Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting
.

Meny

Søk

Widgets

Kategori: Blogg

no words

Publisert: 23.07.2011 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarerph_http://atle.no/

get ready for your close up

Publisert: 02.05.2011 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

a story without words

Publisert: 14.03.2011 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarerEn utrolig rørende bildeserie fra Japan, etter jordskjelvet og tsunamien. Jeg får nesten tårer i øynene når jeg ser dette, og jeg blir så utrolig glad på hennes vegne for at hun får hunden sin tilbake. Ikke minst blir jeg imponert av han, som man kan kalle en helt, for at han gjør en så uselvisk og modig handling!

Når slike naturkatastrofer rammer er det ikke lett å vite hva man skal si, utenom at man selvfølgelig synes synd på de som er utsatt for det. Jeg får en vond klump i halsen av å tenke på alle de hjelpesløse dyrene og barna som lider i slike situasjoner. Når ting som dette skjer kan man donere penger og tenne lys, men man føler seg allikevel veldig hjelpesløs. Og for hver gang en naturkatastorfe inntreffer blir det et veldig stort fokus på det i media og på nyhetene, og for meg virker det som det blir like raskt glemt igjen etter det verste er over, noe jeg synes er ganske synd. For det er ikke ofte vi ser verken artikler, nyhetsinnslag eller reportasjer om for eksempel ofrene på Haiti, i Thailand eller Florida og andre steder hvor samfunn har gått til grunne på grunn av naturen og flere tusen mennesker har mistet livet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men jeg vet at jeg er takknemlig for at jeg bor i Norge som ligger nesten midt på ei jordplate, så jeg med trygghet vet at et jordskjelv eller en tsunami ikke rammer Skandinavia. Det er også en av grunnene til at jeg er skeptisk på å eventuelt bosette meg i California eller Florida en gang i fremtiden, nettopp på grunn av at de ligger utsatt til.

facebook-knappen

Publisert: 28.04.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
Alle har nok lagt merke til den nederste knappen med Facebooksymbolet og "like" som har vært tilstede under alle innlegg i det siste? Vel, det er ingen vits i å lete etter den her. Jeg fjerna den. Synes egentlig det er litt teit, og jeg føler ikke det store behovet for å ha den heller. Kanskje fordi jeg tror at ingen kommer til å trykke på den? Grunnen til at jeg tror det, er fordi jeg VET at jeg aldri kommer til å trykke på noen av deres like-knapper. Men alle tenker jo ikke som meg, rart nok. Hvis du allikevel føler det store behovet for å "like" bloggen min, kan du kommentere. Litt flaut å dele på Facebook føler jeg.

Er du ikke enig?


Fin lapp som henger der, ikke sant?

Månedens blogg

Publisert: 25.04.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

det er enda håp..

Publisert: 16.04.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer

Dette er litt beroligende, og det betyr at man ikke trenger å gi opp håpet riktig enda.

Jeg har så lyst å til Tallinn. Ikke bare på grunn av shoppingen sin skyld, men bare for å få en pause fra hverdagen her, og selvfølgelig for å lære noe. Det er jo trossalt "Fagdagene 2010", noe som vil si at det er mange foredrag, messer og andre ting å få med seg. Programmet er faktisk fullsatt alle dagene, og det er ingen "innlagt" tid til shopping..

Det som samtidig er skummelt er dette..


For enn hvis vi får fly, men så plutselig skjer det noe allikevel. At det var uforutsett aske, eller at det kommer et nytt utbrudd mens vi er i luften. Det vet man jo aldri. Ingen kan kontrollere naturen, og man bør heller ikke undervurdere den og dens krefter.

Lurer på hvor mye en askesuger koster jeg..

Jævla header!!

Publisert: 08.04.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer

Jeg føler den ødelegger hele livet mitt.. I alle fall utseendet på bloggen. Hvorfor kan jeg aldri ha en jeg er fornøyd med? Mye vits i å stille spørsmål man allerede har svar på. Jeg er ingen paint eller GIMP ekspert har jeg funnet ut, og ikke faen om jeg orker å prøve heller. Bildet fikk jo så dårlig kvalitet stakkars.

Har lyst til å skrive whatever, men det er jo ikke whatever! Åh.


Ja, jeg elsker å se nedover på bilder hvis du lurte på det. Og nei, jeg ser ikke på tissen min om du trodde det heller. Dropp smilet, så har vi humøret mitt nå!!!! (! x 4026)

Daria

Publisert: 27.03.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer


Vouge april 2010

If you're going through hell, keep going

Publisert: 26.03.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar


Blogger jeg leser

Publisert: 24.03.2010 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer

De fleste leser mange av de på topplisten sine blogger, så de trenger jeg vel egentlig ikke å nevne. Selv om det bare er livingdoll og fotballfrue jeg leser fast. Utover det tenkte jeg å fortelle dere hvilke blogger jeg leser av de personene jeg kjenner. Det er for eksempel disse tre søte jentene:


Ragnhild                                Maren                                    Mia

Jeg leser for eksempel denne, denne og denne også. Og denne, denne og den her og titter innom veldig mange andre. De jeg leser mest ser du jo i menyen til venstre også, hvis du ikke har lagt merke til det!

Tenkte bare å fortelle det..

bloglovin

Stygge lille Trines videoblogg!

Publisert: 12.03.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
video:mov01225

Prøven i dag gikk mye bedre enn forventet, heldigvis! Alle ble ferdige ganske raskt, og Trine benyttet da anledningen til å videoblogge! Syke, syke menneske

Hva syns du?

Publisert: 17.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 23 kommentarer
Om designet mitt på bloggen selvfølgelig. Mamma mente at det var litt kjedelig og trist, og at det ikke reflekterte den jeg var. Hun mente at jeg burde ha lyse farger, og gjerne rosa. Egentlig er jeg enig, samtidig som jeg liker blått og grått veldig godt. Hva syns du? Sannheten er at jeg fant HTML koden på designet, og bare gjorde om header, bakgrunnsfarge og skrift. Men jeg kan ikke å endre fargene. Dessuten venter jeg på en ny header, som det ser ut til at jeg aldri får. Jeg vil ha hjelp til å lage en nye header! Vil du kanskje hjelpe meg? Selve stilsettet og alt det er jeg fornøyd med, men jeg ville kanskje hatt hvitt som hovedtema istedenfor. Hm, jeg får se hvordan det blir.

I dag på skolen lagde vi mat. Det ble en utrolig god panzanella salat med foccacia brød ved siden av. Min og Trine sin oppgave var å lage et foccacia brød med fyll på. Det ble med soltørkede tomater, oliven, rødløk og hvitløk. Så jeg smakte oliven for nesten første gang i dag. Og det er ÆSJ! Utrolig rar og ekkel smak spør du meg.

dsc00674 1
Ja, dette var jo en fin salat

Nå må jeg gjøre ferdig en oppgave før jeg finner sengen. Sovnet på sofaen i ettermiddag, så jeg er litt på etterskudd, både med søvn og lekser. Heldigvis får jeg sove én time ekstra i morgen, siden vi skal på et foredrag om spiseforstyrrelser på skolen klokken ni. Det kan jo bli interessant :)

Downs dukke

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 9 kommentarer
Det er laget dukker som skal forestille å ha downs syndrom. Er ikke det litt merkelig? Vel, egentlig ikke. De er laget for å hjelpe barn med downs syndrom, slik at de har en leke som kan reflektere hvordan de selv er, og ikke bare hvordan "normalen" er. Står litt mer om det her.

doll385357104a

Vi diskuterte det litt i klassen i dag, og noen mente at det kunne være litt frekt. Hvis man tenker på hensikten og tanken bak det, så oppfatter ikke jeg det som frekt. Heller mer positivt hvis det er til hjelp. Det vi ikke tenker på, er at det er enda mer frekt å kalle noen for downs. Akkurat like frekt som det er å kalle noen mongo. Det er jo blitt uttrykk vi bruker ganske ofte. Bruker du uttrykk som "mongo", "hemma" og downs" i en negativ betydning?
Eller har du noen ganger tenkt på at alkoholikere, narkomane, kriminelle, folk med psykiske problemer som angst og depresjon, og folk på krykker er funksjonshemmet? Det skal ikke så mye til å være funksjonshemmet skjønner du

Take me to bed now or lose me forever

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg og Trine tok oss en tur på Jysk tidligere for å snakke med Kristoffer. Mens vi ventet på at han skulle bli ferdig å ekspedere alle kundene, testet vi ut noen utrolig gode og comfy senger i over 20 minutter. Det er jo ikke ulovlig det? De fra Dreamzone som det går an å heise opp og ned og frem og tilbake! Så utrolig behagelig seng har jeg ikke kjent på lenge. Tenk så deilig det hadde vært å hatt ei slik!

dsc00695

Ganske så presset sammen her. Men kunne godt bodd i en slik! Fungerer både som stol, seng og sofa. Mmm så god

dsc00696


Nå skal jeg snart se frustrerte fruer har jeg tenkt! Men Mamma skal massere meg med en sånn massasjedings hun kjøpte her om dagen. Skjønner ikke hvorfor jeg har så sinnsykt vondt i nakken i dag. Dessuten tror jeg Mamma vil at jeg skal ende opp som en rød kavring.. Hun vil ta sol i dag igjen. Som om det ikke var nok med 35 minutter tilsammen i går? Djiz

Trines fugledans

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
video:mov00699

Er det noe å skrive egentlig?

Buhu og jess

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Buhu til at jeg begynner å føle meg veldig syk :( Har vært skikkelig dårlig form på skolen, og fikk ikke gjort noe fornuftig i timene heller. Det vil si at jeg har mye å gjøre hjemme, siden vi har mange innleveringer denne uken. Typisk like før ferier!

Jess til at jeg nå har lastet ned episode 15 av frustrerte fruer! Gleder meg til å pakke meg inn i dyna og sitte i sengen med masse godt å spise mens jeg ser det! Har gledet meg en hel uke nå. Jihuu

desperatehousewivess5

Nuuuuss

Publisert: 16.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
Dagen i går ble ikke brukt til mye fornuftig egentlig. Jeg og Kristoffer sov i tolv timer, og våknet uthvilt for en gangs skyld. Godt!

helenekristoffer
Nuss!

mathilllllde
Mathilde! Hun skulle ha meg til å sminke henne, og resultatet ble ikke såå bra, siden hun aldri klarte å lukke øynene da jeg skulle ha på øyenskygge og mascara. Men søt da :)

herminnnne
Hermine med et sløvt blikk! Jeg tror hun ser stygt på meg, siden jeg har vært alt for dårlig til å ta hun ut av buret og kose med henne i det siste.

pic0003

doing

Valentinsgavene jeg fikk av Kristoffer! Ei råkul t-skjorte fra Stüssy og en supersøt bamse som sier "doooing" hvis jeg trykker på den! Tusen takk :)

Jeg ønsker meg stygge sko!

Publisert: 15.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg fant disse stygge skoene fra Roxy, og syns egentlig at de er så forferdelig stygge at de er kule! Jeg vet ikke om jeg kunne gått med de så særlig mye, men kanskje en dag eller to med klær og tilbehør som hadde passet.

jroxyskolittlemoon

Grusomme ja?!

Nå skal jeg og Mamma tusle bort til solsentret og få litt farge på kroppen! Leste at det ikke gikk at å blogge og kommentere fra 23.00 og utover i kveld, så vi får se hvor mye mer jeg rekker i kveld. Skal nemlig se film med Mamma etterpå :)

Put your arms around me

Publisert: 14.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Nydelig sang

Kjærestepus

Publisert: 14.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg og Kristoffer har nå blitt kjærester igjen, på selve valentinsdagen! Vi var kjærester fra 17.09.06 til 02.08.08 sist, i nesten to år. Etter litt tid og stunder fant vi tilbake til hverandre, og er fortsatt like glad i hverandre som vi en gang var.

dsc01199
Dette er fra da vi satt på flyet ned til Oslo, for vi skulle på Color Fantasy cruise.
Har kjempe mange gode opplevelser og minner sammen, og håper det blir flere.

heleneogkristoffer
Dette er fra bursdagen min i fjor :)

Vi har tilbrakt Valentinsdagen sammen med god mat og kos. Vi skal snart se en romantisk "jentefilm". Noen som har et forslag til hvilken?

Håper dere har hatt en like fin dag som meg, kos dere videre :)

Vil du ha bare to dager høstferie til høsten?

Publisert: 14.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Nei, ikke jeg heller.
Gå inn på  http://opprop.no/opprop.php?id=h%F8stferie og signer! Der står det mye om hvorfor de har bestemt seg for å kutte høstferien ned til to dager. Herregud, det er jo katastrofalt!!

dsc00500
Hvis vi ikke får like lang høstferie som vi bruker, så blir jeg gal!

Birthdaykid!

Publisert: 14.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Marita er så heldig å ha bursdag på Valentinsdagen! I dag blir hun 18 år. I fjor på denne dagen var hele klassen på bowling, noe hun ble kjempe sint for, både fordi det var bursdagen hennes og fordi hun ikke fikk til å gå ut med kjæresten. Haha.

Gratulerer med dagen Maritaaa <3

dsc01335
Se så sur hun var!

dsc01389
Mens min kjæreste kom med det utrolig søte Valentinskortet, gaven og rosene! Ååh

Hva er det med fredag den 13.?

Publisert: 13.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

Har du hatt uflaks, vært uheldig eller har noe vondt skjedd deg i dag?
Det med at fredag den 13. er en ulykkesdag er gammel overtro. En forsker har funnet ut at det statistisk sett ikke er flere uhell eller ulykker fredag den 13. enn på andre dager, men allikavel er det mange som gruer seg til dagen. Enkelte holder seg hjemme under dyna, og nekter å gjøre annet enn å holde senga.

Hvorfor fredag og 13 har blitt stemplet som det ulykksalige, finnes det ikke konkrete svar på. Det heter seg at dersom det er 13 til bords, så vil alle dø i løpet av et år. Tror du på det?
Det er mange ganger nå at vi ser at mange bygninger og terminaler unngår tallet 13. Her går man rett fra 12. til 14. etasje. Eller fra kinosal 12 til kinosal 14. Det finnes også flyselskaper som ikke har seterad nummer 13. Slike eksempler er utallige, også i Norge.


helenenennenenennene

Nå sitter jeg trygt og godt plantet i sofaen med en kopp grønn te! Jeg har begynt å like det nå, for jeg syns det var ganske bittert og ekkelt uten sukker i starten. Det har enda ikke skjedd meg noe fælt i dag. Utenom at det snødde ekstremt mye på skoleveien hjem. Men det har jo ingenting med datoen å gjøre. Når jeg tenker meg om, så har det aldri skjedd meg noe merkverdig den 13. på en fredag. Det har heller vært motsatt. Da jeg gikk på barneskolen fikk jeg meg to nye bukser og en genser, og tenkte at jeg hadde skikkelig flaks, siden det var fredag den 13. Jeg husker det kjempe godt, men jeg aner ikke hvorfor. Jeg var nok overlykkelig for at ingenting fælt hadde skjedd, men derimot noe bra. I dag fikk jeg tilbake prøven jeg hadde på tirsdag, og jeg fikk 5+ ! Og jeg som trodde det skulle gå dårlig, men neida! Nå er det ca to timer igjen av døgnet, og så vidt jeg vet skjer det ingen fæle ting på de to timene, siden jeg får besøøøøk!

Forresten.. Siden vi snakker om overtro allerede. Bruker du for eksempel å gå under en stige? Tror du at du får syv års ulykke dersom du knuser et speil? Syns du det er ekkelt å gå over veien like etter en svart katt har gjort det? Eller er det noe annet overtroisk du tror på?
Mamma har lært meg at man aldri skal måle hender eller slå opp en paraply innendørs. Og det har jeg heller aldri gjort, så jeg er nok litt overtroisk. Er du?
Og en ting til.. Kristoffer ble født på fredag den 13. og han hadde bursdag på fredag den 13. i fjor. Men det har jo gått bra! Haha

Valentins sko!

Publisert: 13.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Har du kjøpt deg egne sko til Valentinsdagen? Ikke jeg heller
Men her var noen rimelig freshe fra Nike


courtforcevalentinesday3
Disse er finest, RÅÅÅSA

nikewmnsairforceiihighvalentines3
Kunne lett klart meg uten hodeskallene. Noe så stygt og harry

Hva skal du gjøre på Valentinsdagen?

Publisert: 13.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
"Det er forskjellige oppfatninger når det gjelder opprinnelsen til St. Valentine?s Dag. Enkelte eksperter hevder at dagen stammer fra St. Valentine, en romer som ble martyr fordi han nektet å oppgi sin kristne tro. Han døde 14. februar i året 269, på den dag som var avsatt til kjærlighetslotterier. Legenden vil ha det til at St. Valentine etterlot en avskjedshilsen til fengselsvokterens datter, undertegnet ?From Your Valentine?. Andre versjoner av beretningen forteller at St. Valentine tjenestegjorde som tempelprest under keiser Claudius. Claudius skal ha kastet Valentine i fengsel for å ha motarbeidet ham. I alle fall: i 496 reserverte pave Gelasius 14. februar til minne og ære for St. Valentine.

Etter hvert ble 14. februar den dagen da man utvekslet kjærlighetserklæringer, og St. Valentine ble de forelskedes helgenfigur. Dagen ble markert med å sende dikt og enkle gaver som blomster og konfekt. Ofte ble det arrangert sosiale sammenkomster eller ball."

Jeg skal vel tilbringe tid med min kjære Kå! Det skal bli koselig :)

Valentines er ikke en typisk norsk tradisjon, og det er ikke alle som bryr seg. Det var da jeg gikk på barneskolen jeg ble kjent med hvordan Valentinsdagen fungerte osv. Alle i klassen ble sånn skikkelig opphengt i det, og de fleste sendte hemmelige beundringslapper i timen! Og selvfølgelig ble mange sammen, og slo opp noen dager etterpå. Noen dager var jo et ganske langt forhold på den tiden! Vi sendte gjerne lapper til hverandre "Skal vi bli kjærester? Kryss ja eller nei", eller vi fikk noen andre til å spørre for oss. Det var good times i grunn :)

Hva slags forhold har du til Valentinsdagen, og hva er planene dine for i morgen?

valentinesdayhotgifts

!!!!!!!!!!!

Publisert: 13.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Hvorfor er bloggen så mongo?
Enten får jeg ikke logget inn, eller så får jeg ikke gjort noe av det jeg skal. Nå når jeg først ble innlogget, og jeg poster et innlegg, kommer bare halve! Jeg bli sprø

Det ryker!

Publisert: 12.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Det ryker fra koppen min med grønn te som er alt for varm til å drikke, og det ryker fra steikepanna hvor Mamsi steiker pepperbiff! Jeg har øvd til prøve i nesten hele kveld, og er nesten ferdig. Har ikke peiling på hvordan det kommer til å gå, men samma kan det være. Jeg og Mamma skulle bare tusle en liten tur på rimi, og  da vi var der fant vi ut at vi skulle ha biff gratinert med brie, med salat og pesto ved siden av. Det er så himmelsk godt! Koselig med nattmat sammen med Mamma :) Og ja, jeg skal prøve å legge meg innen kl 12! Jeg tror nesten det går bra, og lover å ikke bli senere enn halv ett! Hvis det er til interesse så fikk jeg meg ny tannkrem og en tyggis jeg aldri har smakt :)

dsc00402
Maten ble ferdig før innlegget, så nå må jeg spise før det blir kaldt! Deretter lese og SOVE!

Natta : )

LITAGO SJOKOLADEMELK MED KOKOSSMAK?!

Publisert: 12.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Har du smakt den nye litago sjokolademelka med kokos? Jeg prøvde den i dag, og den var SUPERGOD! Den er på markedet bare for dette semesteret sto det på kartongen, og den heter Litago kokosbolle. Det er ingen biter av kokos i da, men det bare smaker. En merkelig, men god blanding av sjokolade, melk og kokos. Jeg anbefaler deg å prøve den! Det skal komme en ny Litago med en annen smak i august, og vi kan være med å bestemme hvilken! Bare gå inn på http://litago.no/

dsc00377

dsc00380
Mia, Janne og sjokokokosmelka mi!

Du skal smake ja?

HUNTERHUNTER

Publisert: 12.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Hunter støver er som alle vet ganske fine, og man holder seg tørr på bena med stil! Men sjekk så utrolig søte disse er

hunter

En smule penere enn grønne viking støvler! Når jeg tenker meg om, så eier jeg ikke støvler lengre. Jeg trenger heller ikke å være glad i turer i skog og mark for å ha disse! Kanskje jeg skal spørre Mamma om hun kan invistere i nye støvler til meg? : D

Et nytt og bedre liv har startet

Publisert: 12.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
For ca 10 minutter siden. I de siste dagene har jeg ikke stappet i meg annet en usunn mat nesten! Jeg og Trine har kjøpt oss to suksessterter og jeg har spist mye godteri utenom. Jeg går rundt med en konstant følelse av stappmetthet og stor mage. Derfor laget jeg meg to rugsprø knekkebrød med ost og paprika og drakk en kopp grønn te. Nå føler jeg meg enda mer mett.. Men jeg skal i alle fall slutte med alt det der kakestyret. Dessuten koster det 60kr for den pittelille kaka med 15cm i diameter. Så jeg bestemte meg for å bruke de pengene (som jeg hadde tenkt å kjøpe kake for i morgen) på solarium! Fornuftig ja? Prøvde også en av de der kremene som man får kjøpt i de automatene på solsentret. Den luktet F-A-N-T-A-S-T-I-S-K! Pluss at jeg tror den virket. Litt, i alle fall! En irriterende ting er at det er bare dårlig musikk på radioen i de minuttene jeg ligger der, og som regel begynner det en bra sang i det jeg går ut døren. Det er så typisk. Et nytt å bedre liv planen min innebærer også at jeg skal legge meg tidligere! Helst før 12. Men det er jo allerede for sent. Sovnet av i en halvtime i dag, så jeg rakk ikke å ordne meg ferdig..

helene og trine
Se så fint uten mascara og med flatt hår!

Vi hadde besøk av ei dame fra opplæringskontoret eller noe slikt i dag, som snakket om lærlingtingtang. Jeg sov tydligvis under hele timen. Etter timen var ferdig sa hun "Er du trøtt i dag? Kjempe smart å sovne når du sitter på første rad. He he he he" til meg. Det var ikke flaut :) Er man trøtt så er man trøtt! Dessuten skal jeg ikke bli noe lærling heller. Men jeg sa at jeg hørte selv om jeg lukket øynene, for jeg kan jo gjøre to ting samtidig! Dessuten var ikke jeg den eneste med lukkede øyner i klasserommet. Kremt

Jeg har egentlig så ekstremt lite å skrive om for tiden. Føles ut som jeg skriver i ei dagbok, slik som i "gamle dager" da jeg nærmest listet opp punkt for punkt hva jeg hadde gjort om dagene. Slik som "I dag var jeg hos Trine. Det var gøy. Vi spiste potetgull. Jeg dro hjem senere. Da så jeg TV, men nå skal jeg dusje."
Ikke særlig interessant å lese. Kanskje jeg skriver så kjedelig fordi jeg er i en transe. Slik som man blir i når man har ekstremt underskudd på søvn, og tusen andre tanker i hodet og bedre ting å gjøre enn å skrive en blogg som bare har 1700 besøkende i uka?

Skaperen!

Publisert: 11.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Regner med alle så på semifinalen i Skaperen på tv2 i dag?
Vil bare si gratulerer sååå mye til Ole Marius som gikk videre til finalen :) Det var kjempe bra!
Som Mia sa "til alle dere idioter der ute, vi trøndere får faktisk til noe vi også "


Jez

Publisert: 10.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Da blir det frustrerte fruer i kveld også! Har endelig fått lastet ned episode 14 nå, siden jeg har hentet min kjære pc på IKT-avdelingen. JIHU! Kos dere med episode 6 i kveld da :) Hihi
Gjett hva? Jeg klarte å sovne av i dag også. Det var heldigvis ikke snøstorm da jeg gikk oppover til skolen, men fikk jo to timer fravær. Det er værre. Har vært sinnsykt trøtt i hele dag, og sovnet nesten på sofaen tidligere, men FF er motivasjonen min for å holde meg våken.

untitled

Happy Bunny er så søt!

Meeeen.. Jeg trenger ny musikk å høre på. Noen forslag?

Svenske vitser, prøve, pizza og solarium

Publisert: 09.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Tidligere i dag da jeg skulle øve på prøve måtte jeg passe mine kjære små søsken. Mamma sa hun skulle ta med pizza fra restaurant tilbake, og jeg gledet meg som få. Meeeen, da hun kom hjem hadde hun bare med fæle. Med pepperoni og masse annen dritt. Æsj. Uansett.. Da jeg faktisk skulle begynne å øve, ble jeg sittende sammen med resten av familien og besøket vi hadde å fortelle svenske vitser og andre vitser. Herregud, det var supermorsomt. Men har fått øvd litt nå da, og skal fortsette litt nå snart. Har også tatt 20min med sol. Ble ikke såååå mye brunere, men litt mer gylden. Jeg skjønner fortsatt ikke hvorfor armene har bestemt seg for å være hvite. Har vurdert å kjøpe meg betakaroten. Det sies jo at man får en dypere og mer gylden brunfarge av det.
Har noen av dere erfaring med betakaroten?

dsc00228
Litt av en tan

Dette er det siste uinteressante og meningsløse innlegget jeg har i dag! Nå skal jeg nemlig øve videre på prøve, og komme meg i sengs til rett tid. Mest sannsynlig. Ja, jeg vet dette var kjedelig. Unnskyld!

Janeidaså

Publisert: 09.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Dagen i dag begynte med at jeg våknet da skolen begynte. Heldigvis ringte Trine, så jeg våknet. Deretter gikk vi oppover til skolen i snøstorm! Veldig trivelig :) Skoledagen var kjedelig og det var nesten bare sur stemning i klasserommet. Også veldig trivelig. Pc'en min er heldigvis ferdig på IKT, så jeg skal hente den i morgen, det skal bli godt! Er ganske trøtt og slapp i dag egentlig, men må øve til prøve litt senere. Etter det skal jeg belønne meg selv med en halvtime i solariumet! Det skal i alle fall bli godt.

dsc00198

Slik går det når alle pc'ene er innlevert. Ganske rart å tenke på at før i tiden, på ungdomsskolen og slikt, så skrev vi alt på papir og i bøker. Det merkes godt at håndskrifta er blitt redusert, og at vi er blitt alt for avhengige av data på skolen. Litt trist i grunn.

My boo

Publisert: 09.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
Nå har jeg akkurat drukket siste slurken med gløgg, og det er virkelig på tide å finne sengen. Satser på at jeg ikke sovner av i morgen, for det gjorde jeg de fleste dagene i forrige uke. Jeg må virkelig begynne å legge meg tidligere.

heleneogkrisssssi
There?s always that one person that will always have your heart
You'll never see it coming cause you?re blinded from the start
Know that you?re that one for me, it?s clear for everyone to see
Ooh baby aw..
You'll always be my boo

Kristoffer skal reise bort på kurs til Oslo i noen dager nå, gjennom jobben. Kommer nok til å savne han, men det blir utrolig godt å se han igjen på torsdag :) Vi har litt av en historie bak oss. Mange gode minner, og noen ikke fullt så gode. Men jeg kommer uansett til å være utrolig glad i denne gutten <3

God natt!

Kan du gi meg adressen til bloggen din?

Publisert: 08.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Nå kjeder jeg meg! Og da vil jeg gjerne ha noen interessante og morsomme blogger å lese :) Så kom med linker og forslag! Men ikke forslag som toroborgen og de som ligger på topplista, for de leser jeg allerede!

I dag har jeg hatt det kjempe koslig med morsdag! Og jeg har vært kjempe flink å rydde og støvsuge rommet mitt! Det skal bli godt å legge seg i rene sengklær med en nydusjet kropp.

mathilde
Mathilde bestemte seg like godt for å slenge nissetøflene på do-lokket og lese costume mens jeg fønet håret hennes!

Æsj, jeg gruver meg til å gå til skolen/bussen i morgen. Det er mange vintre siden det har vært så kaldt i området her! Det er jo 10-11 minus!! Jeg er ikke skapt for slik kulde. Hvorfor er det ingen som skjønner det? Ååh, jeg vil ha sommer

Mamman min

Publisert: 08.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer
Gratulerer så mye med morsdagen kjære Mamma! Hun er den beste Mammaen jeg vet om, selv om hun også kan være den værste! Hun har alltid vært der for meg, stilt opp og støttet meg gjennom alt. Tusen takk for at du er den Mammaen du er :)

mammaaa

Nå skal hele familien kose seg med en god middag og brownies, så snart den er ferdig i ovnen!

Dere må huske på å sette pris på mammaen deres, og vise takknemlighet! Hun vil deg som regel det beste, selv om det ikke virker slik bestandig ;p

Vil du høre en vits?

Publisert: 07.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
kattamedslips

hahahhahaha he he

I love you Beyoncé

Publisert: 07.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer


Beyoncé - Halo

Hun har så sinnsykt bra sanger for tiden! Kudos til henne

En rolig lørdagskveld

Publisert: 07.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 15 kommentarer
Jeg har bestemt meg for å ta det rolig i kveld. Jeg er ganske så sliten og har vondt i kroppen, så jeg fant ut at det var best å være hjemme å kose seg istedenfor. Mamma har handlet inn taco og massevis av godteri, og vi skal finne på noe morsomt. Er ei stund siden jeg har tilbringt kvalitetstid med familien, så jeg føler det trengs litt. Akkurat nå sitter jeg å hiver innpå med french fries og drikker pepsi. Jeg fatter ikke hvorfor jeg drikker det, for jeg hater egentlig svart brus. Men det er godt en gang i blandt. Jeg spiser også non-stop, noe som jeg heller ikke liker. Hvorfor jeg spiser så mye jeg ikke liker får du spørre gudene om!

Det var kjempe koselig på bursdag i går! Bursdagsbarnet ble 30 år, og det var mange hyggelige folk der. Jeg fant meg selv sittende sammen med barna å høre på de nyeste og kuleste ringentonene, og fortelle vitser mens jeg heiv innpå med suksessterte.

helenennene
I Jean Paul skjorta som ikke kostet skjorta og med noen Riks-tv'er på hodet og uten øredobber var jeg snart klar for bursdag!

Endelig helg

Publisert: 06.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Det har jeg ventet lenge på! I går kveld sovnet jeg i 9-tiden, og våknet i mårrest med alle klærne på og var ganske forfjamset. Det er såå typisk meg. Jeg er på minussiden når det gjelder søvn, så derfor gleder jeg meg til å sove lenge i morgen. Superlenge! I kveld skal jeg på bursdag til onkelen til Kristoffer, det blir nok hyggelig! Jeg har ingen andre planer for helgen, og jeg har heller ingen pc. IKT har tatt inn alle sammen sine, og skal vist reparere de til over helgen. Håper virkelig det ikke blir noe mer tull nå, for da blir jeg leeei. Heldigvis ble mamma litt misfornøyd med den lille rosa pcn, fordi den var så treg. Så derfor kan jeg få bruke den nesten så mye jeg vil!

Har litt dårlig tid nå, for jeg skal spise middag og deretter dusje og ordne meg før jeg skal i bursdag! Men bare se dette kule beltet fra Hermés!

3hermes
Finnes i mange fine farger, og  Lindsay Lohan og alle kjendisene bruker det! Bare se i se & hør ;) Haha

JEG LIKER BARE TING HVIS DE ER ROSA

Publisert: 05.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer

Og jeg hater virus! Nesten alle pc'ene er ute av drift akkurat nå, og det irriterer meg. Det er på grunn av det dumme, stygge viruset som alle i fylkeskommunen vår har fått, så derfor har IKT-avdelingen på skolen gjort slik at ingen av våre skolepc'er fungerer! De skal nemlig rense dem for virus, og de vet ikke om vi mister alt på maskinene. Heldigvis har jeg tatt backup av alt på min rosa eksterne harddisk.

Mamma mottok sin rosa pc i posten i dag. Acer Aspire One vet dere, den lille søte. Det er den jeg låner nå, og den er veldig uvant og ekkel å skrive på. Det blir litt sånn "OI JEG SKRIVER JO MED CAPS LOCK", for jeg kommer borti mange taster av gangen, så om dere finner noe feil på innlegget her, så skyld på den lille rosa! Den er supersøt og det virker som den fungerer ganske bra, selv om minnet ikke er alt for stort, og jeg må myse for å lese enkelte ting!
Jeg føler at jeg må være såååå varsom og forsiktig når jeg bruker den, og at jeg ikke må trykke for hardt! Den er som en baby, og den veier nesten ingenting. Da jeg skulle løfte den tidligere, fløy den nærmest i lufta. Jeg er så vant med å løfte normale pc'er, så supermuskelene mine ble rett og slett for sterke. Det er akkurat som når du løfter en melkekartong som du tror er full, men så er den nesten tom.. Så bare "fijooom", så har du løftet den mega høyt! Dere skjønner hva jeg mener, selv om jeg suger til å forklare.

pic0001Det ble helt rare farger på bildet joo! Den knallrosa telefonen ser jo svart ut, og det sier vel sitt. Noe som minner meg på at jeg ønsker meg nytt digitalcamera, som skal være i fargen.... ?hee3lenJeg forsov meg i mårrest. Noe som jeg egentlig skjønte at kom til å skje. Jeg er aaaaalt for sen i seng! Se hva det førte til.. Superstygg på håret! Den nye hodeputa jeg kjøpte i går var MEGAGOD!! Så jeg skal legge meg tidlig i kveld, bare fordi den er så god.

Positive anything is better than negative nothing

Publisert: 05.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer

Dette har vært en ganske bra dag,  fordi jeg:

- Hadde prøveeksamen i dag, og jeg gikk 5! Ikke forventet
- Hadde det gøy med vennene mine mens vi bare satt å slappet av i kantina
- Spilte kjempe bra/dårlig på pianoet i kantina, til alle andres forferdelse
- Gikk tur med mamma
- Handlet diverse småting
- Har terget broren min og fått han til å slavet for meg
- Har spist MYE god mat og godteri
- Fikk meg ny hodepute, som jeg virkelig håper er god
- Hører på Beyoncés nye sanger, og liker de fleste
- Har endret mening om den nye telefonen, og bestemt meg for at jeg liker den ganske godt!
- Og mamma kjøpte en ny, kul og rosa hårføner som har mange kule funksjoner
- Tok et nytt fint bilde av Trine
- Snart får besøk <3

dsc00043
Mari, Marita og litt av Trine. Her venter vi på resultatene!

dsc00052
Det nye fine bildet av Trine :)

Prøveeksamen og ny telefon

Publisert: 03.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer

Trine har akkurat dratt, så nå sitter jeg å koser meg med nøtter, cola og kinder bueno (jeg liker ikke cola, og drikker sjelden brus..) ! Jeg må lese litt utviklingspsykologi, for vi har nemlig prøveeksamen i morgen. Og vi skal være ute sammen med noen barn som går i barnehagen ved siden av skolen, og vi skal gjøre en aktivitet sammen med de og bla bla bla! Meeeen, det er jo meldt så mange minus til i morgen, så gruver meg skikkelig. Heldigvis er det ikke lange tiden, men jeg fryser nok tærne av meg uansett. Som alle andre, så ønsker jeg STERKT at det skal bli sommer! Helst i går.

dsc00198 1
Jeg har ikke rykte på meg for å være flink og konsentrere meg under forberedelser! Fint ja?

Var på postkontoret og hentet pakken min med den nye telefonen min i dag. Jeg ble egentlig veldig skuffa, for den er nesten helt lik som den jeg har fra før! Jeg viste jo det, men jeg trodde uansett at den skulle være mer annerledes! Det er en Sony Ericsson W595 i rosa (bilde langt nede på bloggen). Jeg vil egentlig ikke ha den allikavel, og mamma sa at jeg kunne sikkert få en ny. Så jeg leta febrilsk på nettet etter en annen sony, men jeg fant ingen andre enn den X1. Den koster jo over 6000, sååå.. Nei. Jeg har funnet meg i at jeg får ha den nye ei stund, og heller se litt senere om det kommer noen friske nyheter. Jeg vil ikke ha annet en sony heller. Hvilken mobil foretrekker du?
Mamma har kjøpt ei Jean Paul bukse til meg i dag, og en Jean Paul genser og to t-skjorter! Hun er ganske så snill når hun bare vil det! Vi har våre uenigheter, men vi blir alltid enige etter ei stund og alt ordner seg. Og hva er det? Jo, det er bra!

p3npemu9bwvkaxvtyizpzd0ymtk2ntu
Se så utrolig fresh X1 er! Ååh, jeg vil ha den

Men nå må jeg gjøre det jeg skal, og fortsette og vente i evigheter på besøket! Natta :)

Trine lager nåså lyden

Publisert: 03.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
video:mov00415

HAHA

Brødskive med brunost og agurk?

Publisert: 03.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

Det smurte jeg til kveldsmat til min lillebror. Skjønte egentlig ingenting da han ville ha agurk på brunosten, for det kan jeg ikke tenke meg at er godt! Det er jo like sært som nugatti med salami! Iuh
Har du noen rare kombinasjoner i matveien?

Trine ble med meg hjem fra skolen i dag også, og vi kjøpte oss ei almondykake på deling! I går kjøpte vi suksessterte, og spiste halve hver. Herrgud, det er MYE! Så derfor spiste vi salat med strimlet svinekjøtt til middag i dag. Som jeg laget selvfølgelig, siden Trine så vidt klarer å smøre si ega brødskive :)

dsc00414
Vi hadde med Hermine på rimi! Hun titta opp akkurat i det vi skulle betale og dama i kassen ble litt forskrekket

truinsl
Finnes det institusjoner for venninner som insisterer på å sette seg på hver og en statue hun kommer over?!

dsc00448
Ei som er glad for donuts! Veldig morsomt å være offentlig med Trine forresten :) Går og lager "nåså-lyder" midt i gata mens det går folk forbi som ser rart bort på oss. Men trøster meg med at folk sikkert tror at jeg er støttekontakten hennes :)

Jump around

Publisert: 03.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 9 kommentarer
Ja, jeg vet jeg har vært dårlig på å skrive. Men jeg har vært veldig "opptatt" med å se frustrerte fruer, og nå har jeg sett ferdig hele sesong 5, noe som er ganske trist :( Ååh, det var jo så spennende! Så slutter det som vanlig mens det fortsatt er mange ting vi ikke har fått svar på, slik at vi er nødt til å være tålmodige. Hater det! Bare håper sesong 6 kommer så raskt som mulig. Dere har i alle fall mye å glede dere til, dere som ikke har sett det.
Har forresten vært på skolen i dag, og hatt besøk av Trine. Så jeg har vært sosial selv om jeg har vært stuck i FF! Dessuten var jeg ute å gikk i 10- i går, og var ute i over en time! Det var virkelig kaldt, men verdt det! Haha

Nå har jeg fått bildene som jeg, Trine og Marita tok på lørdag. Ble litt fornøyd :)

tmh3
Marita, Trine og Helene

thm4
Jump around!

th
Love u

tm
Synes det bildet er så naturlig og fint :)

h
Jeg ligner på en liten dust!


Skal egentlig legge meg nå, for jeg har fortsatt mangel på søvn! God natt : )

Ett år utenlands

Publisert: 01.02.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Det virker utrolig spennende og lærerikt å dra avgårde til for eksempel USA i ett år for å studere. Det er definitivt noe jeg ville gjort hvis jeg hadde gått studiespesialiserende og hadde hatt muligheten. Jeg ble "narret" til å gå helse- og sosialfag, fordi folk sa "hvis du er skolelei så må du ikke gå allmenn", og fordi noen av vennene mine søkte seg dit. Det er noe jeg på noen måter angrer på. Men samtidig er jeg glad for det, for jeg har lært utrolig mye viktig som man kan ta med seg videre uansett om man har tenkt å bli noe innenfor faget eller ikke. Mange tror det er så lett på den linjen, og at man slipper og gjøre noe, men det er hva man gjør det til selv! Heldigvis har jeg klart meg bra, og har oppnådd bra resultater begge årene. Hadde planlagt å gå studiespesialiserende hele tiden, helt siden barneskolen og frem til dagen før fristen til å søke på vgs gikk ut. Men slik ble det da ikke, så nå går jeg barne- og ungdom. Har aldri i livet tenkt å bli barnehagetante, så jeg skal gå påbygging til neste år. Det blir sikkert noe vanskeligere enn det jeg er vant med nå, men samtidig mye mer morsomt og lærerikt på andre måter. Dessuten vil jeg være 18 år i russetiden! 
Det virker litt som at USA er den store "drømmen" til de fleste, spesielt her i Norge. Det var utrolig mange fra mitt kull som dro, selv om ikke alle dro til USA da. En dag skal jeg også dit! Bare vent å se.
Elise, Elise, Linn Hege, Kamilla og Marte er utenlands. Det høres ut som de har det kjempe bra, og det håper jeg virkelig også. Selv om jeg gleder meg til de kommer hjem til sommeren!

skhsgskgj

img1083 helene og marteee

Stygg lørdag

Publisert: 31.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Dette har vært en stygg og fæl lørdag! For jeg måtte nemlig stå opp klokken syv for å dra på skolen. Dumme ""åpen skole" som måtte være på en lørdag! Det resulterte i at jeg ble utrolig trøtt og slapp, så nå virker det som jeg begynner å få influensa eller noe. Jeg er sikker på at det er fordi jeg ikke fikk sove ut! Det førte derretter til at jeg nå sitter hjemme og kjeder meg på en lørdagskveld, mens alle andre (ja, alle faktisk) er ute å forhåpentligvis hygger seg på en bursdag jeg egentlig skulle på også. Men neida. En annen grunn til at jeg ikke dro ut, er fordi jeg ikke har noe som helst å ha på meg. Og det er helt sant. Derfor gleder jeg meg noe helt forferdelig til i februar, for da skal jeg endelig bestille fra forever21! Jihu

Det var forresten veldig morsomt på skolen i dag da, og det var mye rart folk å se på. Det er jo alltid underholdende med mange folk i alle fasonger og stiler, ikke sant? Æsj, nå føler jeg meg som en frekk person. Og det har jeg forsåvidt vært i dag også. I gotta zip it

dsc00371
Fra barneparkeringa klassen min arrangerte i dag, det kom egentlig ikke så mange barn som vi hadde trodd. Mamma og tvillingene stakk innom en tur da, og det var jo hyggelig :)

dsc00386
Kjedsomhet fører til en ting.. Nemlig å ta bilder av seg selv! Jeg, Trine og Marita var forresten å tok supermange bilder oppe hos de på media linjen! Øyvind kjedet seg han også, så vi tok lik så greit over 200 bilder. Garanterer at maks 10 eller noe ble bra! Jeg har ikke fått dem enda, men får de snart. Gleder meg litt til å se, for det ble noen søte bilder av oss sammen. Vi hadde det i alle fall utrolig gøy, og det er jo det viktigste.

Siden jeg i ettermiddag bestemte meg for å ikke dra ut, bakte jeg muffins! Så nå har jeg nettopp spist ei skål med bare vaniljesaus og har tatt med meg noen muffins på rommet, for jeg skal nemlig ha frustrerte fruer maraton!! Åååh, som jeg gleder meg! Det blir så utrolig bra og spennende fremover, bare vent å se :D

dsc00394
På bildet ser det litt ut som... Ja, jeg vet det

Såå.. Er dere "fornuftige" eller party peoples i kveld da?


Hva skjer med verden?!

Publisert: 30.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Det er noen som har funnet et dødt spedbarn i en hage i Stavanger i dag. Herregud.. Det var vist nyfødt og lå innpakket i en hvit plastikkpose. Hvem er det som gjør sånt? Personen som la det der var sikkert i full panikk og ville sikkert ikke at noen skulle vite noe om det, men sånt gjør man ikke uansett! Da får man heller ta abort når man finner ut at man er gravid, eller eventuelt adoptere bort barnet! Jeg er ikke for abort altså, men istedenfor å drepe et lite nyfødt barn på den måte, er det bedre å ta abort mener jeg. Fatter ikke hvordan dette går an, det er jo helt umennesklig
Hva syns du om abort?

Men over til noe positivt!
For en time siden løp jeg i full panikk til elkjøp 10 minutter før stengetid for å kjøpe en ekstern harddisk. Og jeg kjøpte en ROSA! La i hundre kroner ekstra for å ha den rosa da, men syns egentlig det er verdt det!

pic0001
Er den ikke fiiin?

amandusogmathilde
Mine tvillingsøsken Mathilde og Amandus :)
Forslag?

Publisert: 30.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Har noen noe forslag og tips til nettsider med klær? I need it

pic0012 2down


Jeg har ikke tid til å la gresset gro under føttene mine

Publisert: 30.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Jeg har så utrolig mye jeg egentlig skulle ha gjort. Egentlig! Men om det blir noe av er en helt annen sak. Nå tenker jeg ikke på skolearbeid, men kunne selvfølgelig gjort noe der også. Har forresten prøveeksamen neste uke.. Lurer virkelig på hvordan det skal gå. Men jeg har mye å gjøre hjemme. Rommet mitt ser ut som tredje verdenskrig, der de har brukt klær i kanonene til utskyting. Jeg skulle også ha hjulpet mamma mye mer med litt arbeid i huset. For når vi bor seks stykker her, trenger man mer enn én person for å få det til å gå rundt! Jeg skulle også ha trenet litt, og gjort ditt og datt. Jobbet!! Ja, det skulle jeg i alle fall gjort. Har tenkt på å levere søknader mange ganger, og på forskjellige plasser. For det hadde ikke skadet med litt ekstra penger! Er egentlig ganske lite ledige jobber her, som jeg har fått inntrykk av. Men det skader jo ikke å søke, så det skal jeg få rotet meg til snart nå!
Gjør du mye husarbeid hjemme?

I morgen skal jeg på skolen. For vi har nemlig åpen skole, og da har vi obligatorisk skoledag på en lørdag!! De kunne ikke ha funnet en annen dag? Jeg liker å bruke lørdager til å sove lenge. Men takker skolen for at det ikke blir noe av.. Jihu!

Det ble ikke noe blogg i går, for jeg hadde besøk stort sett hele dagen, og jeg så episode 6 av frustrerte fruer! Herregud, så utrolig spennede det blir fremover, og jeg er nok nødt til å laste ned episode 7 senere i dag! Tok sol også, og jeg er ganske solbrent på baken.. Åh :(
En annen dum ting er at et virus går rundt på skolenettverket i hele trøndelag! Har ikke hørt såå mye om det, men vet at det kan ødelegge PC'n totalt, og at alle maskinene kanskje må formateres på nytt og vi mister alt innhold. Mange som ikke får skrudd på maskina, og jeg ble nervøs tidligere i dag.. Nesten nervøst sammenbrudd fordi maskina brukte 10 minutter på å skru seg på!! Kjære Gud, la meg og min PC være beskyttet fra dette viruset.
Amen

dsc00351
Postkortbilde av Marita og Trine. Fin natur i Norge, ikke sant?
Neida, jeg er ikke den som liker turer i skog og mark.. Men det er jo for så vidt fint å se på!

Min første trening på 17 år

Publisert: 28.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer

Dagen min begynte på 3t av alle ting! Hele klassen (utenom de som skulka) var der i dag, for vi har fått en vikar som jobber der, så hun tenkte at vi kunne dra dit. Vi var med på en enkel aerobic time, og det var kjempe gøy! Kjente at jeg ikke er i toppform akkuart. Ble en smule mer motivert for å begynne å trene også. Det er noe helt annet enn gymmen på skolen, som egentlig er ganske kjedelig. Kjente at jeg ble litt bedre i kroppen og fikk mer energi. Hvis jeg ikke begynner å trene snart, så kommer kroppen min til å forfalle ganske tidlig. Det vil jeg jo nødig at skal skje!

dsc00320
Hei, jeg heter Helene og leker sprek

pic0002
Dette er Helene som sunn og usunn i en alder av 35år. Vi skulle tegne oss selv, og det ble jo fint. Tegning er kanskje ikke mitt største talent!

dsc003333t
Helene, Mari, Marita og Trine - blid og fornøyd etter trening!


Men nå må jeg gå å ta sol og øve ferdig til samfunnsfagprøve før jeg får besøk :)

God morgen alle sammen

Publisert: 28.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg våknet for ikke lenge siden. Skjønner ikke hva det er med meg å sovne på kvelden, for og så våkne midt på natten. Det samme skjedde med mamma, vi skulle legge oss å hvile litt (en halvtime tenkte vi), så våknet vi ca samtidig. Nå sitter vi på stua og koser oss med kjeks og hver sin pc.

Har frustrerte fruer gått på tv2 i dag?

I så fall har jeg gått glipp av det. Men det er ikke såå farlig siden jeg har den episoden. Det har vært en trøtt dag i dag egentlig, men jeg hadde besøk av Trine. Vi var en tur ut sammen med mine små søsken, som ikke har sett dagslys på flere tiår grunnet sykdom. Vel, det var en overdrivelse.

dsc00316
Finnes det en diagnose til slike venninner? Kjempe bra idé å gå slik gjennom hele byen..

dsc00317
Amandus

Jeg må vel finne sengen igjen, for i morgen skal jeg og resten av klassen på 3t! Det tror jeg kan bli morsomt og skummelt, for der har jeg aldri vært før. Ønsk meg lykke til!

Yndlingssang

Publisert: 26.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
You're anything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

Beyoncé - Broken-hearted girl

vintertur sndag 0112

Liste

Publisert: 26.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
1) HVA GJORDE DU FOR TI ÅR SIDEN?
Gikk i lilla dongeri bukser og hadde guttekort hår

2) HVA GJORDE DU FOR NØYAKTIG ETT ÅR SIDEN?
Var lei av vinteren, hadde brukt opp stipendet, og hadde kjæreste

3) FEM SNACKS DU LIKER:
Superchips
Brixx (sånn i smågodt)
French fries
Café bakeriets kjeks
Crispo sjokolade

4) FEM SANGER DU KAN HELE TEKSTEN TIL:
Oops I did it again ? Britney Spears
These walls ? Teddy Geiger
Kim Possible theme song
Smile ? G-unit
Wild horses ? Natasha Bedingfield

5) FEM TING DU SKULLE GJORT OM DU VAR MILLIONÆR?
- Kjøpt meg en diger villa i California eller noe, med et gedigent utbygg for garderobe
- Kjøpt massevis av gaver til venner og famile
- Satt av penger til sparing (hvor lenge det hadde vart er usikkert..)
- Arrangert et stort pool-party med alle kjendisvennene mine
- Og selvfølgelig donert bort massevis av penger til fattige barn rundt om i verden

6) FEM DÅRLIGE VANER:
- Kommenterer og kritiserer alt og alle
- Irriterer meg over småting
- Kan være frekk uten å mene det
-Bruker kreftpinner
- Biter negler

7) FEM TING DU LIKER Å GJØRE?
- SOVE i massevis
- Se film/tv
- Være med venner/pus
- Kose med rotta mi
- Spise mat

8)FEM TING DU ALDRI SKAL KJØPE ELLER KLE DEG I:
- Gul sydvest
- Matchende bukse og genser i et stygt mønster
- Buffalo sko/platåsko
- Wu-tang genser
- Punkstil fra topp til tå

9) FEM FAVORITTGJENSTANDER:
- Lypsyl

- PC
- TV
- Mobil
- Senga

10) PERSON JEG VIL SKAL TA DENNE UTFORDRINGEN
- Du!

Hvorfor er jeg så glad og fornøyd?

Publisert: 26.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
Fordi jeg har akkurat spart (trommevirvel) ca 1500 kr! Jeg blir såå glad når jeg sparer penger, og får ikke dårlig samvittighet i det hele tatt! Jeg kjøpte nemlig fire topper for hundre kr, på de sparte jeg 1300 kr! Jihu! Og jeg sparte på noen andre ting jeg handlet på salg :) Da jeg kom hjem fra magneten, gikk jeg rett ned på rimi og kjøpte meg en ny pose smågodt og café bakeriets kjeks med mørk og lys sjokolade, drysset med hasselnøtter og noen gooode bagutetter! Dessuten har jeg vært snill å handlet en gave til pus :) Hihi

pic0003
Tre topper fra Blend og ei t-skjorte fra Psyco Cowboy. To av toppene er like, men de hadde ikke noe annet å velge i, men det er jo kjekt å ha! Kjøpte også en shampoo fra Lee Stafford og en hårspray fra Nicky Clarke


Er det bare jeg som syns det er kaldt å være ute? I dag på skolen var vi ute en tur sammen med barnehagen som er like ved skolen. Det var iiiiskaldt! Men heldigvis tittet solen frem, og jeg håper den kan komme frem for alltid og lage sommer. Det hadde vært noe det!

dsc00300
Janne!

dsc00301
Mia


Siden jeg har vært så effektiv tidligere i dag, så skal jeg prøve å være litt effektiv å gjøre lekser også! Frister litt å se episoden av Frustrerte Fruer, den som går på tv'n i morgen. Får se om jeg rekker det. Hvis jeg gjør det, så skal jeg avsløre alt på bloggen. Neida, tulla bare.

ydsc00314
Klem fra Helene og Hermine

Kjedelig søndag

Publisert: 25.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Hva er det med søndager å være kjedelige? Og hva er det med at alt skal være stengt? For en time siden skulle jeg og Kå på backlund å spise frokost, men det var jo selvfølgelig stengt. Trodde det brukte å være åpent, siden de andre spiseplassene er det. Menmen! Skal kanskje på kinarestauranten å spise senere i kveld :)
I går var jeg en liten tur ut, på en mindre fest. Kom hjem ganske tidlig, siden de fleste skulle på byen etterpå. Nå sitter jeg begravd i senga med smågodt og hører på det nye albumet til Beyoncé, og vurderer om jeg skal se film eller rydde.. Haha.

dsc00276
Yndlingsveska mi fra Guess :)

Oppgitt

Publisert: 24.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Jeg blir så oppgitt over skrivefeil. De med dysleksi er unnskyldt, og det er også de som skriver for raskt, og glemmer en bokstav eller to. Men de som skriver "snakte" ??? Hva slags lærer har du hatt i norsk? Det skal vel ikke være såå vanskelig å bøye verb. Djiz

Men se på denne lille, søte tingen!

mp3¨
En mikke mus mp3!!

Sure kjerringer!!

Publisert: 24.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Hva er vel mer hyggelig enn å møte ei sur kjerring rett etter du har våkna? Fikk melding på telefonen min i mårrest om at pakken min med sko hadde ankommet postkontoret, så jeg planla å hente den. Våknet et kvarter før postkontoret stengte, så jeg bare kledde på meg og stakk dit. Det er rett over gata, så det er ikke lange biten. Hun dama som står i kassen der var skikkelig bitch! Rett og slett! Og når de første personene jeg møter om "morgenen" er sur, påvirker det humøret mitt også. Jeg prøvde å være såå hyggelig å si "Hei, jeg skal hente en pakke". Så sier hun på en så utrolig frekk og spydig måte, samtidig mens hun gir meg et dumt blikk å sier "Eh, ja.. Har du lapp eller SMS da?". Hun var sånn spydig resten av samtalen også, var så vidt hun sa hade til og med. Det er litt irrirerende, men synd for hun egentlig. Jeg er bare glad skoene passet og jeg ble fornøyd!

dsc00242

Morsom dag så langt

Publisert: 23.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Som dere ser innlegget noen cm lengre ned, så har jeg hatt en morsom dag på skolen :) Tror nok egentlig grunnen er fordi jeg har sovet hele 3 timer i natt, og lider av overtrøtthet. En lørdag nå snart så skal vi ha åpen skole, og jeg, Trine og Marita skal lage en powerpoint presentasjon for å presentere linjen vi går på.

dsc00207
He he he


dusty
Kult at jeg ser ut som en dust uten hår !!

Hører du hva hun sier?

Publisert: 23.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
video:videoda

Hahahah!
På skolen i dag filmet jeg Trine bare for moro skyld egentlig, så plutselig fiser hun! Hører dere hun sier "æ feis" ? Dette var i alle fall hysterisk morsomt da det skjedde!

(Ja, jeg vet vi har fine lattere)

Jeg har problemer

Publisert: 23.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

Med to ting! For det første.. Laptoper bruker man jo å ha på fanget? Når man sitter i sofaen, eller bare sitter med den liksom, og det bruker jeg og gjøre. Men for noen dager siden oppdaget jeg at jeg var ganske rød på det ene låret (på venstre side der pc'n er varmest), og tenkte at det var sikkert fordi det ble litt varmt og det gikk sikkert over snart! Så jeg fortsatte å ha den der, og for to dager siden oppdaget jeg at jeg hadde merker på låret, slags brannmerker/arr lignende. Og da hadde jeg ikke hatt pc'n der engang! Herregud, jeg har fått permanente brannmerker på låret etter pc'n!!!!!!! Det har resultert i at jeg må ha en håndduk eller noe under pc'n på det låret! Jeg vil jo nødig at det skal være sånne stygge merker der som vises når jeg har på kjole og shorts! Jeg spurte ene lærern min om jeg kunne saksøke skolen for dette, evt HP sitt firma! Hvis vi hadde bodd i USA kunne du sikkert det, sa hun. Enn om jeg hadde bodd i USA da? Da kunne jeg sikkert blitt MILLIONÆR!! Jihu! Siden det var ei dame som fikk mange millioner i erstatning av McDonalds fordi hun brente seg på kaffen. Verden er snål! Jeg håper for guds skyld at det går bort, og at det ikke blir værre! For da vurderer jeg seriøst å saksøke!!

Det andre problemet mitt er penger! Jeg har akkurat motatt stipendet mitt, og jeg har en så ekstrem trang til å kjøpe klær og ting for alt! I min verden eksisterer det ikke noe som heter sparegris. Jeg liker å bruke pengene før jeg har fått de helst. Hver månede før jeg får penger eller mottar stipend, har jeg allerde klart å bestille noe fra nettet. Det er en ond sirkel! Mamma sier at jeg har tendenser til å bli en shopaholiker. Djiz, håper jeg aldri blir det. For det er jo en ganske alvorlig diagnose. En annen ting er at når jeg handler meg ting og bruker opp alle pengene, så er det egentlig brukt opp på unødvendige ting, og ting jeg ikke trenger og ting og klær jeg ikke syns er såå fine! Mange har sagt at jeg ikke kan å bruke penger, men hallo.. Det er jo nettopp det jeg kan!
Har lyst til å bestille meg mer klær fra asos, de har så mye fint av Miss Sixty. Egentlig forbinder jeg Miss Sixty med de dongeribuksene ALLE gikk med på '90 tallet. De standard modellene. Tror nok de fleste av dere husker hvordan de så ut. Jeg drømte om å ha ei sånn bukse, men jeg var aaalt for lita! Merket har forbedret seg utrolig mye syns jeg, og de har fått så mye fint og ordentlig!

miis2

missssssss
Fint ja?

Men nå må jeg ZzzZzove igjen

Så skjedde det igjen

Publisert: 22.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Det var liksom ingen overraskelse, det kom ikke som noe sjokk, og jeg tror mange kunne forutse det. Det bruker å bli sånn noen ganger, og enkelte ganger er det veldig dumt, mens andre ganger er såå bra. Nemlig det at jeg sovner nesten HELE tiden! ZzzzZznork, jeg er på minussiden når det gjelder å sove nok. Så jeg har ikke fått så veldig my ut av denne dagen egentlig. Da jeg kom hjem på skolen (der jeg duppet av minst 3 ganger), så koste jeg med Hermine, som har blitt ganske vill egentlig. Eller, hun vil ikke så mye ut av buret, og prøver å stritte i mot når jeg vil ha henne ut! Duste rotte ass! Så gikk jeg ned på rimi og kjøpte frosne kanelsnurrer fra findus! Jihu, det er så godt! Deretter satt jeg meg i senga med datan, og etter kanskje 20min så zzzzzzzzzzzzzzzzzz. Det skjedde i 6-tiden, så jeg har sovet til nå. Blæh. Håper bare ikke jeg blir syk, som nesten hele resten av familien er. Jeg tror grunnen til at dette blogginnlegget blir såååå kjedelig, er fordi det føles ut som jeg er i søvne enda og har ikke våknet riktig helt!

truneogelenahhhhh
Halvveis våken på skolen!


Her er forresten et bilde fra nyttårsaften, som jeg fikk i dag
heleneaydachris


I det siste har jeg begynt å lese andres blogger, og følge med på enkelte. Det føles egentlig litt snodig, og mange som ikke har blogg eller som interesserer seg for det spør om hvorfor i helvette jeg gidder å lese så mye crap? Hm. Når jeg først har surret meg inn på en blogg som fenger meg, blir det ofte at jeg sjekker den ut neste dag også, for å se om det er noe mer interessant, og slik fortsetter det. Noen ganger føles det ut som jeg snoker i andres privatliv og er helt besatt. I dag tok jeg den quizen som Ida Wulff linket ut til, fra KK som heter "Hvilken blogger er du?". Jeg ble Toro Borgen, en blogger jeg egentlig aldri har sett eller hørt om. Men jeg ble jo så klart nysgjerrig (jeg lider av nysgjerrighetssyken) og ble sittende å lese laaangt! Han er tydligvis ganske kjent blogger, så det er nok jeg som henger litt etter. Han skriver jo ganske bra, og han er morsom (og søt)!

Men nååå vil jeg ha flere kanelsnurrer, så hade : ))

hermeline

Trine din dust

Publisert: 22.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 14 kommentarer

Som noen av dere vet, så ble jeg og mange flere lurt i går :( Jeg følte meg rundlurt, og det var virkelig ikke en god følelse! Kan liksom ikke beskrive det helt. Det som skjedde var at Trine, min dumme bestevenn, lurte meg med at hun hadde lagd seg blogg! www.trinewestrumharikkeblogg.blogg.no Ironisk som hun er, den lille dusten :( Grunnen til at hun faktisk ikke har det på ordentlig, er fordi hun sier hun har for dårlig camera på telefonen! Jeah right.......

dsc00290
Stygge, STYGGE lille Trine
http://www.youtube.com/watch?v=Iqa01lfXEI0

Se på denne linken:
http://www.youtube.com/watch?v=ShgYNTv1YXM
En kjempe fin film jeg lagde i sommer! Jihu


hogt
Noen sier forresten at vi er like også, haha

heleneogtrine
Fra i sommer :)

Syns du vi er like?

Jeg har kåret verdens styggeste smiley

Publisert: 21.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Og det er " xD". Jeg HATER den, og jeg har ALDRI skrivd den (for uten om når jeg har gjort narr av de som faktisk bruker den). Skjønner ikke hvorfor den eksisterer i det hele tatt. Smileys er en merkelig ting.

Jeg er supertrøtt som vanlig! La meg ikke før 3 eller noe i natt, så jeg zZznorket nesten på skolen. Det ble ikke at jeg så ferdig "Over her dead body" heller, jeg ble for opptatt med andre unødvendige ting, som for eksempel å ta bilder av Mamma, fordi hun ønsket seg nytt profilbilde på facebook. Hahah

ammama12

profiil
Spissmus/heksenesa mi

Nå skal jeg gjøre lekseeeeeeer :( Ene læreren vår har plutselig bestemt seg for å være streng, så nå blir det vist litt mer å gjøre fremover!

Million dollar smile, baby

Publisert: 20.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Nå sitter jeg å ser på klær - again! Skal snart bestille fra forever21, men jeg vil at det skal komme flere nyheter!! Jeg har forresten bestilt meg et par sko fra le coq sportif, svarte enkle som jeg trenger :) I går lå Trine over hos meg, og vi kjøpte oss en hel suksessterte på deling, fjordland mat og gorbys! Mmm
Da vi skulle legge oss i halv to tiden, tvang jeg Trine til å se film med meg. "Over her dead body", men vi kom ikke lengre enn til en halvtime før hun lå og snorket, så jeg skal se den ferdig nå snart. Den virket suuperbra, men det var veldig rart å se Eva Longoria i en annen rolle enn Gabrielle i frustrerte fruer.

Det er ikke lenge til vi får tilbake karakterbøkene våre, og jeg tror faktisk at jeg får bare en 4 og resten 5! Det er jo relativt bra :D En av mine liksom-nyttårsforsetter er å være flink på skolen, så det skal jeg fortsette med. Det frister veldig å ligge hjemme å dra seg om dagene og drite i alle de oppgavene og prøvene. Men jeg tror nok jeg hadde angret fælt om noen år. Det er jo faktisk en del av grunnmuren i livet vårt som bygges opp, for utdanning er en veldig viktig ting. Neste år har jeg planer om å gå påbygging, og deretter studere videre på høyskole for å kanskje bli barnevernspedagog. Jeg har i alle fall ikke tenkt å bli noe barne- og ungdomsarbeider. Kan ikke se for meg noe mer kjedlig og ikke-utfordrende som det å jobbe i barnehage. Hva har dere tenkt å bli når dere blir "stor"?
Hva man definerer som stor er jo egentlig forskjellig, for mamma sier enda "når jeg blir stor skal jeg bla bla bla"! Haha. Og som barn sa vi stadig vekk "når jeg blir stor skal jeg gjøre ditt og datt", og da mente vi jo ofte stor som i den alderen vi er i nå. Dere skjønner? Noen ganger når jeg skal forklare blir det plutselig veldig rotete, selv om det høres kjempe fint ut inne i hodet mitt. Merkelig!


Jeg var forresten på www.victoriassecret.com i dag. Herreguuud, så mye fint de har som jeg ikke var klar over! Trodde mest det gikk på undertøy egentlig, men de har jo alt mulig rart

v230945048
So chic

v276612
Steve Madden sko

v265505crop1
Hot hot hot!

Slikt jeg forbinder Victorias Secret med, men de har så utrolig mye fint. Nå er det suupersalg der, så du burde virkelig ta en titt :D

Så sitter jeg her da

Publisert: 19.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
I sofaen begravd med sverd og bamser, som mine søsken aldri rydder opp etter seg, og lurer på hvor motivasjonen min for å begynne med skolearbeid er. Den må ha forsvunnet på et merkelig vis, akkurat som motivasjonen min for å trene. Jeg leser Helene Rask sin blogg noen ganger, og hun skriver om trening, kosthold og enda mer trening. Og da må jeg innrømme at jeg føler meg som en dårlig og lat Helene! Enn om jeg hadde vært like flink og sprek som hun.. Enn om jeg hadde giddet og gjort noe i dag for å forbrenne de ekstra kaloriene jeg inntok via alkohol i går? Enn det! Da hadde jeg sikkert følt meg mye bedre, fått en bedre kropp og alt det andre som er positivt med å trene. Det er veldig merkelig å tenke på at jeg ALDRI i hele mitt liv har vært med på idrett, hvis du ser bort i fra skirenn da jeg var 5-6år, og håndball i noen dager. Mange lurer på hvordan jeg har holdt meg så "tynn", og det spekulerer jeg også på enkelte ganger. For jeg propper i meg mye mat og godterier noen ganger, og er bare med på gymmen på skolen. Herregud ja, det sier jeg også. Jeg har tenkt på å trene utallige mange ganger, og har planlagt og begynne snaaaaart.. Snart! Jeg vil jo ikke at hele meg skal forfalle innen fylte 30! En liten forklaring på hvorfor jeg ikke kan trene såå mye, er fordi jeg har hypermobile ledd. Det er en merkelig diagnose som egentlig ingen skjønner hva innebærer. For det betyr at jeg har veldig bevegelige (mobile) ledd, som på en måte går "ut" av ledd når jeg gjør enkelte ting. Den er grei, for det ser folk. Men det medfører også ganske mye smerte til tider, spesielt på vinterstid og hvis det er feil type trening. Og bare hvis jeg har ligget ekkelt om natten. Men det er vanskelig å forstå smerte hvis man ikke har opplevd det selv :)

Har noen forresten noen tips for å få opp motivasjonen min?

 bildee 12
Her var jeg nesten sprek i gymmen for ca 1år siden. Haha

Jeg finner alltid andre ting å gjøre istenfor det jeg egentlig må. I kveld har jeg sett den episoden av frustrerte fruer som skal gå på tirsdag! Gled dere :D Og jeg har sett på videobloggene til Linni Meister. Jeg syns de er hysterisk morsomme enkelte ganger, og hun og Bernhard er så søte sammen og finner på mye tull!

Mamma har kjøpt seg en sånn liten rosa PC, Acer Aspire One! Som vi får i posten snart! Jihu

pcpcpcp
Mamma har også kjøpt en ny rosa telefon til meg! En Sony Ericcson W595

telefion
Den er ganske lik den jeg har fra før, hvis du ser bort i fra at den er mye bedre :)

Men nå måååå jeg begynne på den oppgaven.. Skal bare se om vi har noe godt å spise først! Hihi


heleneuauuf

Gavin DeGraw - Follow through

Nok en søndag

Publisert: 18.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Dagen i dag har jeg stort sett brukt på soving, litt spising og rydding. Jeg har byttet på buret til Hermine og ryddet i noen klær. Jeg har stort sett kjedet meg hele dagen, og har tenkt å gjøre noe med det snart. Jeg har akkurat satt en grandiosa i ovnen, og jeg har tenkt å gjøre en oppgave og kanskje se en film senere. Mulig at jeg får besøk også :) Vi får se.

På fredag hadde min bror Alexander bursdag, han ble 14 år, og det feiret vi med good middag og kaker! I går var jeg på en slags innflyttingsfest hos Monica.. Så jeg har ikke tilbragt helgen i Åre, slik mange av Levangers ungdommer har gjort. Kjedelig.

finetrine
Trine er veldig fotogen :)


Dette ble et kort og dårlig innlegg, men du skjønner at jeg er så sulten at jeg får heller skrive et lengre senere i kveld. Kanskje

Jeg trenger dine tips

Publisert: 16.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer

.. Til bra filmer og bra musikk! Og jeg trenger det NÅ!! Jeg er lei av musikken min, og jeg vil se en bra film! Plisplisplis

Wild child!

Publisert: 16.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Ja, jeg snakker om filmen, og dere tenker "har du ikke sett den før nå?!". Nei, det har jeg ikke. Så den på skolen i dag, og jeg syns den er så bra! Det er jo en helt typisk jente tenåringsfilm, der alle aner hva som skjer i neste scene. Slike filmer er alltid så forutsigbare, men allikevel er det noe med meg som liker de og gjør til at jeg vil se mere! Filmen har jo ganske bra handling, og bra skuespillere. Emma Roberts har hovedrollen, og det er hun som spiller Nancy Drew vettu. Har dere sett den? Herregud, jeg syntes Nancy Drew filmen var halvveis skummel ;o Jeg skvatt sånn i enkelte scener. Men den var bra fordi. En av grunnene til at jeg NEKTER å se skrekkfilmer og andre filmer er rett og slett fordi jeg er livredd de. Jeg skvetter av barnefilmer da.. Hallo. Jeg så Fritt Vilt 1 på kino da jeg var på besøk hos søskenbarnet mitt. Det var ikke frivillig, men under tvang nærmest. Under hele filmen satt jeg med hendene foran øyene og holdt for ørene samtidig. Det resulterte faktisk i at jeg måtte ligge på en skumgummi madrass på badegulvet utenfor soverommet til søskenbarnet mitt og kjæresten. Rett og slett fordi jeg var så ekstremt redd og turte så vidt å bevege meg alene i et hus og i mørket i flere uker etterpå. Enkelte ganger får jeg også mareritt av slike type filmer. Så hvis du har tenkt å bedd meg med på å se Død snø - så takk, men ellers takk!
271052198938c5f392d4  alexpettyfer  wild child


Hadde en slags prøve på skolen i dag, som jeg er veldig usikker på hvordan gikk! Og karakteren jeg får i det faget i 1.termin avhenger litt av resultatet på prøven. Er så spent på karakterene jeg snart får utlevert. Jeg tror jeg får to 4ere og resten 5ere! Jihuuuu
Hvordan har du gjort det i denne terminen forresten?

Og en annen ting jeg lurer på er; hvorfor syns de fleste at rotter er så vemmelige? Janne holdt på å friike helt ut i dag da jeg tok frem Hermine. Herregud! Hermine har vært inne i gensern min og slappet av i flere timer i dag. Jeg kan gjøre det meste mens hun er inni der, for hu detter ikke ut eller noe! Snedig

pic0017  pic0014
Søøte Hermine

trinesprau  maritaa

maritaogtrine  mariii
Marita og Trine                              Marii


Jeg har heldigvis studiedag i morgen, og har planlagt å sove leeeeeeeeeeeeenge!! Har skikkelig mangel på antall timer søvn, så nåde den som våger å vekke meg ;p Haha
Skal i det minste prøve å gjøre noe fornuftig, som kanskje en skoleoppgave, ta sol og gå på apoteket :)

God natt!

God natt

Publisert: 15.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer
How are we gonna let go of something that's gone
Ain't it funny how a broken heart just keeps hangin' on baby
You watched me walk away
And I set you free
But I come back to you and you come back to me
I guess it beats being lonely that's the reason why
We give it one more try


Nå skal vi legge oss, god natt : ))


dsc047131

JIHUUUUUUU

Publisert: 13.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
Jeg ble så glad i dette øyeblikk da jeg husket på at det var frustrerte fruer på tv'n i kveld! Men en ting som raskt endret humøret mitt var at Hermine (rotta mi) bæsjet i fanget mitt nettopp. Altså, jeg kan jo ikke forvente noe annet når jeg har henne i fanget en stund, men det som var greia var at denne var nesten løs.. Ugh! Hermine er forresten ikke så redd og sjenert lengre, men hun er ganske nysgjerrig og snuser og går overalt! Nå sitter hun å  vasker seg i fanget mitt : )) Søøøtnos

I dag har jeg egentlig ingen planer, forutenom å øve litt til prøve og gjøre litt lekser. Men jeg er så sliiten og har vondt i hodet, så det frister ikke helt. Men må man, så må man!

helenenrnehret
Desperat forsøk på å få til en brukbar sveis i mårrest! Det resulterte i at jeg misset bussen, hihi

jannerykfri
Janne :)

maritalekse
Marita :)

helenenut
Helene, jihuuu jeg ser grønt gress!!

hermine2
Hermine surrer under gensern min

herminebsj
Og her ser du kanskje at Hermine har sluppet en liten bæsj i fanget mitt.. Tusen takk!!Check it out

Publisert: 13.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

Se disse fine antrekkene fra www.net-a-porter.com

Outfit 1

vivienne westwood2
Topp fra Vivienne Westwood

acne jeans
Acne jeans

christian louboutin3
Suuuperfine sko fra Christian Louboutin

fendi clutch
Clutch fra Fendi

Outfit 2

day birger et mikkelsen
Kjole fra Day Birger et Mikkelsen

miu miu skooo
Sko fra Miu Miu

fendi
Armbånd fra Fendi


Outfit 3

burberry prorsum
Nydelig Burberry Prorsum kjole

miu miu sjooo
Miu Miu pumps

marc by marc jacobs
Marc  by Marc Jacobs clutchGucci, Fendi, Prada purses, purchasing them finer things
Men they come a dime a dozen, just give me them diamond rings
I'm into a lot of bling, Cadillac, Chanel and Coach
Fellas boast but they can't really handle my female approach


Fergie - Labels or loveHey S, I'm really looking forward to you to come back!

Hils på Hermine!

Publisert: 12.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 12 kommentarer
Det ble ikke gutterotte med navnet Holger allikavel, for zoo butikken hadde bare ei hunn rotte igjen. Så da bestemte jeg meg for at navnet ble Hermine! Fint, ikke sant? Dessuten lyder hun det, for hun titter opp når jeg sier det. Hun var kjempe redd da vi kom hjem, og turte egentlig ikke å gå ut av eska si, men hun kom ut etterhvert. Hun har ligget litt på brystet mitt å slappet av i kveld, men nå er hun i buret og gjør seg kjent med det! Hermine virker som ei veldig rolig og avslappet rotte som ikke er aggressiv! Gleder meg til å bli bedre kjent med henne :)

dsc00007
Hun er ca 7mnd :) Søt?

Skoledagen begynte med prøve i samfunnsfag. Jeg tror ikke den gikk så altfor bra. Trine kom til meg i går og lå over, for hun måtte øve sammen med meg. Vi kom oss ikke i seng før ca halv 4, fordi vi lagde oss fiskegrateng i mikroen som var fryst i midten ;s UGH
Resten av skoledagen tilbrakte vi på biblioteket, der vi fikk informasjon om barne- og ungdomslitteratur! Det var ganske spennende, og jeg må snart ta meg tid til å lese litt igjen :) Den boka jeg liker aller best er "Månefeen" av Kjersti Scheen. Har noen av dere lest den? Jeg har lest den kanskje fire ganger, og den er like bra alle gangene.
Etter biblioteket gikk vi på Pernille's og kjøpte oss mat :) Hadde det koslig, men var tendenser til sur stemning! Haha

Her er noen bilder fra nok en skoledag!

dsc09994
Vi har billiardbord på skolen, og her spiller Trine og Mia :)

dsc00594
Det er suuuperglatt overalt! Ser ut som vi skal bestige et fjell eller noe

dsc00751
Mia og Janne på Pernille'sÅhh, nå har jeg forresten fått taki meg et musikkprogram på pc'n som heter Spotify! Der har jeg all slags musikk fra all slags artister, og det er bare å søke og spille av :D Jihuuu
Fant forresten en ny sang av Lady GaGa - Christmas tree
Den er suuperbra! Er julesang, men står at den er produsert i 09. Har dere hørt den før?

dsc00057 2sgg

Ønsk meg lykke til

Publisert: 11.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Jeg har egentlig ikke lest så mye til prøven i samfunnsfag som vi skal ha i morgen. Skulle egentlig begynne for noen timer siden, men jeg surrer alltid med andre ting før jeg rekker å komme i gang, og nå var det å skrive et nytt innlegg her og drikke grønn te som varunnskyldningen min for å utsette det litt til! Så værsåsnill og ønsk meg lykke til :) Jeg har nemlig bestemt meg for å begynne å drikke grønn te så ofte som mulig, siden det skal være så bra og sunt, bare se her!

Aminosyrene i teen hjelper mot:
- Høyt blodtrykk.
- Stimulere immunforsvaret.
- Beskytte det «dårlige kolesterolet» LDL mot oksidasjon. Oksidert kolesterol legger seg blant annet lettere som avleiringer i åreveggene.
- Hjerneslag
- Midlertidig reduksjon av oksygentilførselen til hjernen.
- Bedre effekten og reduserer bivirkningene av stråleterapi ved kreft.

Antioksydantene i teen hjelper mot:
- Hjerte- og karsykdommer
- Overvekt, fordi teen skal øke forbrenningen.
- Lungekreft hos røykere
- Kreft i tarm og endetarm.
- Alzheimer


Kilde: www.kk.no

pic0016as
Syns du grønn te uten sukker smaker fælt?I går var jeg på bursdag til Ragnhild! Vi var syv stykker der først som spiste middag. Det var suuuuuper godt, og Ragnhild hadde vært så flink og laget til alt sammen! Etter middagen kom det flere, og vi hadde det kjempe gøy :)

Hvis du vil se bildene større så kan du trykke på de!

ranghod  heleneogtoveeee
Bursdagsjenta <3                        

heyyyyy  olejunehelene

bursdaaaaaaaaag  juneragnhildtoranders

Da er det vel tid for prøveøving! Snakkeeeees

Hva skal du i kveld?

Publisert: 10.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg skal i alle fall feire bursdagen til min gode venninne, Ragnhild! Gleder meg! Først er det middag, nå om en time ;o Da skal vi spise raclette, og etter middagen kommer det flere, så er det tid for vors. Jeg tror maten blir kjempegod, og håper dette blir en hyggelig kveld. Har vært veldig usikker på hva jeg skal ha på, men bestemte meg for den svarte kjolen med sånn sølvtinger på, eller så skal jeg låne en hvit en av Tove. Vi får se :) MEN jeg vet egentlig ikke hvor de svarte pumpsene er!! Har en mistanke om at de er i en pose, som jeg ikke vet hvor er.. Jeg må ordne meg ferdig nå, og lete febrilsk etter pumpsene!

Vi blogges senere : ))

1000760 2lkl

Dette har du aldri sett før

Publisert: 09.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 8 kommentarer
Jeg var "modell" for ei venninne som går på media linjen. Tema for bildene skulle være blått! Bildene ble tatt tidlig i høst, men jeg har ikke fått de før nå.

Sjekk ut disse da, herregud

untitled2 2heene

untitled878yn 2jekgj

I have a blue house with a blue window.
Blue is the color of all that I wear.
Blue are the streets and all the trees are, too.

I'm blue,
Da ba dee daba die

Håper du fikk deg en god latter nå! Vil egentlig bare opplyse om at bildene er redigert (håper dere ser det..), og jeg ble sminket med helt HVITT teatersminke pudder og jeg har heller ikke på sort mascara eller eyeliner! Kanskje derfor jeg ser så merkelig ut :b

Ha en fin kveld da : )

crap in a box

Publisert: 09.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 10 kommentarer
Jeg føler meg lite motivert og inspirert til å skrive noe som helst i bloggen akkurat nå. Har egentlig ikke en eneste ting å skrive om, utenom dagen min, som har vært som de fleste andre dager. Jeg er i dårlig humør nå, og jeg har vondt i hodet og er rar i kroppen. Nei Janne, det har ikke med at du ødela rosebuden min nå! I rosebud boksen min hadde jeg et så fint og velformet hjerte i bunnen av boksen, men Janne klarte å ødelegge det i dag :( Jeg overreagerte som vanlig og ble supersur. Unnskyld :( Marita prøve deretter å rette opp hjertet, det ble ikke i nærheten av så fint som det var, men takk uansett! Haha. Dessuten kan jeg ikke kjøpe rotta i dag. Tove, mamman til Trine som jeg skal låne bur av, kommer med buret nå snart. Og derfor tenkte jeg at jeg kunne dra på magneten å kjøpe ei rotte i kveld, siden jeg ikke skal bort allikevel. Men neida. Mamma sa jeg måtte vente til over helgen, siden jeg skal bort i morgen osv. BLÆH!! Takk, det muntret meg opp mye!! Ååh

dsc09964
Marita prøvde sitt beste da..

dsc09970
Takk til denne dusten! (Janne er snill)

dsc09957
Her sitter jeg og surmuler og prøver å følge med i timen


Akkurat nå vurderer jeg å ta på meg joggebuksa, lage meg kakao eller gløgg, begrave meg under dyna og se massevis av episoder av The Hills eller Life of Ryan på mtv.no

Eller, har du noe forslag på hva jeg kan gjøre når jeg kjeder meg og vil bli i bedre humør? :)


Holger, jeg venter på deg !!

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 9 kommentarer
Holger, det skal nemlig være navnet på rotta jeg skal kjøpe meg! Mest sannsynlig i morgen eller like etter helgen. Jeg skulle egentlig kjøpe ei tidligere denne uka, men det eneste buret vi fant som vi hadde fra før var et som var beregnet på fugler, så det funker ikke. Jeg var så heldig at jeg får låne Trine sitt bur som hun hadde til sin søte, avdøde hamster Pelle :) Ser sånn frem til å få meg et kjæledyr igjen!!

Har du noen kjæledyr?

Har du hørt om eller sett den rasen av katter som heter Sphynx? De er hårløse supersøte katter, som jeg tror det finnes bare fire av i Norge. En sånn pusekatt ønsker jeg meg! Jeg syns hårløse katter er noe av det søteste!

sphynx
Du syns den er søt, ikke sant?

dsc04592
Min pusekatt Valentino prøvde å fange Sphynxen på skjermen!

Jeg har akkurat laget kveldsmat til mine søte små søsken :) Jeg snakket litt med Mathilde i sta, for hun har en kjæreste i barnehagen som heter Sebastian! Hun kunne fortelle at de hadde kysset to ganger i det siste. Jeg sa at 6åringer brukte ikke å kysse så mye, så hun kunne kanskje vente noen år til! Hun sa "men vi er så utålmodige, så da er det greit! Men vi bruker å tørke av munnen etterpå da, ellers blir det så mye spytt!"
Hahahha, barna nå til dags :D

Nå kom Mamma hjem fra magneten, og hun hadde kjøpt en Yves Saint Laurent body lotion til meg! Og henge perleøredobber til oss begge :) Snill Mamsii!

Piken med én perleøredobb øver til prøve

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 15 kommentarer

Jeg mistet ene øredobben i sted, det ser litt dumt ut! Men jeg overlever, for den kostet ikke skjorta. Blæh, skolen i det siste har vært så kjedelig i grunn. Vi har ikke gjort så mye i dag heller. Øvd til samfunnsfagprøve, men det gikk jo ikke like bra for alle.. Haha

maritasover
Marita sovnet

mialese
Mia ble oppgitt

frik
Trine klarer ikke å konsentrere seg, og tar derfor bilde av meg! Du har så fine føtter

enivrigleser
Jeg holder på å sovne! Er sååååå trøtt

dsc09881


Nå skal jeg spise lunsj! Dette utrolige kjedlige blogginnlegget er et resultat av min kjedsomhet

Jeg fikk forresten beskjed av Trine å legge ut et bilde der hun "tattoverer" Monica. Hun tror hun er kjempe flink, og har ambisjoner om å begynne på Miami Ink en vakker dag..

dsc09866
Hahah, så flink vettu

Zzzznork

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
Nå sitter jeg på skolen og vi har norsk. Vi gjør ikke så mye, men jeg er supertrøtt og holder nesten på å sovne! Det ble ikke mange timene søvn i natt, dessuten lå vi tre stykker i 1,50 senga mi! Men det gikk jo fint, haha.
Etter skolen får jeg nok besøk, og vi skal kanskje ut å spise! Håper det :) Så siden jeg får besøk senere, har jeg lovet å ikke g33ke på dataen. Selvfølgelig ikke.

Jeg vil på spa!! Nå, eller, helst i går egentlig. Hva hadde vel vært bedre nå enn en weekend, eller kanskje enda lengre, på spa? Åååååh

facial
Kanksje det nærmeste jeg kommer akkurat nå!

forsidespa
Ja, takk!

Forresten, hva er det med at folk spør om jeg er russisk eller har russiske aner? Har fått mange spørsmål om det i det siste ;o Hahha, syns det er litt morsomt jeg. Men jeg er jo heelt norsk!

Musikk er ikke en nødvendighet

Publisert: 08.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 5 kommentarer
I alle fall ikke for meg. Det er så mange som sier "ååh, jeg overlever ikke dagene uten musikk" bla bla bla. Men altså, jeg liker å høre på musikk og alt det der, og har sanger som betyr noe for meg og får meg i spesielle humør. Men det er ikke slik at jeg MÅ høre musikk eller en spesiell sang hver dag i flere timer, slik jeg har inntrykk av at det er til mange. Jeg har ingen spesielle yndlingsartister eller yndlingsband. Da jeg var mindre var jeg ihuga Spice Girls fan som resten av verden, og hadde maaange klær, cd'ene, samlepermene med kort, barbiedukkene og alt det andre unødvendige de produserte for å tjene penger! Backstreet boys og Westlife var også mine favoritter, og jeg elsket Britney over alt i verden i 10års alderen! Men akkurat nå hører jeg på mye variert musikk. Bare ikke heavy, rock og annet som virker deprimerende på meg. Jeg liker best rolige sanger, R&B, litt hip hop og "vanlig" musikk.
Natasha Bedingfield, Rihanna, The New Amsterdams, Keri Noble, Carrie Underwood, Lady GaGa, Teddy Geiger, Gwen Stefani, Christina Aguilera, Beyonce T.I., og aaaaaalt annet av musikk som mange av Norges tenåringer hører på nå til dags :D
To sanger jeg liker veldig godt er Sia - Electric bird og Elvis Costello - She
Elvis Costello sangen minner meg om Notting Hill filmen, som er en av mine favorittfilmer. Kunne sett den hundre ganger på rad!


I dag på skolen har jeg gjort INGENTING! Vel, nesten da. Det har vært ganske slappe timer, og vi har hatt mest fagsamtaler og selvstendig jobbing. Jeg får forresten 5'er i både yrkesutøvelse og prosjekt til fordyping, som er to av mine programfag. Og jeg har en mistanke om at jeg får 5 i norsk og samfunnsfag også! Håper i alle fall på det! Min klasse fungerer ikke så bra uten lærer som passer på, for vi består av 6-7 jenter som snakker nesten HELE tiden. Om et spesielt tema vi aldri går lei av, som kan være sjokkerende for noen! Spesielt vår lærer.. Haha. Så vi tok litt bilder i dag også da, som et resultat av kjedsomhet. Etter skolen var jeg, Trine og Monica til Mia og Tom-Håkon på besøk, i den nye leiligheten deres. Mia har nemlig blitt stor og flyttet sammen med kjæresten sin! De har fått det kjempe fint inne og vi hadde det kjempe koslig i dag! Vi drakk kakao, spiste potetgull og kjeks, spilte guitar hero, danset på dansematte og satt og snakket : )
I dag har jeg vært fæl. Unnskyld :( Jeg har superdårlig samvittighet! Men jeg lover å gjøre det godt igjen! Hihi

heleneogmiaaaaaaaaa
Vi "leker" fjortiss!
Her er den nye genseren min fra Asos og den nye Jean Paul buksa mi forresten :)

helenetrinemia
Og med Trine som ligner på Gjertrud i The Julkalender!

miahelenenenenennenenen
Helene og Miaa

dsc09850
Mia og Tom har freeesh sofa

dsc09855
Drakk kakao og koste oss : )

dsc09847
Janne var syk i dag, og ville dekke seg til fordi hun var uten sminke! God bedring q10


Nå må jeg straks finne sengen, dessuten finner jeg ikke på mer å skrive om. Natta!Du har så mange muligheter

Publisert: 06.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Til å gjøre hva du vil med håret ditt! Har du noen ganger tenkt over hvor utrolig mange forskjellige hårfrisyrer du kan velge blant? Og hvor mange farger du kan ha.. Men allikavel går du rundt med det kjedlige, normale håret med en farge du har hatt lenge. Slik som jeg! Jeg er ikke flink til å variere frisyre og heller ikke farge. Jeg trives forsåvidt med å ha det langt og mørke brunt, selv om jeg til tider blir lei. Da jeg var mellom 8 og 14 år hadde jeg hatt alskens farger på håret. Alt fra lilla, knall rødt, svart, gul-bleket, lyse brunt og noen andre farger. Jeg lover deg at lilla, knll rødt og gul-bleket ikke så bra ut! Herregud, jeg aner egentlig ikke hvorfor mamma lot meg få gjøre som jeg ville. Jeg fikk til og med velge min egen frisyre like før jeg begynte i 1.klassen. Vet dere hva jeg ville da?
Klippe meg superkort (3cm langt). Hva jeg tenkte med da er et godt spørsmål. Rart folk ikke trodde jeg var en gutt! Jeg hadde kort og halvlangt hår gjennom barneskolen også. Det så ikke bra ut. Jeg angrer ganske mye på det nå egentlig. Jeg sparte til superlangt hår i 7-8 klassen som gikk ned til rumpa, og klippet det skulderkort i 9.klassen. Nå har jeg fått langt hår igjen, som er så langt at jeg ikke får til å ordne det slik jeg vil! Det er jo så tungt og stritt, så jeg får ikke så mye volum som holder over lengre tid. Hvis jeg ikke velger å tupere det til døde da, som jeg har en tendens til å gjøre enkelte ganger! Hårprodukter er en nødvendighet for meg, og jeg går ikke en dag uten. Det er ikke bare det at håret mitt er så flatt.. Men jeg har så flatt bakhode, så det ser bare dumt ut!
Jeg har litt lyst å variere frisyre og farge noen ganger, og tenker å gjøre det. Men så tenker jeg at jeg kommer nok til å angre! Da sier folk "men håret vokser jo ut igjen".. Men det tar jo tid! Noen sier jeg ville kledd en bob. Kanskje.. Men jeg vil ikke ha bob nå som alle andre har det! Dessuten er det egentlig en god følelse å ha langt hår som ikke er extention. Nå har jeg nettopp dusjet og kuret håret mitt. Det blir så mye bedre og lukter så godt! Jeg bruker en fargebevarende kur fra REF, den er veldig god og fås kjøpt hos frisøren :)

ref541colourtreatment

Jeg har ikke vært på skolen i dag. For da jeg våknet hadde jeg sånn feber og var så slapp. Lå i sengen å sov ganske lenge, og det virket som det hjalp litt. For nå er jeg i mye bedre form, og klar for skolen i morgen!
Har tilbragt resten av dagen i sofaen og sett på tv. Det er alltid så mange bra serier på dagtid og på ettermiddagen. Så jeg har sett Christine, Pizzagjengen, The Hills og mange andre serier :) Nå sitter jeg å venter på besøk av noen som alltid synes jeg har stygge sokker. Koselig, ikke sant?

Her har du noen bilder som viser håret mitt gjennom tidene, men mangler mange farger og sveiser da

berte
Lysebrunt. Tatt i 06

brun
Brunt med striper! 06

brth p sveising
Meg fremst. Er på besøk på Aker! Her var det ganske lyst

jajaa
Dette er for nesten nøyaktig to år siden!

y1pd73zm2vq3ek7yisdtawedocyklfrm7a7odmllloqtq7vsa
Meg og Elise for mange år siden! Vi fikk en fiks idé, så Elise klipte pannelugg på meg!

hj
Meg og June for noen år siden :)

shhhhhhhhhhhhhhh
To år siden ca :b

jeeeg
Tre år siden eller noe 

Og nå har jeg det lange, kjedlige, flate mørke brune håret!

Har dere noen forslag til hva jeg burde gjøre med det da? 
Men vi blogges senere, for nå skal jeg nemlig se den andre episoden fra sesong 5 på frustrerte fruer :D Gleder meg!

 

mønstermønster

Publisert: 06.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 7 kommentarer
Ååååååh, som jeg elsker mønster!! Jeg drev å søkte litt rundt, og jeg fant en side med maaange fine mønster av forskjellige slag og farger. Så utrolig mye fint!!

Jeg må spørrre.. Hva syns dere om den nye headeren og resten av designet på bloggen?
Det bakgrunnsmønsteret fant jeg på den siden med alle de andre. Men er det veldig forstyrrende og ekkelt og lese? Jeg syns i alle fall det ble litt fint :) Nå som jeg har funnet meg så mange fine mønster kommer jeg sikkert nok til å bytte design litt oftere. Mønster og farger gjør meg seriøst glad!!

Se hvor fint dette er da

january

pict8481

p1040520

Eller, er det bare jeg som er merkelig igjen?

Herregud, jeg må legge meg! God natt! (Jeg mener det denne gangen)

What would Carrie do?

Publisert: 06.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Det er et spørsmål jeg stiller meg selv ofte. Og de gangene jeg glemmer å tenke, blir det som regel feil. Det er faktisk lurt å tenke det når man er usikker, og hvis man er redd for f.eks mønster, som jeg er.. Haha. Jeg har akkurat hentet ut pakken fra ellos, og den inneholdt ei slags lyserosa t-skjorte som jeg ikke aner hvordan havnet der i utgangspunktet! Den boblejakken jeg snakket om lengre ned på bloggen, var heller ikke så fin som den så ut til. Den ble litt feil, men så egentlig grei ut. Jeg har prøvd å ryddde litt i skapet de siste dagene. Jeg har ett og et halvt skap liksom, dere vet slike hvite vanlige. Jeg har den plassen for å henge ting, og to slike hylle tinger. Og det er STAPP FULLT !!! Pluss at det ligger en diger haug med klær både på badet, i kurver og på gulvet som jeg ikke har plass til. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det egentlig.. For det er ikke mye jeg vil gi bort eller kaste, for jeg tenker "jeg får sikkert bruk for den en dag" eller at jeg kommer til å angre :b Jeg sliter nesten hver kveld med å finne frem klær til neste dag. Mamma sier det er fordi jeg har for mye å velge i, men jeg mener det er motsatt. For selv om det ser ut som jeg har mye klær, så er det få jeg bruker. Jeg har ca litt over 20 bukser, men bruker kanskje 5, og har 2-3 som liker best. Klesskapet mitt er et resultat av salg og impuls! I høst kjøpte jeg en mørkebrun skinnjakke som var på salg til 300kr, meeeeen den henger ubrukt i skapet enda sammen med en hel del andre klær som henger med lappen på enda. Det skjer også ofte at noen spør om jeg har nye klær, men da er som regel svaret "nei, jeg kjøpte den for mange måneder siden, men har aldri brukt den".
Jeg MÅ lære meg å tenke fornuftig når jeg handler, og slutte med å kjøpe alle de basisplaggene i alskens farger. Nå har jeg tenkt meg en tur til Trondheim på januarsalg litt senere, men da har jeg tenkt å bare kjøpe ei bukse eller to og kanskje ett par sko. Så vil jeg bestille resten fra www.forever21.com . Der er det jo suuuperbillig og fint! Passer meg utmerket! Toll og andre kostnader blir veldig dyrt når man sender fra USA til Norge, men heldigvis har jeg en lur løsning på det! Jeg sender den til Szymon i New York (som forresten var her på besøk i julen) og han sender den videre til meg!

Som dere kanskje skjønner har jeg endelig fått nettet hjemme tilbake etter nesten en times snakking med telenors kundeservice! Det var da virkelig på tide! Det er mange ganger per dag at jeg tenker på ting og forskjellige temaer jeg har lyst til å skrive om i bloggen. Og det hender faktisk at jeg tar meg selv i å tenke på bokmål!! Noe som er litt snålt, siden jeg snakker trøndersk. Det er godt å skrive blogg igjen. Men som jeg har sagt tidligere, så blir jeg glad hvis dere kommer med forslag på hva jeg kan skrive om, eller hva dere vil lese. Og ja, jeg vet at mange syns jeg skriver usaklige og uinteressante ting i blogge, og legger ut mange bilder av meg selv. Men hallo, tror dere ikke at jeg vet det? Jeg er fullstendig klar over det, og akter egentlig ikke å gjøre noe med det heller. Det er jo deres valg om dere vil lese eller ikke, så om dere føler at dere bruker tiden på uinteressante ting, så slutt da vel!
Jeg er en av mange tusen som leser Ida Wulff sin blogg så og si hver dag. Innlegget hennes som heter "blogglegen sier at vi har et hull helt forrerst i bloggverdenen", "inneholder noe jeg gjerne vil kopiere. "Alle har rett til å ha sin egen blogg med sine egne tanker, bilder og interesser uten at noen skal trampe på det de har laget. Hvis dere først skal kritisere hverandre, så finn noe å kritisere.". Ja, enig :)

Det var litt godt å begynne på skolen igjen på en måte. Jeg og Janne var på MOT møte. Vi skal bli slike MOT - informatører som det så fint heter. Greit å engasjere seg litt da :) Har vært på mange morsomme fester i jula, men har ikke så mange bilder fra det :b Men kort oppsummert har jeg hatt ei bra jul!
Dåpen på søndag var kjempe koselig, og det var super hyggelig å treffe igjen alle sammen som jeg ikke har snakket med på flere måneder :) Navnet ble Mina, det er fint! Når jeg en dag blir voksen og moden for å ha barn, vil jeg ha to stykker. Jeg tror jeg får jente først, siden alle andre i slekta har fått det i maaange år!


Vet dere hva? Dette innlegget var egentlig lengre. Men så ble blogg.no helt mongo og det tok hundre år før den bilde tingen kom frem. Men flaks for meg ble innlegget lagret som utkast, ellers hadde jeg blitt oppgitt.

Gratulerer med dagen Ragnhild <3 Love you
Gleder meg til feiringen på lørdag, men håper du får en fin dag i dag, Y <3
dsc08665
Begge to uten sminke og i pysjen! (Ikke bli sint.. )


pic0004djbkb pic0005berjpov
To trøtte tryner :(

n55229126516261608184
Gele-shots på nyttårsaften, var en smule kvalmende etter noen stykker!

n55229126516261755005
Ane, Meg og Christina :)


pic0002ey
Et relativt ryddig klesskap. Der ser du forresten snurten av Miss Sixty kjolen som henger der : )

dsc09755 
En suuupertrøtt Helene på vei til Bestemor 4.juledag!  

dsc09779
Og en mer våken Amandus!

dsc09808
Kjempe morsomt å gå hjem fra skolen i regnvær : DD

dsc09825
Drikker kakao og spiser kjeks på badet. Jeg er merkelig :)

Amagaaad, tre bilder av meg selv! På rad til og med ;o


Nå sitter jeg å ser reprisen av Victorias Secrets fashion show, det er såå mye fint! Og jeg må faktisk ta til fornuften å legge meg snart, men jeg må bare dusje osv først :)

God natt :)

Heijoo

Publisert: 03.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar

I dag har mine søte tvillingsøsken, Amandus og Mathilde bursdag :D De er 6 år nå! Gratulerer til alle dere andre som også har bursdag i dag! 

Ja, jeg er fortsatt uten nett hjemme.. Herrgud, det suger! 

I morgen skal jeg på barndåp, og det blir sikkert suuperkoslig :)) Jeg har kost meg mye de siste dagene, og håper det fortsetter slik. 


Har fått pakken min fra ASOS nå :D Miss Sixty kjolen passet utmerket og den var superfiin!

Snas!


pic000636 2hlooehhelen


Hva fikk du i julegave i år?

Publisert: 01.01.2009 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
I går var en super nyttårsaften med mye god mat og kos :D Vi var 12 jenter hjemme hos Ayda, og senere dro vi for å se på raketter osv. Fikk mange gode nyttårsklemmer : )
Jeg er borte akkurat nå, så jeg kan ikke skrive et langt innlegg nå heller. Håper nettet mitt snart kommer tilbake :b

Her er noen få bilder fra kvelden i går :) Jeg har ikke fått alle de andre som ble tatt.. De kommer nok senere!

pic0005
Ayda og bordet

pic0013 2chachacha

pic0007 2ack
Ayda, Christine og Kamilla

pic0003dtj 2nyttt

Ha et godt nytt år :D

2009

Publisert: 31.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Har fortsatt ikke fått tilbake nettet hjemme.. Menmen! Det har ikke skjedd stort de siste dagene, har mest slappet av osv.

Vil bare ønske dere et godt nyttår med nye muligheter : ))

28.des.2008

Publisert: 28.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 1 kommentar
Nå er jeg hjemme hos bestemor sammen med resten av familien og litt av slekta. Koslig :) Jeg måtte selvfølgelig ta med meg pc'n og smuglåne litt mens jeg har muligheten, for det har fortsatt ikke kommet tilbake hjemme!
Vi har nå fått besøk av kompisen til Mamma fra New York, han heter Szymon og er kjempe grei. Så jeg tar ikke akkurat juleferie fra å prate engelsk. Jeg merker at det er mange ord jeg ikke kan, som f.eks hva pålegg er. Men vi gjør oss forstått! På fredag, 2.juledag, var jeg ute en liten tur. Det var ganske morsomt, men deler av kvelden husker jeg ikke helt. I går var jeg bare hjemme, jeg hadde hodepine og jeg passet barna. Jeg satt og spiste ost og kjeks for meg selv mens jeg så på "litte people big world" på discovery travel and living. Det er et program om en famile der mange av de er dverger. Det er faktisk ganske interessant :b Jeg kan ikke skrive så mye mer akkurat nå, for jeg må gå å være sosial med resten! Det er ikke lenge til maten heller : )


torvald sund
Johanne, Helene, Tina og Ayda :) Torvald Sund tok bildet, HAHAH!!

helenenogaynda
Meg og Ayda :)pic0007 2ehgij

pic0019 2sigig


Snas : ))

Julen varer helt til påske

Publisert: 25.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer

Nei, det er ikke sant..

Nå er det bare ett år igjen til julaften! Det var en hyggelig kveld i går, med mye god mat og fine pakker :) Jeg fikk ikke så mange gaver da, men de jeg fikk var fine! En ting jeg ønsker er at nettet hjemme skal komme tilbake. Høres sikkert helt nerd ut å si, men det er jo faktisk litt kjedelig uten! Blæh

Hvor skjer det i morgen?

Nå er jeg på familieselskap som vi pleier 1.juledag. Like kjedelig som alltid (hehehhe, tulla)
Jeg har spist overraskende lite feit mat i jula, og har tenkt å fortsette med det. Jeg vil ikke være en del av den statistikken som legger på seg flere kilo i disse dager! Takk, men ellers takk.


pic0001sh
Min bror, Alexander, deler ut julegaver

pic0008 2ammama
Tvillingene er litt skeptiske på julenissen, jeg tror de skjønte at det var Alexander!

pic0005 2juuuul
Julenissen, Mamma og Mathilde

Hvor gammel var du da du skjønte at julenissen ikke eksisterte?
Snaaas

Merry Christmas!

Publisert: 24.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 4 kommentarer

Nå er det endelig julaften! Som jeg har ventet ett år på. Jeg sitter nå hjemme hos mamman til stefaren min hvor vi skal feire julen. Jeg venter på maaaten!!! Er supersulten og gleder meg til medisterkaker og alt det andre.
Har ikke såå god tid til å skrive blogg i dag da, men tar meg tid mens jeg venter. I går på lille julaften fikk vi besøk av Bestemor og Einar og Tante Ann Kristin. Det var kjempe koselig, for Tante Ann Kristin bor i Danmark, så jeg ser henne ikke så ofte.
Det er ikke lenge til nissen kommer og vi får åpne pakker! Det gleder jeg med i alle fall til, selv om jeg ikke får så mange pakker i år som årene før. Det virker som antallet pakker minsker med alderen. Jaja, men jeg vet jeg blir glad for det jeg får uansett! Jeg har dessuten fått en morgengave, da fikk jeg søøte Hello Kitty tøfler av broren min! Så har jeg fått en spesiell gave og et spesielt brev av en spesiell gutt :) Tusen takk. You know what it takes

Håper alle får en fantastisk julaften med mye hygge og kos! GOD JUL

Juleklem fra Helenee

pic0023aet 2nis

Nissejenta


pic0001h
Gooode tøfler!

pic0001edy
Strømpene på peisen!

helenw03ti


Nå som vi ikke har nett hjemme har jeg funnet meg noe å holde på med.. Nemlig strikking! Hahah, jeg er ganske flink egentlig, for Bestemor har lært meg det!

helenestrikke
Dypt konsentrert..

:)

Publisert: 22.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Pain, you just have to ride it out, hope it goes away on its own, hope the wound that caused it heals. There are no solutions, no easy answers, you just breath deep and wait for it to subside. Most of the time pain can be managed but sometimes the pain gets you where you least expect it. Hits way below the belt and doesn't let up. Pain, you just have to fight through, because the truth is you can't outrun it and life always makes more.At the end of the day, when it comes down to it, all we really want is to be close to somebody. So this thing, where we all keep our distance and pretend not to care about each other, is usually a load of bull. So we pick and choose who we want to remain close to, and once we've chosen those people, we tend to stick close by. No matter how much we hurt them, the people that are still with you at the end of the day - those are the ones worth keeping. And sure, sometimes close can be too close. But sometimes, that invasion of personal space, it can be exactly what you needBtw:

ryan devlin
Ryan Devlin e jo ikke kjekk

Å glade jul!!

Publisert: 22.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 0 kommentarer
Åååååååååh, nettet vårt har blitt borte!! Det har vært borte i flere dager, og jeg tror det kommer til å være borte i enda flere dager. Det er ikke bare mitt nett, men alle andre i gaten sitt også. Det er litt kjipt egentlig. Selv om det er jul, er det jo greit å ha kontakt med venner, skrive blogg og se på forskjellige ting på nettet. Jeg skal nok klare meg fint uten, men allikavel!! Akkurat nå låner jeg nettet hos mamman til stefaren min, for vi er nemlig der på gavebytting.

Det har ikke skjedd så mye i de siste dagene. Men i mårrest våknet jeg av et kjempe skummelt og fælt mareritt! Du aner ikke, det var seriøst superskummelt ;s
Jeg er ferdig med å pakke inn alle julegavene og levere ut de, så nå har jeg ikke mer å gjøre på den fronten. På fredag var jeg og Janne på fest til Runar. Det var ganske mange folk der og det var kjempe hyggelig :) Har på følelsen av at dette blir et rimelig kort innlegg, jeg stresser litt skjønner du. For jeg skal straks gå opp å være sosial med resten! Fredag var siste skoledag, og det var GODT! Vi så finalene i volleyball og fotball, og det var jo forsåvidt litt spennende. Nå gleder jeg meg egentlig ganske mye til julaften! Håper det blir hyggelig. Jeg må stå opp til kl.11 for å se tre nøtter til askepott! Det er sååå koselig film som jeg liker å ha sett hver jul. Dessuten er det så morsomt å våkne på julaften, for da har jeg fått en diiger julestrømpe pakket full med godteri, og en gave for å åpne på morgenen. Jeg skal forresten være på her jeg er nå på julaften også, så kanskje jeg tar med pc'n. Haha!
Her er noen bilder fra fredag osv : ))

pic0005 2helnene
Heleneee

pic0006 2janenne
Janne!

pic0010 2heleneheananne
Helene og Janne <3

pic0020 2cpe
Carl Petter og Erik


pic0024 2klok
Mathilde tok bilde av meg i et svakt øyeblikk


GOD JUL OG GODT NYTTÅR !! :D


<3

Ville du vært i mine sko nå?

Publisert: 18.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
Ikke jeg heller, for de er søkk våte etter jeg gikk hjem fra skolen i regnvær og slaps! Æsj altså. Det var jo nesten slik at jeg hadde håpet at snøen skulle vare en liten stund til. Men i de siste dagene har det regnet og blåst som bare det, så nå er det kjeeempe glatt og vått ute. Håper snøen kommer igjen innen julaften. Det er såå mye hyggeligere, det må jo være en hvit jul :)

I går giddet jeg ikke å blogge, fordi jeg fikk suupervondt i magen på kvelden. Dagen tilbrakte jeg på magneten, der jeg handlet ferdig julegavene og selvfølgelig alle gavene til meg selv fra meg selv :D Skoledagen i går var ganske morsom egentlig. Vi så først film, "Bring it on - in it to win it", og spiste godteri. Jeg har sett filmen før, så derfor gjorde det ikke noe at jeg var i min dypeste søvn den siste halvtimen av filmen. Etter det var det tid for julecupen i volleyball! Jeg var med å spilte alle tre kampene, og det er ganske stort til at det er meg. Som jeg har skrevet tidligere er jeg ikke stor fan av ballspill, eller sport generellt. Men jeg måtte være med å spille volley, og jeg syns det gikk greit. Jeg dukket ved nesten hver anledning jeg fikk, og prøvde det beste jeg kunne å treffe ballen! Jeg skaffa oss noen poeng med servene mine da, for det får jeg faktisk til! Heldigvis kom Trine og Marita og reddet meg mange ganger, for de sprang frem/bakover for å ta ballen for meg, kanskje like så greit!
Jeg dro til magneten like etter skolen. Der gikk jeg og traska rundt for meg selv i noen timer før Mamma, Amund, Amandus og Mathilde kom. Amandus og Mathilde er mine søte små tvillingsøsken på snart 6år. Det var bra de kom, for jeg var skrubbsulten! Så vi spiste mat på Joy's thai mat, og det var GODT! Det ble ganske slitsomt på slutten før vi dro hjem, men jeg kan med stolthet si at jeg har kjøpt alle gavene nå da! Mangler bare å pakke de inn, noe som jeg har tenkt å gjøre i kveld :) Jeg kjøpte meg ei strømpebukse fra Pierre Roberts wool collection, en grå grovstrikket cardigan fra Vero Moda som var kjempe fin, og ei Jean Paul bukse :) Buksa er en del av julegaven fra familien da. Så kjøpte jeg forskjellige småting som mascara, øredobber og nøkkelknipe pynt!

I dag sovnet jeg nesten av igjen ;o Hadde det ikke vært for at Janne ringte meg halv 8 og sa at jeg måtte låse opp, så hadde jeg nok ikke våknet før langt ut på dagen. Siden jeg sovnet av ett kvarter, rakk jeg ikke alt jeg skulle.. Det resulterte også i at jeg og Janne ikke rakk bussen oppover! Det er ikke så langt å gå, men det er bare en tung og lang oppoverbakke, pluss at det var stygt vær. Menemen, vi kom i alle fall frem. Var ganske slapp dag i de første timene, for vi så film i norsken, og i samfunnsfag snakket vi bare i 10min om prøven vi skal ha etter jul. Vi fikk vite muntlig karakteren vår i samfunnsfag i dag, og jeg fikk 5 :D Og jeg fikk 5+ på en innleveringsoppgave vi hadde for litt siden! Jeg liker faget! Julecupen i fotball var i dag, og klassen min stilte med lag. Jeg var selvfølgelig ikke med.
Forresten, så tapte vi alle volleyball kampene i går, og vi tapte begge fotballkampene i dag :/ Haha, what a suprise!
Så jeg har sittet i hallen og sett på fotballkamper i hele dag, det var heelt greit!

Tror jeg skal lage meg en kopp med gløgg mens jeg venter på maten. Gløgg er noe av det beste med jula, og det smaker så forferdelig godt! Jeg er ikke så sulten egentlig, for jeg var nettopp på meny og kjøpte meg et glass med babymat. Ja, jeg er 17 år og spiser babymat! Det er supergodt, og noen ganger i blandt kjøper jeg meg babygrøt også. Det er jo helt vanlig mat egentlig, bare litt most :) Jeg og Mamma har forresten bestilit i Ellos nå, jeg kjøpte den boblejakka jeg snakket om lengre ned her og noen gensere. Bare vanlige liksom :p

dsc09591
Amandus prøvde guitar hero

dsc09592
Ris og kyllinggryte var smaken på babymaten

dsc01174
Fra den ene fotballkampen vår i dag


Forresten; IDIOTER!! Kan dere ikke ta solarium og evt. selvbruning istendenfor å sprøyte inn det andre skvipet? Det er høyst unødvendig spør du meg. Men heldigvis ikke min hodepine eller bivirkninger :D

Juleverksted

Publisert: 17.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer
I dag på skolen hadde vi juleverksted. Vi spiste felles frokost i kantina, og da vi skulle ta rundstykker var alle borte! Men heldigvis kom vår snille kantinedame med nye! Vi gikk rundt på forskjellige poster og laget ting som fyrstikkeske-mus, julekort og tovede hjerter. Vi rakk ikke den siste posten fordi vi måtte ha gymprøve :( Jeg fikk ikke lest så mye i forveien, fordi alle var jo forberedt på at vi slapp den prøven. Det gikk egentlig bedre enn forventet, selv om jeg svarte ganske tynt på noen av spørsmålene. Men jeg er glad uansett, fordi det er den siste prøven i år! Neste prøve er til neste år, det høres jo egentlig ganske lenge ut :D Vi spiste også grøt på skolen, men jeg fant ikke mandelen.. Typisk! Men jeg SKAL finne den på julaften, det må jeg.
I morgen på skolen er det julecup der vi skal spille volleyball. Jeg skal være med å spille, herrigud.. Lurer på hvordan det skal gå. Jeg er allergisk mot baller som kommer flyvende mot meg, og dukker umiddelbart. Håper bare de andre på laget har forståelse! Haha.
I kveld har jeg hatt besøk av Janne, vi har bare slappet av, spist pizza og tatt en halvtime sol. Nå sitter vi med hver vår PC og skriver blogginnlegg. Jeg føler at jeg fortsatt bare har uinteressante ting å skrive om. Så er det noen som har noe forslag på tema eller ting jeg kan skrive om så - BRING IT !!

Bare to-tre dager til juleferie, wihu! De siste dagene blir rimelig slappe, siden vi har volleyball cup i morgen, fotball cup på torsdag, og finale på fredag! Finalen skal vi se på, for vi kommer garantert ikke så langt uansett! Unnskyld den negative holdningen, men det er realistisk..

Her er bilder fra juleverkstedet : )

ht
Meg og Trine

dsc09548
Mari, Marita og Trine lager julekort :)

dsc09550
Janne og Monica

dsc09572
Meg og en relativt fin busk/plastikkplante

dsc09523
Jeg lagde en fin fyrstikkeske-mus i julegave til min kjære mor

henenenisse
Nisse-Helene : ))

God natt snørrunger! Hadde vært fint med forslag og evt. kommentarer : DD Haha

Åeh

Publisert: 15.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har akkurat funnet ut at vi skal ha gymprøve i morgen allikavel! For det var snakk om at den ble kuttet ut pga juleverksted, men neida.. Jeg har fortsatt bare kommet halvveis med gyminnleveringen også. Har supervondt i hodet og er rimelig slapp, så jeg føler meg egentlig ikke i form til å gjøre noe som helst. Jeg har til og med vært så slapp at jeg ikke har orket å prøve de nye klærne mine fra H&M som jeg hentet ut i dag!
På skolen drev jeg, Janne, Mia og Marita og ryddet og pyntet litt til jul. Det var litt morsomt, og selvfølgelig fant vi tid til å ta bilder ;p Haha. I morgen på juleverkstedet får vi besøk av de som går 1.året helse og sosial, og vi skal spise grøt til lunsj! Kanskje det er en mandel der som jeg finner! Mmmarsipan :D Åherregud, det hadde jeg nesten glemt.. Klassen min skal SYNGE framfor alle sammen i morgen!!! Jeg eier jo ikke sangstemme engang ;o Gruver meg litt, men jeg trenger jo ikke å synge så forferdelig høyt. Det gjelder å ikke ta seg selv så høytidlig som lærern min sa, og det er jo sant :b

Noen bilder fra i dag

helenejannemiaaaa
Helene, Janne og Mia. Der er Hello Kitty t-shirtn min fra forever21 som alle sammen syns er kjempe stygg, men jeg syns den er fiiin : ))

heleneneneeeee
Speil, speil på veggen der..

janehebsdg
Haha, søøt


jannemiaaa
Janne og Miaa

dscf0393
Marita lager julepynt


Ønsk meg lykke til på prøven da! Jeg trenger det :)

Beyonce - Broken hearted girl

Natta

Publisert: 15.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 6 kommentarer
Nå sitter jeg oppe alene i stuen med NRK jukeboks på, telys på bordet og hører snorking gjennom veggen. Det har jeg forsåvidt gjort i noen timer nå. Jeg bestemte meg for å gjøre gymoppgaven, fordi jeg liker egentlig å gjøre lekser på natten. Jeg kom ikke i gang helt da jeg hadde tenkt, for jeg ble sittende på facebook og på ellos, der jeg har bestemt meg for å kjøpe ei boblejakke. Men det får vente til i morgen. I morgen skal jeg forresten hente H&M pakken min som ligger på postkontoret. Den inneholder noen gensere og topper til meg selv, men mest julegaver. Forresten, så har jeg også fått e-post fra asos.com om at pakken min er sendt :D Jeg bestilte meg en Miss Sixty kjole, ett par øredobber og en enkel genser der i fra. Kjolen går an å bruke på f.eks nyttårsaften og kanskje på nyttårsballet vi skal ha på skolen. Jeg syns i alle fall den var fin! Men den gymoppgaven ja.. Jeg har kommet halvveis da! Så det er ikke såå mye igjen, men jeg har bestemt meg for å utsette det også til i morgen. Må prioritere litt søvn nå, skal jo opp kl 07.15 så ;p Tidligere i kveld tok jeg og Janne 20min sol. Men jeg ble mest brun på magen og litt i ansiktet. Og hva er det? Jo, det er bra!

heleneoppp
Er du ikke enig i at jeg skulle hatt nye tenner?

helenehehe
Ser bedre ut med munnen lukket, og det er jo litt dumt siden jeg har en tendens til snakke mye :(

ellosjakke
Og her er jakken. Den er litt kul, ikke sant? Bob, bob, bob

Forresten, det er lov til å legge igjen en kommentar når du først er innom bloggen min! Det skader altså ikke, du gjør meg bare glad :)


Rihanna - Take a bow

God natt ;*

Jul i stua

Publisert: 14.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 11 kommentarer

Nå sitter jeg i sofaen å ser skirenn på tv'n. Ikke at jeg interesserer meg så mye for det, men det står bare på. Dessuten er det litt morsomt siden Johan Kjølstad er med, for han er jo fra Ekne ;p
Er ganske slapp i dag, og føler meg lite motivert til å gjøre gym innlevering og lese til gymprøve.
I går på dagen var jeg og Janne på backlund og spiste frokost, så tok vi solarium etterpå. Så nå begynner jeg å bli litt brunere! Det er så kjedelig å være bleik på vinteren, men det tar sånn tid! Jeg tror ikke armene mine har særlig med pigmenter, for de må jeg smøre med selvbruning for at det skal bli litt farge.
I går var jeg og Ayda til Runar en tur. Det var ganske morsomt egentlig, hvis man ser bort fra en spesiell episode.. ÆSJ!

Nå begynner det å bli litt jul i stua, og Mamma har lyst til å pynte juletreet allerede! Men det er jo bare 3. søndag i advent, og bare en uke til jul :D
Har begynt å komme ganske i orden etter vi flyttet nå, så det blir bare bedre :)

sola2
Sparer penger på å sole seg sammen!

pic0018
Runar, Jesper og Ayda. Vi fant ei kjempe fin krukke!

pic0019
Meg, Jesper og krukken


Jeg har kjøpt meg ei kul bok som heter "Alt en kvinne bør vite om sko". Der står det mye historie og andre interessante tinger om sko. Dere vet de stygge skoene alle går med, inkludert meg, som kalles uggs? Det står at uggs er en forkortelse for "ugly". Og ble funnet opp for 40år siden av austalske surfere for at de skulle holde seg varme på bena etter surfing. De er jo utrolige stygge, men jeg syns de er så stygge at de er kule! Dessuten kan de jo brukes til det meste. Bare se på Kate Moss som bruker de sammen med dongerishorts, og noen til kjole ;p

pic0059

pic0061

helenehhh2222Ciao

Rudolf er rød på nesen

Publisert: 13.12.2008 Kategori: Blogg Kommentarer: 3 kommentarer
En ting som er veldig kult med jula er reinsdyr. De er utrolig søte! Mange forbinder reinsdyr med samer, men jeg forbinder de med julenissen! Jeg liker det meste som har med reinsdyr å gjøre, både klær og joikaboller.
Nå har jeg som du kanskje ser, prøvd å gjøre bloggen litt mer julete :) 
I dag er det 13.desember, altså luciadagen. Jeg skal ikke bake lussekatter, men det hadde vært litt godt. Men uten nussiner selvfølgelig, iuh!

rein
SØT !!

reindeeeeer
Den ønsker jeg meg i julegave!
www.forever21.com


Nå har jeg ingen kjæledyr lengre, og det er i grunnen ganske trist. For jeg har vært vant med å ha ei katt eller flere, eller rotter tidligere. Det er alltid så godt å ha et dyr, og jeg savner Valentino fælt. Jeg savner de andre dyrene jeg har hatt også, men det var noe spesielt med Valentino. Det var ikke "bare ei katt".
Jeg har snakket med Mamma om å få ei rotte igjen, og hun sier kanskje etter jul. Det er ikke så smart å ha katt når man bor i byen, for den kan plutselig komme bort eller noen kan være ekkel. Det vil jeg jo nødig at skal skje! Jeg syns synd på katten hvis den må være innekatt også. Så derfor vil jeg gå til innkjøp av ei hetterotte. Jeg har hatt tre rotter tidligere. Den første var Pinkey Sniff. Han levde optimalt, altså i 2,5 år som er levetiden deres. Han var død da jeg kom hjem fra skolen, men jeg hadde ikke forventet noe annet, for han var ganske syk på slutten. Jeg strøk pelsen hans forsiktig med pekefingeren, og jeg husker enda hvordan det føltes. Etter Pinkey døde kjøpte vi Timon, men har var litt gal i hodet og ikke så rolig som den skulle vært. Den ble druknet på dyrebutikken !! Den neste rotta var Camilla. Men hun var også litt gal og bet oss. Så vi hadde ikke henne lenge. Etter det fikk vi oss kattepus som het Shiba. Hun var faktisk innekatt og det gikk kjempebra. Vi har hatt mange katter i de siste årene. Det har på en måte vært som et kattehotell hjemme hos oss. For det har skjedd opp til flere ganger at det har kommet fremmede katter og bosatt seg. Det har jo bare vært koselig :)
Noen av vennene mine, Mathilde og stefaren min er ikke så begeistret for rotter. Og jeg har fått hørt kommentaren "hvis du kjøper rotte kommer ikke jeg på besøk !!!!!". Men haha, den er jo i buret og er helt harmløs! De fleste syns det er halen som er ekkel, men den er jo ikke det når man er vant med den. Så uansett hva noen sier, så MÅ jeg ha rotte snarest mulig!! Jeg vil ikke ha noen kjedelig hamster i alle fall, og katt går ikke i praksis :/

hooded rat
Ligner ganske mye på Pinkey :)
hits