Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

saturday night

Publisert: 23.04.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer


Zara skjørt og belte F21 sko og armbånd Claire's øredobber 

På lørdag var det tid for en sosial sammenkomst hjemme hos Marita, med vindrikking, popcornspising, flasketuten peker på, jentesnakk og sladder! Vi hadde det utrolig gøy, og før vi visste ordet av det, var det på tide å dra på byen. Det er så behagelig at temperaturen tillater skjørt og kjole igjen, slik at jeg kan legge buksene og tightsene til side! Jeg er jo supergirly på akkurat det området, og jeg merker at det er på tide å kjøpe noe nytt til sommergarderoben. Gleder meg til alle nyhetene er ute i butikk! 

Nå skal jeg jobbe fra klokken ti til fire, før jeg skal hjem. Tror jeg dropper 3T i dag, og heller rydder rommet mitt. Som faktisk er en tung treningsøkt i seg selv.. Skjerpings på det området Helene!! Ser dere forresten at jeg har fått øyevipper igjen?! Jihu! Det mangler fortsatt noen her og der, men jeg håper de kommer så snart som mulig. Endelig kan jeg bruke mascara igjen! 

2 kommentarer

Postet av: LifeOfPorn - Hannepaii!

Kjempeflott antrekk :)) Hørtes ut som en koselig kveld også ^^, gleder meg til været her tillater bukseløshet igjen :) Skal bli herlig!
Dato: 23.04.2012 Tid: 11:48 URL: http://lifeofporn.blogg.no/

Postet av: marte

Fin farge på skjørtet :-)
Dato: 23.04.2012 Tid: 22:45 URL: http://getram.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits