Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

fedora minerals

Publisert: 29.08.2012 Kategori: Makeup Kommentarer: 3 kommentarer

Fedora Minerals sminken ble lansert i mai i år, og Norge er foreløpig det eneste landet som selger den! En vakker kvinne ved navn Jane Iredale er hjernen bak den fantastiske sminken, og Fedora Minerals er hennes andre sminkemerke. Den første mineralmakeupserien hennes ble lansert i USA i 1994, men nå etter atten år lanserte hun en ny serie.

Mineralsminke har aldri vært så populært før som det er nå, og det er ikke uten grunn. Den sitter helt annerledes på huden, kjennes og ser mer naturlig ut, er skånsom mot sensitiv hud, og lar huden puste slik at man ikke får uren hud på grunn av at man bruker sminke i flere timer i strekk. Jeg kunne ramset opp fordelene i evig tid, men dere skjønner poenget! I denne serien er alle produktene hypoallergeniske og dermatologisk testet. Den er fri for parabener, inneholder ikke talkum, er vegane og glutenfrie, og er selvfølgelig ikke testet på dyr. Fedora Minerals selges kun på Vitus apotek, og så lenge ting er kjøpt på apotektet vet man at det er trygt! Det er nok mange som fortsatt forbinder apoktetet med kun medisiner og hostesaft, men i de siste årene har det utviklet seg til å bli så utrolig mye mer enn det. De fører noen av de beste hudpleieseriene, selger stylingprodukter til hår, neglelakker og masse andre skjønnehetsprodukter som man kan føle seg trygge på at er bra, både for huden og resten av kroppen. 

Jeg har vært så utrolig heldig å få inngå et samarbeid med Vitusapotek på Magneten (det lokale kjøpesenteret mitt), og har fått i oppgave å teste ut sminken fra Fedora Minerals. Har fra før hørt mye bra om sminken, og gleder meg kjempemasse til å få prøve den selv! Jeg kommer til å ta for meg produkter hver for seg og kombinert med hverandre. Dere skal selvfølgelig få høre min oppriktige og ærlige mening, da det ikke kunne ramle meg inn å lyve! Stay tuned for oppdateringer om produktene :-)

I mellomtiden kan dere sjekke ut facebooksiden til Fedora HER og siden til Vitusapotek på Magneten HER!

3 kommentarer

Postet av: Christina Nordstad

Jeg har brukt det siden mai, veldig fornøyd!
Dato: 29.08.2012 Tid: 18:39 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Christina Nordstad: Høres lovende ut :-D
Dato: 29.08.2012 Tid: 18:52 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Lina

Har brukt det en god stund, og jeg er kjempefornøyd!
Dato: 29.08.2012 Tid: 23:17 URL:

Skriv en ny kommentar

hits