde for to år siden. Den er jo kun brukt én gang, og når det er hele to år siden, så skader det jo ikke å bruke den igjen. Gjør det vel? Nei, vi får bare håpe den enda sitter og ikke har krympet på hengeren. Fin er den i alle fall! 

Nå skal jeg låse meg inn på badet og bli der i en god stund, i håp om å bli seende noen lunde bra ut til vi går over til et nytt år!
Håper alle får en fantastisk fin kveld, og et riktig godt nytt år <3

2.juledag

Publisert: 30.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

some of my presents

Publisert: 28.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar


Chanel-mappe med tre sminkebørster, samlesett med tre Chanel-bøker, Chanel neglelakkfjerner og neglelakk (rouge noir) <3Tilsammen 6 (!!) Rosebuder, Fudge Membrane Gas, Moroccanoil og andre hårprodukter


Masse fine pynteting og småsaker


Mange fine klær (til og med med reinsdyr på!), dressjakke fra Mexx og hals fra Part Two 


Hello Kitty og andre søte ting!


Et digert og nydelig smykkeskrin


Bok, pynt, accessories og sminketing!

I tillegg til dette fikk jeg mye fint og spiselig som ikke ble med på bildene! Jeg er i alle fall veldig takknemlig for alt, og ble utrolig fornøyd. Noe jeg håper de som fikk gave av meg ble og!

christmas eve

Publisert: 28.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

Etter jeg fant mandelen i grøten, og hadde latt marsipangrisen synke, var det tid for å finne frem julekjolen for i år og bruke en liten evighet på badet mens jeg ventet på at julen skulle ringens inn!

Da det endelig ble tid for årets julemiddag, bestående av alskens god mat, satte alle åtte seg ned til bords og hadde et koselig og godt måltid! Siden vi er fire barn i familien, gikk det ikke veldig lenge før utålmodigheten slo inn og vi ventet på nissen og så på klokken annethvert minutt..

Og hvilke gaver nissen kom med får dere se senere! Jeg hadde i alle fall en vellykket og fin julaften sammen med familen min. Utover kvelden ble kjolen byttet ut med pysj og tøfler, og vi koste oss med diverse filmer/programmer på tv'n etter de to minste hadde lagt seg :-)

on the second day of christmas

Publisert: 26.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Julaften var fantastisk! Men jeg har ikke tid til å skrive om den nå og legge ut bilder, så det får komme i en egen post senere. Og jada, alt det andre kommer det og.. Bedre sent enn aldri! Jeg skal nemlig ut i kveld sammen med jentene, så det betyr at jeg meg gå på badet så snart som mulig, slik at jeg ikke blir fashionably late! Julebilder kommer senere! Ha en fin kveld :-D

julegrøt

Publisert: 24.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

De tre timene på jobb gikk raskt, og det var deilig å stenge porten og tenke på at jeg endelig skulle hjem igjen! Litt etter jeg kom hjem var det tid for julegrøt, noe vi alltid har på formiddagen her hjemme. Så jeg satte meg ned ved bordet, der spenningen om hvem som fikk mandelen i år var stor. Så tok jeg litt bilder av grøten min, standard prosedyre, og begynte å spise. Siden jeg var så sulten glemte jeg etterhvert å lete forsiktig etter mandelen, men da jeg hadde gått rundt grøten en gang, og skulle begynne like ved der jeg startet, stakk det plutselig en mandel opp!! JIHU! Endelig min tur! Er mange år siden jeg fikk den sist, for når vi er seks om marsipangrisen er ikke sjansen såå stor. Glad ble jeg i alle fall, for julemarsipan er så godt! Nå sitter jeg og slapper av etter maten, og har en liten bloggepause før jeg og Mathilde skal gå på badet å krølle håret hennes og kle på meg! Gleder meg sånn til i kveld, og det er bare to-tre timer til den gode maten skal spises, og pakkene åpnes! Ååh, kos dere!

looks like christmas to me!

Publisert: 24.12.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har julepynten funnet sin plass, og nå gjenstår det bare å legge pakkene under treet og sette stjerna på toppen! Jeg klarer ikke å forstå at det er lille julaften allerede!! Eller, julaften om man ser på klokken som akkurat har bikket halv to.. Skjønte ingenting da jeg våknet i dag tidlig og tenkte at "dette er faktisk lille julaften", det er helt uvirkelig! Litt trist at snøen har forlatt oss til fordel for slaps og regn, men jeg håper så inderlig at det kommer noen fnugg i morgen, bare for stemningen sin skyld. Gleder meg sånn til å våkne i morgen, med julestrømpen i fotenden og julefølelsen i kroppen! Det eneste som blir rart er å ikke rusle inn på stua i pysjen for og se julemorgen og koselige julefilmer med familien mens man spiser julestrømpegodt før frokost, men at jeg istedet skal være på jobb i tre timer. Har ikke kommet helt over det enda, men jeg tror og håper at det blir koselig fordi! Jeg ønsker uansett alle mine lesere (om jeg har noen i det hele tatt..?) ei riktig gooood jul og en koselig julekveld med familien og de nærmeste, og håper at de som verken har en familie eller et hjem også får det fint. GOD JUL!

NYTTÅRSAFTEN

Publisert: 11.01.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 5 kommentarer

Jeg har vært utrolig treg med blogginga i det siste, og det er derfor nyttårsbildene kommer først nå! Men bedre sent enn aldri som man sier. Først spiste jeg og Trine middag her hjemme hos meg, før Marita kom i ti-tiden. Siden jeg slo meg litt vrang kom vi oss ikke ut før seeent.. Vi rakk akkurat å se på raketter, og deretter gå videre til den festen vi egentlig skulle vært på klokken elleve. Men igjen: bedre sent enn aldri! Vi tok igjen med at vi ikke kom hjem igjen før halv seks så..

PRESENTS

Publisert: 07.01.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilder av noen julegaver som jeg fikk til jul, og det er vel på tide å gjøre det nå.


L'eau Par fra Kenzo fra Henrik. En parfyme som lukter utrolig godt, og som jeg har ønsket meg siden i sommer!


Lolita Lempicka. Jeg har brukt den siden i sommer, og siden jeg er livredd for at den skal bli tom kjøpte Trine en ny! Love it


Chanel bok fra Trine


Chanel bok fra June! De har i alle fall lest gjennom ønskelista mi


Sko fra Nelly fra mine tre småsøsken!


Hårspray og Joico hårkrem fra Marte, som også har lest ønskelista mi grundig! Brente mandler (og ei flaske vin) fra søskenbarnet mitt, og hvit toblerone fra Trine falt også utrolig godt i smak! Mmmm


Hello Kitty tøfler fra Marita, Hello Kitty ørevarmere og brillecover fra Trine, og Hello Kitty sovemaske fra Marte!

I tillegg til dette fikk jeg mye mer, men kan nesten ikke legge ut bilde av absolutt alt heller! Det blir kanskje kjedelig, og litt for mange bilder. Det har allerede blitt i overkant mange bilder i forhold til tekst her i det siste så. Men her er i alle fall ganske mange av julegavene mine! Ble utrolig fornøyd med ALT, og overlykkelig for at jeg faktisk fikk så mye. Håper bare folk ble glade for det de fikk av meg også :-) Men men, julen handler jo ikke bare om å gi og få.

2.JULEDAG

Publisert: 03.01.2011 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer

Siden bloggingen min har vært minimal nå i juleferien, kommer det nok en del forsinkede innlegg.
Men som de sier - bedre sent enn aldri!

Andre juledag, Janne sin bursdag! Selvfølgelig måtte den feires, og vi samlet oss hjemme hos Janne med vin og potetgull. Koselig var det, selv om de få prosentene i vinen viste hva de var gode for da det var lenge siden sist inntak.. Say no more!


Janne, Lill, Trine, Marita, Helene, Hanne Merethe og JuneEn koselig kveld var det i alle fall :-)

CHRISTMAS EVE

Publisert: 26.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 6 kommentarer


.....

Jeg hadde en utrolig koselig julaften med familien, gooood mat og nissebesøk! Fikk også overraskende mange gaver, og jeg ble kjempeglad for alle, over all forventning! Så tusen takk til alle, ingen tvil om at jeg ble veldig fornøyd! Håper alle hadde det minst like bra som meg :-) Da jeg våknet lå julestrømpen min i fotenden, så nissen måtte ha sneket seg inn mens jeg sov.. Heldigvis har jeg blitt så "voksen" nå at jeg har lært meg at det ikke er lurt å spise seg kvalm på godterier til frokost, lunsj og middag!

Bilder av gavene og slike ting kommer i et innlegg senere

JULAFTEN

Publisert: 24.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Enn at det allerede er julaften? Ååh, jeg kommer ikke over det! Har gledet meg i akkurat ett år, og har nesten allerede begynt å glede meg til neste år. Selv om jeg snart er "voksen" håper jeg at jeg alltid kommer til å ha den samme barnlige julefølelsen, gleden, spenningen og stemningen. Man må i alle fall prøve så godt man kan å beholde den, selv om det ikke alltid er lett! Julestemningen min har gått litt opp og ned i desember, men den kom sterkere tilbake da jeg satte på julemusikk og drakk gløgg mens jeg så på at Mamma pyntet og ordnet ferdig det siste. I tillegg til at pakkene nå ligger klar under juletreet!

Det er relativt lenge siden jeg har oppdatert bloggen, og unnskyldningen/forklaringen er at jeg rett og slett ikke har orket. Jeg har heller ikke tatt noen spesielle bilder eller hatt noe behov for å fortelle noe som helst, av en eller annen grunn.. For å oppsummere litt; Marte har kommet hjem fra Bergen og har vært på besøk, jeg har pakket inn massevis av gaver, spilt kort med Mamma, vasket og ryddet, har vært borte på besøk og mange andre ting! Har til og med kjøpt meg ei nattbukse med reinsdyr på!! Jeg får vise dere senere. Jeg løy nemlig litt ovenfor her kom jeg på, jeg har tatt noen bilder! Hater å innrømme det, men klokken er snart seks på morgenen, og jeg har enda ikke lagt meg.. De dårlige vanene mine tar visst aldri ferie, og julaften er intet unntak. Derfor orker jeg/tar jeg meg ikke tid til å legge inn bilder nå. Men jeg lover dere megabildedryss senere en dag. Dere vet jo meg, tar bilde av alt og ingenting, men mest meg selv! Mihi..

Ønsker dere i alle fall en riktig god jul, og håper at alle får en koselig julaften sammen med familie/venner! Samtidig som man ikke skal glemme å tenke på de som ikke har det så godt, så husk å vær takknemlige for det dere har og får, og den familien dere har, uansett :-) Det var dagens visdomsord! Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, skal uansett opp relativt tidlig slik at jeg ikke går glipp av noen tradisjoner eller andre "obligatoriske" juleting!


Et innlegg uten et bilde er jo kjedelig, så da legger jeg bare med et litt random bilde som er utsikten fra det ene stuevinduet vårt! Ganske fint, sånn egentlig

ENDELIG

Publisert: 18.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 7 kommentarer

Nå er alle julegavene ferdigkjøpt og ferdigpakket (bortsett fra det som ikke har kommet i posten enda), all vinen og tynnstrømpebuksene til jul hamstret, og føttene er slitne etter alle de timene med ærend tilsammen! Slitsomt og befriende. Nå sitter jeg bare lang som jeg er i sengen og har planlagt å se en episode med Frustrerte Fruer og noen av de andre seriene jeg følger med på. Skal virkelig ikke gjøre noe som helst fornuftig resten av kvelden, og godt er det. Akkurat nå vet jeg ikke om jeg har tenkt meg ut i morgen eller ikke heller, men siden min kjære Marte kommer hjem fra Bergen, vurderes det sterkt.
We'll seeee!

PEPPERKAKER

Publisert: 14.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar

På lørdag bakte vi pepperkaker! De ble veldig gode, i tillegg til at jeg kom litt mer i julestemning.
Bare ti dager igjen nå! Åååh

PRESENTS

Publisert: 11.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Nå er jeg neeeesten helt ferdig med julegavene! Har bare noen få, små igjen som ikke kan bestilles. Siden venninnegavene er de vanskeligste å finne, er det også de som føles mest befriende å være ferdig med! Jeg håper og tror at alle skal bli fornøyd, for visa'n er i alle fall ikke det..
Men enn at det bare er tolv dager igjen til julaften? Gleder meg som et barn!!JULEPYNT

Publisert: 01.12.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg var kanskje litt tidlig ute med å pynte rommet mitt til jul siden jeg gjorde det i går da det fortsatt var november, men men. Jeg hang opp røde julegardiner, sydde meg en juleduk, sydde to putetrekk og satt opp litt forskjellig småpynt. Det ble ganske så koselig! Selv om det kanskje blir enda finere uten en diger haug med klær på gulvet og annet rot, men det får jeg ta en annen dag!


Denne sydde jeg selv av metervare. Åh, jeg er så flink!!


De to fremste putetrekkene sydde jeg også. Jeg har en liten uvane med å bli altfor imponert av meg selv og synes at jeg er sååå flink!! Men det er bare fordi jeg tar i betraktning at jeg aldri har lært noe om søm og slike ting. Jeg ble uansett fornøyd, og resultatet ble mer enn bra nok til å ha på rommet mitt! Mihi


Denne laget jeg også selv, men den er kanskje ikke så mye å skryte av..


Denne derimot! Nissejenta her har jeg også laget (sydd) selv for mange år siden!


Nissen som jeg plasserte så fint sammen med bildet av Coco Chanel skal jeg i alle fall ikke skryte på meg å ha laget..


Man må nesten ha litt glitter her og der! Eller, det var bare fordi jeg ikke fikk forsyne meg mer av julepynten, en slags reserveløsning.

JULEGAVER

Publisert: 04.11.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg er overraskende nok ferdig med noen av julegavene allerede! Kunne ønske jeg var ferdig med alle, for jeg elsker å være på gaveshopping. Spesielt julegaveshopping, det er så koselig. Men kanskje jeg skal vente litt til snøen kommer, slik at julestemningen kommer snikende samtidig. Gud, som jeg gleder meg! Det er så koselig å pakke inn gaver, og det er så morsomt å gi de bort. Skal selvfølgelig ikke stikke under en stol at jeg synes det er like så morsomt å få, men det er en annen sak.. Uansett, så gleder jeg meg svært mye! Førjula, julen, romjula og nyttårsaften er det eneste som er positivt med årstiden vi er på vei inn i. Det er det eneste høydepunktet som lyser opp et ellers så grått og høst-deprimert sinn! Nysnø, kakao, pepperkaker, marsipangriser, nisser, fine butikkvinduer, reinsdyr, pynt, julebrus, kos, adventskalender og julebarne-tv <3


Louis trodde han skulle få kloa i en av pakkene, men den gang ei.. Synd fokuset ikke ble på klørne, for da hadde bildet blitt så mye bedre, men jeg tviler på at det er siste gang han prøver å flå en pakke, så bedre lykke neste gang.

Bilder fra jula og nyttårsaften

Publisert: 11.01.2010 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer

Siden jeg lovte å legge ut noen må jeg nesten gjøre det!


Én av de mange julegavene jeg fikk fra Trine. Den har blitt flittig brukt! Love it


Ett par sko jeg fikk av Trine! Flaks, siden jeg trenger sko


Litt forskjellig stæsj, fra blant annet Marita og søsteren min Amalie!


Forskjellige ting til kroppen, blant annet en krem for å få bort cellulitter.. Tusen takk kjære søskenbarn!
Jeg fikk også mye annet, men jeg orker ikke å legge ut bilder av aaalt. Den gaven som varmet mest var den fra Mamma og resten av familien, siden det var ei dunjakke. HEHE!


Bursdagen til Janne 2.juledag. Elsker veggen! Her er jeg mest opptatt av å se på Lill sine Choo's, mens resten ser ganske så opptatt ut også!


Vors hjemme hos Kristine 4.juledag! Flaks at Marte sine bilder fra den kvelden er borte, slik at jeg nesten ikke har noen.


Den FORBASKEDE nyttårskjolen som måtte syes inn tusen ganger men fortsatt var for stor. Men takk til Mamma allikevel, kjolen var ikke snill med henne. Jeg liker veldig godt når strømpebuksekanten vises som dere ser.


Helener og Juner!


Siden jeg ikke har noen rakettbilder får dere et bilde av Janne og Lill.

Utover dette er det vel ikke stort flere bilder som jeg kan vise dere! Har faktisk vært veldig dårlig til å ta bilder i det siste, av andre motiv enn meg selv. Haha, kødda x 100. Oppdatering på de siste dagene kommer snart!

Men forresten.. Selv om jeg ikke har skrevet det så synes jeg som alle andre veldig synd på de som feiret jul alene, har dårlig økonomi og opplevde vold og alle andre negative ting. Og jeg velger å legge ut bilder av tingene jeg fikk, men ikke fordi jeg er sååå materalistisk av meg. For jeg synes familiekosen og selskapene er like viktig som pakker i julen. Så det så.

Brokkoli i julestrømpen..

Publisert: 24.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 15 kommentarer
Det ble så jeg la meg litt til å sove i noen timer. Da jeg våknet sjekket jeg spent julestrømpen som Mamma (Julenissen) hadde fylt opp uten meg. Det jeg fant der var en nutrilett slankesjokolade og en liten brokkolibit! Herregud! Dere må ikke tro at Mamma vil at jeg skal gå ned i vekt altså, hun gjorde det bare for å gjøre narr av meg. Tusen takk, det skal bli spist! Heldigvis fikk jeg litt vanlig godteri også!

Da vi spiste julegrøten i formiddag drev vi å fylte opp tallerkenene, og Mamma spurte om jeg ville ha det ene fatet. Jeg sa nei høyt og bestemt, og tok det neste. DET SKULLE JEG ALDRI VERDEN HA GJORT!! Selvfølgelig lå mandelen i den tallerkenen som Mathilde fikk, den jeg takket nei til. Herregud, snakk om dårlig karma! Alle lo, mens jeg faktisk ble litt irritert siden Mathilde ikke liker marsipangris engang! Hun delte med oss andre da, snill som hun er, og selvfølgelig fikk jeg rumpa. Tusen takk for en flott julaften så langt! Haha, neida. Jeg koser meg! Sitter og ser på "Julenissen" på TV nå, og det er veeeldig koselig. Må vel snart finne frem finklærne også.

Ha en strålende dag!


Haha, herreguuuuuud..


Flaks, selv om jeg kommer til å bruke flere måneder på å spise det opp!

Hvilken dag er det i dag?

Publisert: 24.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 12 kommentarer
Neida, så klart vet jeg det! Det er jo selveste JULAFTEN! Det betyr at det er tid for å ønske dere alle en riktig...Haha, for ei kreativ skrift! Imponert? Hva jeg gjør oppe på denne tiden av døgnet er et veldig godt spørsmål, som jeg kanskje ikke skal svare på. Jeg og Mamma har i alle fall pakket inn de siste julegavene og lagt de under treet. Eller, nissen var her å leverte dem. Så har vi fylt opp julestrømpene, vasket badet, spist biff, sett tv og koset med katten! Charlie er forresten helt sinnsforvirret nå, fordi jeg hermet etter ALT han/hun gjorde tidligere, gikk etter han/hun på alle fire, snuste på julegavene, lekte med julekulene og "spiste" av maten hans/hennes. Det er ikke det at jeg ikke liker kattemat altså, det er bare at jeg ikke vil spise av den når han/hun har gjort det. Charlie så bare utrolig dumt på meg, men jeg mistenker at han begynte å tro at jeg var en kattekompis.

For å være ærlig så vet jeg ikke som jeg skal sove eller ikke. Jeg har aldri døgnet natt til julaften før! Det er sikkert litt ev en erfaring det også, men hvorvidt det er lurt strides de lærde. I det siste så har jeg sovet i tusen timer i strekk, og Mamma sier at jeg er umulig å få opp av sengen. Derfor har jeg tatt i bruk min logiske sans og forstått at det kanskje ikke er så lurt og falle i koma på selveste julaften! Vil nødig gå glipp av grøten og det koselige på TV! Vi har bestemt oss for å droppe kirken :((( Siden det er altfor mye å gjøre, og helt crowded der. Barna med masse mark i rumpa blir veldig utålmodige av å sitte i ro i en times tid før presten begynner og preike. Det skjønner jeg. Er ikke akkurat så godt med kirkebenksmak i rumpa heller. Føler forresten at jeg har nevnt rumpe veldig mange ganger i dette innlegget allerede, men dere må ikke tro at jeg er rompefiksert. Det var bare det at ordet passet inn i så mange sammenhenger nå.

Gud bedre meg, nå må jeg snart slutte å skrive. Er det egentlig noen av dere som har lest alt helt HIT? I samme slengen synes jeg det er dårlig gjort at bare 0,2 % av leserene mine kommenterer, så det minste dere kan gjøre i dag er å ønske meg ei god jul og at dere håper jeg finner julestemningen! På forhånd takk! Jeg håper i alle fall dere får ei superbra jul, med masse familiekos og fine gaver. Det som er trist å tenke på er de som ikke har det like bra i julen. Både de som har mistet noen, ikke er så bra økonomisk stilt, ligger på sykehus og alt det der. Heldigvis har vi mange frivillige som hjelper til på Frelsesarmeen og lignende. Vi kan ikke gjøre stort annet enn å sende en tanke, og sette ekstra pris på de vi har rundt oss!


Gavebåndet ville ikke engang krølle seg!


Yndlingsgavepapiret mitt! Jeg synes det er sååå fint


Alle lukene i kalenderen er snart åpnet, så det betyr i alle fall jul!


Ikke så fotogen nisse, men ellers bra!

Nok med bildene kanskje, nå må jeg se litt tv! Gooooooooood jul!

Gavebytting

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer
I dag var vi som tidligere nevnt på selskap, for å bytte julegaver. Bare tørrprat og tørr brødskive! Jeg måtte til og med spise smørbrød, bare for å være hyggelig. Samtidig som jeg holdt på å fryse av meg både rumpe og tær. Nå er jeg endelig hjemme, og jeg sitter fortsatt med Uggsene og boblejakka på. Kunne ønske jeg ikke var en frossen pinne på vinteren! Nå må jeg straks gå på butikken før den stenger, slik at jeg får kjøpt noe godt å ha sammen med biffen jeg snart skal steke meg. Må ha litt ordentlig mat også! Kjenner jeg meg selv rett blir det nok med brokkoli og peppersaus. Tidligere i dag da jeg var på butikken hadde de bare EI tynnstrømpebukse igjen av den fargen jeg skulle ha. Så teit! Jeg som hadde tenkt å handle inn det slik at jeg har hele julen, men neida. Får vel bare gå på butikken som er 100 m lengre bort, selv om det betyr enda mer kulde. Nå merker jeg at jeg har blitt påvirket av tørrpraten jeg nettopp har hørt på i over en time, selv om jeg brukte tiden på å se Nanny McPhee, derfor skal dere få slippe mer!

Hatt en koselig lillejulaften?

Julemat

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 4 kommentarer
Før i tiden brukte vi å ha alle slags typer julemat på julaften, som ribbe, pinnekjøtt, lutefisk og alt det der! Jeg liker ingen av de tingene, så jeg spiser bare medisterkaker med tilbehør. Det er virkelig godt! I år har vi kuttet litt ned på utvalget, og det er forståelig at Mamma ikke gidder å stå flere timer på kjøkkenet og lage mat til en hel hær. Da går hun jo glipp av både kirken og de koselige juleprogrammene. For å si det rett ut, så driter jeg i hva de andre i familien får servert på julaften så lenge jeg får medisterkaker! Dessuten får vi servert alt det der på juleselskap 1.juledag, så det er ikke noe stress!

Hva spiser dere?

Egentlig litt kjedelig å ikke like den tradisjonelle julematen, men det er noe jeg har tenkt og venne meg til. Smake på litt og litt hvert år. Da går det kanskje!

Jeg skulle aller helst ønsket at jeg kunne spist noe så fint som dette;

Julegaveønske #11

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 4 kommentarer

Nøkkelring fra Gucci, ca 1000 kr

Det er den desidert SØTESTE nøkkelringen/hunden jeg noen gang har sett! Jeg som foretrekker katter, likte denne mye bedre enn de andre de hadde, som var med katter og andre dyr. Dette er også en slik ting jeg sterkt vurderer å kjøpe meg etter alle andre nødvendige ting er brukt penger på! Flaks for meg at Gucci har nettbutikk.

Well, this looks like Christmas!

Publisert: 23.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Vi bestemte oss for å sette opp juletreet i kveld, slik at det ikke skulle bli så mye stress i morgen. Da skal vi nemlig til familie på gavebytting og mat, og kommer ikke hjem før ganske sent. Slik at alle skal være opplagt på selveste julaften, måtte vi nesten gjøre det i dag! Det ble veldig ulikt slik vi har brukt, men det ble enda finere! Nå har vi bare rødt, sølv og hvitt som tema, og det passet veldig bra inn! Dere ser sikkert på bildene at vi har plastikktre, og det er fordi ei vanlig gran ryr, samler insekter og er skadelige for grønnplanter. Dessuten har vi plastikktreet i mange år, og slipper å bruke penger på et ribbet, kort og bustete tre! Etter treet og en del av pynten har kommet opp, kjenner jeg at julestemningen sniker seg innpå meg også. Det kjennes litt godt ut, men jeg er fremdeles ikke overbevist. Julen var så mye bedre da man trodde på nissen, og da man ikke forsto så mye av hvem pakkene egentlig var fra. Det var liksom minst én ting til å glede seg til - nissebesøket. Vi skal ha julenisse i år også, på grunn av småsøskene mine. Hvis det skal være opp til meg vil jeg gjerne ha det uansett tro eller ikke!

Har dere julenisse på julaften?


Det er såå fint i virkeligheten!


Hjemmelaget pynt er så mye koseligere enn kjøpt! Disse har tvillingsøskene mine laget for noen år siden. So cute!


Disse to nissejentene laget jeg for noen år siden! Kanskje ikke så sjarmerende pynt som den små barn har laget, men jeg er uansett litt stolt av meg selv! Litt søte i alle fall? En gang for lenge siden var jeg kreativ, kunne ønske at det kommer tilbake.


Dette er meg og dagens outfit. Har brukt julepleddet som ei kappe i hele dag, og ansiktet mitt er ikke verdig et bilde fremfor juletreet slik det ser ut i skrivende stund. Det får fikses i morgen, etter noen timer søvn!

God jul og god natt! Nå er det faktisk lille julaften! Litt over 36 timer til mat, familie og gaver

Christmas is all around

Publisert: 17.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 1 kommentar
Once again we find ourselves enmeshed in the Holiday Season,
that very special time of year when we join with our loved ones in
sharing centuries-old traditions such as trying to find a parking space
at the mall. We traditionally do this in my family by driving around the
parking lot until we see a shopper emerge from the mall, then we follow her,
in very much the same spirit as the Three Wise Men, who 2,000 years ago
followed a star, week after week, until it led them to a parking space.

Litt julestemning?

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer


Jeg må ha julestemning, og det raskt. Har du til overs?

Julegaveønske #10

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 0 kommentarer

Gucci, Flora parfymen.

Jeg har uttrykt dette ønsket ganske sterkt blant de som skal kjøpe julegaver til meg! Den lukter så godt, og jeg trenger en ny duft.

Bare se
denne nydelige filmen om den! Lang historie om denne parfymen, som jeg ikke gidder å berette for dere, men just google it!

Julegaveønske #9

Publisert: 16.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Elsker fargen! Fra Macys på salg til 80 $. I wish for it

Julegaveønske #8

Publisert: 15.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer

Hvite sneakers er alltid kjekke å ha, så hvorfor ikke ønske seg et par fra Louis Vuittons vårkolleksjon '10?

Julegaveønske #7

Publisert: 08.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 2 kommentarer
chrs

christian

christianw
christian3
Christian Louboutin Barbie, 150 $

How cool is that?! Synd de er utsolgt, men jeg vurderer sterkt å kjøpe den når den kommer inn igjen! Totally worth it..

Julegaveønske #6

Publisert: 04.12.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer
marc
Klokkesmykke fra Marc by Marc Jacobs. 1500,- fra Asos

Julegaveønske #5

Publisert: 26.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 8 kommentarer
asos dresss

En fin kjole. Denne er fra Asos, men utsolgt i min størrelse.

bloglovin

NRK's julekalender i år

Publisert: 23.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 8 kommentarer
Herregud, hvorfor i alle dager har NRK bestemt at det blir Jul i Svingen? For en tragisk julekalender, og så utrolig kjedelig. Dessuten passer den bare for barn, og ikke hele familien. Noe jeg mener en julekalender skal gjøre. Slik som for eksempel Amalies jul og Jul i Blåfjell. Jeg hadde håpet at Jul i Skomakergata skulle komme i år, for det er virkelig en god, gammel julekalender som i aller høyeste grad passer for både barna og foreldrene. Det er jo så koselig, men NRK har bestemt at den ikke skal sendes mer. H e r r e g u d.
Jeg bruker ikke å følge slavisk med på julekalenderene, men liker å se de en gang i blant. Det er noe som gjør til at julestemningen min stiger noen få hakk! Jeg er altså litt konservativ når det kommer til slikt!

Hvilken julekalender ville du helst hatt?

skomakergata25031229872392

Julegaveønske #4

Publisert: 22.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 5 kommentarer
sheckler2

Ryan Sheckler, my boo.
Vet ikke helt hvor mye han koster, men jeg ønsker meg han som kjæreste til jul. Anyone?

Julegaveønske #3

Publisert: 18.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 8 kommentarer
344275310350x330

Sko fra Bianco

Jeg har sovet i 18 timer nå tilsammen, men er fortsatt febervarm, trett og slapp. Skal prøve å få i meg litt mat, selv om matlysten er totalt forsvunnet. Dette var bare for your information lizzåm.

Julegaveønske #2

Publisert: 17.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 3 kommentarer
sogb2


Er ikke de kule så vet ikke jeg! 
 
29 $ fra fredflare.com

Julegaveønske #1

Publisert: 16.11.2009 Kategori: Christmas Kommentarer: 10 kommentarer
guss
Klokke fra Guess til 75 $ fra Macy's

Fin, og ganske meg
hits