Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

gratulerer!

Publisert: 17.mai.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 32 kommentarer
JA! Endelig 17.mai, endelig ferdig med å være russ. Jeg er så sykt trøtt nå, har vært våken siden i går! Både vært her og der og litt overalt. Ikke at det egentlig er så sykt, siden jeg har for (u)vane å døgne til vanlig før jeg drar på skolen, men jeg har aldri kombinert det med alkohol. Kvelden i går var forsåvidt morsom, selv om folk er litt slappe. Heldigvis er det alltids noen som drar opp partyfaktoren litt og stiller med nach og det ene og det andre. 

FYI; i går var jeg faktisk på Lerkendal for første gang. Jeg vet ikke om det blir både den første og den siste.. Men litt morsomt var det i alle fall! Heldigvis vant Rosenborg. Like I care, jeg hater jo fotball. Men man blir litt automatisk engasjert når det sitter over tjue tusen og skråler og heier. Likte meg bedre da Sellin kom på banen! eheeVi var ute å ødela barnetoget for noen timer siden, og nå sitter jeg bare hjemme og slapper av før det blir borgertog/russetog. Ikke ødela bokstavelig talt, men du kan jo se for deg hvordan det blir når man kaster ut russekort der hvor barneskolene går.. Ikke akkurat orden i rekkene! Og herregud, hvor mange uanstendige antrekk som var ute å vandret. Om man ikke har bunad på 17.mai skal man i alle fall kle seg fint, og ikke som en partyglad fjortis. Kjolen skal ikke gå under rumpa. Djiz!! Hvis jeg hadde gått med skyhøye hæler og rumpekort kjole og utringing på 17.mai tror jeg Mamma hadde halshugd meg,

Gleder meg til neste år og bunad, det skal bli godt. Anyways.. Gratulerer med dagen Norge! Spis is og kos dere i dag :-)


Fake a smile, and mind the gap.. EHE

Dette er én av de få bildene jeg har med russelua, og jeg tror dere skjønner hvorfor!

32 kommentarer

Postet av: ¢¾ E M I L I E

Du er utrolig pen! men jeg håper du får en kjempe fin dag/kveld videre og du må kose deg siste tiden du er russ :D
Dato: 17.mai.2010 Tid: 13:05 URL: http://zebrais.blogg.no

Postet av: LOTTE

jeg er såååååå enig i det du skrev om outfiten!

dessuten så synes jeg at det er finest med bunad på 17. mai.... :)
Dato: 17.mai.2010 Tid: 15:02 URL: http://lottehk.blogg.no

Postet av: caroline

Det viktigste er vel at man føler seg vel i det antrekket man går i, om det er bunad eller ikke? Er vel flere rundt omkring i dette landet som faktisk hater å gå med bunad, men som heller ville gått med en kort, sommerlig kjole og pumps. Hvis noen velger å gå med det, er det vel på grunn av at de foretrekker det i stedet for bunad. Sålenge man føler seg vel i hva man går med, så er det noe som heter å akseptere! En så flott dag som 17. mai er bør brukes til annet enn å komme med utsagn om det du så noen ha på seg på byen i dag. Sier vel mer om deg enn vedkommende du så. Er vel flere som synes klesstilen din er som så, men ingen gidder å si at "mamma hadd halshugd mæ hvis æ hadd gått med det hu der har på sæ as", granli.
Dato: 17.mai.2010 Tid: 21:03 URL:

Postet av:

Må si meg enig med Caroline. Det er viktigere at man føler seg vel i det man har på seg! Nå for tiden er det faktisk vanskelig å finne en fin kjole til 17. mai som passer sin kroppsfasong og som er lang.

Så deg forresten i dag, og du skal faan meg ikke si noe! du bruker like mye, om ikke mer, brunkrem som alle fjortisene. står der i den kule russebuksa di, med trutmunn, brunkrem og tupert hår. lol. forresten burde du dra til deg øya dine, du glaaaaaaaner!
Dato: 17.mai.2010 Tid: 21:10 URL:

Postet av: caroline

Ja, vi var vel ikke de eneste som la merke til det i dag gitt. Eller, om jeg kan si det slik; hver dag.
Dato: 17.mai.2010 Tid: 21:13 URL:

Postet av: Mia Stølen

Kan tenke meg det er deilig å være ferdig med russetiden! Har inntrykk av at man har så høye forventinger, noe lever opp - mye ikke. Og når alt er over er man glad for at hele Mai-fyllefesten kun skjer èn gang her i livet. Håper likevell du hadde en fin feiring :-)

Lurer litt på en ting; er du helt norsk? Du er så pen, også ser du litt eksotisk ut - men vanskelig å si fra hvor du kunne vært!
Dato: 17.mai.2010 Tid: 23:12 URL: http://miastoelen.blogg.no

Postet av: Helene, my not so private diary

caroline: Jaa, enig i det. Men jeg snakker om de ekstreme tilfellene, der 13 åringer går utfordrende kledd. Det hører ikke hjemme på 17.mai, og hvis du mener det sier vel det mer om deg og din moral :)

Da sier jeg som deg: En fin dag som 17.mai bør brukes til annet enn å sitte og kommentere på en blogg! Hvem Caroline er du da? Blir jo nysgjerrig, siden du vet hvem jeg er og har sett meg! Og forresten, hva mener du med "så som så" på klesstilen min? Haha, djiz
Dato: 18.mai.2010 Tid: 10:26 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Helene, my not so private diary

Anonym: Jaa, jeg vet det! Men hvis du ser på svaret ovenfor se du hva jeg siktet til :)

HAHA! Jeg har tatt solarium.. Og bruker ETT lag med brunkrem, det andre er solpudder :) Og jeg gikk ikke med trutmunn.. Jeg hadde vært våken i 40 timer, og synes selv jeg så mest sur og lei ut! Dessuten så jeg mest rett frem og nedover, så hvis jeg glana på deg må jeg jo vite hvem du er, anonym? Har du et navn eller?
Dato: 18.mai.2010 Tid: 10:28 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Helene, my not so private diary

Mia Stølen: Det er egentlig ganske godt! Helt merkelig å gå med vanlige klær igjen ;p Gode minner har jeg i alle fall, men forventningene er nok litt høyere enn det man faktisk opplever!

Jaa, jeg er helt norsk :) Tusen takk! Har faktisk fått en del spørsmål om det før, og det er (av en merkelig grunn) mange som tror jeg er russisk! Haha
Dato: 18.mai.2010 Tid: 10:30 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Voksen dame

Til Caroline og dere andre med negative kommentarer; Det Helene mener med uanstendig, er at uansett hva man måtte føle seg vel i, så går man IKKE med klær på 17.mai, som ser ut som om man kommer rett fra et bordell ell.!!

Og om dere har så mye og utsette på stilen hennes, og henne forøvrig virker det som; hvorfor i all verden leser dere bloggen hennes da, og i det hele tatt legger merke til henne?? Syns dere virker umodne og sjalu jeg! Og faktisk feige og barnslig umodne. Med så sterke meningers mot, burde du/ dere også tore å vise hvem du/dere er!

Må faktisk smile over hvor patetisk det går ann å avsløre seg på et offentlig nettsted (som en blogg faktisk er, om dere ikke har tenkt over det!), når jeg skriver "avsløre", så mener jeg ikke identitet, men manglende sosial intelligens!!

Håper du hadde en flott russetid jeg, Helene!! Og om blikket og sminken ikke var helt topp, er jo det forståelig etter å ha vært våken i 40 timer!
Dato: 18.mai.2010 Tid: 11:04 URL:

Postet av: Ayda

Hahaha anonym..
Dato: 18.mai.2010 Tid: 11:17 URL:

Postet av: Isabella

så deg på lerkendal :D
Dato: 18.mai.2010 Tid: 14:36 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Isabella: haha,morsomt! hvordan visste du at deg var meg? ;o
Dato: 18.mai.2010 Tid: 14:46 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Isabella

kjente deg igjenn fra bilder fra bloggen :)
Dato: 18.mai.2010 Tid: 15:46 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Isabella: åja! koselig :)
Dato: 18.mai.2010 Tid: 17:46 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Bruborg Hills

jeg er veldig enig i anonym der altså, du tar ikke sååå mye sol som du skal ha det til! du ekke så brun heller..
Dato: 18.mai.2010 Tid: 19:31 URL:

Postet av: Cecilie

Kan tenke meg at det er deilig å være feridg med russe tiden Litt i hvertfall. Skjønner det hvis sminka og blikket ikke var helt på "topp", hallo du har jo vært oppe i 40 timer. Da hadde vel de flete av oss sett ganske slitene ut. noe du sikkert var. Har ikke sett deg, men det de over sier om stilen din er feil!! Jeg digger stilen din og klærne dine. Misunnelig mange ganger når jeg leser bloggen din, du har så mye jeg skulle ønske jeg hadde. Hehe..
Dato: 18.mai.2010 Tid: 19:50 URL: http://hedvigcecilie.blogg.no/

Postet av: Helene, my not so private diary

Bruborg Hills: Neei, for du vet veldig mye om hvor ofte jeg gjør det sikkert :) Blir aldri brun på armene, så jeg ser alltid altfor brun ut i ansiktet i forhold. And who are u?
Dato: 18.mai.2010 Tid: 20:26 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Helene, my not so private diary

Cecilie: Jaa, akkurat! Bra noen er i stand til å tenke :) Åh, tusen takk! Det var hyggelig å høre!
Dato: 18.mai.2010 Tid: 20:27 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Marie Alice

HAHA, jeg ler! Hva skjer med folka som kommenterer a? Hakke ord over hvor patetisk jeg syns det er, virker som det bunner i sjalusi ;-p Ikke verdt å bry seg noe om! Herregud
Dato: 19.mai.2010 Tid: 00:38 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Marie Alice: Jeg også! Haha, ja.. Noe må det i alle fall være! Jeg blir heldigvis ikke lei meg eller sint, bare litt sjokkert og svært nysgjerrig! Det er helt greit med konstruktiv kritikk, men jeg vil bare vite hva eksakt de mener :p Huff!
Dato: 19.mai.2010 Tid: 00:49 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Martine

Hehe, jaja.. Blir jo nesten underholdt av å lese kommentarene her.

Jeg for min del er utrolig enig i at det ser teit ut med utfordrene kjoler på 17. mai. Det er nasjonaldagen, og da synes jeg at man burde kle seg annstendig. Like teit er det med gutter som kommer med dongeribukse og ei random t-shorte..
Dato: 19.mai.2010 Tid: 03:39 URL: http://tuneee.blogg.no/

Postet av: Marie Alice

Selvfølgelig passer det seg ikke å gå med en "kjole" som egentlig er en singlett og skyhøye pumps på Norges nasjonaldag. Caroline og Anonym sier jo at man må føle seg vel, og det er jeg enig i, men hvem pokker føler seg vel med stor utringning og en rumpekort kjole blant folk i bunad og andre anstendige klær? Det ser jo helt grusomt ut!. Og hva i alle dager har det med hvor mye foundation Helene bruker? Eller hvor brun hun er? Eller hvordan hun kler seg til hverdags? Brun eller bleik, foundation eller solpudder, hvem bryr seg? Hvorfor skal Helene bli hetsa for alt mulig annet bare fordi hun påpekte at enkelte ikke kan kle seg på 17. mai? Usakelig, patetisk og latterlig, og minner ikke om noe annet enn sjalusi ;-) Og stå i hvert fall frem med navn, det viser i hvert fall at man er tøff nok til å ha sterke meninger og stå for de, og ikke gjemme seg bak noe random nick.
Dato: 19.mai.2010 Tid: 11:43 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Marie Alice: JA!! Takk <3
Dato: 19.mai.2010 Tid: 12:58 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Helene, my not so private diary

Martine: Haha, ja! Herregud, blir nesten litt sjokkert jeg ;p Bra noen eier sunn fornuft! 17.mai har en dresskode, uansett om det er en anstendig kjole eller bunad er det greit. Men et sted går grensen! Det var faktisk gutter i dress og skatesko også.. Say no more!
Dato: 19.mai.2010 Tid: 13:00 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: caroline

Er enig i det med joggebukse, skatersko, utringing nede til puppene ol., men det var ikke så veldig mange av de man så, i alle fall ikke i Levanger. Du hadde jo selv singlet på deg når jeg så deg, og det var definitivt ikke en singlet aka pologenser med høy hals. Er helt enig med deg i at det finnes grenser, og at man skal kle seg anstendig. Reagerte kun på det der med rompekorte kjoler osv, hvor mange er det som faktisk kler kjoler som går ned til anklene da? Og de aller fleste kjoler som selges i dag er i knehøyde eller kortere. Så selvsagt passer bunad best til 17. mai, men det finnes jo så mange flotte kjoler i dag, som man bør få bruke, også til dager som dette. Det der med sminken og brunfargen din var vel litt drøy, og personlig synes jeg ikke du er så mye brunere enn andre på vår alder. Det eneste jeg reagerte på med det var at du slettes ikke så naturlig ut den 17. mai, men jeg forstår jo klart at det gjerne trengs litt ekstra sminke når man har vært våken i 40 timer :- ) Synes kanskje dette har blitt dratt ut litt langt, i og med at du faktisk må lage et helt innlegg om 2 kommentarer med kritikk.
Dato: 19.mai.2010 Tid: 14:42 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

caroline: Ja, fint å høre at det er litt vett i deg også :) Jeg vet ikke hva du så eller ikke, men jeg så i alle fall to-tre jenter i 14-års alderen som så på barnetoget, hvor den ene hadde en knallrosa tubekjole, som rupma nesten vistes i, med veldig høye sko. Det antrekket var overhodet ikke anstendig, og hadde passet bedre på fest, og det var det jeg siktet til.

Jeg lurer fortsatt på hvem du er, og hva du mente med at stilen min var så som så?

Har aldri verden påstått at jeg er brunere enn alle andre på vår alder heller! Jeg er vel helt normal? Og ja, jeg hadde singlett, men med en stor genser over. Jeg kom rett fra fest og inn i toget, så jeg vet ikke helt hva du hadde forventet at jeg skulle ha på. Uansett hadde jeg ikke noe utringet singlett, og har uansett ikke noen mulighet til å vise kløft pga manglende pupper!

Mulig det har blitt det, men jeg reagerer på bunnløse påstander, i alle fall når vedkommende ikke kan forklare seg eller stå frem med navn. Ble verken sint eller noe, men rett og slett nysgjerrig! I alle fall siden du er på min alder og vet hvem jeg er :) Setter pris på svar! Kristiser meg gjerne, men gjør det konstruktivt!
Dato: 19.mai.2010 Tid: 15:28 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Helene Hilllls

typisk dæ å lag en så stor sak av en kommentar. Taper
Dato: 21.mai.2010 Tid: 00:03 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Helene Hilllls: haha, takk!
Dato: 21.mai.2010 Tid: 01:43 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: Helene Hilllls

mordi e fin
Dato: 21.mai.2010 Tid: 01:54 URL:

Postet av: :)

Caroline: Det kan jo faktisk hende at det var noen som gikk uanstendig kledd uten at du la merke til det, med mindre du har tusen øyne da selvfølgelig, det kan jo så klart hende.

Jeg mener at utfordrende kjoler ikke hører hjemme på 17 mai, og hvis man absolutt skal bruke det så får man gjøre det på fest. Og det har seg faktisk ikke slik at alle kjolene som selges går til anklene, da er du blind. For meg virker det som om den kommentaren din var bare for å slenge dritt.. Lite å gjøre? skaff deg en hobby da. Hvem er det som IKKE er enig i at man skal kle seg pent og anstendig på 17 mai?

Omg hun gikk i singlett, krise. not

søt helene :)
Dato: 23.mai.2010 Tid: 19:11 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

:): Haha, jaa! Hvis man tror det så har man virkelig ikke sett ordentlig etter i butikkene eller på internett! Finnes kjoler i alle slags lengder :) Og hvis man ikke finner en kjole man vil ha på 17.mai så kan man jo alltids ta et skjørt eller noe annet!

Det var veldig krise.. Spesielt siden jeg hadde en stor genser over! Takk :))
Dato: 23.mai.2010 Tid: 23:54 URL: http://elenah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits