Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

wants and cravings

Publisert: 16.jan.2012 Kategori: Clothes, shoes and accessories Kommentarer: 2 kommentarer

Jeg har blitt helt obsessed med de Guess bootsene, og har ikke tenkt på annet siden jeg så de på bloggen til Lea! At skosmaken min har forandret/utviklet seg er ikke til å stikke under en stol, og sorte boots er nå en av hverdagsfavorittene. De jeg har er mine go-to favourites selv om jeg kjøpte de på ingen annen plass enn Økonomisko, av alle verdens plasser! Det merkes også på kvaliteten, siden de begynner å bli litt slitt. Men inntil videre får nye sko og Guess boots stå på ønskelisten!

Ei nye veske ønsker jeg meg og, spesielt ei ny svart ei. Jeg liker romslige vesker som rommer alt jeg har brukt for, alt fra speilrefleksen og toalettmappen til hårstrikk og ei flaske vann. Slike satchel-lignende vesker er så fint, og beige og svart en klassisk kombinasjon av farger. Men ei veske til mange tusen kroner får stå på ønskelisten i veldig mange år fremover!

Nå har jeg igjen fått sansen for statementsmykker, spesielt under skjortekrager. Etter Chanels Paris-Bombay show i Grand Palais, hvor de hadde statementsmykker på nesten ALT, ble jeg utrolig inspirert og ønsker meg et Chanelsmykke over alt i hele verden. Vel, av materialistiske ting over alt i verden! Gosh, det er så ubeskrivelig fint!

2 kommentarer

Postet av: Klær selges!

Jeg også elsket de bootsene! Nok til at jeg bestilte de idag! De er på salg hos Asos! :D Ha en fin kveld!
Dato: 18.jan.2012 Tid: 20:56 URL: http://www.klaerselges.blogg.no

Postet av: Helene, my not so private diary

Klær selges!: I knooow! Skulle gjort det jeg og, om jeg hadde hatt penger!
Dato: 18.jan.2012 Tid: 23:18 URL: http://elenah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits