Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

VM

Publisert: 04.mar.2011 Kategori: Random Kommentarer: 4 kommentarer

Jeg tror ikke det er en person her til lands som nå har gått glipp av seieren til Norge på stafetten i Holmenkollen i dag. Det står jo ikke om annet på facebook og nett-aviser, i tillegg til at NRKs web-tv har hatt over hundretusen seere. Jeg har aldri vært særlig interessert i sport og sportsrelaterte ting, men allikevel satt jeg fremfor tv'n da guttene gikk. Engasjementet var ikke så stort at det gjorde noe, og jeg fulgte heller ikke så nøye med.. Men det var uansett et stolt øyeblikk da Petter Northug gikk sidelengs over målstreken og hentet inn gullet! Det gjør meg nesten stolt over å være trønder også, men bare nesten.. Det skal bli godt når samtaleemnene går over fra å handle om VM og til mer dagligdagse ting, for jeg er ikke akkurat den som er mest ivrig på å følge med og komme med inspill i slike VM-relaterte samtaler som det har vært så mye av i det siste. Men det var jo bra at vi vant da!


Men VM-fargene kunne jeg gjerne vært med å diskutert.. Det ser jo mer tysk/nederlandsk ut enn norsk! Skjønner ikke hvorfor vi ikke bare holder oss til rødt, hvitt og/eller blått! Denne oransje/gule fargen er tragisk i seg selv, men når Norge bruker den i VM blir det enda mer tragisk siden fargene overhodet ikke representerer landet vårt.

4 kommentarer

Postet av: anonym

Så bra at du har begynt å blogge igjen! Er så lei av å bli skuffa flere ganger om dag av å se at du ikke har blogga! :)
Dato: 04.mar.2011 Tid: 17:42 URL:

Postet av: Trine

NM!
Dato: 07.mar.2011 Tid: 00:08 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Trine: It sure was!
Dato: 07.mar.2011 Tid: 00:11 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av:

Grunnet til at de ikke valgte de norske fargene er fordi de ville ha noe som skilte seg ut fra de norske fargene og ble mer synlig. De visste på forhånd at de kom til å bli mye norske farger unansett.
Dato: 10.mar.2011 Tid: 18:50 URL:

Skriv en ny kommentar

hits