Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
21, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

it's been a while

Publisert: 11.07.2012 Kategori: Everyday life Kommentarer: 8 kommentarer

Hvordan skal jeg formulere meg, hvordan skal jeg ordlegge meg, og hvordan skal jeg bygge opp setningene mine for at det skal bli interessant å lese? Det er tanker som surrer i hodet mitt hver gang jeg poster bilder på bloggen, og bestemmer meg for å droppe teksten. Derfor har det kun blitt bildeinnlegg i det siste. Selv om det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, så kan det kanskje være greit å skrive noe også. I alle fall på en blogg som handler om "alt og ingenting". En av grunnene for manglende, eller mindre blogging, i det siste, er fordi inspirasjonsboksen i hodet mitt er tom. Selv om jeg stadig vekk finner ting å ta bilde av, tema å skrive om, unyttig info om hva hverdagen min har gått ut på, så blir det bare så jeg lar vær allikevel. Jeg kan ikke skylde på at jeg har vært så travelt opptatt hver dag heller, selv om jeg har jobbet en del. Jeg har jo alltids tid på kvelden. Men på kveldene blir det som regel at jeg bruker tiden på avslapping, kattekosing, surfing på internett, henging hos Trine/June, og en sjelden gang rydding av det evig rotete rommet mitt. Jeg har også havnet i en liten ond sirkel om morgenene. For hvis jeg begynner sent på jobb, så sover jeg helt til én time før jeg begynner, slik at jeg akkurat rekker å ordne meg og dra avsted. Jeg må komme meg ut av den, og få benyttet de timene dagene har å by på, istedet for å sove de bort. Tenk så mye fornuftig, og relativt unyttig, jeg hadde fått gjort hvis jeg bare hadde kommet meg opp til rett tid. Jeg kunne trent før jobb, ryddet før jobb, og blogget før jobb. Alle de tre tingene jeg til stadighet sier at jeg ikke har tid til, men som jeg ikke tar meg tid til. Treningen begynte jo så bra, men som alltid går det jo dårligere etter noen uker. Den siste uken før jeg dro på ferie til Frankrike jobbet jeg så mye at jeg faktisk ikke hadde tid. Men nå har jeg det. Allikevel sover jeg over de timene, og etter jobb, så får jeg det ikke til, siden jeg er ferdig åtte, hjem halv ni, og senteret stenger ni nå i sommerferien. Så alt er min skyld, og det vet jeg. Og trening er noe man må ta seg tid til, det vet jeg og. Problemet er bare å gjøre det. Og nå som jeg skriver det, må jeg egentlig gjennomføre det. Det blir i alle fall litt lettere da, for da føler man litt press.

Kvaliteten på blogginnleggene mine i det siste har vært dårlig (ikke at jeg sier at den noen gang har vært så veldig bra, men den har i alle fall vært bedre enn nå), og det har nok mange forskjellige grunner. I all hovedsak så er det jo jeg som bestemmer når jeg vil blogge og hva jeg vil blogge, uansett hvor meningsløst, overfladisk eller teit andre måtte synes at det er. En annen grunn er kanskje mangel på tilbakemelding. Jeg ser jo at det er flere hundre lesere her hver dag, men nesten ingen kommenterer. Det er noe til og med toppbloggere klager over, så hva kan jeg egentlig forvente.. Dessuten vet jeg jo hvor dårlig jeg selv er til å kommentere andres blogger, men jeg husker å gjøre det noen ganger. Jeg vet heller ikke hvem det er som trykker seg inn her, eller hvorfor de gjør det. Om det er fordi de har et ønske om å lese hva jeg har på meg, hva jeg har gjort and so on, eller om det er for å peke og le. Lese bloggen med et usannsynlig høyt tonefall, et tonn med solpudder, opperom mellom tennene, og late som de har tretten katter presten kaster stein etter de og.. Og nei, jeg har ikke tretten katter, jeg har fire. Uansett, det hadde vært greit med litt tilbakemelding også!
Vel, dette ble litt lengre enn planlagt, og enda har jeg mange tanker og ord på hjertet. Men de får vente til siden. Så skal jeg prøve å oppdatere oftere, både med bilder og med tekst. Ikke forvent så mye, for dette er fortsatt "en uinteressant blogg om alt og ingenting", men bedre, det kan den bli! 

8 kommentarer

Postet av: S.R.H

æ e her å les ein del når æ har lite å gjør.. for at du skriv ein go del ting som e arti å interesant
Dato: 11.07.2012 Tid: 19:23 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

S.R.H: det var hyggelig å høre! men hva heter duu da? :)
Dato: 11.07.2012 Tid: 19:49 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: S.R.H

fult navn blir Svein Roger Hallan.
Dato: 11.07.2012 Tid: 20:30 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

S.R.H: ahaa :) arti med gutter som leser og!
Dato: 11.07.2012 Tid: 21:02 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Siri

Jeg leser :-)
Dato: 11.07.2012 Tid: 23:23 URL: http://dragodargento.blogg.no

Postet av: Helene, my not so private diary

Siri: Takk! Jeg leser din og :)
Dato: 12.07.2012 Tid: 00:45 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: deadfreedom

Kjekt at du tenker over det, Helene... Vel, jeg synes det er morsomt å se mer tekst her inne. Jeg er ikke en person som leser over alt en blogger (person) legger ut, men noe får jeg med meg - dersom interessen er der.
Dato: 12.07.2012 Tid: 03:56 URL: http://www.deadfreedom.blogg.no

Postet av: Marie Alice

Jeg er også innom og leser en gang i blant :-)
Dato: 12.07.2012 Tid: 18:09 URL:

Skriv en ny kommentar

hits