Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

update

Publisert: 10.05.2010 Kategori: Everyday life Kommentarer: 7 kommentarer
Jeg har vært en elendig blogger de siste dagene, og unnskyldningen min denne gangen er at nettet hjemme har slått seg vrang totalt. Derfor skulle jeg være smart i dag, å kjøpe meg mobilt bredbånd. Jeg betalte bare 1kr og får de tre første månedene gratis, men tror du det funker? Nei, selvfølgelig får jeg ikke installert det siden jeg ikke har noen admin-rettigheter på PC'n. Just my luck! Jeg må få fikset det, håper jeg.

Akkurat nå er jeg på jobb, og for ei stund siden passerte det en bil med SNØ på taket.. Men ja, for å oppdatere dere litt så kan jeg fortelle at på onsdag dro vi til nabokommunens russecamp, som mildt sagt var rævva, så da bestemte jeg og Trine oss for å bli med en russebuss til Steinkjer. Vi kom oss selvfølgelig ikke hjem igjen, men søskenbarnet mitt var så snill å låne bort sofaen.

På torsdag skulle jeg, Marita og Trine på Vengaboys i Trondheim, men Marita ble syk og Trine ville spare penger. Etter å ha surmulet i et par timer fikk jeg endelig overtalt Trine til å bli med, så da dro vi dit. På den tiden jeg var der presterte jeg å ikke få komme inn igjen fordi jeg var for "full". Herregud, jeg var ikke full. Men etter noen minutter slapp jeg inn igjen. Det ble ikke særlig bedre da dansegulvet fremfor scenen med KeSera på var stappa, og alle kom borti håret mitt så det lugga. Albuene mine ble flittig brukt for å få bort folk med, og til slutt ble jeg så sint at jeg dro med meg Trine og dro der i fra. 5 minutter før Vengaboys kom på scenen... Jeg kunne ikke lukte det vel, men ville jo ikke risikere å bli skallet heller.

På fredag ble jeg rolig, siden min kjære bror konfirmerte seg på lørdag. Jeg måtte jo være litt presentabel i bunad, og for å være ærlig var det godt med en pause. Selvfølgelig fant jeg ikke bunadskoene, og selvfølgelig rakk jeg ikke å pusse sølvbeltet heller. Så hvis jeg ender opp som ei gammel, bitter kjerring om noen år, så vet dere hvorfor. JUST MY LUCK!!! Ja..

Jeg har egentlig ganske mye å fortelle, men ser at jeg allerede har skrevet ganske langt, og det er kanskje ikke så interessant allikevel.

Eller jo! Vi har plutselig fått ei ny katt som først het Molly, men som nå heter Mathias. Mamma tok den med hjem i går, fordi hun trodde det var en gravid kattunge som trengte hjelp. Før det i dag tidlig viste seg å være ei hannkatt med afrikamage. Altså at den er så utsultet og tynn at den får sånn hard bollemage. Den er ganske søt, kan vise bilde senere. Og pakken min fra F21 har kommet, men ikke den fra Victorias Secret. Ja, så vet dere det. Og på lørdag var jeg på crazyhairparty-bursdag hos Christina, noe som var ganske morsomt! Men jeg har ingen bilder enda, siden hun ikke har sendt de. Kanskje fordi jeg ikke har hatt nett..

Nå husker jeg ikke mer. Men da kan dere jo få se litt bilder! Alltid like morsomt det


Random russebussjente og Trine


Ja...


Heldigvis en dag jeg fikk gå i bunad i år også, siden antrekket på 17.mai blir ei godt brukt russebukse!

Åååååh, jeg har facebook abstinenser!! Det er nemlig sperret på jobb, og jeg har jo ikke nett hjemme. Men nå må jeg fortsette med jeg holdt på med. Nemlig Ugly Betty. Det er ingenting å gjøre på jobb i dag, siden de fleste sikkert nok holder seg hjemme. Det virker i alle fall slik! Ciao

7 kommentarer

Postet av: Dina

hehe. kos deg masse videre på jobb^^
Dato: 10.05.2010 Tid: 21:18 URL: http://dinana.blogg.no

Postet av: Julie

Du e så fin me bunad, Helene ! :)
Dato: 10.05.2010 Tid: 22:53 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Julie: Nååh, takk! :)
Dato: 10.05.2010 Tid: 23:09 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: ....

Heter broren din Aleksander? Kan du legge ut bilde av han ?
Dato: 11.05.2010 Tid: 17:39 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

....: Nei, han heter Alexander med X.. Og nei, kan ikke legge ut bilde.. Haha, who are u?
Dato: 11.05.2010 Tid: 18:21 URL: http://elenah.blogg.no/

Postet av: twhe

random russebuss jenta hete May-Linn :-) hih.

søt med bunad!
Dato: 20.05.2010 Tid: 16:49 URL: http://twhe.blogg.no

Postet av: Helene, my not so private diary

twhe: hihi, veit det! takk :)
Dato: 20.05.2010 Tid: 17:33 URL: http://elenah.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits