Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

PART TWO

Publisert: 19.aug.2010 Kategori: Ibiza Kommentarer: 1 kommentar

Dag én på Ibiza!

Det første vi gjorde da vi våknet var å hive oss i bikinien og smøre solfaktor 30 all over, for nå var det tid for å finne stranden i den syke varmen! Først gikk vi innom et at de hundre små supermarkedene for å finne noe og spise til frokost, siden vi ikke hadde all inclusive. De fant noen baguetter med ost og skinke, mens jeg spiste en salat. Det ble slik at vi alle tre spiste den type baguetten til frokost hver dag mens vi var der! Den var veldig god, og det var greit med såpass lett mat før vi dro på stranden. Dessuten kostet den bare 2.50 euro, som er ca tjue kroner.


Ingen vits i å nevne at jeg tar bilde av alt og ingenting.. For det vet jeg!


Så gikk vi noen meter ned til der vi trodde stranden var, men det var ikke akkuart det beste alternativet som dere ser i bakgrunnen på det bildet her. Det er ikke mesteparten sand som ligger der, men digre steiner. Så fortsatte vi ferden langs veien ved sjøen i håp om å finne ei fin strand. Vi var akkurat på tur til å snu da vi så det her:


Nei herreguud, det er ikke her allikevel sa jeg. Joda, sa Trine, vi måå se etter!
Heldigvis hadde hun rett! Du ser såvidt det blå nede ved trærne på bildet? Det viste seg at vi kom til ei kjempefin strand, både med restauranter, solsenger og alt mulig. Akkurat da vi trengte det og nesten var utslått av varmen. Det var verdt den gåturen for å si det slik!


Nydelig, ikke sant? Og da snakker jeg om sjøen, bakgrunnen og området.. Ikke oss!


Bikini: Matthew Williamson for H&M. Love it!!

Hvis dere ser på det bilde med alle tre på, så ser dere at bikinien min egentlig har sånn ting for å knyte i nakken, ikke sant? Selvfølgelig skulle jeg få skille av den snora allerede den første dagen! Så jeg hadde en hvit V på brystet resten av turen, og jeg kan nesten skimte den enda. På bilde ovenfor så hadde jeg akkurat oppdaget det, og var snar med å ta den ned. Men selvfølgelig ble jeg overlykkelig av å faktisk ha fått skille allerede etter noen timer, fordi det betydde jo at fargen var på vei i det minste!


Vi klarte ikke å ligge i ro lenge før det ble for varmt, så vi måtte bade titt og ofte, men det var så herlig vann at det ikke gjorde noe i det hele tatt! Jeg ser at vannet nesten ser litt grønt ut på noen av bildene, men det er bare fordi det er så grunt at sanda skinner gjennom på en måte, for man ser jo at det blir superblått litt lengre ut!


Heldigvis husket jeg å sole ryggen også. Har en lei tendens til å bare fokusere på fremsiden, slik at jeg ofte er en del bleikere bak enn frem.. Og det ser jo ikke så fryktelig lurt ut bestandig!


Her er den nydelige skillet mitt forresten.. Jeg klarte også å bli litt rød, siden jeg glemte og smøre meg regelmessig med solkrem. Herregud, enn at jeg la ut dette.. Uredigert til og med!

Etter vi kom fra stranden var vi selvfølgelig ganske sultne alle sammen, så da dro vi på en kinesisk restaurant som lå like ved hotellet. Det var veldig fint der, og maten var heldigvis god, selv om han kinesiske kelneren tilbydde oss å bli med inn på kjøkkenet for og se på "my stick". Da døde jeg litt innvendig, og fortsatte drikke av brusen min som ingenting..


Trine og Marita før vi dro ut


Så var vi klar for å sjekke utelivet i San Antonio Bay! Siden vi hadde vært så mange timer på stranden var vi litt slitne allerede før vi dro ut, men det endret seg raskt da vi fant en kjempe koselig og morsom bar/nattklubb som het Mar I Pins. Jeg har egentlig ingen bilder fra den kvelden ute, siden vi lot alle kameraer være igjen på hotellrommet, bare sånn i tilfelle noe skulle skje. Marita og Trine kom raskt i form, og det var jeg som endte opp med å være den som tok ansvar for at alle kom seg velberget inn på hotellet igjen, og som sørget for at Marita ikke ble liggende igjen på balkongen å sove.. Og Trine opp ned i senga. Jaja, morsomt var det!

Det var hele dag én på Ibiza! Som ble et mye lengre innlegg enn jeg hadde trodd.. Jeg kommer på så mye rart når jeg først holder på. Og hvis du lurer på hvorfor jeg skriver så mye "unyttig" så er det også for min egen del, siden dette blir ganske morsomt å se tilbake på om ei stund, samtidig som at det hjelper litt på hukommelsen til senere!

Bare spør hvis dere lurer på noe forresten :-)

1 kommentar

Postet av: ★MK★

Haha fin gjestfrihet på han kelneren da;) Hoho! Fine jenter, ikke noen problem med å legge ut bikinibilder med sånne kropper. Jeg og blogger mest for min egen del, vikig å huske hva man har gjort;) Og ikke minst å dokmentere med allslags rare bilder!
Dato: 19.aug.2010 Tid: 07:43 URL: http://malas.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits