Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

a natural eyeshadow for everyday use

Publisert: 30.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 2 kommentarer

Selvfølgelig måtte jeg teste sminken ved første andledning jeg fikk. Så jeg tok en dusj, renset huden, og var klar for å påføre Fedora Minerals! Jeg var både spent, og veldig nervøs. For hva om jeg ikke likte sminken så godt, og hva om forhåpningene mine var større enn det som i realiteten var mulig? Vel, ingen grunn til bekymring viste det seg! Jeg ble mer fornøyd enn jeg noen gang trodde at jeg kom til å bli. Tidligere har jeg prøvd mineralsminke fra i.d, da June sminket meg med sin for noen år siden. Det eneste jeg husker i fra da, er at jeg absolutt ikke var fornøyd med resultatet fordi jeg følte at dekkevnen var mye dårligere enn til vanlig. Jeg liker å ha en litt "polished", men samtidig naturlig look med en snev (en hel haug) av glød/brunfarge. Hvordan jeg sminket huden og hvilke produkter jeg brukte kommer jeg tilbake til i et senere innlegg. Nå tenkte jeg å fokusere på øyesminken jeg har på disse bildene! 

Step 1: 


Øyenskygge i fargen TE4/Country Girl (den i midten er grønnere enn den ser ut her)


Øyenskyggekost BR6/Deluxe Shader

Ta børsten som heter Deluxe Shader, og begynn med den lys beige fargen. Legg den over hele lokket, slik at du får en naturlig og jevn look. Denne gangen brukte jeg kun den ytterste brune fargen i kombinasjon med den lyse, da jeg synes det er greit å ikke kombinere for mange farger til hverdagsbruk. Ta forsiktig på farge med børsten, for dette er virkelig fargesterke skygger som du ikke trenger mange lag av for at de skal synes. Påfør øyenskyggen helt opp til globallinjen, og ikke ta på for mye farge innerst ved neseroten. Ta heller å påfør mer farge ytterst ved lokket, slik at du skaper en illiusjon om at øynene dine er større og mer åpne enn de egentlig er. Etter du har påført øyeskyggen, kan det være greit å stryke fingerspissene over kanten ved globallinjen for å få en mer naturlig overgang!

Step 2:


Eye Pencil i fargen EP1/Black og Lengthening Mascara i fargen MS1/Really Black

Så var det innrammingen av øynene! Det er mange som fortsatt legger eyelineren på selveste våtlinjen, noe som gjør til at man får trøtte og mindre øyne, i tillegg til at det ser litt nittitalls ut.. Trikset er å legge det i den nedre øyevippekanten, slik at man får det mer på undersiden. Hold våtlinjen så naturlig som mulig, og/eller legg en hvit/beige eyeliner der. Jeg liker heller ikke å legge eyelineren langs hele kanten, kun på omtrent halve. Det gir et mye finere blikk, i tillegg til at det ikke ser så fryktelig unaturlig ut.
Så var det mascaraen! Den trenger vel ingen forklaring, men vær forsiktig når du legger på de nedre øyevippene, for du vil ikke at de skal se ut som edderkoppføtter! Her legger jeg også kun på halve, på samme sted som eyelineren. Denne mascaraen (som nesten ser ut som en lipgloss!) har veldig stor og rund børste, noe som er et stort pluss i min mascaraverden! Veldig lett å påføre, og man ser god forskjell etter bare noen strøk. Her tok jeg på ganske mange strøk, siden jeg liker å få de så lange og voluminøse som mulig. Det eneste lille negative jeg har å si om denne mascaraen, er at jeg kunne ønske at den ga litt mer fylde. Men for lengde er den perfekt, og børsten var svært behagelig og god!

Håper dere liker måten jeg har bygd opp innlegget på, hvis ikke setter jeg stor pris på tilbakemeldig og konstruktiv kritikk!  

2 kommentarer

Postet av: mel- livet som psykisk syk

nyydelig =)
Dato: 30.08.2012 Tid: 19:35 URL: http://melblogg.blogg.no

Postet av: Navn

Kjempe bra! Var utrolig fint også! :)
Dato: 30.08.2012 Tid: 20:25 URL:

Skriv en ny kommentar

hits