Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

manicure

Publisert: 01.03.2013 Kategori: Recommendations Kommentarer: 4 kommentarer

Tirsdag, for snart fire uker siden, var jeg på Salong E6 hos Linda. Hun har nemlig vært på negledesignkurs, og trengte å øve seg. På bildet ovenfor her ser dere hvordan neglene mine så ut da jeg kom dit. Ikke veldig pene og stelte! Jeg har aldri vært spesielt opptatt av negler, og har ikke vært like jålete som venninnene mine på det området. Så jeg var veldig spent på hvordan jeg skulle trives med resultatet, og om hvor handicapet jeg kom til å føle meg med lange negler.. 

Vi valgte å sette på kunstnegler, kun tipp. Først ble mine egne negler pusset litt på, før tippene ble limt på, klippet og filt i rett fasong. Jeg valgte å ha en veldig rund fasong, da jeg ikke trives veldig godt med firkantet.

Da alle ti neglene var på plass var det på tide å begynne med lakkering og herding av forskjellig slag. Produktene hun bruker er fra NSI, noe de aller fleste profesjonelle negledesignere bruker. Veldig gode produkter med andre ord!

Jeg fikk velge hvordan jeg ville ha neglene mine, og jeg valgte en klassisk fransk manikyr. Ser så velstelt ut! Jeg valgte også å ha to pyntediamanter på pekefingeren :-)

Siden jeg ikke hadde vært veldig flink til å smøre hendene mine med ordentlig god håndkrem, var jeg veldig tørr rundt neglebåndene, noe som vises litt på bildene. Men overse det, og se heller hvor bra resultatet ble!! Perfekt avrundet tupp, perfekt farge og perfekt utført! Jeg hadde aldri klart å være så stødig på hånden.. 

Slik ble altså resultatet, og neglene er forventet å sitte på i 3-4 uker. Jeg ble langt i fra så handicapet som jeg trodde, og det tok bare en dag eller to før jeg var helt vant med å ha lange negler. Nå kjenner jeg meg omtrent naken og maskulin uten! Jeg har aldri hatt mulighet for å spare ut mine egne så lange, siden de er alt for myke og svake. Derfor er det skikkelig bra at man kan velge falske som ikke ser unaturlige ut!

Akkurat nå kjører Linda introduksjonstilbud på neglene, og det koster fra kun 350 kr for et sett! Valgmulighetene er mange, og du kan velge om du vil ha kunstnegler (gelé) støpt på, tipp som jeg har, eller gellack. Du kan også etterfylle om du har manikyr fra før. Hvis du velger gellack, kan du velge alt fra nude, glitter, rosa, rød og brun i fargene. Så hvis jeg var deg, ville jeg benyttet meg av introduksjonstilbudet nå med det samme! Skikkelig behagelig å sitte der og bli dullet med, og når du er ferdig har du ti nydelige negler du bare vil vifte rundt omkring så alle får se! :-) 

Hvis du vil bestille time, ringer du bare på Salong E6 (Magneten kjøpesenter) på telefonnummer 740 80 703!

4 kommentarer

Postet av: Merethe

Veldig fint!
Dato: 01.03.2013 Tid: 19:41 URL:

Postet av: Cathrine

Så fine :))
Dato: 01.03.2013 Tid: 21:57 URL: http://cathrinete.blogg.no

Postet av: medina

Jeg skulle bare søke opp missoni/lindex også kom bilde ditt opp. Fyfaen jeg kan vedde på at jeg har hatt deg på facebook, en fake profil helt sikkert. Synes du var så kjent. Husker det sto at du var fra Bosnia. Huff det er kjipt med sånne folk som legger ut dine private bilder.

Veldig fin blogg, og pene bilder :)
Dato: 02.03.2013 Tid: 19:45 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

medina: Jaså! Jeg er i alle fall ikke fra Bosnia! Så da har det nok vært fake :/
Dato: 04.03.2013 Tid: 12:01 URL: http://elenah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits