Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

designendring

Publisert: 08.03.2011 Kategori: Random Kommentarer: 7 kommentarer

Sånn, da tror jeg at jeg sier meg ferdig med endringen av designet for denne gang. Jeg ble sånn passe fornøyd, og jeg har funnet ut at det er mer enn bra nok siden html og css kunnskapene mine ikke er så store! Det eneste jeg er misfornøyd med nå er headeren. Det er virkelig noe jeg ikke kan, så hvordan jeg skal få løst det problemet vites ikke. Jeg har heller ingen bilder som jeg kunne tenkt meg å bruke, så jeg får la det gå litt mer tid før jeg eventuelt finner en løsning på verdensproblemet mitt. Det andre jeg må endre på bloggen er at widgetsene mine i menyen til venstre sitter sammen. Jeg får ikke laget noe mellomrom mellom de, så om noen har litt peiling og vet hvordan det gjøres, så hadde jeg satt pris på om noen kunne fortalt meg det! Så, likte du dette designet eller det forrige best? Alltid kjekt med tilbakemeldinger vet dere.Og forresten, nå går det også an å søke i bloggen hvis det er noe spesielt du leter etter eller vil lese om. Om du ser til venstre i menyen så finner du den. Hvis du trykker på arkivet for å lese, så slipper du nå å trykke deg innpå hvert innlegg siden det ikke lenger står listet opp, men hele innlegget kommer frem. Noe som er utrolig kjekt!

Tidligere har jeg lastet opp bilder i 600px, men nå har jeg plass til 700px. Det kommer nok til å variere hvilken bildestørrelse jeg bruker, men det er greit å ha muligheten til å variere. Dessuten er det mange bilder som er mye finere i stort! Hvis du har noen innspill til endring av farger, skrifttyper eller skriftstørrelse er det bare å komme med det. It will be appreciated!

Follow Elenahh on Twitter

7 kommentarer

Postet av: Daycastle

så fint bilde :)
Dato: 08.03.2011 Tid: 22:00 URL: http://daycastle.blogg.no/

Postet av: Trine

Jeg mener du skal ha bilde av deg selv på headeren! Ellers er designet ditt fint, men det tar nok litt tid å venne seg til :) Mehehehe
Dato: 08.03.2011 Tid: 22:26 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Trine: Da får du ta fram paint-kunnskapan din å lag ein :)))) Takk min venn
Dato: 08.03.2011 Tid: 23:10 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Hanne Madeline

det ble fint :)
Dato: 08.03.2011 Tid: 23:53 URL: http://hannemadeline.blogg.no

Postet av: Helene, my not so private diary

Hanne Madeline: takk!
Dato: 08.03.2011 Tid: 23:55 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Lina

Prøv å bruk som kode for å få mellomrom! Truur kanskje det ska funk. Uten neppåstrekern da, trur det vart sperra for spam eller nå når æ prøvd å skriv det!
Dato: 10.03.2011 Tid: 00:17 URL: http://frklina.blogg.no

Postet av: Helene, my not so private diary

Lina: Takk for tipset! Men det funka ikke :( Ååh
Dato: 10.03.2011 Tid: 01:08 URL: http://elenah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits