Helene, my not so private diary

Helene, my not so private diary
20, Levanger
En blogg om alt og ingenting

Meny

Søk

Widgets

Svar på spørsmålsrunden!

Publisert: 12.08.2009 Kategori: Everyday Life Kommentarer: 8 kommentarer
dsc04364jkhkHva fikk deg til å begynne å blogge?Kjedsomhet i sommerferien i fjor, og nysgjerrighet! Måtte jo prøve jeg også, siden jeg leste andre blogger

Hva liker du mest med blogg?
Muligheten til å skrive ned tanker og meninger når det passer meg, og muligheten til å skrive når jeg kjeder meg! Det kompenserer også litt for lekser nå i sommerferien, siden jeg kjenner savnet av word-dokumentet. Kall meg gjerne rar.

Og minst?
De gangene jeg faktisk ikke finner på noe å skrive om, eller ikke har tid.

Skal du gå på skole til høsten?
Ja, jeg skal gå påbygging til generell studiekompentanse

Hva er det beste du noen gang har opplevd?
Har egentlig mest lyst å skrive at jeg ikke vet, for det er jo et skikkelig vanskelig spørsmål som det er ekkelt å finne et spesifikt svar på. Det er jo så relativt! Så nei, jeg vet faktisk ikke.

Hva er det beste du har opplevd denne sommeren?
Også vanskelig å svare på! Har ikke opplevd noe spesielt stort, men har uansett mange gode, små opplevelser.  

Hvilke sminke merker bruker du?
Det meste er fra Chanel (som mascara, rouge, pudder, øyenskygge og foundation), men siden jeg er blitt brunere enn det jeg var da jeg kjøpte den har jeg foundation fra  Maybelline nå. Har også noe fra Nivea, Isadora, Yves Saint Laurent, Max Factor og H&M.

Hvilke hårprodukter bruker du?
Når jeg ordner håret til vanlig bruker jeg først skum og saltvannspray, og selvfølgelig finishing spray til slutt. Når det skal være mer volum, og sitte litt lengre bruker jeg skum, saltvannsspray, "backcomb in a bottle" fra Big Sexy Hair/Dust it og finishing spray.

Hva er ditt favoritt program/serie på Tv?
Frustrerte fruer, uten tvil! Men det er jo dessverre ferdig :( Jeg liker som regel de fleste ?tirsdagsprogrammene? på TV2, og de som går på ettermiddagen. Ellers liker jeg å se på Miami Ink, Topmodel, Tyra show, The Hills og alle de andre vanlige programmene som alle ser på. Har faktisk sett skremmende lite TV i det siste. Det er Disney Channel som dominerer for tiden, og der liker jeg å se på Phinneas and Ferb og Kim Possible!

Hva gjør du hvis du får negative kommentarer?
Det får jeg sjelden! Kan ikke komme på et konkret eksempel nå heller. Men hvis jeg får det, kommer jeg nok bare til å overse det. Kommer kanskje på an hva som blir skrevet, men det er vel ingenting å bry seg om?

Hvor kjøper du klærene dine?
Det varierer veldig, kommer alt an på hvor de har noe jeg liker! Har veldig mye fra H&M, og mye fra diverse nettbutikker som Forever21 osv. Kjøper også på mange av de vanlige butikkene, som Gina Tricot, BikBok, Vero Moda og Carlings. Handler der hvor det passer meg!

Hva er din opprinnelige hårfarge?
Frisørene kaller det askeblondt, mens på folkemunne heter det vel kommunebrunt! Jeg har farget håret mitt konstant siden 2.klasse, med unntak av noen hundre centimeters ettervekst innimellom.

Hva er ditt største ønske?
Å bli lykkelig gift, med to barn og et digert flott hus akkurat som jeg vil ha det selv. Inkludert en jobb som jeg tjener massevis av penger på, slik at jeg kan kjøpe mye av det jeg ønsker meg. Skal selvfølgelig ha et walk-in closet, a`la Carrie style.

Hva er jobben din?
Jobben min er som ekstrahjelp på et slags form for gatekjøkken/café. Vet ikke helt hva det kalles jeg, men lager alt fra hamburgere til pitabrød. Fra september går jeg fra å være ekstrahjelp, til vanlig ansatt! Skal bli godt med mer lønn. Synes egentlig det er en litt flau jobb, men herregud.. Mange kjendiser gjorde det samme før de ble kjent! Så det så.

Åssen sminke bruker du?
Det har jeg svart på litt lengre opp! Men når jeg sminker meg bruker jeg først fuktighetskrem og deretter foundation, concealer, pudder/solpudder og rouge. Eyeliner og mascara til øynene, og øyenskygge en gang i blant!

Er du fornøyd med livet ditt sånn som det er nå?
Nja. Egentlig ikke, men samtidig er jeg jo det. Det kommer an på hvilke øyne som ser, og hvilket perspektiv det kommer fra. Det kommer også an på om du tenker matrealistisk eller helhetlig. Jeg skal ikke klage, selv om jeg gjør det veldig ofte! Jeg er fornøyd med familien og vennene mine, selv om jeg kunne ønske at vi hadde funnet på mer ting! Hint hint.

En blogg du anbefaler?
Hm, leser mange forskjellige, men ikke så mange fast. Titter som regel innom de på topplisten som alle andre! Fotballfrue sin blogg liker jeg kjempe godt, også http://www.kristianeh.blogspot.com/

Åssen syns du selv at du er som person?
Vet egentlig ikke, men ganske fæl enkelte ganger, samtidig som jeg prøver å være snill! Jeg er også ganske reflektert mener jeg selv da

Hvilke hårprodukter bruker du?
Shampo,balsam, kur osv?
Det varierer litt fra hver gang jeg dusjer. Noen ganger bruker jeg shampo og balsam for tørt hår (jeg har ikke tørt hår, men tenker forebyggende.. HEHE) fra Lee Stafford, og noen ganger en som skal gi glans fra Charles Worthington og noen ganger fuktighetsgivende fra Define! Hårkur fra Schwarzkopf for farget hår fra frisørsalgongen.

Kan du lage videoblogg til spørsmålsrunden?
Hm, nei! Men jeg tenkte faktisk å lage en video der jeg ordner håret, siden jeg har fått spørsmål om det før. Jeg får se om det blir noe videoblogg en vakker dag, jeg føler meg så dum som snakker til et kamera, samtidig som jeg ikke helt vet hva jeg skal si! En annen ting er at jeg ikke er så proff på videoredigering og slike ting!

Hvor mange lesere har du vær dag?
Mellom 500-800 lesere. Varierer litt fra dag til dag. 

Kan du lage en videoblogg??
Kanskje en vakker dag. Vil dere det?

Jeg lurer på hvorfor du ikke elsker meg? Og hvorfor du ignorerer med akkurat i dette øyeblikket hvor vi sitter sammen...
Din dust. (Spørsmålet var fra Trine, som sitter å smugtitter på det jeg skriver, noe som hun vet at jeg hater)

Æ lure på ka Trine jobbe som æ? :) haha.
Haha, Marie! Hun jobber som ekstrahjelp på Match!


Bah, jeg kjenner jeg er sliten! Er ikke vant med å jobbe så mye som jeg har gjort i det siste, pluss at jeg er så tett i nesa og luftveiene. Hoster gjør jeg og! Så unødvendig, og det provoserer meg nesten. Spesielt at det regner, det hater jeg!!! Skolen begynner om ei uke, og jeg føler at det bare har vært sommer-vær i noen dager tilsammen. Tragisk.

Var dette bra nok svar? 

8 kommentarer

Postet av: Sara

lag en hårvidio ! :)
Dato: 12.08.2009 Tid: 23:42 URL:

Postet av: <3Silje

Spørsmålsrunde på bloggen min, spør gjerne om hva du vil :)www.siljejed.blogg.no :)
Dato: 13.08.2009 Tid: 02:11 URL: http://siljejed.blogg.no

Postet av: sara

hvilket merke bruker du på saltvannspray og finishingspray?:=
Dato: 13.08.2009 Tid: 02:41 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

Saltvannsspray fra Wella eller Proff's, og finishingspray fra Tigi BedHead! Bruker også andre sprayer noen ganger :)
Dato: 13.08.2009 Tid: 04:05 URL: http://elenah.blogg.no

Postet av: Trude Larsen

sv: hihi :-D
Dato: 13.08.2009 Tid: 04:10 URL: http://tokant.blogg.no

Postet av: Hege

du ska lag videoblogg ! :D
Dato: 13.08.2009 Tid: 11:41 URL: http://hegz.blogg.no

Postet av:

Hva heter gatekjøkkenet/cafêen du jobber på?
Dato: 14.08.2009 Tid: 19:59 URL:

Postet av: Helene, my not so private diary

grillshop, kysten rundt :)
Dato: 14.08.2009 Tid: 20:00 URL: http://elenah.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits