Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Interior

color coordinated bookshelves

Publisert: 01.05.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentar

Love it!!

have a lovely weekend

Publisert: 20.04.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarerkitchen details

Publisert: 17.04.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarercushion covers

Publisert: 17.04.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Nå som våren er like rundt hjørnet, har jeg tatt meg bryet med å vaske min hvite sofa! Det er ikke bare bare.. Jeg har også byttet ut putetrekkene, og fått inn litt mer vårlige og friske farger på stuen :-)

let there be light

Publisert: 08.04.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentarting fra ting

Publisert: 06.04.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Det er så mange ting jeg ønsker meg til leiligheten, spesielt nå som vi går en ny og lysere sesong i møte! Jorid, bak bloggen Noe på Hjertet, har nå en give away gående. På den kan du vinne et gavekort fra Ting på 500 kr!  Så hvis du også vil delta, er det bare å legge igjen en kommentar i hennes kommentarfelt som jeg har linket til :-)

påskekvister

Publisert: 28.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentarUtrolig at det har klart å blomstre fra disse kvistene med tanke på at jeg plukker de opp fra gulvet hver morgen.. Donna er over gjennomsnittet glad i ting jeg setter i vaser, og ser det som sin plikt og ta det ut fra vasen mens jeg sover eller er borte. Men nå har det sannelig kommet gule fine blomster ut fra kvistene allikevel, og de pynter fint i vinduskarmen nå som det er påske!

my kitchen table

Publisert: 24.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer


Skål fra Poul Pava, servietter fra Black Design, serviettkurv og boks med kjeks fra Kremmerhuset, og den søte boksen med dame på fikk jeg i gave av lillesøster Mathilde!

Jeg ble så fornøyd med kjøkkenbordet etter jeg fikk ryddet vekk alt rotet som sto der og fikk plassert blant annet radio, ei skål med frukt og andre ting der. Det ble plutselig så mye koseligere å spise frokost :-)

levende lys

Publisert: 23.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentar

Det er så vakkert og koselig når alle stearinlysene i vinduskarmen er tent! Før så jeg aldri helt poenget med lys, men nå har jeg begynt å sette mer pris på det, og tenner lys omtrent hver kveld :-)

påskepynt

Publisert: 23.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg gikk ikke helt bananas, som noen kanskje hadde forventet, og pyntet hele leiligheten gul.. Neida, jeg har bare kjøpt tre små søte figurer på Søstrene Grene og fylt et påskeegg med karameller! 

lettpåvirkelig

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg sittet i en liten evighet og tittet på diverse interiørblogger og i inspirerende interiørmagasiner.. Og det tar aldri mange minuttene før jeg får akutt lyst til å ommøbelere og endre alt i leiligheten min! Selv om jeg såklart er fornøyd med hvordan jeg har det nå, er det alltid morsomt og spennende å endre på ting. Bare den minste detalj kan utgjøre en stor forskjell, og jeg gleder meg veldig til jeg får byttet ut knottene på kjøkkeninnredningen. Har bestilt deeee fine knottene fra ebay, men siden de krever litt større hull enn det som er i skapet fra før, må det vente til jeg får lånt meg en handyman med borremaskin en eller annen plass! 

Som et resultat av at jeg blir akutt inspirert, får jeg lyst til å starte både en matblogg, interiørblogg, fashionblog og what not til tider.. Det er nok hovedsaken til at beskrivelsen av denne bloggen er "om alt og ingenting". Hva jeg liker og hva jeg blir inspirert av endres ganske så raskt, men hver gang jeg gjør ting ut i fra det jeg har blitt inspirert i fra, har det alltid et personlig preg. Både når det kommer til antrekk og interiør. Og det er noe jeg synes er viktig, at man beholder det personlige oppe i alt det virrvaret av ting man blir påvirket av i disse dager! For eksempel så kjøper jeg nesten aldri pyntegjenstander, forutenom når de skriker navnet mitt.. Som et resultat av det, har nesten samtlige av pyntegjenstandene mine rundt omkring i leiligheten en historie bak seg. Enten at det er arvet, kjøpt brukt, kjøpt på en spesiell plass, eller mottatt som gave. Jeg vet også at mange bare kjøper bøker for å fylle opp en bokhylle, og det er bøker som de verken interesserer seg for eller som de gidder å lese, og det blir for dumt. Jeg vet ikke om det bare er jeg som mener det, men jeg føler at alt jeg har pyntet med og plassert rundt omkring her virkelig representer meg og mine interesser. Alt fra ting med reinsdyr på, bøker om Chanel og fashion forøvrig, retro-kameraer, glossy magazines, forskjellige figurer, og massevis av bilder i forskjellige rammer. Så er det rart at jeg trives og liker meg her..? Nei! Heldigvis skal det ikke mye til før jeg kjenner at behovet mitt for forandring er tilfredsstilt, for det kan gjøres bare ved å bytte duk og putetrekk i stua for eksempel. Så nå når det nærmer seg vår med stormskritt blir det nok noen forandringer. Men jeg tror nok at en del av reinsdyrtingene får stå seg som helårspynt.. We'll see!

pink roses

Publisert: 21.03.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 2 kommentarer

Synes det er så vakkert å ha friske blomster stående! Bare synd at Donna ikke er enig, og benytter hver anledning når hun er hjemme alene til å rive de ned.. 

reindeer and skull

Publisert: 26.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Se så fin hodeskallen jeg kjøpte på Søstrene Grene er! 23 kroner er ingen pris, og nå står den der å smiler til meg hver dag med et tent telys i toppen av hodet..

have a nice day

Publisert: 19.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 2 kommentarer

For gavekortet på Kremmerhuset jeg fikk av Marte i innflyttingsgave, kjøpte jeg to superkule tallerkener, og en enda kulere kopp! Jeg viser dere koppen senere, jeg digger den! Og jeg må nesten kjøpe én til.. Blir dumt å ha bare en! Ser for meg det blir skikkelig koselig å spise frokost av disse tallerkenene :)

interior details / part two

Publisert: 11.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarerinterior details / my home

Publisert: 09.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentarinterior / preview

Publisert: 06.02.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg tatt masse detaljbilder av leiligheten, som jeg har planer om å legge ut senere i dag. Er enda ikke hundre prosent ferdig, så bilder av rommene får vente!

the cats place

Publisert: 09.01.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 2 kommentarer

Vel, mange synes nok allerede at jeg er en crazy cat lady.. Men når jeg har katt, må hun jo uansett få en plass å ha maten sin, så da bestemte jeg meg for å gjøre den så fin som mulig! Vannskålen kjøpte jeg i Frankrike, og en customized matskål og matte er bestilt fra Ebay! Det skal egentlig stå "Donatella" med én N på matten, men det hadde de visst ikke fått med seg. Akkurat som "matte" og "matematikk", der man får dobbelkonsonant når man forkorter ordet, men i dette tilfelle navnet. Oppkalt etter Donatella Versace, siden alle kattene våre har navn etter designere. Louis etter Loius Vuitton, Louboutin etter Christian Louboutin, og avdøde Stella etter Stella McCartney! Okeei, ser jeg rabler litt om katter her.. Nå har dere i alle fall fått sett hvordan Donna sin spiseplass ser ut! Fin ja?!

dolce gusto

Publisert: 09.01.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg var så heldig å få denne kaffemaskinen i julegave av familien, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Har ønsket meg den helt siden den kom ut og jeg smakte på de forskjellige kaffe- og te-sortene. Nå kan jeg endelig lage meg chai tea latte eller latte macchiato når som helst! Er ikke så voksen at jeg drikker sort kaffe enda, men det blir vel etterhvert :-)

my very own christmas tree

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Interior Kommentarer: 1 kommentarKategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits