Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

DREAMIN' ABOUT

Publisert: 24.06.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 0 kommentarer

På en måte liker jeg ikke sommerferier, eller ferier generelt. De har en rar innvirkning på meg, en uvane sådan. Som snur døgnrytmen min hundre og åtti grader rundt. Nå først, klokken 04.29, gjespet jeg. Det tar jeg som et hint om at det er på tide å legge hode på puta og spille kabal på telefonen til jeg sovner. Dette er vel bare starten av den ustabile døgnrytmen kjenner jeg meg selv rett.
Viljestyrke? Lost and gone forever.

Synd jeg allerede har hatt bursdag, for nå ønsker jeg meg en ny tannbørste. Enkelte ting må man visst kjøpe selv når man blir voksen. Det er ikke rart økonomien min ikke strekker til!!

En ting som er trist med at døgnet mitt blir snudd er at jeg allerede har sett soloppgangen (jada, det er kjempe romantisk når jeg og dataen ser den sammen), og da vet jeg at jeg zzZzzover bort dagen med solskinn i morgen. Fordi jeg vet at jeg ikke våkner av alarmen, og fordi jeg vet at jeg er immun mot barns hyling.

Bare for å avrunde det hele med noe fint, så vil jeg gratulere min kjære Mamma med 40-års dagen! Endelig er hun på tur til å bli voksen. Gleder meg til å gi henne den lille gaven i morgen, mihii. Husk at jeg er superglad i deg :-)

God natt! Og ikke sov bort den fine dagen med solskinn..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits