Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
22, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Everyday life

flowers

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Se den nydelige oppsatsen jeg fikk på bursdagen min!Denne står i vinduskarmen i gangen min. Men siden det er så lenge siden jeg har blogget, er de nå tørket.. Omtrent like fine fordi!

Og denne rosa, søte som står utenfor døren min! Blomster er noe av det vakreste jeg vet, og jeg kunne ønske at jeg hadde en ny bukett med friske blomster hver dag :-)

fem om dagen

Publisert: 06.06.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerhaircut

Publisert: 23.05.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

På torsdag i forrige uke ble håret mitt klippet hele 11 cm! Nå er alt endelig like langt, og jeg har ingenting som er oppklipt eller gradert, bortsett fra luggen fremme! DEILIG!! Nå er det kun hårfarge som gjenstår, men hvordan den blir, må jeg spekulere enda litt til på..

a cosy night

Publisert: 23.05.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Kvelden i går ble tilbrakt sammen med June, Trine, Marita og Victoria hjemme hos meg. Vi bestemte oss for å bytte ut potetgull og brus med en litt sunnere snacks. Så vi endte opp med et bord fult av grønnsaker og dip, bær og vaniljekesam, tortillalefser med krydderost og spekeskinke, og selvfølgelig en liten skål med sjokolade slik at det ikke skulle bli aaaltfor sunt! NAM! Da alle var supermette, satt vi begravd med nesa i hver vår mobil og spilte "test for friends" med hverandre!
Den appen må alle laste ned, kjempegøy! :-)

a simple breakfast

Publisert: 23.05.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Havregrøt med blåbær, mandler og litt (mye) sukker! 

Jeg vet at det har vært fryktelig stille fra meg på bloggfronten i de siste ukene.. For de av dere som følger meg på instagram, har dere sikkert sett at jeg har lagt ut mange bilder! Så helt stille har det ikke vært. Jeg har i alle fall massevis av bilder å legge ut, og kanskje kommer det litt tekst også. Noen har sikkert merket at jeg har begynt å skrive mindre og mindre. og hvorfor det har blitt slik, er jeg faktisk litt usikker på selv. Så bare følg med, oppdateringer er underveis! I promise :-)

what's for dinner?

Publisert: 08.05.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerWraps! Med paprika, salat og spekeskine, og smurt med kremost med kryddersmak.

Har ikke tall på hvor mange av disse jeg har spist i det siste.. Så godt, og sååå enkelt!

åre chokladfabrik

Publisert: 17.04.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerJeg var så heldig å få disse to, i tillegg til mye annet, i Sverige-gave av Mamma, og jeg har aaaldri smakt bedre kokossjokolade! NAM

hot chocolate

Publisert: 17.04.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Så har denne forkjølelsen tatt meg også.. Da er det lov til å starte dagen med en god kopp med kakao :-)

what's for dessert?

Publisert: 31.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Smuldrepai! Siden jeg har en hangover Trine på besøk, er det jeg som har hatt ansvaret for mat og omsorg i dag. Så da ble det jegergryte med ris til middag, før jeg tryllet frem en fantastisk god smuldrepai til dessert! Har aldri laget det før, men gosh, så enkelt! Mest sannsynlig kommer det til å stå på dessertmenyen maaange ganger fremover.

påskeaften

Publisert: 31.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Påskeaften ble tilbrakt på ei hytte ved Langåsdammen sammen med familien. Blå himmel, sol, latter, god mat og vakker natur beskriver dagen godt :-)

one week ago

Publisert: 31.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

På Inderøya for akkurat én uke siden!

morning

Publisert: 29.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer


Koselig frokost med Amandus og Mathilde i går :-)

kokostopper

Publisert: 28.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I går hadde jeg koselig overnattingsbesøk av mine tvillingsøsken på 10 år. Vi spiste godteri til den store gullmedaljen og koste oss med film til langt på kvelden. Etter frokost i dag, bestemte vi oss for å bake litt! Vi endte opp med å lage kokostopper ut i fra Fotballfrue sin oppskrift (som du finner HER), havreflarn og muffins. Så inviterte vi Mamma og Amund på ettermiddagskaffe! Skikkelig koselig :-)

fruit

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Note to self: Husk å kjøp frukt oftere!

breakfast

Publisert: 22.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Havregrøt med mandler og et drøss med sukrin, og en god kopp med te! That's a way to start a day :-)

meanwhile on instagram

Publisert: 21.03.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Husk å følg meg på instagram, da jeg til stadighet glemmer at jeg har en blogg å oppdatere.. 

the start of a new week

Publisert: 25.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har aldri vært en sånn "wohooo, endelig mandag"-person. Men i det siste har jeg allikevel prøvd å bli flinkere til og starte uken min på en god måte. For det er ikke sjelden jeg tenker en torsdag eller fredag "hva fornuftig har jeg gjort i alle de foregående dagene?" og svaret på spørsmålet er som regel "ingenting". Dessuten har jeg lest så mange inspirational quotes i det siste, at det er umulig å ikke bli påvirket.. Derfor svarte jeg ja da Mamma spurte om jeg skulle bli med i Trønderhallen i dag, og dra på 3T. Hadde virkelig IKKE lyst, og det fristet såå mye å sove videre istedet for og trene. "A year from now, you wish you would have started today" tenkte jeg da, som den quote-leseren jeg er. Vel, jeg varmet opp med seks kilometer sykling, og trente gjennom styrkeprogrammet mitt. Og det føltes litt godt etterpå.. Jeg må innrømme det. Mens jeg enda innbilte meg at jeg var i superwoman/fotballfrue-form, satte jeg på en vaskemaskin med håndklær, tømte søppel og ryddet litt rundt omkring i leiligheten. Men det var ikke før jeg satte meg ned/la meg ned på sofaen for en pause, og våknet tre timer senere, at jeg innså at jeg er like tom for viljestyrke og våkenhet som før.. Søren klype at den sofaen min må være så behagelig! Og nå har det forresten gått tre timer siden jeg våknet, og hånddukene er i enda i vaskemaskinen, og jeg har klart å rote igjen. Så nå skal jeg enten sette på den på nytt, eller henge de opp, og satse på at de enda lukter godt.. WHAT WILL BECOME OF ME?! Neida, jeg SKAL gjøre noe fornuftig før jeg legger meg for natten, og jeg lover å rydde og vaske mer i morgen.
I PROMISE

flat vs. huge

Publisert: 25.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

På lørdag tok jeg bilder av meg selv både før og etter jeg ordnet håret. Og SE den forskjellen! Wowsa, tupering er en flott ting, og jeg kunne ikke klart meg uten. Selv om jeg i det siste har gått overraskende mye med flatt hår. 

Flere bilder fra lørdag kommer senere! 

late mornings

Publisert: 21.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Digg å våkne 13 minutter før bussen går! Hvorfor har Samsung-telefoner så lav lyd på vekkerklokken...?

my new hair

Publisert: 11.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Takk til min superflinke frisør June! <3

dinner

Publisert: 10.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Sukker med glutenfrie pannekaker og bacon!

sleeping beauty

Publisert: 09.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

No amount of time can erase the memory of a good cat, and no amount of masking tape can ever totally remove her fur from your couch

change of color

Publisert: 09.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Nope, jeg tar aldri bilder av meg selv..

Etter jeg farget håret rødlig tidligere i vinter, har jeg cravet etter eeenda rødere eller mer orange hår. Rødfargen slapp ganske mye etter noen uker, så i går farget June håret mitt på nytt! Det ble ikke så veldig orange som jeg hadde håpet, men det ble veldig mye rødere! Yes. Det er fortsatt en dyp rødfarge, og jeg liker den skikkelig godt! Bildene ovenfor er fra torsdag, så de er med det "gamle" håret, som i virkeligheten var mye mørkere enn hva det ser ut som på bildene.  

new week

Publisert: 04.02.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Mandag er som regel fridag for meg, og i dag var intet unntak. Jeg dro allikevel den late rumpa mi opp av sengen klokken ni, og dro på 3T til klokken 10! OMG. Min første treningsøkt i år, og og min første treningsøkt siden oktober.. *kremt* Jeg har bestemt meg for at tiden som støttemedlem er over, og at jeg må utnytte tilbudet som jeg betaler for hver månede. Har ikke lagt lista så høyt, men har bestemt meg for å trene når jeg har tid og mulighet. Så får vi se hvor ofte det blir! Utpå formiddagen dro jeg sammen med Mamma og stefaren min til Åre på harryhandel. Fikk kjøpt litt mat og fikk fylt skapet litt fullere, så nå har jeg masse god middag fremover! Utover det har jeg ikke gjort så mye fornuftig i dag, bortsett fra å se Victorias Secret fashion show på TV2 Bliss. Og jeg kan ikke annet enn å lure på hvorfor man ikke får sånn Victorias Secret kropp når man kjøper bikini der i fra..? 

MS Nordkapp

Publisert: 30.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Klokken åtte i dag tidlig kjørte jeg og Mamma avgårde til Trondheim for å hente hjem Alex, som har vært på praksis på Hurtigruten MS Nordkapp i 11 dager! Båten var mye større enn det jeg trodde, og jeg krysser fingrene for at Alex får lærlingetiden sin på en av Hurtigrutene, slik at jeg kan være med langs kysten en gang. Har alltid hatt lyst til å ta en tur, og nå frister det bare mer! Før vi kjørte hjem stakk vi innom IKEA en liten tur, og jeg jeg handlet for 79 kr.. Det må være en rekord! Kjøpte bare noen små pynteting, selv om jeg egentlig hadde lyst til å handle for tusenvis. Vel, det får bli en annen gang!

I'd rather have roses on my table than diamonds on my neck

Publisert: 30.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Dagens høydepunkt! Jeg ble så glad og overrasket da et eldre ektepar kom med blomster til meg på jobb, som takk for god service og hjelp! Enn at det fortsatt finnes så takknemlige mennesker, for noe jeg og mange andre forventer at skal være en selvfølge? Noe så koselig! 

good afternoon

Publisert: 28.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Da jeg kom hjem fra jobb i halv fem-tiden, hadde jeg planer om å lage middag. Fikk akutt lyst på wok-grønnsaker, ris og strimlet svinekjøtt. Problemet var bare at kjøttet var dypfryst.. Jeg la det i kaldt vann i vasken, og hadde planer om vente til det hadde tint. Så langt kom jeg aldri.. Noe måtte gjøres for at magen min skulle slutte med romlingen, så jeg tok like så greit hele kjøttklumpen og slengte den i panna. Som de sier; hastverk er lastverk. Og nå har jeg lært at jeg skal slutte å steke frossent kjøtt! Det ble langt i fra like godt som det pleier, og konsistensen ble også litt seigere. Heldigvis hadde jeg krydret det godt, og resten av maten ble også skikkelig god. Mett ble jeg, og jeg har lært til neste gang. Så nå ligger det en pakke i kjøleskapet, som jeg satser på at tiner til middagstid i morgen! Vel, man må prøve og feile litt når man flytter for seg selv. Og siden jeg ikke er verdens mest tålmodige når jeg er sulten, måtte det bare bli slik denne gangen! 

a quiet weekend

Publisert: 27.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Snart mandag igjen, og jeg er mer enn klar for ei ny uke. Har hatt det som kan defineres som en ekstremt rolig og avslappende helg. Da jeg kom hjem fra jobb på lørdag lagde jeg meg mat, så litt på tv, og klokken halv ni fant jeg meg selv liggende i sengen og klar for å sove.. Jeg sovnet så straks hodet tratt puta, og våknet igjen i 11-tiden i dag. Det er faktisk 14 timer med søvn! Selv om jeg var veldig uthvilt i dag, fikk jeg ikke gjort så mye fornuftig som jeg hadde planlagt. Tiden ble heller brukt til å ha besøk, spise grønnsakssuppe, og til å se film på TV3! Og nå har jeg straks planer om å sette brillene på nesa og lese ferdig boken Idas Dans som jeg begynte på i forrigårs, før jeg snorker meg gjennom natten :-)

tv-night

Publisert: 23.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I dag fikk jeg koblet på den gamle kasse-tvn som sto på bua og støvet ned, slik at jeg og Ole Marius (go follow on instagram @bjugis) fikk sett Idol! Selv om bildet og lyden hakker litt iblant merker jeg at det var litt godt å ha tv allikevel.. Har jo egentlig bestemt meg for å ikke ha det, siden jeg synes det er bortkastede penger. Men hvis det blir så jeg får en flatskjerm hivd etter meg, tar jeg selvsagt imot! Krysser bare fingerene for at Mamma og de skal bytte ut sin snarest.. Ole Marius og Donna kom også godt overens etter litt smisking med godbiter, og vi prakket på henne den lille, søte t-skjorta jeg kjøpte til henne på Tenerife for 1 euro! 

my to-do list

Publisert: 06.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Vel.. Jeg merker at når man bor for seg selv så blir man litt mer glad i rydding og i å holde orden i sakene. Det har i alle fall vært slik så langt! Men akkurat i dag får klærne bare henge på stativet, oppvasken stå og jeg ligge på sofaen. Er det ikke det søndager skal brukes til..? Jo, i alle fall i mitt tilfelle! Dessuten har jeg fri fra jobb i morgen, og da har jeg store planer om å rydde og vaske det som trengs og ryddes og vaskes :-)

my own apartment

Publisert: 05.01.2013 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da har jeg faktisk flyttet for meg selv! Jeg og Donna, i en leid leilighet på Levanger. Jeg fikk den 1.desember, og var ferdig innflyttet på slutten av desember. Nå har vi allerede bodd her en liten stund, og vi trives veldig godt! Jeg har begynt å få det meste på plass, selv om det enda er noe som mangler. Har ikke tatt noen ordentlige bilder, men her har jeg lastet opp Instragrambilder som jeg har delt underveis. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å ta tusenvis av bilder, og da skal de bli delt med bloggen! Siden jeg har flyttet og jobbet veldig mye i det siste har jeg ikke tatt meg tid til blogging, men det har jeg så smått tenkt å begynne med igjen. Om jeg enda har noen lesere..? Whatever, jeg liker både og skrive og dele bilder, så om det kun er Mamma så leser det, så får det bare være sånn! I dag ble det en rolig lørdag, og jeg ligger langflat på sofaen. Har spist restetaco, med julemarsipan til dessert. Så nå har jeg planer om å se litt serier, noe jeg heller ikke har fått gjort på evigheter! Bilder fra jul og nyttårsaften kommer når jeg har fått gått igjennom de.
Håper alle har hatt en fin ferie og et godt nytt år så langt :-)

happy new year!

Publisert: 31.12.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

 

Til neste år, da skal jeg blogge litt igjen!

looking back

Publisert: 19.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Det finnes mange positive og negative sider ved å ha en blogg. En av de positive synes jeg er å kunne bla seg flere år tilbake, og lese og se hva man bedrev den tiden med. Jeg har blogget siden 2008, selv om jeg har hatt små pauser innimellom. Det er ganske rart å tenke på! Det er MYE som har skjedd i løpet av de fire, snart fem, årene. Mye veldokumentert her på bloggen, og andre ting som aldri har blitt nevnt. Mange ser tilbake med skrekk og gru på bilder som har blitt tatt av de for flere år siden, og jeg må innrømme at jeg har plukket ut de "beste" til denne kollajsen. For herregud, det finnes mye rart, både av bilder av tekst, langt bak i arkivet! Nå lurer jeg mest på hvordan jeg, og bloggen, blir seende ut i 2013! Om den i det hele tatt eksisterer. Som jeg har sagt tidligere, så blogger jeg kun fordi det er et greit tidsfordriv og fordi jeg liker å skrive og ta bilder. Et eksponeringsbehov mange har, men som de modererer ned til det minimale gjennom sosiale medier. Selv om lesertallet mitt ikke er så høyt nå for tiden som det en gang var, setter jeg pris på de som tar turen innom. Jeg ser jo godt på statistiken at folk er innpå her, enten om det er for å se på bilder eller lese, men få legger igjen kommentar. I don't blame u! Jeg er akkurat slik selv.. Men et lite pip en gang i blant hadde vært hyggelig! Just sayin'.. Okei, nok jibbeljabbel fra denne kanten. Nå skal jeg spise middag, og se hva resten av dagen bringer :-)

sneak peek

Publisert: 16.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Hårfargen ser veldig forskjellig ut i forskjellige lys, WÆ! Men i dagslys tipper jeg den ser det mest ut som det nederst til høyre. Fargen er en blanding av tre forskjellige, både av en firer, femmer og sekser med noe tall bak seg. Hovedsaklig mørkebrun med rødskjær sier jeg da. Mahogany av noe slag, med nesten helt mørkebrun innerst. Jesus, jeg kan ikke frisørspråket! Men jeg kaller fargen for rødbrun/brunrød.. Fin synes jeg uansett den er. Så nå gleder jeg meg til å sminke meg og ordne håret mitt skikkelig! Og kanskje ta litt sol..

new haircolor

Publisert: 16.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Sist jeg skrev at jeg skulle til June å farge håret, ble det ikke noe av. Så derfor var jeg der i dag! Da jeg kom hjem tok jeg noen (massevis) av bilder av hvordan det ble, og jeg la i fra meg minnebrikken på nattbordet. Da jeg kom tilbake etter å ha spist mat, var den sporløst forsvunnet.. Og nei, det er ikke fordi det er rotete. Heller ikke på grunn av spøkelser, for de tror jeg ikke på. Jeg mistenker mest at det er på grunn av katt, for de vet jeg at eksisterer. Dessuten har jeg lett overalt! Blir så irritert.. Når jeg endelig hadde tenkt å blogge liksom! Men, da får dere bare være nysgjerrigene helt til jeg finner minnebrikken eller tar nye bilder :-) Fornøyd med resultatet ble jeg i alle fall!

roadtrip

Publisert: 09.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

På lørdag etter jobb fyller vi opp alle fem setene i bilen, og durer ivei til Namsos! Mia hadde bursdag i oktober, men siden alle er så opptatte hele tiden, fikk vi til å dra alle sammen først nå. Men hey, bedre sent enn aldri! Så da skal vi feire at hun, som sistemann ut, endelig har blitt 21 år. Bildene over her er fra da vi var i Namsos første gang i sommer, kom på at de aldri har blitt publisert. Som dere ser, koser vi oss stort når vi er der! Ikke fordi Namsos er så ekstremt flott en by, men fordi i er sammen med kjæreste Mia som vi savner omtrent hver dag.
Denne gangen skal vi kose oss eeenda mer, om det er mulig :-)

give thanks for what you are now, and keep fighting for what you want to be

Publisert: 08.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerhysterisk

Publisert: 05.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Dagens morsomte video fra youtube!

Vel, nå er mini-ferien min straks over. Har fått gjort litt fornuftig, men ikke like mye som jeg skulle ønske. Vi får håpe det blir bedre! I morgen skal jeg innom June på salongen før jeg skal på jobb, og hva som skal skje der er jeg fryktelig spent på! Hun vet det jo så vidt selv.. Men det får tiden vise, jeg gleder meg i alle fall :-)

mini-vacation

Publisert: 01.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarerNå har jeg akkurat kommet hjem fra en ti-timers arbeidsdag. Sliten i både hode og føtter, så nå ligger jeg langflat i senga. Har planer om å se den nyeste episoden av Modern Family, og kanskje en film etterpå. Jeg har egentlig mer fornuftige ting som skulle vært gjort, men jeg håper å finne motivasjon og viljestyrke til det i løpet av de neste dagene. Har nemlig fri helt frem til tirsdag, så på ett eller annet tidspunkt må jeg få det til. Motløsheten har tatt meg, men jeg håper den gir slipp snart!

a new day awaits

Publisert: 01.11.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarermonday

Publisert: 29.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarerknitted sweater

Publisert: 27.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da jeg var i Bergen kjøpte jeg denne ullgenseren på Vivikes, og jeg angrer ikke! Den er god, myk og fin i fargen, så denne blir nok herlig å ha utover høsten. Jeg kjøpte meg også et skjørt og en cardigan/tynn jakke fra Only, men de blir vel ikke fullt så varme.. Men fine, det var de!Cardiganen er mer burgunder enn hva det ser ut som på bildet, og skinndetaljene på den er rå! Skjørtet er også veldig fint, og jeg finner nok snart en anledning til å bruke det i. Det går jo alltids an å ha det sammen med ei ullstrømpebukse og en varm genser!

 

the weather

Publisert: 26.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Alle snakker om det, og alle er berørt av det. Nemlig været! Det er ikke til å unngå og snakke om, selv om en eller annen alltid skal irritere seg over det. Været er jo noe som opptar oss alle, og som vi har til felles. Så derfor tenkte jeg å snakke litt om det jeg og! SNØ!! Den kom brått på.. Var ikke forberedt på den i det hele tatt! Håper den forsvinner like raskt som den kom, og at vi får tilbake plussgradene. Jeg har alltid sagt at jeg er så glad for at jeg jobber innendørs, men selv om jeg jobber i en butikk på et kjøpesenter kjennes det ut som om at jeg er utendørs.. Nesten! Butikken ligger rett ved inngangen, og de dørene går opp og igjen heeeele tiden. Sikker på at det er langt under 15 grader inne åsså! Så i morgen skal jeg ha på alt fra superundertøy til ullgenser, i håp om å ikke fryse. Akkurat nå ligger jeg under dyna i nattbukse og med pelstøfler, klar for å se Suits og den nye episoden av Modern Family. Vurderer å lage meg en kopp kakao eller te, for jeg fryser søren meg enda. Og varmeovnen min er på! Tror kanskje jeg lider av kronisk frysing på denne årstiden. Vel, nå er det nok snakk om været fra min side! Håper alle får ei fin helg, uansett om de har snødd inne eller tråkker på bar asfalt :-)

 

naked trees

Publisert: 19.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Det er så godt å kjenne at solen enda varmer, og at man ikke behøver å legge bort solbrillene riktig enda. Høsten har virkelig meldt sin ankomst, og jeg synes den er vakker. Naturen blir så ekstra fin, og det er så koselig! Lufta er kald, men frisk. Himmelen er enda blå, og trærne halvveis grønne. Det er ikke høsten som er verst, det er vinteren. Når den bestemmer seg for å komme dalende, kryper jeg i hi!

lunsjdate

Publisert: 17.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


De fleste gangene jeg er på kjøpesenteret er det for å jobbe. Så i dag var det godt å gå rundt i ro og fred, uten å stresse! Det ble lite shopping, kun noen praktiske saker fra Søstrene Grene. Men jeg og Mamma spiste en kjempegod lunsj på Jordbærpikene! Den nypressende appelsinjuicen var også veldig god, så jeg lurer snart på om jeg må presse meg juice selv.. Godt å ha en fridag som man kan bruke som man vil!

lørdag i trondheim

Publisert: 13.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Det er ikke rart at Rica Nidelven sin frokost har blitt kåret til Norges beste hotellfrokost i sju år på rad.. Jeg ble faktisk så ubesluttsom av det enorme utvalget og av alt som fristet, at jeg endte opp med rundstykke med ost og skinke.. Hørt noe så tullete? Men til mitt forsvar så var det et veldig godt rundstykke, med påfølgende nystekt vaffel og gulrotkake +++ til dessert. Det er nesten så jeg vurderer å booke meg inn i en ukes tid, bare for å få utbytte av den frokostbuffeten. Vel, nok om det! Etter inntatt frokost ruslet vi ut og rundt i byen og nøt det gode været, selv om gradestokken nesten var ved null! Det var "toilldag" , så salg og gode tilbud var overalt! Det eneste tilbudet jeg benyttet meg av var å kjøpe ei Tiger of Sweden lommebok til 200, som egentlig kostet 699! Det er jo litt av et scoop spør du meg, spesielt nå som jeg trengte ny! Noe jeg har ønsket meg leeenge fikk også bli med meg hjem. Mer om det senere :-)

tiny update

Publisert: 04.10.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Jada, jeg husker at jeg har en blogg! Innimellom.. Jeg har vært så slurvete på alt som har hørt internett til, og har brukt dagene til soving for det meste. Her om dagen sov jeg for eksempel i nitten timer. Det store søvnbehovet skyldes feber og forkjølelse, som jeg enda ikke har greid å bli kvitt. Så når jeg ikke sover, så jobber jeg, og når jeg ikke jobber, så er jeg med venner. Og slik går dagene for tiden! Men, jeg har kjøpt meg nytt kamera! Selv om det enda ligger uåpnet i esken gleder jeg meg masse til å prøve det. Har tenkt å oppdatere bloggen på alt som er nytt og sånn fremover. Jeg har for eksempel fri fra jobb i morgen, så da tenkte jeg å ta meg tid til å skrible ned noe på denne fronten. Når sannheten skal sies, så har jeg allerede vært på dataen i flere timer, men jeg har vært alt for opptatt av å se Kjendisbarnevakten på Viaplay.. Og nå har jeg tenkt å finne meg et annet program jeg kan se på. Må jo utnytte at man får det gratis i én måned! 

Og JIPPIII forresten! Ser at blogg.no endelig har fått muligheten til å tidsinnstille innlegg! 

god start

Publisert: 25.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg bråvåknet da Mamma kom inn på rommet mitt i går, og nærmest tvang meg med til svømmehallen. Så dagen startet med et par timer i bassenget og i boblebadet, før jeg måtte videre til jobb. Veldig forfriskende start på dagen, så det er spørs om jeg blir flinkere til å stå opp tidlig fremover.. 

I dag har jeg derimot hatt fri fra jobb, og har kun slappet av hjemme. Når jeg tenker meg om, så har jeg ikke gjort en eneste fornuftig ting heller. Jeg som hadde så store planer for denne dagen! Men, noen dager er det godt å ligge langflat for alt det er verdt, og slappe av totalt uten noen som helst plikter eller gjøremål. Selv om jeg egentlig har mye jeg skulle ha gjort. Vel, det kommer en dag i morgen også. Da har jeg også fri, så da må jeg nesten utnytte det! Senere i kveld legger jeg nok ut flere bilder fra Bergen :-)

absence

Publisert: 08.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Jeg har vært en smule fraværende fra bloggen de siste dagene. Det er av den enkle grunn at jeg har jobbet fra ti til tjue hver dag, og dermed hatt lite tid til data og andre ting. Litt sosialt samvær har jeg fått skviset inn heldigvis, så da er det greit! I kveld skal jeg ut sammen med noen av jentene, og jeg tror nesten jeg satser på wedges og bukse.. Høsten har meldt sin ankomst, så her blir det lite med sommerkjoler og korte skjørt fremover! Hadde det vært opp til meg, hadde jeg gått med ullundertøy og kjeldress hver dag..
Flere innlegg om Fedora Minerals sminken kommer også, men det er tidkrevende å ta bilder og lage innlegg. Så det blir fortløpende så snart jeg får det til! I kveld skal jeg teste sminken på bytur, så får vi se hvordan den holder seg utover kvelden!

rainy weather and a wooly sweater

Publisert: 04.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Såå godt å pakke seg inn i ullskjerfet fra Jean Paul når været er slik som nå! Det fristet virkelig ikke å ta sykkelen fatt da jeg skulle på jobb i dag tidlig. Men det gamleste trikset i boka for et regnvått sete, en handlepose godt surret over, fungerer alltid bra! Det så sikkert ekstra lurt ut å ha på solbriller da det regnet og var overskyet, men da slapp jeg i alle fall å få regn i øynene.. Spørs om jeg skal fylle på busskortet mitt igjen snart, eller om sykkelen enda er bra nok. Vel, jeg har som mål å sykle helt til det blir minusgrader, så da får vi se hvor lenge det blir til!

just because everything is different doesn't mean anything has changed.

Publisert: 03.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Ny uke, nye muligheter! Er det ikke det de sier..? Vel, jeg gleder meg i alle fall til den kommende uken. Vi har nå fått ny sjef på jobb, og forandringer skal skje. Det kommer til å bli spennende fremover! 

sepember, please be good to me

Publisert: 02.09.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerNår kalenderen viser andre september vet man at det er høst. Når man ser ut vinduet og himmelen er grå og gråter regndråper, får man det bekreftet. 

yesterday

Publisert: 31.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Det er ikke til å stikke under en stol at når jeg først tar bilder av meg selv, så blir det en del.. Men til mitt forsvar, så måtte jeg jo se hvordan den nye Fedora Minerals sminken tok seg ut på bilder!
Noe jeg ikke har blogget så mye om i det siste er hverdagen. Men det er fordi den går sin vante gang. Det er jobbing, sosiale sammenkomster, soving, kosing med katter og alt det andre hverdagen har å by på. Med andre ord, ikke så spennende! Jeg skal uansett prøve å bli flinkere (har sagt det før men..), so just bare with me!

kos

Publisert: 27.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

pictures from the trip

Publisert: 17.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Én ting glemte jeg å pakke med meg, og det var selvfølgelig et kamera! Så det ble kun mobilbilder denne gangen, men jeg synes de ble mer enn bra nok. Det var godt å få være sammen med Mia i mer enn bare noen få timer denne gangen, og vi koste oss skikkelig. Været var på vår side, og det ble is-pauser oftere enn planlagt. Hygget oss med god mat, mini-shopping, martna og hverandre! 

even more snapshots

Publisert: 07.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Bading, volleyball, kattekosing, soling, kos og sosialt samvær er stikkordene som beskriver de siste dagene mine best! 

four snapshots

Publisert: 04.08.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

tännforsen

Publisert: 30.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

pictures from the weekend in åre

Publisert: 30.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Har hatt en fantastisk weekend i Åre! Bestående av masse god mat, bading på Holiday Club, tur til Åreskutan, harryhandel, vin på Broken, overnatting i ei superfin leilighet, alt for mye smågodt og masse latter. I morgen er det tilbake på jobb, og det skal bli litt godt å komme tilbake i vante rutiner igjen. Kjenner dessuten at kiloene har sneket seg på rundt omkring, så trening står også på timeplanen!

hytteliv

Publisert: 25.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

miniferie

Publisert: 24.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå drar jeg på en liten miniferie hos søskenbarnet mitt, Renate. Jeg har fri fra jobb resten av uken, og det har jeg planer om å utnytte til det fulle. I kveld drar vi opp på hytta for en liten visitt. Før vi på fredag vender snuten mot Åre, og blir der til søndag. Jeg skal kun slappe av, og har planer om å legge igjen dataen hjemme. Det eneste jeg har pakket med meg er ei bok og gode klær. Jeg rekner uansett med at jeg vil være aktiv på instagram og twitter, noe jeg forsåvidt har vært den siste uken også, mens jeg ikke har blogget noe særlig. Dere får nyte dagene deres, det skal i alle fall jeg prøve på :-)

my day

Publisert: 18.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer


Sykle til jobb


Være på jobb


Jobbe


Sykle hjem

stellas little babies

Publisert: 15.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer


For omtrent tre uker siden fødde katten vår Stella fem velskapte kattunger. De vokser og trives hver dag, og om omtrent ni uker er de leveringsklare. Så hvis du bor i Levanger-omårdet og ønsker deg katt, må du gjerne si i fra! Fargene og mønstrene deres er absolutt nydelige, så det var litt dumt at dette ble svart/hvitt sånn egentlig. De har allerede begynt å vaske seg selv og krabbe så smått ut av kurven sin. Jeg kan sitte i timesvis å bare observere disse skjønne skapningene og samspillet mellom de. Kattebabyer er virkelig et av livets små mirakler :-)

celebration

Publisert: 15.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I dag er det endelig Trine sin tur til å fylle 21 år, og feiringen fant sted i går! Vi hadde det superkoselig hjemme i leiligheten hennes, med vin, potetgull, og latter, før vi tok turen til byen i regnværet! I had fun :-)

langåsdammen

Publisert: 12.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Etter jeg hadde inntatt tre stappfulle tacolefser, dro jeg sammen med Trine, June, Kristine, Idefix og Henrik til Langåsdammen for å bade. Og gosh, så deilig det var! Det var jo varmere i vannet enn i lufta, og for første gang i år (i Norge) gikk jeg ut i vannet og tok noen svømmetak uten å stå på land i tjue minutter først. Proud! Det var skikkelig forfriskende med et kveldsbad, og jeg håper at sommerværet holder seg, slik at vi får gjort det flere ganger før høsten plutselig er her!

it's been a while

Publisert: 11.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Hvordan skal jeg formulere meg, hvordan skal jeg ordlegge meg, og hvordan skal jeg bygge opp setningene mine for at det skal bli interessant å lese? Det er tanker som surrer i hodet mitt hver gang jeg poster bilder på bloggen, og bestemmer meg for å droppe teksten. Derfor har det kun blitt bildeinnlegg i det siste. Selv om det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, så kan det kanskje være greit å skrive noe også. I alle fall på en blogg som handler om "alt og ingenting". En av grunnene for manglende, eller mindre blogging, i det siste, er fordi inspirasjonsboksen i hodet mitt er tom. Selv om jeg stadig vekk finner ting å ta bilde av, tema å skrive om, unyttig info om hva hverdagen min har gått ut på, så blir det bare så jeg lar vær allikevel. Jeg kan ikke skylde på at jeg har vært så travelt opptatt hver dag heller, selv om jeg har jobbet en del. Jeg har jo alltids tid på kvelden. Men på kveldene blir det som regel at jeg bruker tiden på avslapping, kattekosing, surfing på internett, henging hos Trine/June, og en sjelden gang rydding av det evig rotete rommet mitt. Jeg har også havnet i en liten ond sirkel om morgenene. For hvis jeg begynner sent på jobb, så sover jeg helt til én time før jeg begynner, slik at jeg akkurat rekker å ordne meg og dra avsted. Jeg må komme meg ut av den, og få benyttet de timene dagene har å by på, istedet for å sove de bort. Tenk så mye fornuftig, og relativt unyttig, jeg hadde fått gjort hvis jeg bare hadde kommet meg opp til rett tid. Jeg kunne trent før jobb, ryddet før jobb, og blogget før jobb. Alle de tre tingene jeg til stadighet sier at jeg ikke har tid til, men som jeg ikke tar meg tid til. Treningen begynte jo så bra, men som alltid går det jo dårligere etter noen uker. Den siste uken før jeg dro på ferie til Frankrike jobbet jeg så mye at jeg faktisk ikke hadde tid. Men nå har jeg det. Allikevel sover jeg over de timene, og etter jobb, så får jeg det ikke til, siden jeg er ferdig åtte, hjem halv ni, og senteret stenger ni nå i sommerferien. Så alt er min skyld, og det vet jeg. Og trening er noe man må ta seg tid til, det vet jeg og. Problemet er bare å gjøre det. Og nå som jeg skriver det, må jeg egentlig gjennomføre det. Det blir i alle fall litt lettere da, for da føler man litt press.

Kvaliteten på blogginnleggene mine i det siste har vært dårlig (ikke at jeg sier at den noen gang har vært så veldig bra, men den har i alle fall vært bedre enn nå), og det har nok mange forskjellige grunner. I all hovedsak så er det jo jeg som bestemmer når jeg vil blogge og hva jeg vil blogge, uansett hvor meningsløst, overfladisk eller teit andre måtte synes at det er. En annen grunn er kanskje mangel på tilbakemelding. Jeg ser jo at det er flere hundre lesere her hver dag, men nesten ingen kommenterer. Det er noe til og med toppbloggere klager over, så hva kan jeg egentlig forvente.. Dessuten vet jeg jo hvor dårlig jeg selv er til å kommentere andres blogger, men jeg husker å gjøre det noen ganger. Jeg vet heller ikke hvem det er som trykker seg inn her, eller hvorfor de gjør det. Om det er fordi de har et ønske om å lese hva jeg har på meg, hva jeg har gjort and so on, eller om det er for å peke og le. Lese bloggen med et usannsynlig høyt tonefall, et tonn med solpudder, opperom mellom tennene, og late som de har tretten katter presten kaster stein etter de og.. Og nei, jeg har ikke tretten katter, jeg har fire. Uansett, det hadde vært greit med litt tilbakemelding også!
Vel, dette ble litt lengre enn planlagt, og enda har jeg mange tanker og ord på hjertet. Men de får vente til siden. Så skal jeg prøve å oppdatere oftere, både med bilder og med tekst. Ikke forvent så mye, for dette er fortsatt "en uinteressant blogg om alt og ingenting", men bedre, det kan den bli! 

seventy-five percent of our planet is water - can you swim?

Publisert: 07.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerthe little break / instaweek

Publisert: 12.06.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer

Det er snart to uker siden jeg la hendene på tastaturet for å skrive blogg. Og det er veldig lenge siden! Det betyr også at mye har skjedd siden sist jeg brettet ut livet mitt ut i det offentlige nett. For eksempel har jeg feiret bursdag, vi har feiret innflyttingsfest hos Kristine kombinert med en avskjedsfest for Mia som flytter til Namsos, og Trine har fått seg leilighet på Levanger. To av kattene har flyttet ut, så nå er det fire igjen. Den ene utflyttede katten har fått kattunger som alle er døde, den andre katten som fortsatt bor hjemme får kattunger om maks en uke, og jeg er lykkelig for at Donna fortsatt bor hjemme! Jeg har klippet og farget håret, kjøpt meg nye klær og sko, jobbet masse, hengt masse med jentene både på fjell og i by, og slappet av når jeg har hatt muligheten til det. 

Alle disse (de fleste i alle fall) hendelsene er dokumentert i form av bilder, så når jeg får tid til å sette meg ned kommer alt på løpende bånd ut på bloggen! Jeg har derimot vært ganske aktiv på Instagram (elenah91), så for de av dere som har savnet meg her (hvem nå enn det måtte være..) så håper jeg at dere har fått deres dose Helene gjennom andre sosiale medier! I'll be back soon!

celebration!

Publisert: 02.06.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

I går våknet jeg av bursdagssang på senga, noe jeg elsker! Og da jeg kom på jobb, hadde Siri vært så snill og bakt en kake til meg, noe jeg også elsker! Så dagen i går var kjempefin, og jeg storkoste meg selv om den ble tilbrakt på jobb. Da jeg kom hjem hadde Mamma laget en kjempegod laksemiddag, og så ble det servert is til dessert! Superkoselig lita feiring! I dag derimot, blir det ei stor feiring! Jeg skal feire hjemme hos June, så nå er det meste til feiringen der forberedt. Bordkort og pikekyss er laget, mat og velkomstdrink er handlet inn, og Mamma skal bake kake! Det eneste jeg mangler er antrekket.. Wæ! Jeg har jo nesten ikke kjøpt noen kjoler i det siste, og jeg vil jo egentlig bruke en som er helt ny. Så det er spørs om det blir gjenbruk, eller at jeg bestemmer meg for å bruke en av mange som henger med lappen på enda.
Fest og feiring blir det uansett, og jeg gleder meg :-D

yesterday / my summerday

Publisert: 28.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

I går koste vi oss bare i hagen vår mens sola stekte og strålte! 

this very fine day

Publisert: 26.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

For en bra dag dette blir! Først skal jeg være på jobb i bare fem timer, før jeg skal rett hjem og ordne meg klar til bursdag. June feirer nemlig sine 21år i kveld, og alle jenter gleder seg! Hun har i alle fall ordnet og styret mye, så at dette blir en fantastisk kveld er det ingen tvil om. Kameraet mitt har egentlig besøksforbud i leiligheten hennes, men jeg tror at jeg får innvilget å ha det med på særskilt grunnlag i kveld. Hvis ikke ser jeg ingen annen utvei enn å være litt rebelsk og bryte regelen.. En så flott bursdag som dette blir må jo selvfølgelig fotograferes! Solen skinner, og det er litt under to timer til jeg kan suse hjemover enda. Da skal jeg stå foran skapet og klø meg i huet etter hva jeg skal ha på.. Heldigvis tillater denne årstiden og dette været at jeg kan begynne å bruke kjolene og skjørtene som henger lengst inne på stativet, så det ordner seg nok! Håper alle får en fin kveld :-D

 

productive day

Publisert: 25.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det er vel ikke nødvendig å nevne at jeg la meg rett i sola da jeg kom hjem fra jobb. Fy Fabian, så ekstremt varmt og godt det var!! Selvfølgelig ble jeg rastløs etter ei stund, så da fant jeg ut at jeg skulle gjøre noe fornuftig. Nemlig klippe plenen! På bildet ser man jo at det enda ikke hadde blitt gjort i år, så da tok jeg saken i egne hender. Gressklipperen vår er sikkert fra før krigen, så etter man har klippet må man rake. Det er jo muskelarbeid (i alle fall for kyllingmuskelene mine..), så da gjorde jeg det istedet for å dra på treningssenteret. Som om ikke det var nok, tok jeg kantklipperen og klipte bort tuster langs gjerdet, platten og garasjen, og hagen så straks mye finere ut. Og etter deeet igjen, malte jeg halve garasjen hvit! Fjoh.. Det som er så positivt med det hele, er at jeg faktisk ble brun mens jeg holdt på, helt uten å tenke over det. Så herlig! Så i dag har jeg både vært butikkmedarbeider på Elite Foto, gartner og malemester her hjemme. Så nå er det bare å ta frem solsenga, og håpe på at været holder seg slik!

Nå skal jeg se gjennom og redigere noen av bildene jeg tok av Trine, men siden klokken er over midnatt må jeg straks sove siden jeg skal jobbe fra 10-19 i morgen.. Åh, jeg som elsker å være inne i en hel dag i dette været..

on my way to work

Publisert: 24.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Føler ikke at jeg gjør stort annet enn å skrive om at jeg skal på jobb, er på jobb og er ferdig på jobb. Men, det er det dagene mine går ut på nå for tiden! Jeg jobber stort sett kun på Verdal, så toget har blitt en god venn av meg. I dag er jeg ferdig klokken 15, og da skal jeg rett til Levanger for å gratulere verdens beste June med 21årsdagen!! Og når hun har bursdag i dag, betyr det at det er akkuat én uke igjen til min! Fredag neste uke, da fyller jeg 21..
Ekstremt rart å tenke på! Men jeg gleder meg, wiii

my delightful day

Publisert: 23.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Da jeg våknet spratt jeg rett ut av senga, inn i shortsen, og ut i sola! Det var så ekstremt varmt og herlig, men akk så rastløs jeg ble etter ei stund. Heldigvis kom Louis og Louboutin (kattene) og holdt meg med selskap. Da klokken begynte å nærme seg dusjetid, gikk jeg inn for å finne ut hva i all verden jeg skulle ha på på jobb i denne varmen. Jeg endte opp med shorts og t-skjorte, og tuslet bort til togstasjonen. Uutholdelig varmt! Heldigvis var det mer behagelig temperatur inne. Nå er det bare en time til klokken er syv og jeg er ferdig. Da kommer Trine hit, og jeg skal leke fotograf i studio, mens hun leker modell. Det skal bli så gøy! Har aldri tatt bilder med et så profesjonelt kamera (Canon 1Ds Mark III) før, og heller aldri tatt studiobilder, så det skal bli både spennende, utfordrende og interessant. Om det blir noe bra, tipper jeg at jeg legger ut litt av resultatet! Jeg føler meg så utrolig priviligert som får lov til å bruke studioet etter arbeidstid, og jeg er så takknemlig for det. For det er jo absolutt ingen selvfølge, jeg er jo bare en butikkmedarbeider!

sunny weather

Publisert: 22.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Når jeg kommer hjem fra jobb i ettermiddag, skal jeg flytte ut på platten i det fine været. Lese litt Vogue, høre musikk, drikke iskaldt vann, og bare slappe av! Det er jo nesten for ille å sitte inne slik som det er nå. Men når kvelden kommer, og Trine er ferdig på jobb, drar vi mest sannsynlig en tur på 3T. Er ikke lenge igjen til bikinisesongen starter for fullt, og Victorias Secret-kroppen er enda langt unna.. Haha, I could only dream!

early mornings

Publisert: 21.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det var et nokså trøtt mårrastryne som slumret alarmen litt for lenge i dag tidlig, som ble stående fremfor klesskapet i evigheter, og som så seg selv i speilet og ristet på hodet. Det endte opp med at jeg dro usminket på jobb, og nå, etter 7 timer har jeg ikke fått på mer enn litt eyeliner.. Håret er fortsatt flatt som Danmark, mens hårproduktene ligger i veska og skriker etter å bli brukt. Men nå er det jo plutselig ikke noen vits i å gjøre det ferdig heller. Har kun to timer igjen på jobb! Denne uken blir det massemasse jobbing på meg, siden sjefen nettopp har fått seg en baby til. Det eneste som er kjipt med det, er at været plutselig har bestemt seg for å bli så himla fint. Vel, jeg får nyte kveldssolen istedet, og trøste meg med at neste lønn blir større enn til vanlig!

weekends don't count unless you spend them doing something completely pointless

Publisert: 21.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

17.mai

Publisert: 18.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Min 17.mai startet med champagnefrokost (okei da, så drakk vi mozell-brus..)  hjemme hos June, sammen med Kristine og Mia. Vi spiste nystekte baguetter, og avsluttet med jordbær i vaniljesaus, før vi fant ut at det var på tide å ta på seg bunaden. Det er like spennende hvert år, men den hadde ikke krympa i skapet heldigvis! Regnet høljet ned, så alle var beredt med paraplyer. Da vi først kom oss ut, satte vi oss raskt på en restaurant for å spise en obligatorisk is, før vi tuslet ut for å se på borgertoget. Oppmøtet var ikke veldig stort i år, men det var koselig å se på fordi. Det bli liksom ikke 17.mai uten! Talene på torget hoppet vi over, for selv om bunadene er laget av ull (min i alle fall), ble det kaldt allikevel. I år spiste jeg sodd hjemme hos Marita med familien hennes, noe som var veldig hyggelig. Familien min hadde nemlig bestemt seg for å dra på hytta istedet, så da ble jeg invitert til Marita ble jeg kjempeglad! Så siden jeg er hjemme alene, måtte jeg til og med stryke skjorta og pusse sølvet selv.. Det er da man merker at man begynner å bli voksen, når man får ansvaret for det.. Haha! Til tross for regn, hadde jeg en veldig fin dag. Jeg er så glad i å gå med bunad, så den ene gangen i året jeg har muligheten, må jeg benytte meg av det! 

yet another monday

Publisert: 14.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Da var den ni timer lange arbeidsdagen min ferdig. På den tiden klarte jeg å spise opp en hel pakke med skivet ost og en halv knekkebrødpakke, drikke én liter juice og en youghurt. Og jeg som hadde kjøpt pålegg og knekkebrød slik at jeg kunne ha det i en stund.. Vel, jeg var sulten i dag! Kjenner at jeg blir ganske sliten i hodet av å være inne på et kjøpesenter så lenge i strekk, så det var utrolig godt å komme hjem. Jeg fikk ikke mange timene med søvn i natt heller, fordi jeg plutselig kom på klokken ett i natt at jeg skulle rydde i klærne mine, bytte på senga og ta meg en laang dusj.. Øyelokkene var lukket rundt klokken fire, og klokken halv ni måtte de opp igjen. Nå skal jeg bruke resten av kvelden på å se litt flere serier som jeg har gått glipp av i det siste, så får vi se om resten av rommet blir ryddet litt senere i kveld/natt!

well spent sunday

Publisert: 13.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg og June har vært hos Kristine i dag, spist bær av forskjellige slag med vaniljesaus og lekt med verdens søteste Obelfix! Nå sitter jeg godt plantet i sengen hjemme, klar for å se de siste episodene av Cougar Town og spise litt french fries. Akkurat slik en søndag skal være! Må lade opp til ei uke med lange arbeidsdager og 17.mai-feiring. Jeg gleder meg såå mye til torsdag, og håper at været blir fint selv om det er meldt et par regndråper. 
Lørdagskvelden ble forresten tilbrakt hjemme hos Mia, sammen med June, Marita og Trine. Denne helgen bestemte vi oss for å være rolige og kun drikke brus. Bursdagsfeiringer av både meg og June står for tur i helgene som kommer, så vi får spare vinen til da!  

 

finally

Publisert: 11.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

En ting jeg har glemt å nevne på bloggen er at Stella kom hjem sist lørdagskveld! Jeg ble så ubeskrivelig glad, og det ble gledestårer både da Mamma ringte for å fortelle det og da jeg møtte henne igjen. Hun hadde vært borte i 16 dager og 6 timer, så hun var veldig sliten og ganske mager da hun endelig kom inn døra her hjemme. Nå har hun fått masse næringsrik mat, friskt vann, og enda mer omsorg og kjærlighet, så nå begynner hun endelig å bli seg selv igjen. Det er så godt at hun endelig er her igjen, slik at jeg slipper å være bekymret og redd! De andre kattene var glad for å se henne også, med unntak av Louis.. Han er jo kongen her i huset, og Stella er dødsforelsket i han og følger etter han hvor enn han går. Han synes selvfølgelig det er slitsomt å bli snust på mens han spiser og hoppet på hver gang han kommer inn døren. Så det første han gjorde da han så henne var å gi henne en smekk med labben! Vi andre er i alle fall i lykkerus, og jeg er sammen med henne så ofte jeg kan!

a day in the sun

Publisert: 11.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Våknet til blå himmel og strålende sol i dag, så jeg og Trine hoppet rett i shorts og singlett med solbrillene på nesen, og la oss til på platten! Der lå vi ei god stund og nøt det fine været, før det var på tide å ordne seg klar til jobb. Kan lett innrømme at jeg ikke hadde særlig lyst til det i dag, siden været var så ekstremt fint og solen varmet så godt. Det resulterte i at ballerinasen ble børstet støv av,  buksebenet ble brettet opp og svarte klær ble byttet ut med pasteller. Da var det plutselig litt bedre å skulle dra på jobb allikevel, da sommerstemingen hang litt i klærne. Så etter fire timer på Verdal dro jeg nesten rett til June, hvor vi koste oss med kjeks og Glee, og kveldssola på platten hennes! Ååh, for en herlig dag! Været er virkelig som en tryllestav på humøret.. Det er bare så trist å tenke på at meteorologene har meldt plaskregn til i morgen. Håper inderlig at de tar feil!

workin' girl

Publisert: 08.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


H&M kjole Fotograf Kjell Bjertnæs

Jeg våknet etter mange timers god og lang søvn med solstråler gjennom gardinene, og er klar for å starte den nye dagen! Søvn har vært mangelvare i det siste, så det var virkelig godt å få tatt igjen noen tapte timer. Nå skal jeg dusje og ordne meg før jeg skal ta toget til jobb. Etter jobb har jeg og Trine planer om å dra på 3T, siden det ikke ble noe av det i går. Kan ikke være støttemedlem heller, og hvis man vil se resultater må man jobbe for det! Nå har jeg forresten fått tilsendt resten av bildene fra shooten på søndag, og jeg er overraskende nok fornøyd med flesteparten av bildene! Det er godt gjort, med tanke på hvor kresen jeg er i forhold til hvordan jeg ser ut. Må bare si det igjen; Kjell er en superflink fotograf! Vel, nå må jeg finne frem noen klær til å ha på etterpå, og starte dagen min :-)

nettløse dager

Publisert: 03.05.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Vårt kjære internett har vært borte i mange dager nå, noe som har resultert i lite blogging og lite nettaktivitet generelt. Det at internett var borte, ga meg en flott mulighet til å rydde det berømte rotet på rommet mitt, og nå er det bare klærne som trengs og organiseres. Det kan jo ta sin tid.. Nå som jeg ikke har hatt internett, kjenner jeg hvor ekstremt avhengig jeg er av det. Ikke bare på grunn av sosiale medier, men bare det å logge inn og sjekke nettbanken, lese nyheter og kommunisere med omverdenen. Godt å ha det tilbake i alle fall, herregud! De siste dagene har hovedsaklig blitt tilbrakt på jobb på Verdal, hvor jeg kommer til å jobbe ganske mye fremover. Resten av det svært så spennende livet mitt kommer fortløpende i neste innlegg!


Yesterday: H&M skjerf Pimkie genser

details of today

Publisert: 13.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar


Kappahl skjerf H&M cardigan

Det er så mye lettere å kle på seg de dagene man våkner av solstråler gjennom vinduet, enn så dumt det høres ut! Får så lyst til å kle meg i vårfiske farger, istedenfor i svart bukse og grå/svart overdel. Noe som minner meg på at det snart er på tide å oppdatere vår-/sommergarderoben.. Det får bli ved neste lønn, og da har butikkene forhåpentligvis fått inn flere nyheter! Jeg har forresten fått spørsmål tidligere om jeg kan legge ut bilder av hele antrekk istedet for slike nærbilder. Jajo, jeg kan jo forsåvidt det. Problemet er bare å finne en fin bakgrunn! Det blir nok lettere når det blir mer vår/sommer, og jeg kan dra med meg kameraet ut. Dessuten må jeg ha noen til å ta bildene for meg, og det er det jo ikke alltid lett å finne!

my days consists of..

Publisert: 11.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerwork - eat - sleep - work - eat - sleep - friends - cats - work - eat - sleep - cats 

saturday and the rest of the weekend

Publisert: 09.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 5 kommentarer

Etter et nydelig måltid med lammelår og alskens av godt tilbehør sammen med familien på lørdag, gikk turen til June. Der koste vi oss med vin, potetgull, sladder og mye latter! Da jeg og Trine våknet på søndag kunne formen ha vært bedre, så vi slappet av for alt det var verdt. Helt til Mia og June kom, og vi bestemte oss for å dra oppover til Mia og fortsette avslappingen der med enda mer potetgull og TV-titting. Planene for kvelden var å dra på Burger King, og så dra på kino for å se American Reunion etterpå. Til vår store forskrekkelse var BK selvfølgelig stengt siden det var 1.påskedag, men heldigvis var Orion åpent, så da ble det restaurantmat allikevel! Vi rullet bortover til kinoen, og satte oss godt til rette i stolene, klare for én og en halv times underholdning på høyt nivå. Filmen var supermorsom, og jeg tror jeg må se American Pie 1 og 2 + The Wedding igjen ganske snart. Oz hadde jo blitt superkjekk! 

langfredag

Publisert: 06.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer

Selv om vi bor midt i byen, har vi fin natur like ved. Så i dag tok jeg med tvillingene og gikk en tur i det fine været! Vi havnet på Røstadlandet, og de syntes det var veldig gøy å leke i forskjellige trær og busker de fant. Mens jeg sto å så på og sa "vær forsiktig da", "pass på klærne!", og "nei, ikke gå dit..". Jeg har visst allerede begynt å glemme hvordan det er å være barn. At det er meningen å klatre i trær, sette seg fast, bli møkkete, få noen rifter i klærne og et lite skrubbsår på kneet. De klarte heldigivs å ovese den overbeskyttende storesøsteren sin og kose seg fordi! Det gjorde jeg og, selv om jeg begynte å fryse og lure på om når vi skulle hjem. Noe de aldri ville.. Haha! 

starten på den lille påskeferien

Publisert: 04.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Dette har vært en svært avslappende dag! Jeg skulle egentlig på jobb, kun i to og en halv time, men kollegaen min sa at han kunne jobbe det for meg. Derfor sov jeg til jeg våknet av meg selv, og da jeg våknet var jeg tettere i brystet enn i går. Det piper som om jeg har kols hver gang jeg trekker pusten. Det klør i halsen, nesa er tett og panna er litt varm. Skjønner virkelig IKKE hvorfor jeg er syk annenhver uke! Vi får håpe det gir seg så snart som mulig, så får jeg drikke litt eplecidereddikk og spise innholdet i påskeegget mitt enn så lenge. Jeg har store planer om å holde senga resten av dagen også, med noen episoder New Girl og Bones på skjermen! Påskeferien min varer helt frem til lørdag. Da skal jeg nemlig jobbe i seks timer, før det blir en liten påskeferie frem til tirsdag igjen. Det skal bli godt! Håper alle får en fin påskeferie :-)

my monday

Publisert: 02.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 6 kommentarer


Da jeg og Trine hadde fått på oss sminken var det enda ei stund til jeg skulle begynne på jobb. Så etter hun hadde kostet bort snøen på bilen med armen (må kjøpe en kost til henne i gave..), satte vi oss inn med solbrillene på nesen og kjørte nedover til kjøpesenteret. Vi drakk smoothie og iskremkaffe før vi tittet rundt i butikkene. Jeg fant meg ingenting, utenom litt renseprodukter til ansiktet. Jeg er på leting etter den perfekte (om ikke perfekt, så litt fin i alle fall..) vårjakken. Men det ser ikke ut til at jeg finner den noen steder! Har sett i omtrent alle nettbutikker jeg vet om også, men finner ingen som faller ordentlig godt i smak. Jeg vet heller ikke hva slags type jakke jeg vil ha, mer hvordan jeg ikke vil ha, så jeg tenker at jeg vet det når jeg ser den. Noe må ha skjedd med shoppelysten min, og jeg vet ikke om der er en bra eller dårlig ting.. Jeg går i butikkene og VIL kjøpe noe, men finner ikke noe jeg vil ha. Enten der er gensere, topper eller sko.
Merkelig! Det kommer vel snikende etterhvert som flere vårnyheter ankommer butikkene og kontoen min nærmer seg null skal du se! 

well spent sunday

Publisert: 02.04.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Da jeg våknet av at Mamma sa at klokken var fem i ettermiddag, trodde jeg at det var en aprilspøk.. Jeg trodde de hadde stilt inn samtlige klokker i huset, og fått meg til å stå opp klokken ni på en søndagsmorgen. Da jeg satt laderen i telefonen min og fikk slått på den, fikk jeg se at klokken faktisk var fem!! Og jeg var ikke ut i går engang.. Det vil si at jeg fikk omtrent 16 timer søvn i natt, og at jeg har gått glipp av mesteparten av dagen i dag. Jeg synes allikevel jeg fikk noe ut av den, fordi jeg, June, Trine og Marita dro nemlig på besøk i det nye huset til Kristine og Mats, for å se hvordan de hadde fått det. Og der var det superfint! Gleder meg virkelig til å se hvordan det blir når alt er ferdig, og når det blir sommer og vi kan ha grillparties på den store verandaen! Hunden til familien hennes, Idefix/Obelfix, har også flyttet inn sammen med de, og han er såå bedårende! Etter vi hadde vært der dro jeg hjem for å spise taco med familien. Planen var egentlig å dra til Mia etterpå, siden alle andre var der. Men jeg tenkte at jeg heller ville slappe litt av og se de nyeste episodene av TBBT og The Mentalist. Tro det eller ei, men det er faktisk ganske lenge siden jeg har hatt tid til å sitte helt i ro uten å ha noe og gjøre. Så det gjorde godt! Trine fant ut at hun ikke ville kjøre hjem i snøværet siden det er så glatt på veiene, så derfor sover hun over her hos meg istedet, så litt sosial har jeg jo vært selv om jeg sov bort over halve dagen! Jeg trengte det vel, og det er det søndager er til for.
For å gjøre akkurat det man har lyst til!

instant photos

Publisert: 31.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarerDet var så ubeskrivelig godt å våkne til solstråler gjennom sprekken i gardinene i dag tidlig, og det gjorde hele rutinen med å få dradd meg ut av senga litt lettere. Litt påskesnø på bakken var det, men den tipper jeg at smelter i løpet av dagen. Alle klager på at snøen har funnet veien tilbake, men jeg synes egentlig ikke at det gjør så mye. Det er jo straks påske! Dessuten gir det meg litt ekstra tid til å bruke alle de tjukke strikkegenserene mine før det blir for varmt!

Nå skal jeg tilbringe et par timer til på jobb, og så skal jeg dra til June for å hjelpe til med resten av flyttingen. Være handy å skru og sette sammen flatpakker, og få ting på plass! Hvis vi er effektive kommer vi (de..) nok snart i mål! 

days just passing by

Publisert: 31.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarerSelv om jeg hadde fri i går, gikk dagen slag i slag. Startet dagen tidlig for å dra på et legebesøk, og deretter dro jeg på kjøpesenteret for å handle innflyttingsgave til Kristine og June. De holder nemlig på å flytte begge to, og da må man jo kjøpe noe fint til de nye leilighetene! Var veldig flink, og kjøpte nesten ingenting til meg selv. Utenom om genser på salg fra H&M og litt nødvendigheter som Vogue og solpudder.. Hahaha. Etter et par timer var det på tide å dra hjem, og da dro jeg rett til June for å hjelpe henne med flyttingen. Jeg er ikke veldig sterk, så det er ikke så mye jeg kan bidra med når det kommer til den delen hvor man skal løfte og bære ting.. Jeg egner meg best til å være selskapelig og hjelpsom med lette ting som klær og organsisering av de, i tillegg til bæring av sofaputer. Men, det er jo bedre enn ingenting det! Midt oppi prosessen kom også Marte, som endelig er hjemme på påskeferie fra Bergen. Hun skal heldigvis være hjemme i hele ti dager, så jeg håper det blir nok av tid til å se henne masse!

Da jeg kom hjem hadde jeg planer om å blogge litt.. Siden jeg har vært så fryktelig dårlig på det i det siste. Problemet er bare at man enkelte ganger rett og slett ikke vet hva man skal skrive om, siden man føler at alt man skriver er bare fjas uansett. Det er jo også litt av poenget med blogging tenker jeg, at man har en plass å skrive ned og legge ut bilde av alt det relativt uinteressante man føler behov for å dele med verden. Tilbakemelding på hva dere ønsker jeg skal skrive mer/mindre om hadde også vært kjekt. For jeg ser jo statistikken min, dere leser/ser, men legger aldri igjen kommentarer. Det er greit det asså, jeg gjør jo det samme selv. Men noen ganger, så hadde det vært greit med litt tilbakemelding og. Da blir man plutselig litt mer inspirert til å blogge også, enn så meningsløst det måtte være.

smile because you can

Publisert: 27.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Etter middagen i dag, ble jeg med lillesøsteren min ut for å selge lodd til inntekt for fotballaget hennes. Jeg hadde egentlig planer om å sove litt i ettermiddag, men jeg angrer virkelig ikke på at jeg ble med ut i regnværet allikevel! Noen ganger er det nesten så man glemmer at det finnes genuint hyggelige og snille mennesker der ute, spesielt med tanke på alt som har skjedd rundt omkring i Norge i det siste, og med tanke på hvordan holdningen til mange ungdommer er generelt. Jeg ble så positivt overrasket over hvor trivelige alle vi ringte på døren til var, til og med de som takket nei til å kjøpe lodd! Det er så mange som bare slenger døra igjen før de har rukket å si nei, eller før du har rukket å si hva det er du selger til inntekt for. Bare det at man tar seg tid til å svare høflig er så viktig, og det gjør så mye. Uansett hvor man befinner seg eller hvilken situasjon man er i.
Ikke for å feie alle under én og samme kam, men jeg vil tørre påstå at eldre mennesker er mye hyggeligere og mer imøtekommende enn den yngre garde, og det er så koselig! De har nok en del andre verdier og holdninger enn mange av oss er oppvokst med, og unge mennesker har veldig mye å lære. Selvfølgelig finnes det eldre som er sure og bitre over "ungdommen nå til dags", men hovedsaklig velger jeg å tro at det er de færreste. Spesielt ut i fra det jeg opplevde i dag. Det er så lett å glemme, både og smile til fremmede og å være hyggelig mot kassadama eller andre du møter i hverdagen. I Norge er det jo nesten litt sånn at om en fremmed smiler, så tror du automatisk at det er noe galt eller at det er hånlig. Det merker man så godt forskjell på når man drar med seg føttene over landegrensa, at folk er så annerledes. Så mye mer serviceinnstilte, hjelpsomme og har lettere for å dra på smilebåndet selv om de ikke er tvunget til det. Vi nordmenn, og unge mennesker, har så mye å lære. Og jeg håper ikke at det går så altfor mange år til før holdningene forandrer seg. Om ikke mye, så bare litt!just a normal day

Publisert: 22.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Nå har jeg akkurat inntatt en stor posjon taco, som jeg var så heldig å få servert da jeg kom hjem fra jobb! Har planer om å bruke kvelden på å se Cougar Town og Criminal Minds og bare slappe av før jeg skal på tidligvakt i morgen. Det er stort sett det dagene går ut på. Sove, jobbe, spise, kose med katter, ha besøk, være på besøk and so on! Med andre ord ikke så mye interessant og nevneverdig.. Jeg skal prøve å bli flinkere til og finne noe å blogge om fordi, så bare stay tuned selv om det er lite aktivitet her enkelte dager :-)

jentetur over grensa

Publisert: 18.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarer

Siden vi ikke hadde bedre å finne på på en søndag, fant jeg, Mia og Trine ut at vi skulle kjøre over grensen til Sverige og dra til Åre på litt harryshopping! Været var nydelig dra vi kjørte dit, og vi koste oss med plussgrader og sola i øynene. Etter å ha kjøpt alt fra caprisonne til sjokolade og smør, dro vi på Café Bubblan for å innta et lite måltid i fine omgivelser før vi skulle kjøre tilbake til hjemlandet. Sola sto fortsatt på himmelen, og selv om Trine kjørte litt feil da vi skulle tilbake, hadde vi det gøy allikevel. Da ettermiddagen kom og vi nærmet oss grensen begynte det plutselig å snø som bare det, og temperaturen sank raskere enn humøret vårt! Det beholdt vi, selv om det var litt trist at det skal gå fra å være supervår til vinter igjen.. Trivelige Trøndelag, er det ikke det de sier? Vi kom oss uansett trygt hjem igjen, så nå sitter jeg og slapper av mens jeg spiser litt svensk smågodt! Takk for turen jenter :-)

weekend

Publisert: 17.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarerMin dag har blitt tilbrakt på jobb, og etter jobb dro jeg og June på besøk hos Mia! Verdens snilleste June ga meg Hello Kitty headset i gave i dag.. Herregud, she's way too kind! Så nå sitter jeg her for meg selv og hører på musikk i headset. Bare fordi jeg kan, og ikke fordi jeg har noen å ta hensyn til. Men nå som jeg ser at klokken begynner å nærme seg ett, tror jeg at jeg må sove siden jeg skal jobbe fra 10 til 18 i morgen. Heldigvis har helvelsen i mandlene mine gått ned, og allmenntilstanden min har blitt bedre, så hurra for antibiotika! Da ser jeg plutselig litt lysere på å være på jobb i 8 timer, når jeg slipper å kaldsvette og snyte meg hvert tiende minutt..
Håper alle får ei fin helg! :-)

not much of an update

Publisert: 15.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Det har vært et lite fravær fra bloggingen de siste dagene, men bortsatt fra at jeg fortsatt er syk og har besøk av gutten med gitaren, har det ikke skjedd stort. Det å være på jobb med feber og bihulebetennelse er ganske slitsomt, så når jeg kommer hjem om kveldene orker jeg ikke stort annet enn å slappe av, spise god mat og drikke te! Det er bare flaks at jeg orker å sminke meg før jeg drar liksom.. Haha! Til helgen har jeg heller ikke lagt noen spesielle planer, og alkohol kan man i alle fall ikke drikke når man går på antibiotika, men så vidt jeg vet har resten tenkt å være rolige og. Så da skal jeg sjekke stemningen for en filmkveld eller noe i den duren! 

the verdict

Publisert: 14.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

Da har jeg akkurat kommet tilbake fra legen, og han kunne fortelle meg at det var bihulebetennelse som herjet kroppen min. Så nå må jeg gå på antibiotika i ei uke, og forhåpentligvis blir jeg frisk så raskt som mulig! Nå skal jeg se om jeg finner noe frokost, slappe av og se litt på TV før jeg skal på jobb om fire timer :-)

again and again

Publisert: 13.03.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 2 kommentarerDa jeg våknet på søndagsmorgenen var jeg som sagt frisk igjen, og kjente meg verken hangover eller forkjølt. Ryddet og sorterte ting på badet til og med, og det er en heldagsjobb! Da jeg våknet i dag derimot.. Forkjølt igjen! Bare at nå har jeg hovne mandler og tett nese, istedet for tett bryst og ekkel hoste. Håpløst!! Så nå drikker jeg te og pakker meg inn i skjerf og varme klær. Heldigvis skal jeg til legen på onsdag, så får vi håpe han har noen råd om hvordan jeg skal unngå å være syk annenhver uke. Men, jeg klager egentlig ikke! Har uansett hatt en koselig kveld hjemme hos Mia sammen med June og Wenche. Og nå sitter jeg godt plantet i senga med pc'n på fanget, klar for å se noen episoder med ett eller annet før jeg skal sove :-)

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits