Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

fire måltid på bk

Publisert: 12.mai.2010 Kategori: RUSS 2010 Kommentarer: 1 kommentar
I dag har vi gjort unna enda fler russeknuter, selv om jeg ikke er så sykelig opptatt av det! Jeg har for eksempel ikke lest høyt fra et pornoblad i timen slik som Marita eller Trine, eller hatt en hel pakke hubba bubba i munnen i en hel skoletime. Det jeg derimot (snart) har gjort er å spise alle måltid på Burger King i dag. Man må spise minst fire for at det skal bli godkjent, og jeg har nå spist tre!! Det tilsvarer for meg fire burgere, en del chips og to små brus. Herregud! Er det rart nåla på vekta går fra null til hundre på to sekunder.. Hot salsa burgeren må dere smake! Med løk, vel og merke!Noen andre knuter jeg har tatt i dag er å overta undervisningen til en førsteklasse på vgs, og... Ja, det var vel de! Liker best å se på at andre tar de jeg!

Vi har også tatt felles russebilde på skolen i dag, og jeg hadde selvfølgelig ikke sminket meg eller ordnet håret. Hah!! Til dere som sier jeg er prippen og tar meg selv høytidelig..

En annen ting.. Vi kom opp i eksamen i dag også. Jeg fikk vanlig norsk (som alle andre) og norsk sidemål. Uansett bedre enn matematikk! Det vil på en måte si at jeg har "fri" frem til 21.mai, forutenom at jeg må på en fag-dag på skolen. Det skal bli godt!

EDIT: I did it.. Nå er det i alle fall to dager til jeg skal dit neste gang!!!

1 kommentar

Postet av: Henriette <3

Lykke til meg knutene da ;D

Ha en kjempefin dag da! ^^

- Henriette <3
Dato: 12.mai.2010 Tid: 17:59 URL: http://pinkrosa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits