Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

EN LITEN DESIGNENDRING

Publisert: 18.jun.2010 Kategori: Random Kommentarer: 1 kommentar
Av og til blir jeg fryktelig lei av ansiktet mitt, og nå ble jeg ekstremt lei av headeren jeg hadde. Ikke at den jeg byttet til er så mye bedre. Det som alltid skjer er at jeg blir lei, og prøver å lage en selv om jeg ikke får det til i det hele tatt.

For det første får jeg ikke et bilde som jeg er fornøyd med, og som jeg kunne tenke meg at vises frem hver gang noen går inn på bloggen. Det er fordi det er så få bilder jeg har av meg selv i et liggende format, som det er plass til å skrive på navn osv. For det andre så har kvaliteten på bildene på headerene i det siste vært ekstremt dårlig. De er bra i utgangspunktet når jeg har tatt de med speilrefleksen, men etter jeg har surra med det i tusen redigeringsprogrammer for å få til rett format så minsker kvaliteten samtidig med kilibytene.. Er det rart jeg blir oppgitt noen ganger?!

Janei, dette får være midlertidig det også. Som jeg har sagt med alt det andre. Jeg har mest lyst til å bytte plattform, og få den over til .com. Det eneste negative med det er at elenah.com er opptatt. YOU FUCKING WHORE!! (Hvis du leser dette "Elenah"). Jeg vet hvordan jeg gjør det, og jeg har prøvd. Det eneste problemet er at etter jeg har pakket ut zip-filen, så vil ikke xml filen lastes opp. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre? Så hvis noen tilfeldigvis går inn på elenahh.blogspot.com eller elenahs.blogspot.com så er det bare meg.. Er ikke lett å leke datanerd bestandig!


Miss you L! Tenkte kanskje å besøke Louis en tur etter jobb i morgen, gleeeder meg :)

1 kommentar

Postet av: Helene Marion Gjelsnes

Hvorfor har du katten på kattehotell? Svar på min blogg, takk. :)
Dato: 23.jun.2010 Tid: 22:22 URL: http://www.helenemarion.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits