Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

sleeping cutie

Publisert: 12.03.2011 Kategori: Everyday life Kommentarer: 4 kommentarerJeg tror egentlig ingen ord kan beskrive hvor utrolig glad jeg er i Louis, og hvor takknemlig jeg er for at han er katten min! Jeg kunne nok ha skrevet en hel bok om det..
Noen fikk kanskje med seg at han stakk av fra kattehotellet i vinterfeien da jeg også var på ferie. Jeg fikk hjertet i halsen da telefonen ringte og jeg fikk beskjeden. Jeg så selvfølgelig for meg worst case scenario som jeg alltid gjør i slike situasjoner, og ble ikke mindre bekymret av det akkurat. På kattehotellet bor de både i digre hundebur og i et eget "hus" hvor de har tilgang til å gå ut i en inngjerding med et tre meter høyt gjerde. Det er også bygget slik at det egentlig ikke skal gå an å klatre over, siden toppen av gjerdet går nesten seksti grader innover eller noe sånt. Men nysgjerrig og sta som Louis er kom han seg selvfølgelig over.. Han hadde vært borte i ca tolv timer da jeg fikk beskjed og han som har hotellet hadde oppdaget det.

Den dagen tenkte jeg ikke på stort annet, og gikk med en stor, tung bekymring. For hva i all verden skulle jeg gjort uten Louis? Da hadde min verden falt i grus, og det er helt seriøst.. Du tror nok jeg er en crazy cat lady, men bare litt! Uansett, dette skjedde da på lørdag. Og Mamma tok jo selvfølgelig facebook til hjelp, selv om jeg var ganske imot at det skulle lages en gruppe om det. Men alle gjør visst slik nå i disse dager. Heldigvis var det ikke forgjeves, for på mandagsmorgen i ni-tiden våknet jeg av at en ukjent nummer ringte. Det var ei dame som fortalte meg at hun trodde at Louis var på gårdsplassen hennes, så hun hadde tatt han med inn. Hun fortalte at katten hadde alle kjennetegnene som var beskrevet, og at han var veldig sulten. Hun bodde i samme nabolag som kattehotellet ligger i, så hun skulle ta han med dit siden jeg var en del mil unna og skulle hjem senere på dagen. Før det tok hun han med seg til dyrlegen for å få chippen hans scannet. Han fikk chip i sommer, og det er også derfor han har et tattovert 10-tall i øret. De fleste hunder har chip, men jeg oppfordrer også til at alle katter får det! Da er det så mye lettere hvis noen finner katten, for da vet de at den ikke er hjemløs, og de kan til og med finne eieren ved å scanne chippen.

Enden på visa ble god, og jeg ble så utrolig lettet for at han var i god behold og at han hadde oppholdt seg i området, og ikke lagt ut på noen lang ferd! De første dagene han var hjemme lå han bare og sov, for selvfølgelig var han utslitt og sulten etter å ha vært ute i tre døgn. Nå er alt tilbake til normalen igjen, og han går godt overens med de to nye kattene våre som vi skaffet slik at han ikke skulle bli så ensom. Vel, denne historien ble kanskje lang, men siden Louis er en så stor del av livet mitt må han få litt plass på bloggen også!

4 kommentarer

Postet av: Guro Bieber♥

Nawwwe!
Dato: 12.03.2011 Tid: 10:11 URL: http://gyzt.blogg.no

Postet av: Hanne Matilde

awwwwwi
Dato: 12.03.2011 Tid: 11:19 URL: http://havol.blogg.no

Postet av: Kristine

Æ skjønne dæ veldig, veldig godt æ. Æ føle alt det samme som dæ om kjære idefix (obelfix ......) ♥
Dato: 13.03.2011 Tid: 10:58 URL: http://kristineuh.blogg.no

Postet av: Helene, my not so private diary

Kristine: Det e forståelig! Det e så ubeskrivelig godt å ha dyr, dem e så god uansett <3
Dato: 13.03.2011 Tid: 18:09 URL: http://elenah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits