Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
22, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Festivities

17.mai med jentene

Publisert: 17.06.2013 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

Vi hadde en strååålende 17.mai med masse god mat og dessert, i tillegg til ei stor sol! I år fikk ikke bunaden min være med på feiringen, fordi jeg skulle reise til Kristiansund samme dag. Litt trist.. Men jeg hadde i alle fall på bunadsøredobbene, som jeg var så heldig å få i bursdagsgave av Kristine i fjor!

my saturday night

Publisert: 08.04.2013 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

På lørdag var vi samlet hos June, for en siste fest med Mia før hun forlater oss til fordel for Tyrkia. Hun skal nemlig være der i over et halvt år, og jobbe på et hotell som barneguide for Ving! Selv om vi alle selvfølgelig er litt triste for at hun skal dra, er vi også kjempeglade på hennes vegne, og prøvde å ha det så morsomt som mulig på lørdag. Og det lyktes vi med! Hadde en kjempegøy og koselig kveld, og jeg gleder meg allerede til neste gang! Vi får håpe tiden går raskt.. Hvis du vil følge Mia på eventyret hennes, kan du lese bloggen hennes HER! 

birthday party

Publisert: 04.03.2013 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarer
Marielle, Victoria, Trine, Marita, Kristine, Helene, June og Mia

Lørdag i forrige uke feiret vi bursdagen til Marita! Hun er den første i gjengen til å bli 22, og så det ble en super feiring med både velkomstdrink, middag, dessert, drikkeleker og en liten bytur til slutt :-) Had a blast!

fun.

Publisert: 18.11.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

Like other parties of the kind, it was first silent, then talky, then argumentative, then disputatious, then unintelligible, then altogether, then inarticulate, and then drunk. When we had reached the last step of this glorious ladder, it was difficult to get down again without stumbling.

saturday celebration

Publisert: 11.11.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer

Da vi endelig kom frem til Namsos i går, hev vi innpå med nachos før vi angrep ansiktet med solpudderkosten. Og *vips* var vinen i glasset og humøret på topp! Marielle, Mias kollega, var også der og feiret sammen med oss. Tjejen i rødt hår! Etter et par timer med latter og en rask drikkelek, dro vi på byen for å se hva Namsos hadde å by på. Vi befant oss plutselig midt på dansegulvet på Bryggeriet, med spisse albuer og Rihanna på repeat. Koste oss, det gjorde vi! Men det var godt å finne dyna da vi kom tilbake og. Da vi (jeg) omsider våknet i dag, gikk vi på leting etter mat. Vi fant Viva Napoli, og spiste kebab nesten alle mann! God søndagsfrokost med andre ord. Nå er jeg omsider hjemme igjen, etter et lite døgn borte.
Kan sikkert snakke for alle, og si at vi kosa oss skikkelig. og håper at det ikke blir for lenge til neste gang Mia er sammen med oss igjen :-)

birthday party

Publisert: 17.09.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer

På lørdag var det tid for å feire Kristines 21 år! Hadde en superkoselig og morsom kveld, så det bør ikke bli for lenge til det gjentar seg igjen!

love single use cameras!

Publisert: 13.08.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

med engangskamera på fest!

Publisert: 07.08.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

På lørdag lot jeg de digitale kameraene mine ligge hjemme, og tok heller med meg et engangskamera. Det var mulighet for å ta 27 bilder tilsammen, men siden blitsen ikke utløste seg på alle, ble det kun 9. Jeg virkelig elsker fargene og stemningen på disse bildene, og det faktum at man ikke får se de før de er fremkalt. Så spennende! Tror jeg må bli flinkere til å bruke de analoge kameraene mine og, spesielt nå som jeg har fått to APS-filmer i bursdagsgave av Marte! 

better late than never?

Publisert: 19.07.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

Kom på at jeg ikke har lagt ut bilder fra bursdagsfeiringen min enda, og siden jeg ikke har stort annnet å fylle denne bloggen med i dag, så kan jeg jo legge ut de!Takk for ei superfin feiring og flotte gaver, kjære jenter <3

forever 21 / endelig bursdag!

Publisert: 01.06.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

Endelig kom dagen jeg har ventet på i nøyaktig ett år! 1.juni, bursdagen min. Dagen jeg ble født på for 21 år siden. Hvor merkelig er ikke det? 21 år en relativt lang tid, og jeg har opplevd mye på disse tjueen årene. Samtidig har jeg forhåpentligvis over 60 år igjen å leve! Tenk så mye jeg rekker å gjøre og oppleve på de årene da! Helt fantastisk og surrealistisk å tenke på.. 
Dagen skal jeg tilbringe på jobb fra 14-19, og etterpå blir det forhåpentligvis litt småfeiring sammen med venner og familie! 

oh some times / awesome times

Publisert: 28.05.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarer

 

Ett ord: Fantastisk! 
Bursdagen var så vellykket, og vi koste oss med tapas, punsj, vin og drikkeleker hele kvelden! Goodiebags fikk vi også utdelt, og June var ei flott vertinne! Så spørs det bare om jeg klarer å overgå denne feiringen neste helg når det er min tur.. Haha!

 

weekend

Publisert: 06.05.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 4 kommentarer
På fredag var jeg invitert på piratbursdag, og dro nesten direkte til Ellen etter jobb. Vi ordnet oss sammen, spiste pizza og drakk litt vin før det var på tide å ta på kostymen på! Jeg hadde selvfølgelig glemt den hvite skjorta mi hjemme, men endte opp med å kjøpe ei ny fra Vero Moda som er megafin. Den viser jeg bilde av senere! Vi hadde det kjempegøy på bursdag, og jeg tok det relativt rolig siden jeg skulle på jobb igjen på lørdag. Så etter tre timer søvn klistret jeg på meg smilet og børstet håret som så verre ut enn et kråkereir, og dro på jobb! Det gikk mye bedre enn forventet og formen min var overraskende bra hele dagen. Helt til jeg kom på at jeg hadde lovt Trine og June å bli med ut igjen siden det var lørdag.. Men jeg satte vinen i kjøleskapet og håret i en bun, og ble selvfølgelig med! Og det angrer jeg absolutt ikke på. for vi hadde en kjempemorsom kveld med mye latter og teite historier. Det ble ingen bilder fra gårsdagen siden jeg glemte å ta med kameraet mitt i alt stresset, så da legger jeg heller ut et bilde fra forrige lørdag da jeg og Trine var hjemme hos på Marita på god middag og vin med påfølgende bytur!

Nå har jeg ikke tid til å skrible ned fler uinteressante ord, siden jeg skal dusje og ordne meg, og pakke kofferten full av klær! Neida, jeg skal ikke reise noen steder.. Skal til Studio-G og ta bilder! Og siden jeg ikke fikk høre noe spesifikt om hva jeg skulle ha på, får jeg bare finne noe (masse). Ha en fin søndag!

awesome times / oooh some times

Publisert: 11.03.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer

Selv om jeg er lashless og forkjølet dro jeg og Trine til June i går! Hun hadde akkurat kommet hjem fra ei ukes ferie i Sverige, så det var godt å se henne igjen! Hun hadde til og med kjøpt verdens søteste mars-/feriegave til meg, ihii! Jeg hadde egentlig ingen planer om å drikke noe særlig mer enn ett glass vin, men uansett hvor mye jeg drakk av glasset var det alltid fullt til neste gang jeg skulle ta en slurk.. Noen (June) sørget for å fylle det opp konstant, så feberen og forkjølelsen er faktisk hakket bedre i dag. Og det lover jo godt! Vi hadde det i alle fall veldig morsomt, og endte opp på byen til slutt, noe som faktisk var overraskende gøy det og! Formen i dag er bedre enn den var før jeg dro ut i går, og nå står fiskegrateng på menyen. Så blir det kanskje Burger King til kveldsmat.. 

birthday bash

Publisert: 19.02.2012 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

I går tok vi alle på oss kjoler og høye hæler, selv om vi egentlig ville ha på støvler og kjeledress på grunn av været, og dro på bursdagsfeiring hos Marita! Hun ble hele 21 år på tirsdag, og det måtte jo selvfølgelig feires skikkelig. Hun hadde pyntet bordet utrolig fint, og serverte god mat med påfølgende is og varme bær til dessert.
And oh, it was good!


Bursdagsbarnet åpner presanger!


Nydelige Memory Lane roser som Marita var så heldig å få av blomsterpiken Mia


Trine og Mia! Mia skal forresten få skryt for å ha vært gårsdagens beste venn!! Den allerede dårlige starten på dagen, ble reddet av Mia som var så snill og hentet meg da jeg forsov meg! Enda bedre ble det da hun var så snill å overrasket meg med god mat på jobb siden jeg var så stresset at jeg glemte penger.. Hadde ikke overlevd uten! 


June og Meg! 


Et vellykket (?) forsøk på å ta selvutløserbilde fremfor peisen på tv'n..

Det var en utrolig koselig og fin kveld, og etter en runde med det spennende brettspillet Alias, dro vi en liten tur på byen :-) I had a great time!

bildedryss

Publisert: 27.11.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 8 kommentarer

Magneten sitt julebord i går var veldig vellykket, for med god mat og godt selskap kunne kvelden umulig bli dårlig! Jeg trivdes i alle fall, og er så takknemlig for at jeg får jobbe med så snille og morsomme kollegaer!

Thea og Heidi som jobber sammen med Trine på Match


Vi byttet om og sminket oss på Match, siden vi ikke hadde så god tid til å dra hjem etter jobb


Og seee så fin hun ble!
Prøver å få Arne til og smile på bilder..


Og der kom smilet frem! Haha


Siri, min fine kollega, som kommer fra sørlandet og kjenner Kaptein Sabeltann!


Heidi og Trine etter klokken hadde passert midnatt og kameraet ble lagt bort for sikkerhets skyld!

PJ pics

Publisert: 20.11.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarersaturday / sunday

Publisert: 06.11.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarerEtter to lange arbeidsdager, hadde jeg mest lyst til å bruke lørdagskvelden på avslapping. Slik ble det derimot ikke! Jeg, Trine, Marita og Mia dro til June, og hadde det morsomt der istedenfor! Og det kjennes i dag.. Så denne dagen skal uten tvil KUN brukes til avslapping. Selv om jeg har en overfylt koffert som venter på å bli pakket ut fra, og et rom som vil ryddes. Men siden jeg har fri i morgen, kan jeg bruke morgendagen til å gjøre masse fornuftige ting, uten å få dårlig samvittighet for at jeg kun har tenkt og se Bones, TBBT og The Mentalist i dag.. Ah!

just a regular sunday

Publisert: 24.10.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

Bursdagsfeiringen hos Mia i går var skikkelig koselig, og vi hadde det som vanlig morsomt! Endelig kom alle sammen inn på samme utested, for det er ikke bare bare å være sistemann som fyller 20 år, haha! I dag har det vært en vanlig søndag. Herlig å kunne sove utpå, slappe av, spise god søndagsmiddag og se tv-serier uten å bekymre seg for at man må rekke og ordne håret før bussen går, og slike andre vanlige hverdagsproblemer som jeg sliter med daglig. Nå har jeg forresten begynt på to nye tv-serier (som om jeg ikke så mange nok fra før liksom..), Pan Am og New Girl, som kan anbefales videre! Og nå maser Criminal Minds om at jeg skal se på de før jeg sovner.. Må vel nesten høre etter. God natt!

a fun night out

Publisert: 18.09.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 4 kommentarer

Lørdagskvelden ble tilbrakt hjemme hos Sara med mange hyggelige jenter! Jeg dro dit med Ayda, som det var en evighet siden jeg hadde sett sist, på grunn av at hun har flyttet helt til Stavanger. Så det var utrolig godt å få en klem av henne igjen! Vi drakk god vin, snakket og lo, før tiden var inne for å dra en tur på byen. Jeg hadde i alle fall en veldig fin kveld, selv om jeg fortsatt er småsyk (bare litt hoste..). Det må gjentas!

birthday party

Publisert: 13.09.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer


Helene og bursdagsbarnet Kristine!
I mangel på en fungerende vinåpner.. 

Kristines bursdagsfeiring på lørdag ble veldig vellykket! Vi hadde det utrolig gøy, og vi hadde en annerledes vri på Pandoras eske, som virkelig ble morsom og en smule interessant.. Da klokken var slagen tolv, og hun offisielt hadde blitt 20 år, utbrakte vi en skål før vi tok turen ned til byen! En veldig fin og koselig kveld, som definitivt må gjentas!

saturday night

Publisert: 01.08.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 4 kommentarer


Bikbok playsuit og smykke Nelly sko Kicks øredobberPå lørdag var vi hjemme hos Linn, søsteren til June, og det var utrolig hyggelig og koselig! Vi satt ute på balkongen i solsteken med hver vår hjemmelagde strawberry daiquiri i den ene hånden, og et glass vin i den andre. Først var vi bare fem jenter, før det kom enda tre til, og deretter enda tre gutter. Vi hadde det så gøy at vi glemte tiden helt, og før vi visste ordet av det, var det nesten bare én time igjen til utestedene stengte. Så da var det bare å slenge veska over skuldra og dra! Etter vi hadde danset fra oss og spist litt nattmat, fant jeg, Trine og June ut at vi like så greit kunne sove over hos June siden hun uansett bare bor noen meter unna meg. Så da hadde vi en koselig, liten sleepover, før vi våknet med sminken klint utover hele ansiktet og tørste som ulver på vann dagen etterpå..

the celebration of the big twenty

Publisert: 18.07.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar


Helene og bursdagsbarnet Trine


June og Marita


Mia


June, Trine, Marita og Helene


Trine og Marita


Janne og Helene


Kristine

2 x 70

Publisert: 18.07.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 5 kommentarer

På torsdag dro jeg som sagt til Inderøya for å være hos søskenbarnet mitt, siden vi feiret Bestemor sin 70årsdag på fredag. Og selvfølgelig ble det innlagt litt tid til shopping, på både torsdag og fredag! Salgshopping vel og merke, og jeg fikk jo faktisk fire fine ting for litt under 200 kr, sånn fyi, slik at Ayda ikke blir så streng.. Det ble en vellykket bursdag, med mye god mat og goooode kaker, i tillegg til et koselig gjensyn med slektninger som ikke bor i området! 


Zara belte og kjole FCUK veske Forever21 sko Bikbok armbånd

Bestemoooor! <3


Mamsen hadde laget superfine bordkort og dekorert bordene kjempefint med nydelige blomsteroppsatser!

Jeg legger nok ut fler bilder som ikke er fra selskapet senere :-)

en underbar lördag att dricka vin på

Publisert: 20.06.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 8 kommentarer
Forever21 topp Bikbok skjørt 

På lørdag hadde jeg, Mia, Trine og Marita en liten girls night out, og det var like hyggelig og morsomt som alltid!
Vi møtte også verdens søteste hund! Sååå bedårende og bitteliten. Hjemturen til meg og Trine gikk forresten ikke så bra.. Vi endte opp med plaster på kneet og blåflekker på leggene begge to!
Og forresten, ikke skryt over paint-egenskapene mine på det øverste bildet, haha. Skulle bare prøve noe nytt!

saturday night

Publisert: 12.06.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 5 kommentarer

Gårsdagens by-tur ble bestemt helt i siste liten. Klokken syv, og da hadde jeg ikke engang gått i dusjen.. Men bedre sent enn aldri! Jeg og Ayda satt litt ute hjemme hos meg før vi dro videre, men før vi visste ordet av det kom det bøtter med regn ned fra himmelen.. Da var det bare å samle cavaflaska og vinglassene og storme inn, i tillegg til å skaffe seg skyss! Det gikk heldigvis bra, og kvelden viste seg å bli ganske morsom, selv om det er enkelte bråkebøtter som burde holde seg hjemme. pictures from the party - part three

Publisert: 30.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer


Alle hadde hver sin mini-kake med navn på som bordkort! Selvfølgelig glemte jeg å ta bilde før jeg begynte å spise..


Free drinks, muffins, marengs og franske makronerVerdens beste Mamma bakte de beste franske makronene, muffinsene og marengsene, samtidig som hun ordnet med druer, kjeks, saltstenger og alskens annet å spise på! Det var ikke bare bare å hive innpå med søtsaker selv om det fristet veldig, for i kombinasjon med vin hadde det ikke vært veldig lurt i mengden! Etter en halvtime eller så, så satt vi alle med hånda fremfor magen og tenkte at vi kanskje ikke skulle spise sååå mye søtsaker på én gang. Men godt - det var det! 

pictures from the party - part two

Publisert: 30.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 8 kommentarer
Her pakker jeg spent opp bursdagsgaver! Egentlig smilte jeg fra øre til øre, men akkurat her sleit jeg litt med å åpne.. Jeg ble superglad for ALLE gavene jeg fikk - tusen takk! Jeg legger ut bilde av de senere, alt må dokumenteres vet du!

Nok bilder already? Okei, da kommer det en part three også

pictures from the party - part one

Publisert: 30.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer


Bursdagsbarnet og Marita


Ayda og June


Lill og Janne


Mia og Trine

Et portrettbilde av hver gjest! Og jeg hadde bare besøk av fine jenter som du ser, hihi! Med det samme vil jeg også si tusen hjertlig takk for at alle som hadde muligheten kom <3 Det setter jeg stor pris på, og jeg hadde en super kveld. Det har jeg forresten nevnt før, men det skader jo ikke å si det en gang til!
Og til dere som bor i andre enden av landet for tiden - vi tar det igjen i sommer!!

litt av bursdagsfeiringen

Publisert: 29.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 4 kommentarer

For en vellykket kveld det ble i går! Jeg er kjempefornøyd, og jeg hadde det utrolig morsomt, noe jeg tror og håper at de andre hadde også! Jeg ser nå, etter å ha sett gjennom alle bildene, at det blir altfor mange til ett innlegg.. Derfor må jeg dele opp litt, så for å ta det første først, så bli det meg og selvutløseren før gjestene kom og velkomstdrinken ble servert!
Kjole fra Topshop og accessories fra Forever21 og Claire's

Nå skal jeg gå å spise litt kylling og salat, så kommer resten av innleggene senere i kveld :-)

fire timer igjen

Publisert: 28.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 7 kommentarer

Det er ikke mer enn fire timer til jentene kommer og alt skal være klart! Litt stress med rydding og alt som skal være før den tid, for ikke å snakke om meg selv.. Jeg må jo dusje, sminke meg, ordne håret og selvfølgelig bestemme meg for hva jeg skal ha på. Det er ikke en enkel sak bestandig, men jeg tror jeg vet sånn ca hva det blir! Får håpe det gjør prosessen litt kortere slik at jeg får god tid! Dere må ikke tro at jeg bruker tre timer på badet altså.. Men jeg tar meg alltid så god tid, slik at jeg har tid til å ta pauser, spise litt, ordne på ditt og datt, snakke litt i telefonen og bare surre rundt i min egen verden. Det er utrolig mye bedre enn å stresse og være ferdig to minutter etter gjestene kommer.. Selv om jeg som regel blir ferdig en stund etter det, men det skal IKKE skje i dag. I promise!! yesterdays fun is todays pain

Publisert: 22.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

For en slapp søndag dette har vært. Trine og jeg har sittet med hver vår pc i stort sett hele dag. Spist ostepop og fiskegrateng, og laget twitter til Trine. Og selvfølgelig sett gjennom gårsdagens bilder.. Alltid like morsomt! Kvelden i går var både morsom og koselig, og vi beviste nok en gang at man ikke trenger å være 10++ på vors for å ha det morsomt! girls night out

Publisert: 21.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer17.mai

Publisert: 18.05.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 14 kommentarerJeg hadde en kjempefin dag i går, og feiret Norge med med flagg, is, og god mat! Været var ganske ustabilt, både plaskregn og sol, men med paraply klarer man å holde humøret oppe allikevel. Det er så flott å se så mange bunadskledde folk på en gang, og det er også overraskende hvor mange som ikke kan å kle seg for en slik anledning. Da snakker jeg om rumpekorte kjoler på 14åringer, tacky horesko på 40åringer og joggebukse og hettegenser på barn. 

Det ble forresten ingen blogging i går, for så snart jeg hadde hoppet ut av bunaden på ettermiddagen la jeg meg ved siden av Louis for å slappe av. Før jeg visste ordet av det hadde jeg sovet i 21 timer da jeg våknet nå i formiddag.. Lettere forvirret og meget uthvilt! 

on my way out

Publisert: 30.04.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 5 kommentarerNytt skjørt som jeg kjøpte i dag fra Zara. Beltet er også der i fra forresten! Skoene og armbåndet er fra Forever21, mens øredobbene er fra Claire's i Nice, og det samme med klokken.

Da jeg kom hjem fra Trondheim gikk jeg rett på badet og tok på meg andre klær og ordnet håret, fordi Trine tvinger meg til å bli med på Magnetens personalfest.. Det kan bli moro det, selv om jeg ikke liker å drikke to dager på rad! Jeg skal uansett ta det rolig i dag, slik at formen i morgen ikke er noe å klage over. Og siden skyssen min er treg rakk jeg faktisk å blogge nå også! Det rekker jeg aldri til vanlig, men det er mest fordi de andre synes jeg er meeegatreg, og da kan jeg nesten ikke ta meg tid til det heller! Alltid fashionably late.. 

navnefest

Publisert: 16.04.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 2 kommentarer

Late-tante Helene og Evina!

yet another sunday

Publisert: 27.03.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 1 kommentar

Herregud, ei sånn hodepine som jeg har akkurat nå skal du lete lenge etter! Og jeg som aldri blir verken slapp eller syk på noen som helst måte dagen der på, det var det jeg trøstet meg med i går da jeg drakk tequila i alle fall.. Jeg skjønte heller ingenting da jeg våknet i dag klokken 09.52, og gikk på kjøkkenet og så at klokka var 10.52. Tenkte "hm, lå jeg sååå lenge i senga før jeg bestemte meg for å stå opp?!" og ble ganske forfjamset, før den logiske delen av hjernen min minte meg på at klokken var blitt stilt én time frem! Men nå er jeg så sulten at jeg drar med meg Trine ut for å spise, har supercravings etter restaurantmat!


Helene, Trine og Marita

a night out

Publisert: 13.03.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 6 kommentarer


Topp - Guess Cardigan og svart singlett - Gina Tricot Tights og armånd - Cubus. YSL Rouge Volupte nr 2 på leppene, den ble visst ikke for rosa allikevel!

Det var ikke så veldig planlagt denne helgen heller, men det sier seg jo selv at det er bedre å dra en liten tur ut enn å sitte hjemme en lørdagskveld. I alle fall noen ganger! Marita var så trøtt at hun heller valgte å bli hjemme, så det får vi ta igjen en annen helg. Bylivet på Levanger har ikke den store variasjonen fra gang til gang, men man har det jo som regel så moro som man lager selv, så fremt at ingen setter en spydig stopper for kvelden som i går. Da gikk jeg de hundre meterene hjem, poppet meg popcorn og så The Big Bang Theory istedenfor.. Halv to var jeg hjemme, men jeg tviler på at jeg glipp av så fryktelig mye av den grunn!

Vorset var jo morsomt .. Haha!

YESTERDAY

Publisert: 06.03.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 3 kommentarer

Jeg hadde egentlig ingen plan i det hele tatt om å ut i går, men siden Trine insisterte måtte jeg nesten bli med. Det ble ganske spontant, og vi kom oss heller ikke før det ble ganske sent. Noen bytur ble det heller ikke, men vi hadde det i alle fall gøy på vors!


Ser det er på tide å ta etterveksten, om ikke hele håret snart

Siden jeg ikke begynte før klokken ni med å finne frem klær og ta på sminke, ble valget veldig enkelt. Svart tights, hvit topp, og en ny svart cardigan fra Gina Tricot og håret i en "bun". Veldig enkelt og praktisk, spesielt med tanke på temperaturen som er ute nå! Mye bedre enn å valse rundt i kjole. Høye hæler hadde jeg uansett, men smart som jeg er tar jeg alltid med UGGs i en pose eller i veska når jeg vet jeg må gå noen hundre meter hjem! Det kan vi si at var dagens "partytips". Haha..

LAST SATURDAY

Publisert: 12.02.2011 Kategori: Festivities Kommentarer: 6 kommentarer

Kom på at jeg enda ikke hadde rotet meg til å legge ut bilder fra forrige helg, så siden jeg ikke har stort annet å blogge om akkurat nå, så blir det bildene. Jeg vurderer sterkt å la kameraet ligge igjen hjemme neste gang, for herregud, det kan være utrolig mange "vellykkede" og fine bilder å se på søndagsettermiddag.. Morsomt var det uansett, og bildene blir jo moro å se tilbake på!


Obligatoriske ta-bilder-av-oss-selv-før-vi-blir-hentet-bilder


SØT!

Det var vel stort sett de som får se dagens lys..

A WEEK AGO

Publisert: 18.09.2010 Kategori: Festivities Kommentarer: 0 kommentarer

Vinglassene ble fylt opp mange ganger, vi danset, lo og hadde det ganske så koselig før vi gikk mange under én paraply i plaskregnet til utestedet. Det er de gangene jeg er glad for at jeg bor midt i sentrum. Det var også ganske kjekt da jeg bestemte meg for å dra hjem tidlig fordi gulvet var fylt med knust glass og drikke og jeg plutselig fikk lyst på kebab. Kunne ønske jeg hadde en night out i kveld også, men det blir neste helg. Da skal jeg heldigvis bare jobbe på fredag!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits