Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

280610

Publisert: 29.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 1 kommentar

Selvfølgelig var det fint vær i dag også, mens jeg jobbet.. Og da jeg var ferdig begynte det å plaskregne og tordne. Just my luck.. Før jeg begynte på jobb var jeg en tur innom Cubus fordi jeg måtte kjøpe en ny lypsyl, og da fant jeg tilfeldigvis flipflopper til fem kr per par. Siden jeg, Marita og Trine drar til Ibiza i august holder vi på å handle inn forskjellige ting, som for eksempel strandhåndkler. Jeg kjøpte et rosa, Marita kjøpte turkis og Trine kjøpte lilla. Dessuten har vi like t-skjorter som det står Ibiza på. Herregud, så teite vi er..


Så derfor måtte jeg nesten kjøpe disse i dag! Marita har såklart turkise, jeg har lilla og Trine har ferskenfargede..


Jeg har én regel, og det er at ingen andre enn meg får lov til å stikke fingeren i rosebuden. Marita og Trine gjør det alltid uansett (bra venner, jeg vet..) så jeg måtte nesten sende de en MMS hver bare for å fortelle at det ikke var lov med den nye heller..


Vanligvis koster en rosebud 89 kr, så jeg tror hun dama på Cubus var litt fjern da hun ga meg rabatt så det ble 19 kr. Selvfølgelig i orden for meg, så jeg sa ikke noe på det!


Etter jobb var jeg og besøkte Louis på kattehotellet. Han har vært hos dyrlegen i dag, siden han har fått et merkelig sår på snuten. Dyrlegen visste ikke hva det var, men sa at det kanskje skyldtes en allergi eller infeksjon, men hvorfor eller hvordan vites ikke. Så hvis noen tilfeldigivs har vært bort i noe lignende før, så gjerne si i fra eller kom med forslag.

Herregud, nå er klokken allerede 04.01. Så hvis du lurer på hvorfor dette innlegget er helt på tryne så vet du svaret nå. Jeg må zzZzzove!

1 kommentar

Postet av: LINDA JOHNSEN

kjipt å jobbe når det endelig er finvær :S
Dato: 29.06.2010 Tid: 12:07 URL: http://lindahjohnsen.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits