Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Hello Kitty rulleskøyter

Publisert: 25.08.2009 Kategori: Everyday life Kommentarer: 3 kommentarer
Det har blitt lite blogging i det siste, men jeg har egentlig ingen unnskyldning! Bare at jeg har funnet så mye annet å gjøre enn å blogge, og ikke hatt noe spesielt å blogge om. I går var vi på skolen i bare fire timer, så jeg var hjem ganske tidlig. Etter Trine var ferdig å sove noen timer dro vi med oss tvillingene på magneten. På lekebutikken fant jeg noen superfine Hello Kitty rulleskøyter til bare 499,- i min størrelse! Det hadde vært kult og hatt. Se for deg meg på det, bare rulleskøyter i det hele tatt! Litt av et syn regner jeg med, og min til som "rollerbabe" er ferdig. Haha.

dsc06417
Søte?

Fant forresten ut at det var på tide å bruke Tommy Hilfiger piquen min igjen, etter den har ligget glemt i skapet i ett år! Jeg er alt for dårlig på å bruke klærne mine.

I dag ble det ikke så mye skole. Hele huset forsov seg faktisk, og jeg og Trine våknet like før skolen var ferdig! Fant ut at det kanskje ikke var så mye vits å dra akkurat da. Siden ingen hadde gjort noe som helst i dag, dro hele familien på Steinkjer på dampsaga istedenfor. Det var godt å bade litt igjen! Nå skal jeg og Trine straks vei å friske opp brunfargen i solariet, det er på tide!

3 kommentarer

Postet av: Marita Cherrie

hehe, de var litt søte da ;D
Dato: 25.08.2009 Tid: 23:02 URL: http://cherrielace.blogg.no

Postet av: Irene Haugetun

åe, de var søte ,altså : )
Dato: 25.08.2009 Tid: 23:31 URL: http://www.irenesh.blogg.no

Postet av: LOTTE

hello kitty er så søtt : )
Dato: 26.08.2009 Tid: 17:46 URL: http://lottehk.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits